Oh, szép napot!
Már megint sokat firkáltatok, sajna a memóriám kihagyóban, úgyhogy nem biztos, hogy mindenkire reagálok, előre is medvebocs!
Áfonya, szorítok, remélem, minden jól alakul ma!
Ceni és Eliza, szép görbék, jó görbék, derék görbék!
Szerintem itt zebraeső lesz, csak nehogy agyonnyomjon valakit az a sok jószág!
Mindenki megnyugtatására, aki szintén ilyes tüneteket észlel magán, nekem is ezek vannak. Szóval éjszaka pl. iszonyú rosszul voltam, igaz, már vagy 3. napja iszonyú hányingerem van, görcsszerűen fáj a pocóm, és ugyan nincs hasmenésem, de mégis szabályosan rosszul voltam éjjel is, amikor nagydolgozni kellett kirohannom. Talán 2 napja szó szerint rohannom kell. Lázam nincs, más bajom se nagyon, de nekem ez éppen elég, főleg, ha még nem is babától lenne!
Sonjus, szépen alakulsz, talán Te leszel itt a 4. csaj, akinek összejön a bébi ebben a ciklusban. Sőőttt! Nos, ezek szerint már az ovuláció után lehet akár érezni azt, hogy valaki babás lesz vagy nem. De garancia semmire sincs, az tuti! Drukkolok!
Zöldi, tegnap már nem tudtam megírni neked, de helyes a pasikád!
És naná, hogy jó az ízlésed!
Nos végezetül az én kis hőgörbém, lássatok csodát, mert csak amikor beteg voltam, akkor ment fel ennyire. De az is lehet, hogy attól, hogy nem aludtam jól, viszont kicsit később keltem, mint máskor, ennek is betudható:
Na pussz drágáim