Új privát üzeneted érkezett!

Hű lányok, volt ám mit visszaolvasni!
Ja, egyébként jó reggelt! :)
Én azt hiszem olvasgatva titeket átmentem orvosi, ja nem, topicos lóba, mert minden tünetem megvan, a cicifeszítésen kívül. Bár ha jobban belegondolok most, akkor lehet, hogy van olyanom is :lol: Péntek óta olyan vagyok mint egy lufi, a hasim meg olyan mintha meg akarna jönni, pedig van még vagy 8 napom. :)
Bár a fetit elnézve lemaradtunk, ebben a hónapban, mert először 15. napra tette a pét, az jónak is tűnt, aztán ma a 18-ra! Mi meg hulla fáradtak vagyunk, így az általam betervezett pénteki huncut elmaradt :) (mint az látható a görbénél) No sebaj, majd a köv. hónapra így készülök :)

Ez a ne stresszeljük magunkat annyit és ne gondoljunk rá, az meg nálunk olyan, hogy én lehet nem beszélnék róla, de minden nap van 1-2 ember aki "reklamál" nálunk, hogy hol van már az a baba, majd az az utolsó mondata az, hogy ne foglalkozzak a témával annyit! Hát köszi, mondom én, te vagy ma az X. aki megkérdezte én meg nem vagyok olyan bunkó, hogy ne válaszoljak! :)

Nekem is volt laparom és nálam működött a dolog, mert a lapar előtt sok-sok apró tüszőcskét lehetett csak látni az UH-n, mondta a dokibácsi, hogy ezek nem hagyják egymást megérni, de azóta már volt 21 mm is és láthatóan egy szép nagy :) illetve mindkét oldalon egy-egy :) vagy egy nagy és egy kisebb!

Kép
sonjus

Rakok nektek zebrát, hogy legyen miről példát venni!
és egyből kettőt!!!!

Kép
sonjus

Sonjus!

Ez nagyon idepasszoló kép! Meg a Győzike is értékelné :lol:

A laparral kapcs. remélem nem bántottam meg Áfonyáát (csak egy vélemény volt)..én nagyon drukkolok neki mára.

Mondjuk az túlzás, hogy 2 hónap alatt sikerült baba..nem voltam egészséges...tavaly szeptemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, és ebben a hónapban lett 2.* pé-m. Addig nem is menstruáltam, így próbálkozni sem nagyon volt értelme..aztán diagnosztizálták a PCO-t, majd a pm. túlműködést..és amikor a pm.-re elkezdett hatni a gyógyszer, akkor sikerült a baba.
És laparra akkor sem mentem volna, ha nem jött volna össze sokáig. Akkor szedtem volna metformint, az eltünteti a PCO-t.
Mondjuk Áfonyáának sztem más baja is van..tudja ő nagyon jól, de ezt nem szeretném itt feszegetni.

Kép
babancs

Én is milyen jól elvagyok itt magamban, nem? :)
Az jutott eszembe, hogy lehetséges, hogy a több kiló lencsétől érzem magam lufinak amit pénteken ettem :lol:
(bár azért egy olyan lufit nem annyira alhasban érez az ember)
sonjus

Babancs!
Ez is olyan dolog mint az összes többi, hogy van akinek ilyen, van akinek olyan, van akinek ez hat, van akinek valami egészen más!
Nem vagyunk egyformák belül sem :) nem csak kívül!
Az unokahúgom fél év próbálkozás után elment a dokihoz, mondta hogy ő nem akar még fél évet várni, kapott is gyógyszert, aztán egy szurit és már jött is a baba! Nálam már nem is tudom hányadik gyógyi után egyszerre 2 adag Choragont adtak be és mégsem történt semmi! Már a 18. hónapja semmi!
De majd lesz! Aztán csak győzzem számolni a porontyokat :)
sonjus

Elizabeth!

Sztem te babás vagy...én ugyanígy égtem, a hasam meg különösen. Mint egy kazán..afféle belső tűz volt ez. Ja és nekem a megtermékenyülés környékén 2 napig tikkelt egy ponton a hasam..olyan érdekesen lüktetett.
Ma már odáig eljutottam, hogy állva is érzem a méhem..amire először azt hittem, hogy a hólyagom. Reggelente még jó lapos a hasam, estére durva méretet ölt a puffadástól.

Kép
babancs

Jó reggelt :wink:

Babancs: Sztem is babás Lizikénk :wink: A Próféta beszéljen belőlünk :lol:
Ti mikor is vizsgázol????????

Sonjus: Csinatos a görbéd anyukám :wink:

Elizabeth: Azért pl. a cici drasztikus megnagyobbodása (apának is feltűnik a méretváltozás) nem hinném, hogy egy fosósvírus mellékhatása :lol: :lol: Vagy ha igen akkor küld el ide is, rámférne egy kis optikai tuning cicitájon :lol: :lol:

Görbém:
Kép

Most megy a Stahl konyhája a tévében. Viola kedvenc műsora :lol: :lol: Nemtom miért, de imádja nézni :lol: Pedig anyája is jól főz :oops: :wink: :lol:

Puszka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko!
Eddig jól haladsz! :lol:

moni

Oh, szép napot!

Már megint sokat firkáltatok, sajna a memóriám kihagyóban, úgyhogy nem biztos, hogy mindenkire reagálok, előre is medvebocs!

Áfonya, szorítok, remélem, minden jól alakul ma! :wink:

Ceni és Eliza, szép görbék, jó görbék, derék görbék! :lol:
Szerintem itt zebraeső lesz, csak nehogy agyonnyomjon valakit az a sok jószág! :shock: :lol:

Mindenki megnyugtatására, aki szintén ilyes tüneteket észlel magán, nekem is ezek vannak. Szóval éjszaka pl. iszonyú rosszul voltam, igaz, már vagy 3. napja iszonyú hányingerem van, görcsszerűen fáj a pocóm, és ugyan nincs hasmenésem, de mégis szabályosan rosszul voltam éjjel is, amikor nagydolgozni kellett kirohannom. Talán 2 napja szó szerint rohannom kell. Lázam nincs, más bajom se nagyon, de nekem ez éppen elég, főleg, ha még nem is babától lenne!

Sonjus, szépen alakulsz, talán Te leszel itt a 4. csaj, akinek összejön a bébi ebben a ciklusban. Sőőttt! Nos, ezek szerint már az ovuláció után lehet akár érezni azt, hogy valaki babás lesz vagy nem. De garancia semmire sincs, az tuti! Drukkolok!

Zöldi, tegnap már nem tudtam megírni neked, de helyes a pasikád! :wink: És naná, hogy jó az ízlésed!

Nos végezetül az én kis hőgörbém, lássatok csodát, mert csak amikor beteg voltam, akkor ment fel ennyire. De az is lehet, hogy attól, hogy nem aludtam jól, viszont kicsit később keltem, mint máskor, ennek is betudható:

Kép

Na pussz drágáim :D
Vendég

Én csak azt látom a görbémen, hogy pé környékén nem nagyon voltunk együtt, de ha Athiz azt mondja, hogy szépen alakul, akkor szépen alakul! :)
Bár mivel a párom egy tuti pasi, lehet, hogy az ő kiskatonái ilyen jól bírják! Szerdától péntekig :) Azért jobban izgulnék, ha pénteken is összejött volna egy kis... :oops:
sonjus

Sonjus még csak a 3. DPO-na vagy..még korai agyalni..de az ovuláció előtt 2 nappal, jó hogy volt sex..az jó esélyes egy kiscsajra.

Kép
babancs

Sonjus, szerintem korábban volt a peteérésed, mint amit a program berajzolt, de Isten ments, hogy felülbíráljam! Szerintem totál jókor voltatok együtt, és igenis van okod, hogy izgulj, mert lehet belőle babóca, kívánom, hogy így legyen!

Az én görbuszomhoz senki semmit? :( Na sebaj, szerintem mostanában ez a legtutibb görbém, amit láttam. Úgyhogy éppen ma elégedett vagyok! Aztán mi lesz a vége, azt csak a jó Isten és Szűz Mária tudja! Remélem, hogy segítenek! :wink:
Vendég

Én írnék sok okosat és jót a görbédhez, Athiz, de nem láttam a korábbiakat! :) Úgyhogy nekem ez tetszik!
És úgy legyen, hogy minden korábban történt, mint azt a görbe mutatja!!!
Mondjuk elmúlt hónapban a 17. napon kaptam szurit, hogy repedjen is a drága, mert akkor volt 21 mm, előtte még nem volt ekkora tüszőm, de ez nem segített rajta. :?:

Babancs, nekem mind1 hogy fiú vagy lány, a párom lányt szeretne, legyen úgy!
Bár mikor kérdezik, hogy "mit szeretnétek?" olyankor szoktam mondani, hogy kiskutyát, de nem értik a viccet :) !
sonjus

Sziasztok!

Íme a görbém. Mostanság, nem volt ilyen "magas" a hőm. 36,7-nél nem ment feljebb. De most 36.8 is volt. Vagy az az 1 tized nem sok? Ja és máskor ilyenkor már csökkent. Csak bizakodok! :shock:

Kép

Sziasztok
Ági
ági 76

Sziasztok!

OKR,AFONYA!!!!
HOL VAGYTOK??????????????VARJUK A HIREKET!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Hú lányok volt termés rendesen a hétvégén!

Bocs ha valkit kifelejtettem, de nem jegyzeteltem! :D :D :D

Zölddisznó!
Gratula a leendő esküvőhöz! {enter}

Judithappy!
Légyszi jelentkezz máskor is, hogy mi van veled!

Ági, Athiz, Ceniko, Sonjus, Eliza!
Tök jól alakulnak a görbék! Biztatóóóóó++++++++
Mindenkinek mennek a drukk hegyek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
talán ennyi elég lesz és segít még Sonjus zebrája is.
Na csajok szerintem, mi mindent megtettünk :oops: :oops:

Beszúrom a görbém, elég érdekesen alakul. Nemtom!!!!
Kép
vivin

Megjöttem drágáim, hiányoztatok!
Babancs,
nem bántottál meg, mindenkinek joga van a véleményéhez :) És nem is árt meghallgatni a sajátunkkal nem egyező véleményt. De azt te pontosan tudod hogy nem tudom szedni a metformint, így ez a lehetőség kihullott a kosárból, na mi maradt? Igen, a lapar. :roll:
Sonjus,
15. napi PÉ volt az! De ha 18 lett volna (de nem!) akkor is elélnek 2 napig az ügyes kis sejtek. :wink: Nagyonis esélyes vagy!
Enikő, Athiz, Ági, Vivin,
irigylésre méltó a görbétek!

Én mentem, láttam győztem! :D
A doki már szerdán be akart fektetni, de mondtam neki legyen inkább hétfő mert péntek szombat fősulira kell mennem. Sőt ha nem mensiznék már most maradhattam volna. Nagyon boldog vagyok. Le is vették a vért laborhoz, meg EKGt csináltak az altatáshoz, jövő hétfőn megyek, kedden műtenek, szerdán ha tudok ülni már írom nektek az élménybeszámolót. :)
Vendég

Áfonya, így váljon valóra minden álmod! Gratula, és drukk hétfőre!++++++++++++++++++++++++

Ági, Vivin, nagyon szép a görbétek!

Vivin, mikor is tesztelsz? Én a helyedben holnap már megtenném reggel.

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Áfi! Ez jó, hogy ilyen hamar túl leszel rajt. Nagyon szorítok neked. Keddre pedig ezerrel küldjük, majd a drukkokat.

Athiz! Nem tesztelek addig, míg 15-16 dpo-n nem leszek. Azt olvastom, hogyha ezekre a napokra sem esik le a hő, akkor reménykedhetek babába. Hát!??
Ma vagyok a 12- dpo-n, péntek felé tesztelek, ha reggel még fent lesz a hőm. Bár hányszor jártam, már úgy az egy év alatt, hogy vettem tesztet, mert nem jött meg időre és aztán baromi nagy negatívot produkáltam és aztán, két-három órára rá meg is jött. Te tesztelsz?
vivin

Ági!

Nagyon babásnak tűnik a görbéd! Hasonló az enyémhez.

Vivin!

Szép a görbéd, csak kicsit hullámzósnak tűnik..a végén meg nem is nagyon értékelhető időpontban mérted, ugye?
A 6. Dpo-n ha beágyazódás megvolt, akkor utána már csak fölfelé kéne mennie a hőnek sztem. De láttam már leeső tendencia ellenére terhes görbét is. Na meg aztán ez jó magas hő, már önmagában is..nekem egyszer sem ment 37 fok fölé :shock:

Athiz!

A te görbéd is ígéretes, csak ne lenne benne az a kis ingadozás..de neked kell progiutánpótlást szedned ugye?

Kép
babancs

Sziasztok!

Áfi, örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid, mennek a drukkok hétfőre és keddre +++++++++++

Csajszik! Tök szupi görbéket tettetek fel. Úgy érzem, hogy ez a hónap nagyon babás lesz :)

Felteszem az enyémet is. Nem rossz, mi? :wink:
Kép

Babancs, mikor mész dokihoz?
szerika

Szerika!

Nem ártana már tesztelned..hogy bírod a bizonytalanságot??

Kép
babancs

Sziasztok lányok!

Az az igazság, hogy hulla vagyok és szarul is vagyok, mert olyan vagyok, mint egy kályha....és éjszaka is egy órát aludtam csak....a pocakom is egésznap fájt....egyfolytába nézem, nem-e megjött....úgyhogy ha nem haragszotok, lefekszem egy kicsit, majd később jövök!

Mindenki aki teszt közelbe van, megy a drukkkkkk!

Babancs és Cenika, remélem , hogy a Próféta szól belőlletek!

Lányok itt nagyrészt mindenkinek nagyon biztatóan alakul a görbéje, remélem Sonjuk zebrái, megérkeznek, de csak nem ketten, hanem sokkal többen! :) (azért én is szeretnék rész venni benne :(, de még mindig nem hiszek. Ez van! :( )

Na megyek, sziasztok!

Kép
elizabeth25

Szerika te tuti terhes vagy, nem értem, hogy miért nem tesztelsz, a helyedbe már ezerrel megtettem volna? Nem lenne jó egy zebrát látni? :) Hát hallod ha én a helyedbe lennék.....:), de nem vagyok és nem is leszek! :(

Kép
elizabeth25

Amúgy rámvonatkoztatva, magasról lehet a legnagyobbat esni! :((( És nagyon félek! :((( Még van öt napom a 28-as ciklusig...és az első tesztig! Bár az az igazság, hogy ha nem nagyon fog leesni a hőm, akkor ma van 10 napja, hogy együtt voltunk, lehet, hogy péntek reggel tesztelek egyet! Ha kb. 10 nap a beágyazódás....és attól számítva három nap múlva kimutatja a teszt....miért ne????
Na megszünök tényleg! Pusza mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Babancs, már egyre kevésbé bírom a bizonytalanságot. Folyton az jár az eszemben, hogy most mi van? De mindig végiggondolom, hogy iszonyat nagy csalódás lenne, ha a teszt negatív lenne, így jobb lenne várni...
Szerdánál hamarabb nem akartam tesztelni, viszont ma vettem egy tesztet és azt hiszem, ha holnap reggelig nem jön meg, akkor megcsinálom.
szerika

Babancs, te is a 12 DPO-n teszteltél? Szerinted ha nem esik le a hőm, hanem továbbra is jó marad, érdemes lenne csüt. reggel tesztelni egyet?

Kép
elizabeth25

Szerika, tuti + lesz!!!!!

Kép
elizabeth25

Liza, én is keveset aludtam, hol fáztam, hol melegem volt. Reggel mindig megsülök. Mostmár a melleim is jobban szúrkálnak. És a petefészkem is szúrkál, meg fájogat a hasam. És álmos is vagyok sokszor...
Hát nem tudom...
Viszont mostmár nem vagyok agresszív, inkább nyugodt.

Lizácska, ne keseregj ennyit. Hidd el, hogy leszel ilyen helyzetben pár nap múlva, hogy teszteljél és ++++++++++ lesz! Legyünk pozitívak! Mindenféle értelemben, oké? :D
szerika

Babancs, neked még mindig fájogat alul a hasad?
szerika

Szerika biztosan biztosabbnak érzi, ha később tesztel, habár már én is megtettem volna, az tuti. De mindenki másképp csinálja! :lol:

Babancs, szerintem is kéne progipótlás, de mivel doki nem írt fel nekem vizsgálat híján, és itt mindenkitől le..szást kaptam, hogy milyen vagyok, mert elkezdtem szedni az Utrogestant, amit beszermányoltam, és mert kissé félek is tőle, hogy nehogy gond legyen belőle, ha szedem, szóval mindemiatt most nem merem használni. Pedig szerintem esélyem lenne, ha szedném. De már kissé belefáradtam ebbe a dologba. Még ezt a ciklust végigviszem, aztán ha nem sikerült a baba, akkor nagyon átgondolom a dolgot, hogy mi legyen. Vagy dokihoz megyek, és vizsgálatok, vagy leszállok a témáról.

Vivin, megértelek a teszteléssel kapcsolatban, én is utálok csalódni.

Figyeljetek, nem szeretném politizálással nyúzni a topicot, de elég rendesen fellázadtak az emberek a m.elnök és kormánya ellen. Ti mit gondoltok? Remélem, nem lesz belőle semmi komoly dolog, mert nem szeretnék forradalmat!
Vendég

Szerika, szerintem szép 2 csíkos lesz holnap. Bátorság! Hogy is mondják? Bátraké a szerencse! Remélem, ez ránk is igaz!!!

Eliza, én nem tudom, de lehet, hogy csütörtök reggel már mutatnia kell valamit a tesztnek. Nem tuti, de bizony megvan az esély a pozitivitásra. :wink:
Vendég

Szerika én ugyan ezzel a fázom és melegem van , váltakozóan ezzel szenvedtem éjszaka.....nagyon gáz volt!
Mondja párom hogy láthatóan alul a pocom, ahol a méhem van bevan duzzadva, mint állat. Előbb itt simogatta! :lol:

Voltam wc-n és fehér folyásom van (bocsi a kifejezésért), ami nem szokott....és a mellbimbóm is megvan duzzadva! :( Csajok, ha ebből nem lesz most baba, akkor sosem! :)

Kép
elizabeth25

Szerika neked is mensisen fáj a pocid? Ott alul, a méhednél?

Kép
elizabeth25

Moncsi, neked mikor NEM kéne megjönnie?

Kép
elizabeth25

Igen, most egy negyedórája nagyon rázendített ott alul a fájás, de ahogy idejöttem ismét a géphez alábbhagyott... Hol fáj, hol nem fáj... Ezért vagyok bizonytalan, mert lehet, hogy mégis megjön. Annyira mensis érzés, hogy hihetetlen!

Liza, a fehér folyás babát jelent? Nekem is van egy kicsi fehér folyásom, de mint mondtam ezeket mind a Gynevacra fogom. Nem attól van?

Egyébként nyugodtan hívjatok Erikának, vagy Erának, vagy Erinek, nem muszáj mindig kiírni a teljes nevemet :)
szerika

Eliza, hát nálad jobban még én sem élhetném bele magamat abba, hogy babát várok! Kérlek, nyugodj meg, ne húzd fel magadat légyszi! Nagyon szeretném, hogy tényleg igaz legyen, és baba legyen a dologban, de ha netán mégsem lesz babád, akkor iszonyatosan nagyot fogsz csalódni, és belebolondulsz! Tényleg, próbálj kicsit ellazulni! Tudom, ez nem könnyű, nekem sincs olyan pillanatom, amikor ne arra gondoljak, hogy talán én is terhes vagyok végre, figyelem a tüneteket, közben pedig tudom, hogy elvileg még nem nagyon vannak ilyenkor tünetek.

Viszont most nagyon ideges vagyok a tüntetés miatt, remélem fölöslegesen! Ti nézitek a tévét?
Vendég

Miért tüntetés van? Jaj én még ma nem is néztem tévét se, meg híreket se, jól elvagyok magammal... meg itt veletek... de akkor mindjárt olvasok és nézek híreket.
szerika

Era , nekem is marha mensis! Olyan, mintha bármelyik pillanatban megakarna jönni, de már 5 napja ez megy....mára erősödött fel! Ma vagyok a 10. napon az utolsó együttlétünk óta! A beágyazódás ha van kb. 10 nap, nem? A fehér folyás velejárója a terhességnek, és terhesség előrehaladtával egyre több lesz!

Athiz, én csak azért vagyok ideges....., mert még soha nem éreztem magamat így. Mindenesetre megyek a Nyírőbe holnap 11-re. Nem fogok csalódni, ha negativ lesz a teszt....mert bennem van, hogy az lesz! :(

Én nem nézem a tv-t, nem idegesítem magamat ezen! Eszem,mert ma még nem nagyon sikerült, és nézem a neten a dolgaimat....

Kép
elizabeth25

Era, neked nincs msn-ed?

Kép
elizabeth25

Erika, egyszer már leszoktam a Szerikázásról, csak valahogy visszaragadt, mert szinte mindenki Szerikázott téged.

Elhiszem, hogy fura ez a mensis érzés, nekem is ilyen van, sőt, amikor terhes voltam, szintúgy ez volt. Úgyhogy szemétség, de ez van, mindkettő hasonló tünetekkel bír, a mensi közeledte is, meg a terhesség is. Persze nem mindenkinél.
Fehér folyás, bármitől lehet. Természetesen is kell lennie egy minimálisnak, úgy tudom. Legalábbis nálam van. Az bizti, hogy terhességem alatt kicsit több folyásom lett, meg bocsi, de a szaga is megváltozott. :oops:

Erika, szerintem holnap tesztelj, és megtudod az igazságot, addig meg ne idegesítsd magadat a mensis érzéssel. Van, és kész. Holnap megtudod, mitől van! Főleg, hogy már a 18. DPO-n vagy. Vagy negatív, vagy pozitív lesz a teszt, de szerintem az utóbbi.

Cupp
Vendég

Hát az se semmi, hogy a pápát megfenyegette az Alkaida. Hihetetlen mik történnek a világban! :shock:
szerika

Hát a pápa messzebb van, mint Gyurcsány! :lol:

Szóval egyenlőre csak emiatt aggódom, bár remélem, hamar megoldódik ez is, méghozzá aránylag barátságosan.

Jaj, hazaért apuci! Már emiatt is idegbeteg voltam! És lehet, hogy most már így lesz egy darabig, mert messzire jár dolizni. Ezt úgy utálom, de nem tudok mit tenni! :(

Majd veletek dumcsizgatok, ha tudok, meg persze a fiammal töltöm napjaimat.
Vendég

Jaj szerika, úgy lennék a helyedbe, a 31 napon, ilyen jó hővel! :)

Kép
elizabeth25

Athiz, hova jár a párod dolgozni? Milyen messze? :?

Kép
elizabeth25

Liza, nincs msn-em. Nem vagyok olyan sokat a gép előtt, hogy tudjak beszélgetni...

Athiz,
tényleg rossz, hogy uazok a tünetei a terhességnek, mint a menszesznek.... Holnap minden kiderül számomra, nektek meg majd pár nap múlva. :lol:
Nem is tudtam, hogy a terhességgel együtt jár a folyás. Azt hittem, hogy akkor nincs semmi. És ha esetleg valami fertőzés van terhesség alatt, azt hogy lehet megkülönböztetni a normál folyástól? :shock:
szerika

Szerika úgy, hogy annak nem fehér a színe. :( , hanem más :( DE ne tapasztald meg!!!!!!

Lányok én úgy vagyok vele, ha most nem sikerült, biztos rossz lesz, de bizom, hogy a Nyírőbe minnél előbb segíteni fognak, hogy kisbabánk legyen és nem kell hosszú hónapokat várnunk majd!

Tényleg rossz amúgy, hogy a mensinek ugyanazok a tünetei, mint a terhességnek és fordítva! :(

Kép
elizabeth25

Ti a cicitekkel kapcsolatban éreztek valami változást amúgy?

Kép
elizabeth25

Nekem a mellem húzódik néha ezt már írtam, de igazából mensi előtt is szokott húzódni, fájogatni, ez nem jelent semmit, mint ahogy a hasfájás sem.

Liza, holnap nálad kiderül a Nyírőbe, hogy terhes vagy-e? Vagy mit csinálnak ott veled? bocsi, de nem olvasok már vissza, biztos írtad...
szerika

Egy kis érdekesség:

"Kérdés:
Mennyire megbízhatók a terhességi tesztek?

Válasz:
A kereskedelemben kapható tesztek rendkívül megbízhatóak, csaknem 100%-ban. A hiba bennünk van.
A HCG szint csak akkor mérhető, akkor lesz a teszt pozitív, ha a termelt HCG mennyisége elért egy értéket. Ez a jelenlegi teszteknél kb 25 IU (nemzetközi egység)-nél van, ami a fogamzást követő 10-12. napnál következik be. Ha a terhesség elhal, a HCG szint csökkenni kezd, és a hormon kiürül. Egy darabig még mérhető (pl. terhesség megszakítás után két-három hétig), majd a mérhető szint alá csökken. Eleve kóros terhességnél a szint lassabban emelkedik és később lesz kimutatható, alacsonyabb csúcsot ér el ezért hamarabb lesz mérhetetlen. Ugyanez a helyzet a méhen kívüli terhességnél is.

Dr. Csákány M. György

"

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?