Új privát üzeneted érkezett!

BOCSI KELLEMEST AKARTAM ÍRNI... :oops: :oops:

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

SZIASZTOK...
a fiam alszik a férjemmel és én már nem is férek az ágyra...de olyan édsek ,nem akarom felkelteni őket,de ha kimegyek a nappaliba és mire elhelyezkedem,tuti felébred Morzsika....úgygondoltam hát jövök és írok egy pár sort...

Képzeljétek a mi családunkban is kisbaba lesz....az uokatestvérem február 12.-ére van kiírva...tudjátok mit jelent ez???? :?: :?: :?: hogy ha potosan születik akkor egynapon ünnepelhetjük a szülinapunkat...

de nem is ez a lényeg hanem az,hogy keresztanya leszek......... :P :P :P :P :P
olya boldog vagyok...holnap mennek uh-ra és megnézik,hogy kisfiú-e vagy kislány...de ez sem számít,csak az hogy egészséges legyen....

na jó elég a dicsekedésből...megyek elmosogatni...nagyon nem akaródzik :( :oops:

Kép

Kép
emoke1

SZIASZTOK...
a fiam alszik a férjemmel és én már nem is férek az ágyra...de olyan édsek ,nem akarom felkelteni őket,de ha kimegyek a nappaliba és mire elhelyezkedem,tuti felébred Morzsika....úgygondoltam hát jövök és írok egy pár sort...

Képzeljétek a mi családunkban is kisbaba lesz....az uokatestvérem február 12.-ére van kiírva...tudjátok mit jelent ez???? :?: :?: :?: hogy ha potosan születik akkor egynapon ünnepelhetjük a szülinapunkat...

de nem is ez a lényeg hanem az,hogy keresztanya leszek......... :P :P :P :P :P
olya boldog vagyok...holnap mennek uh-ra és megnézik,hogy kisfiú-e vagy kislány...de ez sem számít,csak az hogy egészséges legyen....

na jó elég a dicsekedésből...megyek elmosogatni...nagyon nem akaródzik :( :oops:

Kép

Kép
emoke1

Sudi!!
Érezzétek nagyon jól magatokat a Balcsin.
Pusza

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Kép A párom nővére a Mira keresztanyja [/img]

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Na a többit holnap,mert mennem kell
Jó éjt mindenkinek!

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Edith: köszi Eleonóra képeit! Nagyon édes, olyan komoly képet vág. Remélem D.Andival minden rendben, az a két daganat nem hangzott túl jól, de remélem, túl van már rajtuk.
Te pedig meg ne fázz!!! Tessék sok meleg teát inni :)

Cs-né Kati: nagyon szép a kis családod!!!! És Jocika egyáltalán nem kövér!!

Kati: szép a keresztelôi kép! A háttérben az Te vagy ugye?? Nem is nagyon láttalak még Téged, de tudom, Te sem engem, mert citromailre sajnos nem tudok küldeni, ide meg nem tudok képet kicsinyíteni :evil: :evil: :evil:

Sudi: nagyon jó nyaralást, pihenj, amennyit csak tudsz! Csak nem arra a fagyizóra gondolsz, ahol fôzött fagyit adnak? Ott még gesztenye is szokott lenni 8) Itt Kanadában NINCS gesztenye, már annyira hiányzik egy kis gesztenyepüré :x

Emôke: Gratulálok a keresztanyasághoz! Jó babavárást az unokatesódnak! :D
zsuzsi 81

Jó reggelt, szép új hetet mindenkinek!

A mienk, jobbanmondva az enyém kissé szomorkásra sikeredett, mert István már elutazott egy 2napos kiszállásra, holnap este jön meg és szerdán ismét meg tovább. :(
A hétvégénk egy részét már elmeséltem, tegnap is látogatóink voltak: délben a húgom a barátjával, majd Istvánnak rokonai, akik babanézőben voltak. Én pedig azt hittem, hogy szombat este lejártak az efféle látogatások. Na, jól telt, mert kedves emberek, Istvánnak násznagyai voltak az esküvőnkön.

Két szomorú dolog is történt, édesapám elvágta (de nagyon) két ujját a jobb kezén, össze kellett varrják, de szerencsére, haza is engedték, és azért boldogul így is, majd a húgom szúrta meg a térdét egy éles vasban. Hogy hogyan, ne kérdezzétek, még ő sem tudja felfogni. Mindenesetre nagyon fáj neki, és most már a karja is, mert oda meg tetanusz injekciót kapott, hogy nehogy befertőzzön.

D.Kati: Nagyon szép ez a keresztelői kép, izgalommal várom a folytatást. Reformátusok vagytok? Én azt hittem katolikusok, de a templom falából, illetve a papbácsi ruházatából inkább reformátusnek nézlek! :) Nagyon jól nézel ki te is a képen, a sógornőd meg nagyon büszke keresztanya, látszik rajta! :)
Olyan szivacs a kádba nekünk is van, de nem nyusziformájú, hanem csak egyszerűen követi a babakád vonalait, olyan fül alakú. A fejénél valamivel magasabb és keskenyebb, a popsi alatt meg vékonyabb és szélesebb. Kitűnően hasnát vettem első perctől, mert nem kellett a babát külön tartanom, hanem mindkét kezemmel tudtam fürdetni. Most meg a nagykádban veszem hasnát, mert ide is beleteszem, és Kriszta azon lehet, nem kell a csupasz kádban locsizzon. De ez együtt volt a babakáddal, úgy vette a párom.

Zsuzsi: Valóban, rólatok nem sok kép jelent meg itt, de ha gondolod, akkor én nagyon szívesen kicsinyítek azokból, amiket már küldtél, és szívesen feltöltöm ide. Sőt, egyet már elő is készítettem, amin te vagy rajta Alidával és a hordozókendővel. Ha szólsz, egy-kettőre feltöltöm neked! :)
Hű, itt azért még olyan hideg nincs.Estére leháűl a levegő de napközben még meglehetősen nyárias!

Sudi: Szerintem már nem olvasod, de akkor is nagyon kellemes őszeleji nyaralást kívánok nektek! Érezzétek jól magatokat és sok élménnyel, az "aksikat jól feltöltve" érkezzetek haza! Szép időt is mindezek mellé! :)

Mölli, Kriszta: Remélem, jól telt a hétvégétek és jól éreztétek magatokat Tihanyban, illetve a búcsúban. Várunk beszámolókkal! :)

Emőke: Gartula a fiadnak a méreteihez, azzal ne törődj, hogy mások mit mondanak, az a lényeg, hogy Morzsi jól legyen, szépen nőjön, arányosan, és kiegyensúlyozottan fejlődjön. Aztán, hogy hány kilós az most nem számít. Annál többet úgysem eszik, mint amennyire szüksége van.

CS.Kati: És ugyanez érvényes rátok is. Szerint em az a megtévesztő, hogy Jocinak kis kerek feje van, és ezt egyesek a kövérséggel azonosítják. Semmi közük hozzá. Olyan, amilyen, a lényeg, hogy egészséges legyen. Kriszta is sok kilós: Múlt héten volt 7330 g, és Léna is kb ennyi. Látjátok, Gery és Tomi pedig szinte ugyanennyi kilósok, pedig ők sem egykorúak! Szóval, minden baba a maga ütemében nő. Ha túl gyorsan, úgysem tehetsz semmit, de ez nálatok nem áll fenn, ha meg nem eléggé, akkor sem tehetsz semmit, mert ha ők nem akarnak enni többet, úgysem tudod belegyúrni. Lásd Krisztát, aki a 200 ml tápit ma reggel mintegy 1 óra alatt ette meg 10 perces szünetekkel az "evések" között.

MA jön anyósom és megyünk a városba sétálni. Lakberendezési üzletekben szeretne szétnézni, mert most renoválják a házukat, ahová kb. 2-3 év múlva költöznek, de apósommal hiába indulna el, mert annak nincs türelme nézelődni! :) Délután meg jön a húgom, és remélem, meglephetlek aztán valamivel titeket! :shock: :shock: :shock: :D :D :D :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: Mentem is, mert az ágyakat még nem vetettem be, egy óra múlva pedig indulnunk kell. 10-kor kell találkoznom anyósommal a városban. Most nemsokára fél 9 itt. Puszi mindenkinek, legyetek jók, írjatok sokat! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tegnap nem nagyon értem rá netezni, mert a férjem is itthon volt és olyan jó volt végre együtt lenni hármasban! :D Délelőtt bevásároltunk, utána ebédre grilleztünk az udvaron -ki tudja meddig lesz még alkalmas az időjárás-, délután játszottunk Jocival, utána sétáltunk egy hatalmasat a környéken -a végére már egészen fájtak a lábaim :lol: -, mikor hazaértünk megcsináltuk azt a pár darab képet, amiket nektek is elküldtem -remélem mindenki megkapta- és miután Jocit megfürdettük és ágybadugtuk, még egy kicsit tévéztünk a férjemmel. :D

Mindenkinek köszönöm a megnyugtatást a kisfiam méreteivel( :lol: ) kapcsolatban. Valóban megtévesztő lehet egy kicsit, hogy olyan kis kerek buksija van! Meg aztán arra is gondoltam, hogy lehet, hogy sokan úgy értették ezt a hú de nagy dolgot, hogy még csak most született és már így eltelt az idő, hogy ilyen nagy fiú! Egyébként inkább legyen ilyen kis vasgyúró és egészséges, mint sovány és beteges! :D

Egyébként Jocikám ma 4 hónapos!!!!! :D :D :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Képzeljétek, az előbb teljesen magától kikapcsolt a számítógépem, már megijedtem, hogy elromlott, de látszólag rendben van! Lehet, hogy egy pillanatnyi áramkimaradás okozta? Viszonylag új a gép, csak nincs baja?! (A villany égett, ahogy próbából gyorsan felkapcsoltam!) :roll:

Emőke: Remélem mindent rendben találnak majd az orvosok Krisztiánnál! :D

Kati: Érdeklődve várom a további képeket a keresztelőről! :D

Edith: Nem lep meg, hogy az apósodat untatja az üzletekben való nézelődés! Az én férjemnél is ritka, amikor van türelme hozzá! Sőt, az a kényszerképzete, hogy amire rácsodálkozok, hogy milyen szép, vagy milyen jó, azt én már meg is akarom venni! :evil: Pedig elhihetitek, nem vagyok híve a felesleges pénzszórásnak! Biztos vannak közöttetek olyan szerencsések, akiknek a párja partner a bámészkodásban! :lol:
Apukádnak és a húgodnak jobbulást kívánok!
Már majd' kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen meglepetésre készülsz! Szánj meg minket és ne várass sokáig! :o :lol:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kedves Joci!

Nagyon boldog hófordulót kívánunk! Legyél mindig vidám!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Cs-né Kati: Joci tök szép baba! Olyan gyönyörű szemei vannak, nagyon édes! Aki azt mondja, hogy kövér, az eddig csak etióp kisbabákat láthatott!

Sedith: Jobbulást kívánok apukádnak, remélem, hamar rendbejön!

Tihanyi kiruccanás hamar eltelt. Van ott egy Parasztudvar nevű étterem, ahol a legfinomabb kaja van és a világ legjobb bora (nincs is alkoholíze :lol: ). Ott jól tele ettük magunkat, picit sétáltunk, majd olyan álmosak lettünk, hogy átmentünk Öszödre (szüleimnek van ott nyaralója kiskorom óta) ALUDNI. Amúgy én nagyon kötődöm a Balatonhoz, mivel tizenéves koromban több nyáron át szárszói strandon büfét is csináltuk. Nem is tudom, hogy jutott anyámék eszébe, amikor mellette volt Pesten munkahelyük, de valahogy megoldottuk.

Ritával mi van? Ezer éve nem írt ide!

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Sziasztok!

Hát képzeljétek elszállt, amit írtam, úgyhogy most kezdhetem előről!!!!! :evil:

Etterke: Joci nevében is köszönöm a gratulációt! :D Megnéztem Réka albumát! Nagyon szép család vagytok! A legjobban az a kép tetszik, amelyiken Réka "leteperte" az apukáját! :lol: Már egy ideje gondolkozom rajta, hogy veszek Jocinak egy játszószőnyeget! Most már elég nagy, biztosan jól ellene rajta! :D

Mölli: Köszönöm a dicséretet, nagyon kedves vagy! :D El is hiszem, hogy nagyon kellemes nyarakat töltöttél el annak idején a Balcsin!
(Nem mintha olyan régen történt volna! :lol: ) Már több mint tíz éve, hogy két egymást követő nyáron anyukám, húgom és én, Balatonalmádiban nyaraltunk 1-1 hétig, mert anyukám akkori munkahelyének ott volt egy üdülője! Én is szívesen emlékszem azokra a vakációkra! Azóta mindig csak 1-1 napokra fordultam meg a Balatonnál, leginkább osztálykirándulások alkalmával, Balatonfüreden, Balatongyörökön, Tihanyban többször is. A sógorom élettársának Alsóörsön van egy nyaralója, de oda is csak ritkán megyünk a sógoromékkal együtt. Szeretem nézni a vizet, ahogy televan vitorláshajókkal! Olyan szép! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mölli: Azt elfelejtettem, hogy mi is többször keltünk már át komppal egyik oldalról a másikra, tényleg klassz élmény! (Bár én egy icipicit féltem, mivel nem tudok úszni! :( :lol: )

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Meggyógyultatok már? :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Ezt most csak azért írom, mert ez a 150. hozzászólásom! :lol: Azt hiszem, már csak holnap jövök!

Puszi minden Mamának és Babának!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Kati!

Réka kb 3 hónapos volt amikor megvettük neki a játszószőnyeget és nagyon élvezte. A felakasztott játékokat püfölte és nézegette. egyedül is eljátszott kis ideig. Most is játszik még rajta, de már nem akasztok fel neki játékokat, mert egyrészt leszedi, másrészt most már forgolódik és így tudom ösztönözni a forgásra. Rengeteg játék van körülötte és válogathat belőlük. egy-két játékot még eltettem azok közül amiket kapott, mert így hamar megunja talán. Szombaton viszont kapott egy új játékot. ez majd főleg később lesz jó, amokor tud ülni. De már most is eljátszik a kis kockával, hengerrel, csilaggal. Van egy nagy kocka is és majd ebbe kell a megfelelő helyen beledugni a pici kockát, csillagot stb. És persze zenél is! Biztos imeri mindenki ezt! Csak nehezen tudom leírni!

Edit: Na, hol a meglepetés? Már kiváncsi vagyok!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Látom, nem volt itt ma nagy sürgés-forgás, egyedül Kati serénykedett igazán, és Etterke! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, lányok, ma elmarad a meglepi, d enem mondom el, hogy mi akart lenni, mert különben nem lesz már meglepi! :P :P :P De a héten, remélem, összejön, és akkor ti is tudni fogjátok!
Huhhh, ma lejártam a lábamat! Anyósommal és Krisztával egész nap sétáltunk, főleg egy üzletben. De az akkora volt, hogy vagy 4 órát kóricáltunk benne. Nemrég nyílt meg, és mindent tartalmaz, ami a lakással kapcsolatos. Festékanyagtól kezdve bútoron, csempén át a szőnyegig, ebédlőkészletig és vázáig, cserepes virágokog mindent tartalmaz. Nagyon klassz hely. A bútorok 85 %-át sajnos nem a mi zsebünkhöz igazították, de ötletként sok mindent láttunk és "loptunk", ami sokkal olcsóbban is kivitelezhető egy jó asztalos által.
Kriszta tündéri volt, szerencsére vittük a babakocsit is, így nyugodtan aluhatott is, míg sétáltunk, mert igazán ráérősen vizsgálgattunk mindent! :) Közben evett egy-egy kisit, olyan csipegetősen, ahogy ő mostanában szokott, de abszolút nem volt baj vele. Szinte minden elárusítónő megcsodálta, az egyik még ölbe isvette, Krizta meg jól feltalálta magát, elkezdett játszani vele :). Hazafelé is türelmesen nézelődött a buszon, majd miután váltottunk, már elaludt. Csak otthon ébredt meg, ahol megfürösztöttük, evett és már 8-tól alszik. Most normálisan evett az eddigiekhez képest, kb. 200 ml-t (az este olyan 75 ml volt). Kíváncsi leszek, meddig fog aludni, mert ő nem szokott ilyen korán elaludni, általában csak úgy 9 és 10 között, tutti, hogy most felkel valamikor éjjel. Igaz, hogy az elmúlt éjszakán és azelőtt is meg kellett etetnem fél 4-kor, de igaz, hogy előtte este nagyon keveseket evett. Kíváncsi vagyok, milyen éjszakánk lesz. Egyedül vagyok itthon, mint írtam reggel, párom kiszálláson van, most éppen egy brassói panzió ágyikóját koptatja. :D

Cs. Kati: Én nem kaptam semmiféle képet tőled! :( :( :( Meg vagyok emiatt mélységesen sértődve!!! :P :P :P :roll: :roll: :roll:
Kicsi Jocinak nagyon boldog hófordulót kívánunk Krisztával együtt. Ma abban az üzletben találkoztunk egy kisfiúval, aki május 14-én született. Na, az aztán kövér volt. Alacsony, de oylan dundi, hogy csak na. A csuklójánál a keze olyan volt, mintha elszorították volna. Különben nagyon aranyos, és tiszta anyatejes baba, de mégis már meghaladta a 8 kilót. Nos, a te Jocid sovány mellette, nyugodj meg, csak most nehogy attól parázz, hogy a fiad sovány! :lol: :lol: :lol: (Az anyukájával egy újságnál dolgoztam együtt.)

Mindenki: Küldtem képet a Berta Eszter kis Lilikéjéről mindenkinek!
Kriszta: Tőled ismét visszajött, megpróbálom www nélkül küldeni, szólj, ha így megkaptad vagy sem! Ha igen, akkor átjavítom a listában is! NA, kb. ennyi. Ha még eszembe jut valami, még jövök. Nem lesz pizsiparti?
Rita, Sancsi, tényleg, hol van az éjszakai váltás?! :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mölli: Épp most kaptam meg a fotókat rólatok, nagyon köszönöm! :) Aranyos kis szőke gyerkőc Ákos! Kis huncut, és már áll magától! Ügyes. És te? Hát, szerintem már kész pimaszság így kinézni! :P :P :P :lol: :lol: :lol: Gratulálok a kinézetedhez, szívesen lefaragnék a magam pocakjából, combjából egy-egy darabot, és neked ajándékoznám! :) :) :) NA, szerintem én sosem fogok úgy lefogyni. Nem olyan az alakom már eleve. :( De ez van. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kriszta, sajnos visszajött a hibaüzenet a www nélkül is. Erre a címedre egyszerűen nem tudok küldeni semmit. Sajnálom! :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit.

A címem:

mandaszkrisztina@freemail.hu

Légyszi erre próbáld már meg.Itt leszek és nézni fogom a leveleket.

Köszi. :oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok lányok!!!

CsKati én is mélységesen megsértődtem,mert én sem kaptam tőled képeket... :( :( :( na jó csak viccelek
Nagyon boldog hófordulót kívánok Jocinak...

Sedith jajj ,engem már furdal a kiváncsiság,hogy mi lehet a meglepiii.Imádom a meglepetéseket...Képzeld már 5napja nálunk is kevesbbet eszik estére a Krisztián és 5kor fel is ébred.nagyon nehéz nekem visszaszokni...

Mölli köszi a képeket,nagyon aranyosak,szépek vagytok...

Kép

Kép
emoke1

Kriszta: Mentek a képek! Eddig nem jött hibaüzi! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit.

Köszi megkaptam.

A címet írhattam el.Majd holnap jövök.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Mandasz Kriszta: Neked is próbáltam képeket küldeni, de hibaüzenet jött, pedig arra a mail címedre küldtem, amit fentebb is írtál! Próbálom még egyszer.

Kép
mölli

Sziasztok!!!!

Előkerültem, nem keresek mentséget, fogalmam sincs, de csak úgy szaladnak a napok! Mindig benézek olvasni evés közben, de mostanában az is inkább futtában történik. :?

Tomi keveset alszik, és két három napja éjszakázunk is rendesen. Tegnap pl éjjel negyed háromtól reggel fél ötig sasolt, de sajna sirdogált is közben. Már mindent kitaláltam, de semmi sem volt jó neki, gyanítom mostmár a fogas kérdés :) miatt van ez. Csak már kibújna. :roll:

Amúgy az egész napom elmegy, észre sem veszem, de mostmár minden héten hétköznap egy napot elmegyünk csavarogni anyukámhoz Gödöllőre, vagy ide oda. MOst voltunk a tesóméknál uncsitesózni :D szerdán pedig rég nem látott barátnőmmel találkozunk Pesten. Így gondolom, ha a hétvégét nem nézzük kevesebb időm van az itthoni teendőkre, így azok jobban besűrűsödnek. Ez van. De nagyon kellenek a kiruccanások, még a lelki békém is helyreállt tőlük, és Tomi is szereti. Jó azért más emberekkel is találkozni. Én HR-en dolgoztam, egész nap pörögtem ezerrel. Ez annyira nem hiányzik, de a társaság igen.

Mindenkinek nagyon köszi a képeket, nagyon szépek a gyerkőcök mindenkinek!!!

KAti, Joci arányos szerintem, és nem semmi, mennyire hasonlít Rád!
Engem is mindig azzal fárasztanak, hogy hú, de nagy ez a gyerek - mert hosszú :roll: Mintha, akik nem forognak gyerekek közelébe (a fenti okosok 95 %-a) tudnák, hogy mekkora egy héthónapos gyerek ideális mérete nem?

Mölli, Te aztán csinos vagy, nekem is volna mit adnom a kilóimból. Mint Kriszta, írigylem a vékonyakat :lol:
Nagyon ügyi nagylegény már Ákos!

Andrea neked is szépen növöget a kismanó Petikéd, Zsuzsinak Alidája, Eszter Lilikéje.
Remélem senkit nem hagytam ki, aki mostanában küldött képet és nem válaszoltam neki!

Na röviden ennyi, igyekszem sűrűbben írni, mindenkit puszikok!
JA, teszek fel egy képet, most kaptuk a tesóméktól ezt a kis szobai hintát, Pepe a kisfiuk kinőtte már. Tominak nagyon bejön, minden nap hintázunk egy kicsit, és kacarászik benne :D (olyan édi :D ) Kép

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok Lanyok!
En is elokerultem es amik a kifiam alszik hamar irok.

Edith: Engem is kivancsiva tettel a meglepivel, de a vegere latom hogy megsem lett semmi belole :o :o Koszi B.Eszter kepeit, nagyon aranyosak es a Lilike is mekkorat not mar. El sem hiszem. Na meg a D. ANdi babaja is edes es az a lenyeg hogy jol vannak o is meg a baba is.

Rita: KOszi a kepeket. Nagyon jo a hinta amit kaptatok es Tomi is nagyon aranyos. Tiszta nagyfiu. (Mikor leszunk mi is mar ekkorak?)

Eszter: Koszi a mail-t. Biztos jo lheteh a jatek amit kaptatok. Nekunk is van hasonlo csak az nem zenel. Pont ma nezegettem a netten hogy milyen jatekot is vegyink karacsonyra a picurnak es lattam olyen tablakat amin ki kell rakni az abc-t, a job-bal kezet, amint kulonbozo idomok vannak (kocka, kor stb), szamok. Lehet hogy ezt veszem igaz meg egy par honapig nem tudja hasznalni de hamar elrepul az ido es eleg jo aron lattam.

Cs-ne Kati: Koszi a kepeket. Joci nagyon helyes baba, egyeltalan nem kover. Az emberek annyi mindent tudnak fecsegni meggondolatlanul. Mi NY allamban kb 40 percre NY varostol lakunk. Tavaly Juniusig bent laktunk a varosba de sajnos a feletunklevo lakasba tuz lett igy koltozni kellett igy kerultunk anyosekhoz :cry: :cry:

Zsuzsi: Meggyogyultatok? Remelem Alida nem kapta el toletek.

Molli: En nem kaptam kepeket toled.

Emoke: Reg lattam kepet a Morzsirol is.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok Lányok!

Elôkerültem végre én is :)

Edith: köszi Lilike képeit! Gyönyörě baba és milyen nagy már!

Mölli: nagyon szuperek a képek! Szerintem Ákos nagyon hasonlít Rád és Te is nagyon-nagyon jól nézel ki! Soványság tekintetében rosszabbra számítottam, nagyon jól nézel ki!!!!

Rita: Tomi milyen szépen ül a hintában! Biztos nagyon élvezi! Mindig úgy elcsodálkozom a szemein, annyira különleges vágásúak és persze a színe is gyönyörě. Neked van ilyen szemed?

Ja, Edith: köszi, hogy felajánlottad, hogy felraksz képeket! :) :) :) Az a kendôs nagyon jó lenne, meg arra gondoltam, hogy küldhetek-e Neked néhány képet, amit az albumba felraknál-e. Itt ugyanis nem lehet majd megtalálni az x-edik oldalon. Remélem nem nehezebb oda felrakni. KÖSZI!!!! Küldök majd képeket, de persze nem sürgôs.

Jobban vagyunk hál'istennek, bár Alidának tegnap hasmenése volt egy kicsit, 3 kaki és még az éjjel is, úgyhogy ma elvittük orvoshoz, aki azt mondta, hogy ezzel nem lehet semmit sem csinálni és ne aggódjak, amíg nincs kiszáradva. Hát köszi! Még meg is volt lepôdve, hogy milyen jól néz ki ez a gyerek, akkor meg mért hoztam ide :roll: :roll: :roll:
És képzeljétek, már a második olyan babával találkoztunk, aki egy napon született Alidával! Mindkettô kislány volt!! :lol:

Puszi Mindenkinek!
zsuzsi 81

JAJJJ, JOCIKA!!!!
BOLDOG HÓFORDULÓT!!!! :lol: :lol: :lol:
zsuzsi 81

Mölli:

?egkaptam a képeket ,köszi.Nagyon helyes Ákoska.Micsoda nagy kutyusa van.

mandaszkrisztina@freemail.hu

-ezen a címre megkapom a képeket. 8) 8)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Ritike: Köszia Tomis képeket, nagyon nagy fiú már! És tényleg gyönyörű a szeme, nem is láttam még hasonlót!
Szerintem jól teszitek, hogy csavarogtok, szükség is van rá!

Andrea33: Természetesen Neked is próbáltam mailt küldeni, de nem ment át!!! Nincs véletlenül másik e-mail címed?

Zsuzsi81: Igazság szerint Ákos inkább az apjára hasonlít, teljesen így nézett ki kiskorában, és az apja is szőke volt, azóta már fekete a haja... Én főként korábbi önmagamhoz képest vagyok sovány, de egyáltalán nem tetszem most magamnak, mivel nem sportolok és ez meglátszik....
Alida hasmenése javult?

Kép
mölli

Mandasz Kriszta: A kutyus nem Ákosé, hanem a nagyszülők tacsija. A kerti képek náluk készültek Dunaszegen. Biztos örülne Ákos, ha itthon is lenne igazi kutyája, de lakásban lakunk....

Kép
mölli

Szia Mölli.

Nálunk is csak anyámnál van kutya,mert mi is lakásban lakunk.Te akkor is szép kutya.Régen még Xénia is kapott 1 tacsit,de kb. 1 éve elpusztult,mert a hülye szomszéd megmérgezte.Vannak bunkó emberek.

Jól néztek ki a képen.Ákos nagyon ügyes,igazi örökmozgó.Nem?
Megyek,mert Pistivel elmegyünk fogorvoshoz.Halogatja a dolgot,de már nagyon unom,mert én hallgatom a nyavajgását.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a képeket.

Mölli: Örülök, hogy téged is megismerhetelek. Nagyon csinos vagy! Remélem hamarosan sportolni is jut pici időd! Ákos nagyon helyes!!!!!!!!!

Rita: Nagyon édes Tomika! Kedvencem a mosolygós kép! És nagyon jó a hinta! Sudi tuti megirigyelli majd, mert Gery is imád hintázni! Ügyesen ül már Tomi! Jól teszed, hogy kimozdulsz otthonról! Mi is szoktunk mászkálni Rékával és nagyon élvezi! Remélem nem sokáig kínozza a fogacska már Tomit és végre kibújik!

Emőke: Morzsiról hol lehet képeket megnézni? Rég láttam... :(

Edit: Nagyon kiváncsi vagyok a meglepire :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Ismét eltüntünk, de azért néha olvaslak benneteket!
Köszike mindenkinek a képeket... Minden baba és mama gyönyörű :lol:
Velünk annyi van, hogy Dávid megvan fázva, egyoflytában folyik az orra, emg tüsszög(tegnap még élvezte, hogy tüsszög, ma már nem annyira). Sajna itt esik az eső, és férjem sincs itthon, biciklivel meg nem idulok el a dokihoz(mellesleg nagyon utálom az itteni gyerek dokit, tipikus kivagyok-én vagyok fajta, és úgy beszél a betegekkel mint a kutyával) na szoval hivtam a védőnöt, és mondta, hogy nem kötelessége kijönnie ha hivom, de ha nagyon szépen megkérem, hogy jöjjön ki talán kifog jönni, s ennek anyagi vonzata is van, kb 2-3 ezer ft. Ne tudjátok milyen lett a fejem.... Mivel nincs láza Dávidnak, ma nem szivesen hivom ki, de holnapra ha nem javul akkor apa már itthon lessz és elvisz minket a másik faluba a másik dokihoz!
Viszont van egy jó hirem:D kibujt Dávidnak a 6ik fogacskája!!!!!!
Lassan több foga lessz mint nekem :wink:

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Sziasztok!

Most csak arra volt időm, hogy elolvassam az írásaitokat, írni majd csak később tudok!

Edith, Emőke: Esküszöm, hogy nektek is címeztem a képeket! Nem is értem, hogy nem kaptátok meg! :roll: :evil: Igyekszem mielőbb pótolni a hiányosságomat! (Bár mégegyszer mondom, részemről a szándék megvolt! :lol: )

Sajnos nálunk esik az eső, azt hiszem, a mai séta elmarad. :cry: Azért még reménykedem, hogy délutánra megváltozik az időjárás! :roll: :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

JA, és még1 dolog a dokival kapcsolatban. Képzeljétek a multkor úgy rám ugotatott, hogy csak pislogtam ott... Csak egy villámlátogatásra mentünk be hozzá a fütyiével(mert levolt tapadva, és a válladék a bőr alatt összegyült, és felkellett szakittatni az urologussal) na mindegy, szoval csak a beutalóért mentünk be, és mivel ott voltunk, gondoltam megkérem, hogy hallgassa meg a picurt, emrt kicsit köhécselt, és folyt az orra... erre ő mint egy idióta, elkezdett pattogni, hogy ha ezt szerettem volna, akkor már rég a várakózoban lekellett volna öltöztetni félmeztelenre a gyereket, mert igy gyorsabban halad a sor(megjedzem egy lélek nem volt utánnunk, mikor bementünk). Akkor ott helybe se köpni se nyelni nemtudtam, csak néztem mint egy hülye, totál leblokkoltam, velem még igy orvos nem beszélt(vagyis ilye hangnemben) Mikor kijöttem mondtam férjemnek mivolt, az majdnem visszament leakart csapni:) Nem értem ezt a dokit, tudja, hogy Dávid még picike, és ráadásul vesés is.. ezt vajon tényleg komolyan gondolta, hogy én lefogom a hideg várakozóban öltöztetni a gyereket félmesztelenre???????
Na hát sajna ezért nem akarok hozzá menni, mert egy ...... nőszemély...
Lehet nem kapott akkor éccaka semmit :twisted: gonosz vagyok? :oops:

Bocsi, ha hosszú voltam...

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Sziasztok, Lányok!

Nagyon szörnyen pocsék éjszakánk volt, Kriszta 8-kor elaludt, de éjfélkor és 3/4 5-kor már enni kért, pedig - mondhatni - normálisan evett az előzőkhez képest. Az előbb is 5 órás szünettel megette a 230 ml tápiját. és már haladás, hoyg nem kerek óra alatt, hanem 2 részletben, 10 perc szünettel a kettő között. 6-kor már kukorékolt, és egész éjjel csak nyöszörgött forgolódott, hol vizet, hol cumit kellett adnom neki, szóval, én most totál kivagyok.

Zsuzsitól zöld utat és még néhány fotót kaptam, így feltöltöm őket, hogy ti is lássátok!
Mindenkinek kellemes napot!

Kép Zsuzsi 30 hetes pocival :)

Kép Alida 1 napos

Kép Fincsi

Kép Alida 2 hónapos

Kép Alida 3 hónapos

Kép Alida 4 hónapos

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

KATIIIIIIIIIII!

Ezer bocsánat!!!!! megkaptam a képeket, de elfelejtettem, hogy te a gmailre küldesz nekem. Én azt a címet még nem erősen szoktam meg, és elfelejtettem megnézni már néhány napja!

Még egyszer bocsánat!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

KATIIIIIIIIIII!

Ezer bocsánat!!!!! megkaptam a képeket, de elfelejtettem, hogy te a gmailre küldesz nekem. Én azt a címet még nem erősen szoktam meg, és elfelejtettem megnézni már néhány napja!

Még egyszer bocsánat!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Zsuzsi: Nagyok jók a képek rólatok! Alida tündéri!

Mamóca: A leírtak alapján szerintem jól döntöttél, hogy másik orvost választottál. Remélem nem szükséges gyakran felkeresnetek! Jobbulást! És gratula a 6. fogacskához :D

Edit: Milyen napja van Krisztának? Hát nem tudom mi lehet vele, remélem hamarosan visszazökken a régi, nyugodt életébe! :)

Kép
Kép
etterke

Csajok küldtem képeket!!!!
megyek visszaolvaslak titeket...
addig is puszika

Kép

Kép
emoke1

Még több képet itt nézhettek meg:krisztian.blogdreams.com,remélem minden kép megjelenik nektek...

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Nemrég értünk haza a sétálásból, szerencsére az időjárás úgy döntött, hogy nem fog egész nap esni az eső! 8) :lol: Joci útközben elaludt, de persze amint hazaértünk és megállt vele a babakocsi, egyből magához tért, most éppen a kocsira kifeszített játékát bütyköli! :D

Emőke: Az előbb ismételten elküldtem neked a képeket, remélem ezúttal megkapod! :D Krisztián nagyon szép baba, mindjárt ő is betölti a 4 hónapot! Mikor mentek vele az orvoshoz?

Rita: Nagyon jól teszed, hogy amikor csak teheted, kimozdultok egy kicsit otthonról, jó egy kicsit kizökkenni a megszokott napi rutinból! Sajnálom, hogy Tomival mostanában éjszakázni kell, bízzunk benne, hogy valóban csak egy fogacska van a dologban és amint az végre kibújik, a kisfiad újra nyugodtak lesznek az éjszakái! :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Na jó, megbocsátok! Most az egyszer! :lol: Benneteket is sajnállak, hogy Kriszta is ilyen kis nyűgi mostanában, lehet, hogy jön a 3. fogacska! Kívánom, hogy hamar túllegyetek rajta! :D

Andrea: Ti már úgy tervezitek, hogy végleg az USA-ban maradtok? :D Mondjuk ott Petikédnek jobbak lennének a lehetőségei a későbbiekben.

Mamóca: Rettenetes dokik vannak! Tudod én úgy vagyok ezzel, hogy nem értem, hogy aki "utálja" az embereket, az miért választ olyan foglalkozást, ahol közvetlenül kell velük érintkeznie! Azt meg pláne nem értem, hogy aki pici babákkal, kisgyerekekkel foglalkozik, az hogy lehet, ilyen utálatos! Milyen a lelkivilága az ilyennek!? Ráadásul még nő is! Szerintem jobb is, ha a lehetőségeidhez mérten inkább másikhoz viszed a kisfiadat! Egyébként gratulálok Dávidkának a 6. fogacskához!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Örülök, hogy jobban vagytok! Nagyon csinos kismama voltál! Alida tündéri azon a hasalós képen (is)! :D

Etterke: Olyan készségfejlesztő játékot, amiről írsz, hogy el kell találni, hogy melyik forma melyik lyukon fér be, nekünk is volt kiskorunkban, még megvan, úgyhogy Joci örökli majd! Csak azt sajnálom, hogy néhány darab hiányzik belőle! :( Szerintem ez nagyon okos "találmány"! Bizony, előbb-utóbb Joci ágyáról is le kell majd szerelni a zenélő-forgó méhecskéket, hogy nehogy letépje, de az még odébb van. Egyelőre még nem éri el. Viszont sokszor már most olyan intenzitással püföli a babakocsira kifeszített játékot, hogy attól tartok, előbb-utóbb az is veszélybe kerül! :lol:

Berta Eszter: Megkaptam a képeiteket Edithen keresztül, nagyon szépek vagytok! Remélem nem bántottalak meg legutóbb és nem azért írtál már olyan régen! Sikerült valamit elérned azóta Lilikénél vagy még mindig olyan sok törődést igényel?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Emőke!

Sajnos a képeket nem kaptam, Editen keresztül sem. Viszont megnézem a weboldalt és bár nem minden kép jelent meg, de sok újat láttam és Morzsika nagyon szép kisfiú. Örülök, hogy téged is láttatak! Csinos vagy! Majd szólj ha újabb képek kerülnek fel az oldalra, szívesen megnézem őket!

Kép
Kép
etterke

Jaj, Sudi, olyan jó nektek, hogy nyaraltok! Remélem ott is szép az idő! Sokat gondolok rátok!

Kép
Kép
etterke

Zsuzsi: Nagyon aranyos Alida. Nalam a 2 honapos kepe vitte el a palmat :lol: :lol: Remelem jobban vagytok mar

Edith: Sajnalom hogy Kriszta nyugos volt ejszaka es raadasul egyedul voltal vele. Ma ejszaka a Peti is korabban kellt fel es kesobb evet este a szokasosnal. o is azt csinalja par napja hogy kb 40 percig tart mire becsokol 170 ml tapit es ezt 6 vagy 7 szer naponta :shock: :shock: Nala az a baj hogy elalszik de ahogy kivesem a szajabol rogton fent van es kovetelodzik, de ahogy a pociba er egy kis kaja mar megint aludni ter. Ki erti ezt? A masik hogy ejszaka minden egyszerre szeretne: enni, aludni no meg pelus cseret is vegre kell hajtanom es van amikor a reggeli 6 orai kajalas elott meg kaksizni is akar es ezt mind egyszerre. Na ekkor van jo nagy hangzavar, mergesen kiaball amig pelusozom :roll: :roll:

Cs-ne Kati: Mi vegleg itt maradunk ugyanis a ferjemnek mar 17 eve zoldkartyaja van es most varja az allampolgarsagra az eskuletetelt. Igy egyelore maradunk, de ha az elet jobb lesz otthon az sincs kizarva hogy visszamegyunk.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Molli: Melyik cimemre probaltad kuldeni a kepeket a yahoos-ra vagy az optonline-re?

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?