Sziasztok!!!!
Előkerültem, nem keresek mentséget, fogalmam sincs, de csak úgy szaladnak a napok! Mindig benézek olvasni evés közben, de mostanában az is inkább futtában történik.
Tomi keveset alszik, és két három napja éjszakázunk is rendesen. Tegnap pl éjjel negyed háromtól reggel fél ötig sasolt, de sajna sirdogált is közben. Már mindent kitaláltam, de semmi sem volt jó neki, gyanítom mostmár a fogas kérdés
miatt van ez. Csak már kibújna.
Amúgy az egész napom elmegy, észre sem veszem, de mostmár minden héten hétköznap egy napot elmegyünk csavarogni anyukámhoz Gödöllőre, vagy ide oda. MOst voltunk a tesóméknál uncsitesózni
szerdán pedig rég nem látott barátnőmmel találkozunk Pesten. Így gondolom, ha a hétvégét nem nézzük kevesebb időm van az itthoni teendőkre, így azok jobban besűrűsödnek. Ez van. De nagyon kellenek a kiruccanások, még a lelki békém is helyreállt tőlük, és Tomi is szereti. Jó azért más emberekkel is találkozni. Én HR-en dolgoztam, egész nap pörögtem ezerrel. Ez annyira nem hiányzik, de a társaság igen.
Mindenkinek nagyon köszi a képeket, nagyon szépek a gyerkőcök mindenkinek!!!
KAti, Joci arányos szerintem, és nem semmi, mennyire hasonlít Rád!
Engem is mindig azzal fárasztanak, hogy hú, de nagy ez a gyerek - mert hosszú
Mintha, akik nem forognak gyerekek közelébe (a fenti okosok 95 %-a) tudnák, hogy mekkora egy héthónapos gyerek ideális mérete nem?
Mölli, Te aztán csinos vagy, nekem is volna mit adnom a kilóimból. Mint Kriszta, írigylem a vékonyakat
Nagyon ügyi nagylegény már Ákos!
Andrea neked is szépen növöget a kismanó Petikéd, Zsuzsinak Alidája, Eszter Lilikéje.
Remélem senkit nem hagytam ki, aki mostanában küldött képet és nem válaszoltam neki!
Na röviden ennyi, igyekszem sűrűbben írni, mindenkit puszikok!
JA, teszek fel egy képet, most kaptuk a tesóméktól ezt a kis szobai hintát, Pepe a kisfiuk kinőtte már. Tominak nagyon bejön, minden nap hintázunk egy kicsit, és kacarászik benne
(olyan édi
)