Mamy az orrcseppet a gyógyszertárban keverték ki, nincs neve, a doki írta fel a szörcsögés miatt. Megkérdeztem a patikust, hogy hogyan kell adagolni, ő mondta, hogy nincs adagolásra utasítás, mert csak sima sóoldat.
Hasfájás: detto - tegnap nekünk is nagyon visított Zsoltika - mondtam is, hogy sír egyfolytában, de ilyen kínkeservesen csak kevésszer. Gyorsan mellre is raktam, mert az megnyugtatja - igaz utána folytatta a sírást. Homeost abbahagytuk, visszatértünk az infacolra. Nővérem ma volt nálunk és egy kicsit megtornáztatta, mutatott néhány masszázst és egy óra múlva akkorát fosott a gyerek, hogy a bodyt, a rugit, és a paplant is átáztatta, sőt pelusozás közben folytatta, fingások közepette. Aztán akkorát pisilt, hogy csak néztünk "még mindig???"
Utána olyan nyugodt lett, mint még soha! Kicsit sétáltunk és még most is szokatlanul békés. Gondolom ti is úgy vagytok vele, mint mi - azért még hiszük, hogy nem fog még két hónapig tartani, olyan rossz nézni, hogy szenved a baba.
Próbáltátok a tornáztatást? Jártok még sétálni?
Mi is 2700 körül jöttünk ki a kórházból, és Zsotyi kb. egy kilót hízott azóta.
Jadey bocs, hogy félreérthető voltam! Még a múltkori beírására reagáltam Krisszinek - kevés időm jut mostanában fórumozni (többnyire összekötöm az étkezésekkel
) és ezért előfordul, hogy valakinek nem írok vissza, majd pár nap múlva eszembe jut. De tényleg jó lenne, ha Krisszi tenne fel új képeket!
Kedves Erika szívből gratulálok nektek a kis Ákoshoz! Sok tejcsit és sok boldogságot kívánok!!!
Edit Utólag is boldog névnapot! Laktoherb tea: első hetekben 2-3 literrel is ittam - igaz a tejet legjobban a sűrű mellretétel hozta meg. Eddig igény szerint szoptattam a kis hasfájós babámat, aki cicin vígasztalódott. Több mint egy héten keresztül ment nálunk ez az óránkénti-kétóránkéni mellretétel. Na az úgy meghozta a tejet, hogy ma már nem is fejek, mert már tudom, hogy van amennyi kell
Igény szerinti szoptatás: ki kell tapasztalni, nem mindenkinek jön be. Zsoltika közérzete azóta jobb, hogy ritkábban van mellen, azóta nem hányt egyszer se, csak bukott (keveset)
Nagyon édes a kis Kata, képeket kérünk, még!!!
Sz_kata én is bőgtem rengeteget, de kb. 7-8 napig tartott csak. Petike szép kisbaba, ha tudsz tegyél még fel képeket, terhesen is és most is szívesen nézegetem a babákat!
Siba kössz a cikket - mostanában nincs időm szörfözni a neten - jó tudni, hogy ilyen is van...
A kép gyönyörű!
Zsoltika....