Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Piciri,

hatalmas gratula :lol: gyere minél előbb és mesélj

Ákata,

szegény Lizike, annyira sajnálom :cry: remélem, dokinéni megoldja majd a problémát.

Gyugyo,

én isigény szerint szoptatom. és igy nincs is rendszer. volt olyan éjszakánk, ahol az ötödik órában már nem birtam tovább, és felébresztettem de volt (pl tegnap éjjel) olyan is, hogy kettőkor aludtunk el, hasfájás miatt, és utána óránként kért enni. hozzáteszem, eddig még sosem jutottunk el odáig, hogy bőgött volna az éhségtől, mert ha elkezd cuppogni, meg azöklét a szájába tömködni, akkor már teszem is cicire késlekedés nélkül. napközben is sokat cicizik, de engem ez nem zavar, mert imádok szoptatni. van is tejem bőséggel. :lol: és Peti annnyira hálás :wink:
sz_kata

hordozokendo: bővebben olvashatsz róla a www.bababolt.com -on

babaruha: ha bodyt vesztek, akkor arra figyeljetek, hogy a nyaka része jól széthúzható legyen, mert amúgy is tortúra az öltöztetés, és a babák utálják, ha a fejükön húzkodjuk át a rucit

Boróka,

tutira megérkezik az a baba, akkor és úgy, ahogyan neki az alegjobb lesz. van egy tippem: szerintem nem várja meg, hogy meginditsák a szülést

:wink:

bocsi a béna iráséert, de Petike épp cicin.... :lol:
sz_kata

Sz_Kata,
Ezek szerint mégis mindent jól csinálsz!!! :lol: Sok puszi Nektek! Beszéltem a Zsuzskával!!!
rolex

Hello Csajok!

Jó régen nem jelentkeztem, mert mindig jön valaki látogatóba, kihasználják a barátok és a család, hogy még egyben láthatnak.... és hát ekkora hasat nem mindennap szemlélhetnek az tuti.

Piciriéknek nagyon nagy gratula!!! Várjuk a képeket Ákosról!

Kata nagyon édes, nem is kisjáksó!

Mamy, remélem rendeződik a helyzet a védőnővel! Mi innen vettünk hordozókendőt és a Macin már gyakoroltuk, nem bonyolult a kötözés. www.babakozelben.hu

Gesztenye, szegénykém, nagyon fájhat, remélem segít a homeopata doki, drukkolok és jelentkezz, hogy mi volt tegnap. Ja és teccik, hogy majd a kórházban döntitek el a nevet, attól függően, hogy mi illik hozzá! :)

Nózi, idióta szomszéd :(

SzKata, Peti annyira cuki! És köszi a storyt, nagyon jó megtisztította a könnycsatornáimat. :)

Tuzmanó, már éppen ajánlani akartam az ingatlan.com -ot, de látom, hogy megoldódott az ügy. Mi is ilyen paraméterű lakásban lakunk és isteni a belső kert, meg a terasz!

Gabriel, képfeltöltést próbáld meg ez alapján: 1158493375.24.doc

Viola, nagyon cuki a komoly kép! :)

Beuka, üdv közöttünk! :)

Livi, torokfájás :( méz és halls cukor?

Csajok, ez már a vég, nem tudom elolvasni a saját kézírásom! :)

Viszont volt ma egy cikk az indexen, annyira felháborító, idemásolom és teszek fel egy képet is a hatalmas görögdinnyéről.
Csináltunk pár feketefehérképet, hogy majd meg tudjuk mutatni Andrisnak, hogy hol lakott! Mostanában már senki sem tesz fel pocakfotókat... de nekünk - 2in1 társaságnak- már csak ez marad! :) Jaj, annyira várom már, hogy előbújjon ez a gyerek!

A cikk:
http://index.hu/politika/belfold/vattila4891/
Vereczkey Attiláról van egyébként szó! Persze megilleti az ártatlanság vélelme, de azért nem zörög a haraszt...

Rendőrségi eljárás a Nyírő sztárszülésze ellen
Fölösleges műtétekre utalta be pácienseit, amikért ráadásul százezreket kért el dr. V. Attila, a Nyírő Gyula Kórház egyik szülésze - legalábbis páciensei szerint. Az ügyben a Népszabadság értesülései szerint a rendőrség és az Országos Egészségügyi Pénztár is vizsgálódik.

Index (ugyelet@mail.index.hu)
2006. szeptember 16., szombat 10:45

Feljelentették a Nyírő Gyula Kórház egyik szülészét volt páciensei. A betegek szerint dr. V. Attila fölösleges műtéteket akart végrehajtani rajtuk és pénzt is kért az operációkért, amiket elvileg az egészségpénztár is finanszíroz, írja a szombati Népszabadság.

Hiányzott a kölcsönös bizalom
N. Tibor, az egyik páciens férje szerint V. a magánrendelőjében végzett ultrahangos vizsgálat után négy mióma eltávolítását javasolta műtéti úton, amiért 150 000 forintot kért. Ám amikor a műtét előtt a házaspár kézhez kapta az ultrahangos felvételeket, azokon egy másik asszony neve szerepelt. Állításuk szerint az orvos ekkor a "kölcsönös bizalom hiányára" hivatkozva visszalépett N. Tiborné kezelésétől, írja a Népszabadság.

A lap értesülései szerint N.-éken kívül még három asszony jelentette fel V. Attilát. Egyikük vádjai szerint az orvos 150-200 000 forintot kért egy műtétért, - mondván, azt az egészségbiztosító nem támogatja - amit további 50-100 000 forinttal kellett volna megfejelni, mert egy német szakorvos is jelen lett volna.

Pénzért szakértett az ingyenes segítség?
A Nyírő Gyula Kórház és a német állampolgárságú orvos, K. Ottó között létrejött szerződés szerint azonban a doktor díjazás nélkül vállalta a szakmai munkát. Ráadásul a műtéteket az Országos Egészségbiztosítási Pénztár adatai alapján a tb-kasszából is finanszírozták. Az OEP a hivatalos vizsgálat lezárulta után a rendőrséghez fordult..

A Nyírő Gyula Kórház nem tudta megerősíteni az OEP vizsgálatáról szóló értesüléseket a Népszabadságnak. Annyit nyilatkoztak, hogy a kórháznak bizonyosan nem származott extra bevétele V. tevékenységéből. Az orvos a hónap elején mindenesetre közös megeggyezéssel távozott a kórház meddőségi centrumának éléről. V. Attila a kórházigazgató utasítására hivatkozva nem kívánt nyilatkozni a lapnak.

És a kép:
Kép

Sok puszi mindenkinek!
A Birodalmi Lépegető :)

Kép
siba

Rolex,

remélem..... azért sajnos elkapott a baby blues. néha tök ok nélkül bőgök. vagy azért mert milyen gyönyörű a babám, vagy mert félek, hogy nem kap meg mindent, amit csak szeretne. néha tök hülye vagyok. szegény párom meg nem tudja mi van, amikor bejön a szobába, és azt látja hogy patakokban folyik a könnyem :cry:
remélem azért, hogy ez még a normális kategóriába tartozik....

tök jó lenne amúgy talizni. én tervezem hogy a következő vk-ra Petistöl elmegyünk. mikor is lesz a következő?

puszi, vigyázz magatokra,
kata
sz_kata

aha ja nem komálják a fejükön áthúzást... de a peluscserét sem...egyenlőre
de az a tortúra, amit lerendez egy-egy puki előtt... nem semmi... és utána vigyorog... mitha tudná hogy apja is röhög rajta... :lol: :wink:
Vendég

Kép
ideje körülnézegetni
Vendég

Siba!

Ez a kép csodálatos!!!!!!! :)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sz_Kata,

2 hét múlva lesz, 6-kor. Majd még írok, most mennem kell.
Puszi,
R
rolex

Sziasztok!

Megint csak egy gyors bekukk. Végre alszik Kata (ki tudja meddig)...
AZ elmúlt 5órában óránként kért enni, most gyorsan megpróbálok pihenni.
Az éjszakánk nagyon jól telt, kétszer evett, és 3 órákat aludtunk. Kicsi nyöszörgés után ahogy SzKata is írta, ahogy látom, hogy elkezd keresni meg öklét gyömöszölni adok neki enni. Remélem nem rontom el. Éjjel nem fogom felkelteni, aludjon ha tud 4-5órákat is.
Remélem vissza fogok tudni olvasni, kinek hogyan mentek az elmúlt héten a dolgai. :)
Apa elment bevásárolni. Megyek én is alukálni. :D

Köszönön a névnapi köszöntéseket.
Edit

Kép
Kép
edi78

Anyukák!

isszátok a laktoherb teát? mennyit egy nap? köszi

E.

Kép
Kép
edi78

Kép
Erika+Balázs gratulálok piciÁkoshoz!
Iza
piciza

Piciri! Manka!

Szívből gratulálok!!!!!! :D :D :D Legyetek boldogok! :D

Bujka!

Én is a homeós tabira gondoltam, csak a hétvégén nem az az ügyeletes gyógyszertár nálunk, ahol ilyen cuccokat árulnak... De már mindegy, mert most már a mellkasom fáj inkább és egy merő takony vagyok...
Rögtön megbetegítem a babámat, ha most születik? Ugye nem? :(

Livi

bali78

Mamy az orrcseppet a gyógyszertárban keverték ki, nincs neve, a doki írta fel a szörcsögés miatt. Megkérdeztem a patikust, hogy hogyan kell adagolni, ő mondta, hogy nincs adagolásra utasítás, mert csak sima sóoldat.
Hasfájás: detto - tegnap nekünk is nagyon visított Zsoltika - mondtam is, hogy sír egyfolytában, de ilyen kínkeservesen csak kevésszer. Gyorsan mellre is raktam, mert az megnyugtatja - igaz utána folytatta a sírást. Homeost abbahagytuk, visszatértünk az infacolra. Nővérem ma volt nálunk és egy kicsit megtornáztatta, mutatott néhány masszázst és egy óra múlva akkorát fosott a gyerek, hogy a bodyt, a rugit, és a paplant is átáztatta, sőt pelusozás közben folytatta, fingások közepette. Aztán akkorát pisilt, hogy csak néztünk "még mindig???" :lol:
Utána olyan nyugodt lett, mint még soha! Kicsit sétáltunk és még most is szokatlanul békés. Gondolom ti is úgy vagytok vele, mint mi - azért még hiszük, hogy nem fog még két hónapig tartani, olyan rossz nézni, hogy szenved a baba.
Próbáltátok a tornáztatást? Jártok még sétálni?
Mi is 2700 körül jöttünk ki a kórházból, és Zsotyi kb. egy kilót hízott azóta.

Jadey bocs, hogy félreérthető voltam! Még a múltkori beírására reagáltam Krisszinek - kevés időm jut mostanában fórumozni (többnyire összekötöm az étkezésekkel :lol: ) és ezért előfordul, hogy valakinek nem írok vissza, majd pár nap múlva eszembe jut. De tényleg jó lenne, ha Krisszi tenne fel új képeket! :)

Kedves Erika szívből gratulálok nektek a kis Ákoshoz! Sok tejcsit és sok boldogságot kívánok!!!

Edit Utólag is boldog névnapot! Laktoherb tea: első hetekben 2-3 literrel is ittam - igaz a tejet legjobban a sűrű mellretétel hozta meg. Eddig igény szerint szoptattam a kis hasfájós babámat, aki cicin vígasztalódott. Több mint egy héten keresztül ment nálunk ez az óránkénti-kétóránkéni mellretétel. Na az úgy meghozta a tejet, hogy ma már nem is fejek, mert már tudom, hogy van amennyi kell :)
Igény szerinti szoptatás: ki kell tapasztalni, nem mindenkinek jön be. Zsoltika közérzete azóta jobb, hogy ritkábban van mellen, azóta nem hányt egyszer se, csak bukott (keveset)
Nagyon édes a kis Kata, képeket kérünk, még!!!

Sz_kata én is bőgtem rengeteget, de kb. 7-8 napig tartott csak. Petike szép kisbaba, ha tudsz tegyél még fel képeket, terhesen is és most is szívesen nézegetem a babákat!

Siba kössz a cikket - mostanában nincs időm szörfözni a neten - jó tudni, hogy ilyen is van...
A kép gyönyörű!

Zsoltika.... :)

Kép

KépKép
nózi

Bocsi onzo modon csak a leglenyegesebbre (kisbaba hanyt, nagyfiu fejre esett az uj bicajjal).

Kata en is azert irtam az elejen a babybluesrol, hogy masokat ne lepjen meg. Nekem kb 2 hetig tartott.

Amiert gyorsan beleptem, hogy VK-ba megyek, ha jottok Ti is (Rolex, Gesztenye stb)! Csak egyedul nem akartam menni.

csengo
Vendég

Sz_Kata!
Köszi szépen a hordozókendős linket! Nem is tudtam, hogy külön tanfolyam kell hozzá... :shock: de végülis ingyenes, és ha jól látom a minimanóban is van. Megnézzük! :wink:

Siba!
Kezdem azzal, hogy a cikk teljesen ledöbbentett. Bár én csak látásból "ismerem" V.A.-t mert én máshoz jártam, de sosem volt szimpi. Állítólag már korábban is voltak zűrös ügyei. Örültem is, hogy nem hozzá kerültem anno. Mert én is a meddőségin kezdtem... De most már igyekszem elfelejteni azokat az időket. Persze hálás is vagyok valahol a kórháznak, mert ott sikerült "összehozni" Gesztit - hogy ezzel a nem túl jó szóval éljek. Bár ki tudja?... :lol: Lehet hogy közük nem volt hozzá, hogy sikerült. (Nem lombikos voltam, hanem inszemes).
Hordozókendős linket neked is köszike!
A kép pedig lélegzet elállító, igazi művészfotó!!! Nagyon szép! Csinos vagy! A párod csinálta? Jó érzéke van hozzá!
Birodalmi Lépegető: :lol: :lol: :lol: (nem is igaz!)

Nózi!
Orrcsepp infót köszi. Szóval sóoldat? Azt lehet kapni bármelyik patikában. De azért megkérdezem a dokkernénit.
Persze, járunk sétálni, bár az utóbbi pár napban kimaradt a nagy szél miatt. Remélem, még lesz szép idő!

Edit, Gyugyó!
Kata nagyon édi! Nyugodt babának látszik. Laktoherbet én iszom, minden nap főzök egy jó nagy adaggal, és azt iszogatom amikor eszembe jut. Ha elfogy, egy nap két adaggal is csinálok. Emellett vedelem a szénsavmentes ásványvizet.
Éjjel valóban nem kell felkelteni a babát, nyugodtan lehet hagyni ameddig alszik, Ő úgyis jelezni fogja ha felébred és éhes. Én még nappal se nagyon keltem fel, igaz nincs is rá szükség. Van úgy hogy két etetés között nem is nagyon alszik, csak pár perceket, egyébként jól elvan.

Manka!
De jó, már a második babához gratulálhatok a mai napon!!! Sok-sok boldogságot nektek is!

Melódia!
Próbáltam a masszázst, vettem is hozzá pocakmasszázs krémet a DM-ben (pici tubus és tömény kömény szagú :? ) de valahogy nem vettem észre hogy hatna, persze egy próba volt csak, és biztos tök béna voltam, meg szegény Geszti is éppen üvöltött, szóval nem voltak túl ideálisak a körülmények. Majd ha nyugisak leszünk mindketten, ismét megpróbálom. Remélem, használni fog.
Bár most az Infacolra visszatérve máris javulást észleltünk - már nem sír folyamatosan, épp most cicizett 110 gr-t és bár még nem alszik, de nagyon nyugodt. Igaz, Apukája ringatja a másik szobában, és lehet hogy már mindketten alszanak. :wink:

Kép
mamy

Manka:

Gratulálunk Nektek is!!! Próbáltam maegkeresni a Te első hozzászólásodat is, dee mindössze az utolsó 10 van regisztrálva...

Ha tudsz, tegyél fel képeket is!!!

Siba: Nagyon művészi a kép, szépek vagytok rajta!!! Pici fiad biztos büszke lesz, hogy ilyen gyönyörű helyen lakott már azelőtt is :lol: Párod profi fotós, vagy nem ő csinálta?? :wink:

Piciza: Néha írhatnál magadról is, mi van veletek???

KépKép
Kép
jadey

Siba:
Tök szép és művészi a kép!
Mi is csináltunk, de az eléggé naturalisztikusra sikerült - kiadja az óriáspopót és combokat. De mindegy ez is emlék lesz.

Homeo bogyó:
36. héttől lehet legham,artabb kezdeni, de van aki csak túlhordásnál ajánlja.

Anyával lakás:
Épp most szólt fel anyám, hogy maradjunk már csöndben. (Szerintem tök csöndben voltunk, csak beszélgettünk - nem tom így mi lesz a gyereksírással???) Szobánk pont felette van és nagyon rossz alvó.

Enyhén kiakadtam.

Miért van az, hogy a legszebb dolgok történnek most velünk talán az életben, de képtelenek vagyunk zavartalanul és kettesben élvezni, mert megy az állandó zsörtölődés!!!

Edit:
Nagy gratula Ákoshoz - ezek szerint nem kellett beindítani mégsem...

Na alszom,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok, jó reggelt!!

MElódia :)
Köszi! Írok majd ígérem, csak ma elég sok dolgom van.

Jadey :)
Köszönöm a tippeket! Sajna nálunk nincs C&A, de ma megpróbálkozom a turival, meg a kínaival. Legroszabb esetben tartaléknak lesz ruha, mert van aki azt mondja, hoyg a látogatók úgyis hoznak ruhákat, de csak erer ugye nem támaszkodhatom. HA túl sok lesz a ruha, úgyis a szebbeket, jobbakat fogom használni, nem a "gagyit".
Én a 7 kg-omat keveslem :( Szeretnék még fölszedni, de sajna nálam a szénhidrát le van korlátozva, és úgy néz ki nem vagyok elég ügyes, hogy e nélkül jókat egyek.

Ákata :)
SAjnálom a kórházas dolgot. MIelőbbi jobbulást Nektek!!!

Piciri :)
Nagyon nagyon gratulálok!!!

Gabriel :)
Nekünk még a szekrény hiányzik, de sajna Pesttől messze vagyunk, úgyhogy csak errefelé tudunk a boltokat körüljárni. De megnézem az RS honlapját majd. Várom a képeket a szobáról.

Siba :)
Köszi az üdvözlést! TÉnyleg csodálatos a kép rólad!!! NAgyon szép a pocakod!!!

LÁnyok ey újabb kérdés!
Tudtok tippeket adni gyerekszobára? mármint a falra.
Úgy gondoltuk, hoyg egy bizonyos magasságig tapétát rakunk, valami mesefigurásat, fölötte meg egy csajszi szintén mesefigurákat festett volna. De már nincs rá időnk, hoyg kivárjuk, hogy jöjjön. Most a 2. verzió, hogy a tapéta fölé egyszerű színt festünk, és képeket rakunk majd fel.

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Siba!
Köszönöm a segítséget, máris nekiállok próbálkozni!

Beuka!
Az RS gyerekbútorok ezen a netes címen vannak: www.faktumbutor.hu

Most megyek és próbálkozok a képek feltöltésével.
gabriel79

Siba!
Ez egy csodálatosan szép kép!!!!!!!!!!
gabriel79

Lányok!

Milyen fájdalomcsillapított szedet egy kismama így a vége felé? Képzeljétek, még a fogaim is mind fájnak, +arcom, +fülem, tüdőm, fejem... :cry:

Livi

bali78

szedhet

Livi

bali78

Jó reggelt mindenkinek!

Beuka!
Hát te tényleg nem híztál túl sokat, de ez nem baj. Igaz, hogy én ikreket várok és 46kg-al kezdtem a terhességet mert a pajzsmirigy miatt lefogytam bár a 161cm-hez nem is kéne hogy 70kg-os legyek. De én már most 14kg-nál járok. Amit sajna a lábaim eléggé nehezen viselnek. Mindenki azt mondja hogy hol van az a 14kg, de még így se nézek ki tehénnek inkábba hasam ami nagyon nagy meg a fenekemet érzem. De majd szülés után úgyis lemegy.

Bali78!
A panadolt lehet végig szedni én úgy tudom. Sajnálom, hogy fájdalmaid vannak és kívánom, hogy mihamarabb elmúljon!
baboka

Szép napot Lányok!! :D

Szia Livi!!
Hát én nem ajánlanék semiféle gyógyszert, szerintem menj el háziorvoshoz, túl sok mindened fáj ahhoz, hogy házilag gyógyítsd!!szülésre lehet, hogy ki is tudna a doki kúrálni!!

Sajna az én lánykámat is elkapta a betegség, reggel már annyira köhögött, hogy nem meretem elvinni suliba!!Nem lázas, de a köhögése jó hurutos, úgyhogy muszáj dokinénihez vinnem!! szegénykém 2 hetet járt suliba, és már beteg :cry: Talán nem marad le nagyon a tanulással, majd bepótoljuk!! :roll:

Szia Mamy!!

Sajnálom, hogy nem hatott a maszzázs, de szerintem hasznos, ha nyugogtabb időszakban is próbálod, sőt lágyan tornáztathatod is!!csak úgy jön a puki!! :D Remélem nem tart sokáig ez a fránya hasfájós időszak, úgy mekínozza szegénykéimet :cry:

Nekem se volt valami jó az éjszakám, egyszerűen nem bírtam aludni hajnali 1-től, legalább 3-ig!! Össze-vissza forgolódtam, nem bírtam aludni, szörnyű volt!!Azt mondják, hogy elyenkor készíti fel a természet az anyukákat az éjszakázásra, hát lehet benne velemi, mert a kis drágám végig ficánkolt!! :D :roll:

Szia Beuka!!

Oké, várom majd az e-mail-det!! :D szerintem nézzetek ki valami frankó figurás tapétát és azt tegyétek fel, szerintem egyenlőre az elég, főleg mert már nem sok időtök van!!

Puszi minden mamának, és babának!!

Üdv. Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Manka,bocs,tegnap nem vettem észre,hogy írtal.Szívből gratulálok!
Kész lett a ház a kiscsaj érkezésére?Ritkán írsz.Gyere sűrűbben.Várjuk a képeket!

Jadey aranyos vagy,hogy érdeklődsz.Jól vagyunk.Pontosítok.Én kicsit beteg.Ui szerdán elkezdett fájni a torkom,ami napról napra rosszabb lett.Terjedt mindenfele.Torok,fül,arc,hát stb...szombatra belázasodtam.Ami nálam elég ijesztő ui lázkiütésem van ha 37 fok felé kúszik a higanyszál.Nyaktól derékig vörös foltokkal tele.Mint egy leopárd :? Már múlófélben van a dolog.Megmaradok :D .
Már csak 1 heted van hátra. :wink: :D Úgy szalad az idő.Én is a héten szülnék.21-ére voltam kiírva. :(
Jade -del mi újság.Gondolom már nagyon várja Bencust.

A babák olyan gyönyörűek.Imádom őket nézegetni.Tegyetek fel minél több képet!

Ákata sajnálom a piciket meg persze téged főleg a sérv miatt.Olyan rémisztően hangzik.Ugye nem nagy a baj.Drukkolok,hogy minden rendben menjen.

Siba gyönyörűek vagytok!Ha van még fotód feltehetnéd.Látod,nagy a siker...

Dorka ti még egyben?Nagyon ráérős ez a Kevebaba.Remélem a
héten rászánja magát a nagy utazásra.

Szia Beuka!Még nem üdvözöltelek :oops: .Gratulálok nektek!

Mamy! Geszti továbbra is szuperédi modellbébi.

Többiek bocsánat de rohanok.Puszi mindenkinek.

Nózi!Zsoltikáról olyan jók ezek a síros képek.Kis viccesek.A mindig elégedetlenkedő Zsoltika!Tudom nektek nem az.Úgy értem nem vicces,hogy sírós.De akkor is olyan aranyos.Lesz Ő még vigyorgós is!!!

Puszi Iza
piciza

Bali,

Szerintem mindenképp hívd fel a dokidat, akár a körzetit. A tünetekből ítélve amúgy sem hiszem, hogy öngyógyítást kéne alkalmaznod :roll: Légyszi intézkedj minél hamarabb, nem lenne túl jó, ha így vajúdnál... Aztán tessék beszámolni, hogy mi a helyzet!!! :wink: Jobbulást addig i.

Beuka,

Bocsi, akkor félreértettem a súlyproblémát :wink: Örülök, hogy végre valaki nem fogyózni akar, hanem hízni. Bár szerintem teljesen jó a súlygyarapodásod, ha nem lenne jó, a babód úgyis jelezné :lol: rángatná a köldökzsinórt. :lol:

Melódia :Az én lányom is így kezdte, ugyanilyen tünetekkel, csak éppen a 2. nap... Ő most 2.-os, de sikerült pótolni. Csak ötlet: Ha nem lázasan és leverten fekszik otthon, akkor mi ugyanúgy tanulunk itthon, mintha bent lenne. A tanárnőtől esetleg előre, vagy egy osztálytárs szüleitől aznap délután meg tudod kérdezni, hogy mit csináltak aznap, plusz a lecke. Elsőbe mindkettő elég kevés szolott lenni. És akkor délelőtt az órait pótoljuk, aztán ebéd, játszás, majd délután, vagy koraeste jöhet a házi, vagy gyakorlás. Még élvezni is fogja, hogy anyu a tanár :lol: néni, csak nehogy nagyon hozzá(d) szokjon :lol:

KépKép
Kép
jadey

Kép
piciza

Köszönöm lányok!

De az az igazság, hogy nőgyógyógyászom nincs, a házi orvosom pedig mindent ugyanazzal az antibiotikummal kezel és én nem bízom benne.... :cry: de nagyon nem bízom benn! csak mivel sose vagyok beteg, úgy gondoltam arra jó, hogy kitöltsön néha ezt-azt, de az oep-ben kiderült, hogy nem! :shock:

Most már jobb, csak a mellkasom fáj, ha köhögök, így nem köhögök, pedig jó sok trugyi van odabent (bocsi)
Na megyek gőzölni!

Köszi, puszi

Livi

bali78

Nagyon szépek ezek a bébik :lol: :lol: :lol:
Na, jó... mi főleg a lányokat nézzük :oops: :oops: :oops:

Peti szerncsére nem hasfájós... csak a kolozsvári rakott káposzta nem izlett neki... :cry: (fene egy gusztusa van... pedig nagyon finomat csináltam...)

Én nem iszom teákat már... így is napi 1 liter körüli "felesleg" tejem van... pedig a gyerekemnek nagyon jó étvágya van :lol: :lol: :lol:

És már én is le lettem kakilva :lol:
Vendég

Bali,

Ez sz@rul hangzik. Pedig most tényleg dokira lenne szükséged, mert irtó gyorsan meg kell hogy gyógyulj. anyám egyébként esküszik a fokhagymára, töménytelen mennyiségben, apróra vágva, mézzel keverve. antibiotikus hatású.

Csengő, Rolex,

Én megyek a VK-ba, de majd még egyeztessünk. Rolex, te egyben leszel még akkor? :lol:

Nózi,

De jó, hogy megoldódtak a szopigondjaitok!! Nálunk tegnap este hajnali 3-kor álltam neki fejni, mert pici babánk nem kérte a cicit, amik már akkorák voltak, mint a fejem :shock:

Laktoherb teát én nem iszom, a minél gyakoribb mellre tétel nálam a tuti tejszaporító.

hasfájásra: a mindentudó cici és a non-stop ringatás jött be eddig. Peti gyerek utálja a masszázst, nem is értem :shock: ebben nem az anyjára ütött... :roll:

Puszi mindenkinek
sz_kata

Livi!!

Pedig valamilyen dokival csak meg kéne nézetned magad, ez olyan tüdögyuszi gyanús!! :cry: Legalább a hátadat meghallgatná!!így szülni se lesz valami jó!! :cry: De a gőzölés, az mindenképpen jó, és ihatsz is egy kis hársfateát v. kamillateát!! remélem sikerül kigyógyulnod!!

Köszi Jadey!! :D mi is így csináljuk, már felhívtuk a tanítónénit, vissta kell majd hívnunk, és elmondja a házit!! :D még az is lehet, hogy holnap már mehet, szerencsére nem lázas, de nekem nagyon bronhitis gyanús!!Minden közösségbe járós időszakban szokott neki lenni legalább 2* :cry: Majd a dokinéni után okosabb leszek!!
puszi!! Melódia!!

Kép
Kép
melódia78

Melódia:

Csak azt felejtettem el, hogy jobbulást!!! :lol: Kép

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Gigaboszi!

Napi 1 liter felesleg??? :shock: Ez igen! Hogy csinálod? :wink:

Piciza!
Köszi a bókot :lol:

Melódia!

Mindenképpen kipróbálom a masszázst nyugodt körülmények között is. Csak tudod Geszti épp görcsölt amikor eszembe jutott a krém, gondoltam megmasszírozom, de nem volt jó ötlet, mert csak idegesebb lett tőle szerintem.

Livi!

Sajnálom a betegeskedést. Remélem mielőbb elmúlik!!! Gyógyszertárban kérdezd meg, ilyenkor mit lehet szedni, ne kockáztass!

Na, mennem kell, Geszti megébredt. Pusz mindenkinek. Még próbálok jönni. De ma egyedül vagyok (Apa késő estig dolgozik :cry: )

Kép
mamy

Siba
Nagyon jó mlett a kép rólad! Ki csinálta?
Hát ez a dokiügy nem semmi, egyes emberek hogy tudnak az emberek életével csak ugy játszadozni? :evil:

Bali
Tényleg jo lenne megnézetni magad valakivel. Nem lehet jo igy betegen, engem még egy kis nátha is ugy levett a lábamról.

Beuka
Ne aggódj hogy csak 7 kilót szedtél fel. Bárcsak én is csak ennyit híztam volna, de én már a dupláján is túl vagyok. :oops:
Babaszoba: én valami falvédőt akartam feltenni, amit magam csináltam volna, de nem fog összejönni sztem. Inkább képeket gondoltam hogy csinálok az ágy fölé. Neked van valami jó ötleted, hogy milyen technikával csináljam?

Melódia
Én is ugy gondolom hogy ezkkel a nem alvásokkal készíti fel szervezet magát majd a kevés alvásra. Habár nekem olyan jo babám van, hogy éjjel nem mocorog, vagy csakl picit, pisilés után, de még soha nem ébresztett fel. én inkább csak ugy nem alszom, nemtudom miért, ha nem alszom. De amugy meg 10 órákat alszok, ha tudok.

Nózi
Zsoltika :D

A szűkebb család ki van akadva amiatt (én is) hogy a keresztfiunknak, aki még csak 7 hónapos bébikompot vettek a szülei. Szegénynek még a lábai sem érnek le. Még ülni sem tud, de azért belerakják. SZegénynek majd tönkre megy a gerince, még nem elég erős ehhez. Nem tudom miért kell erőltetni a dolgokat?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

sziasztok,

van egy-két új képem :lol:

Kép hosszú volt az éjszaka Kép anya, hagyjál mááár

figyelitek, hogy nincs már köldökcsonkunk? :lol: :lol:
sz_kata

Szkata!
:D Annyira cuki :D !!!
Főleg az első képen.Az a pofi,az a kis mancs.Nem csodálom,hogy szerelmes vagy!
piciza

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:22-kor.
Vendég

Lanyok,

tegnap irtam egy csomot, aztan elszallt, nagyon merges lettem. Most mar nincs erom es idom, hogy ujra leirjam.

A legfontosabb: mi lehet Suezikaval??? Mar egy hete befekudt a korhazba, azota semmit nem hallottunk rola. Tudja a mobilszamomat de meg nem kuldott sms-t, hogy van-e valami fejlemeny. Aggodom, ez remelem nem rossz jel.

Kepzeljetek, Adam penteken ataludta az ejszakat ( 1 honaposan ). Reggel 3/6-kor arra riadtam, hogy uristen, nem volt felkeles es szoptatas ejszaka... Rohantam at a szobajaba, hogy minden rendben-e, a dragam ott szuszogott edesen, teljesen rendben volt. Aztan fel 7-kor kezdett el kiabalni, hogy ehes. Nem is csodalom, az esti 9-es etetes utan reggel fel 7-ig birta! Persze, ez csak egyszeri eset volt, mert ejjel kelunk 3 ora korul, de mar ez is sokkal jobb mint az ejjeli 2x keles, ami az elejen volt.

Viola
fj35

SZiasztok!

Viola!
Ne aggódj, Sue még egyben van. Ma du. döntik el, hogy császár vagy sima szülés lesz-e. A szülésznő szerint minden ok, a baba lent van és rendesen fog születni, a doki szerint fent van és túl nagy... Szóval egy harmadik dönt majd, hogy hogy lesz. Amint megtudom, megírom nektek.

Gratulálok az újdonsült anyukákhoz!!!
Sok tejecskét kívánok!

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Sziasztok anyukák !

Most írok ide elöszőr mert a 14. kerületibe szoktam irkálni de most ebbe is beleolvastam !!
Egy két hozzászólást én is megejtek tehát :(remélem tudok vele segíteni.)

Tehát én is vettem hordozókendőt és nemtudtam eddig használni mert a megkőtése nehezen megy nekem,teliztem a minimanóba és megadták annak a lánynak a telijét aki ezt az egészet csinálja(Nandu)
és nem csak a minimanóban vannak tanfolyamok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Telizni kell neki és egyeztetni vele:Babó Krisztina 30/2037903

Kolos Benedek fiúnk az első baba július 11.én született 3800 56 cm
és egyre jobb baba.
Az első 6 hét kritikus volt a hasfájása miatt
Espumisant ajánlottak elősszőr ettől súgárban hányta ki a tejet, tehát elfelejtettük.
Az infacol bevált és már csak nagyon ritkán használjuk.
5 hetes kóra óta kb 22.00 vagy 23.00 eszik utóljára és reggel 05.30 és 07.00 között ébred.
természetesen minden nap du.18.00tól macera van és sír és nemhajlandó aluszkálni de a lényeg éjjel lehet aludni és esetleg magánéletett élni a párommal ..hm...ami nem elhanyagolandó !!

Egyenlőre még szoptatók és napi 3/4 laktoherb filteres teát elfogyasztok nekem ez bevált.
Nálam az a baj, hogy az egyik mellemben nincsen annnyi tej mint a másikban,Tehát elég amennyi kell a babaának csak nemfejek le 60/80at.

Nálunk még az is volt, hogy 4 hetesen könnycsatornáját a Kolosnak átmosták mert a korházban valami fertőzést elkapott és állandóan csípás volt, azóta semmi baja nincsen.
Sajna én 20 kg híztam és még rajtam van 12 kg egyenlőre képtelen vagyok tornázni mert ha időm van akkor vasalok mosok stb..

Most ennyi Beáta

Kép
beataa

Remélem most sikerül feltennem Flóráról egy 30. hetes képet és talán a bútort is!!! Itt éppen ásít. Kép
gabriel79

Sziasztok!! :D

Köszönjük jadey a tigrises jókívánságot!!nagyon tetszett neki, idehívtam a géphez, imádja a Micimackót!! :D Voltunk dokinéninél, hát jól sejtettem, hogy hörghurut, írt fel neki köptetőt, meg orrcseppet, és cataflam-ot!!Azt mondta, ha nem lázas, mehet suliba!!Hát szerencsére eddig nem az, olyan aktív, hpgy már elfáradtam tőle, pedig ezután jön a leckeírás!! :roll: Nekem meg úgy húz a derekam! :cry: Lányod várja már a tesót? Nem tudom, hogy kérdeztem-e már régebben, hogy hogyhogy ilyen sok nálatok is a korkülönbség?Persze csak ha akarsz rá válaszolni, nem akarok intim dolgokba beleavatkozni!! :oops:

Sz kata!!
Csodaszép a babócátok, tiszta apukája!! :D

szia hettie!!

Hát az alvással én is így vagyok!!Most se a lurkótól nem tudtam aludni, csak úgy valamiért felébredek!Lehet ám, hogy akkor is ficánkol ilyenkor, amikor alszok rendesen, csak akkor nem veszem észre :roll: Szerencsére ez csak a második alkalom volt, hogy "ügyeltem éjszaka!! most nem volt apa se itthon éjszaka, mert dolgozott, de a multkor tök aranyos volt, mert kiültem a fotelba, mert már untam a fetrengést, 2 perc után már tapogatózott utánam, hogy hol vagyok!? :P Elötte nem vette észre, hogy forgolódok mint a ringlispi mellette, de ahogy kimásztam, egyből feltűnt neki!! :D Mert a 2 óránkénti pisiléshez már frankón hozzászoltam, de a nemalvást nem szeressem!! :twisted:
Néztem a táblát, és mit láttam? Pont a szülinapomra várod a pici fiadat!! :P Szülinapi ajándék lesz nekem a kis Pistikém, ha picit elöbb jön!! :lol: Meg persze amúgy is nagy ajándék, főleg, mert nem jött egyszerűen!! :roll:

Na hallom apa átvette a tanítóbácsi szerepet, hát nagyon király dolgom van :P :P

Puszi lányok: Melódia

Kép
Kép
melódia78

Még nincsen eldöntva, hogy mit hova teszünk, így egyenlőre csak betoltuk! Kép

Sz_Kata!
Nagyon tündéri a fiacskád!
gabriel79

Siba!

Mégegyszer ezer köszönet a segítségért!!!!!!!!!!!!!
gabriel79

Simigabi,

Nagyon cuki a kis Tomika!! annyira édes, ahogyan alszik :lol:

hordozókendő: ma egyedül vagyok itthon, gondoltam, belepakolom a kicsit, hogy tudjak létezni valahogy. Egy órát szarakodtam az ábrákkal, a megkötözéssel, de sehogy sem ment. Tiszta ideg voltam.
Úgyhogy köszönöm a telefonszámot, majd érdeklődöm, hogy mi a fenét csináljak, mert már nagyon szeretném használni a kendőt (illetve a kezeimet :? )

Gabriel,

nagyon szép a kiságy, meg a babaszoba színe

Osoa,

nem értem én sue orvosát.A múltkor még azt mondta a babára, hogy túl kicsi :shock:
Reméljük, gond nélkül, egészségesen megszületik a baba, és kiderül, hogy se nem túl nagy, se nem túl kicsi...
sz_kata

Viola irigyirigyirigy!
Ma is hajnal négykor aludtunk el, nyolc körül keltünk és vissza se aludtunk....
A születéstöridet olyan jól írtad le, hogy szinte előttem peregtek az események, izgalmas volt. :D
Ádámka a múltkori képen nagyon nyugodt babának látszik, gyönyörű kisfiú :)

Ákata sérv :cry:
Most olvastam, hogy mi is az a szoptanít - szuper vagy, hogy így kitartasz, nem lehet egyszerű. Remélem beválik! Megértem, hogy nem vasalsz, nemigen juthat rá időd. Lizike hasfájósabb, mint Lilike?
Szemszín: Zsolté változatlanul kék. Fél éves koromig nekem is az volt - így már kevésbé hiszek benne, hogy kék marad.

Mamy a Gripe Waterról köszi a tapasztalatokat. Most nem tudom, hogy kipróbáljuk-e. Férjem azt mondja, inkább én igyak kömény teát, ha lesz valami pozitív változás megírom, de igazából nem hiszek benne.

Babások! Nektek nem fáj a hátatok? Nekem mondjuk lehet, hogy az Edától fáj, mert a férjem azt mondja, pont a tűszúrások helyére mutattam. Egyelőre hiszem is meg nem is, ha másoknak is fáj, akkor talán nem az EDA műve.

Sz_kata köszönöm :) igazából még csak alakulnak a dolgok.
Most már nem etettem túl, de a hasa eszméletlenül fájhat, ma arra ébredt, hogy pukizott, próbált mégegyet, de nem sikerült és elkezdett görcsölni és sírni. Tornáztattam, megetettem, büfiztünk és azóta is ringatjuk, jobb ötletünk nekünk sincs.
Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e fejni szopik után? Lehet-e abból baj, ha egyáltalán nem fejek?
Petike nagyon aranyos! Sajnálom, hogy hasfájós ő is, de ez állítólag az anyatejes babáknál elég gyakori.
Hordozókendő: telefonon tudtak segíteni? (várom a tapasztalataidat, jó lenne, ha beválna)

Iza igen tudom, és várom a mosolygós korszakot, csak azért egy kicsit szomorú is vagyok, mert elmúlik ez a gyönyörű újszülött kor!:D
Gyógyulj meg!!!

Bali te is gyógyulj meg! Remélem semmi komoly!

Jadey elég valóságosak tudnak lenni ezek az álmok! :(

KépKép
nózi

Sziasztok!

Gabriel :)
Akkor az RS-t nem nézem már meg, mert igazából én is a faktumbútor oldalán néztem ki egy szekrényt. Már csak meg kellene rendelni, de az apuka még nem döntött :) Nagyon édes a kép Flóráról! Jól néz ki az ágyikó! A miénk is ilyen pelenkázós, csak bükk.

Livi :)
Sajnálom ezt a sok nyavalyát! :( Mielőbbi jobbulást kívánok!!!!

Baboka :)
Akkor mi egyforma súlyról indultunk :) :wink: csak én még alacsonyabb vagyok nálad. Nem csoda, hogy "elhúztál", hisz ketten vannak odabenn :) csak hozzászoknak lassan a lábak is!

Piciza :)
Köszönöm az üdvözlést!

Melodia :)
jobbulást a kislányodnak! Már gyerekeknek is írnak fel Catalfamo-ot??? NEm semmi! Apuka nagyon rendes! :wink: :wink:

Hettie :)
Mi is gondoltunk képekre, de megvenni egy kész vagyon, én meg csinálni nem tudok. Sajna nem tudok Neked ötlete adni, mert tök béna vagyok ezekhez a dolgokhoz. Asszem mi maradunk a tapétánál. Van egy képünk a kis hercegből (amit mellesleg éppen ma 2 éve kaptunk az esküvőnkre :)) Az kitesszük, meg nézek azért valami zsebes falvédőt, de jobb ötletem nincs. A plafonra gondoltam még ilyen foszforeszkáló csillagokat. Csak nem tudom hol lehet beszerezni.

SZ.Kata :)
Nagyon nagyon jók a képek! Tündéri a kisfiatok!!! Gratulálok a köldökcsonkhoz! Egyébként mikor szokor már nem lenni? (bocsi, kicsit zöldfülű vagyok :oops: )

Gabi :)
NAgyon édes a Tomi a képen!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Ő a mi kisfiunk 3 héttel ezelőtt 31 hetesen:

Kép

BEA
beuka

Nózi,

hátam nekem is fáj, pedig ugye nem volt eda :) Ez van, néha rá tudom venni apát, hogy megmasszírozzon.

mellfejés: mivel igény szerint szoptatok, nem igazán kell. akkor szoktam csak, ha már majd szétdurran a mellem, de Petike még nem szánta el magát a kajálásra. szóval ilyenkor egy kveset azért fejek, hogy ne lgyen mellgyulladásom.

most mennem kell
sz_kata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?