Új privát üzeneted érkezett!

--------------------------------------------------------------------------------

Davallia.

Köszi Meli nevében is a köszöntést!!
Kérek biciklizős Pandás képet!!

Fényképek nagyon jók!!

ancsi26

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de Bazsi baromi rosszul van. Tiszta takony, szinte semmit nemaludtunk éjszaka.
Ma amúgy is mentünk Lacival kontrollra, úgyhogyránézett a dokinénink Bazsira is. Kapott homeopátiás orrsprayt és bogyókat. Nem komoly, nem virrusos, csak megfázott bazira.
Lacika viszont szépen fejlődik. Bezáródott a kutacsa. 82 cm hosszú és 12650 gramm.

Jucc
Remélem megadtad az én telószámomat is. Csak gyorsan jöjjön, amíg még kétgyerekes vagyok. A többi várhatóan később is igaz lesz rám.

Szóval Lányok, hogy ne titokzatoskodjunk tovább:

A szigeten a nagy játszi melletti Kő büfében van egy baromi helyes pasi. Szerintem pofátlanság ilyen helyre a kismamáknak egy ilyen fickót betenni. Minden esetre esztétikai élmény az volt.
Ráadásul baromi édesen mosolyog mindenkire.
És itt jött az én drága kis Bazsikám. Már második körben mentünk vissza a büféhez (még a buszt is hagytuk elmenni). Vettünk fagyit, srác persze mosolyog, min rendesen, mire Bazsika odajött és egy kb. 50 Ft-os nagyságú takonykupacot tüsszentetta fagyispult elé.
Ráadásul én kunával fizettem, úgyhogy teljes beégés volt. Persze lehet, hogy így, hogy nem csak lepukkantak, de bolondok is vagyunk még nagyobb kihívást jelentettünk a számára ezért volt már este Juccnál. :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jucc, Andi

Teszteltük a cukit. Hááát senki nem volt elájulva tőle. Balázsnak kifejezette nem ízlett. Anyuéknál van e3gy cukrászda, ott sokkal finomabb a profiterol. Lehet, hogy mégsem olyan jó ötlet onnan hozni Lacika tortáját. :(
Viszont a tulaj egy igazi olasz pali. Még úgy leizzadva szétálló hajjal is udvarolt. Még anévjegykártyáját is ideadta, hogy legközelebb ha kell torta hívjam fel őt személyesen előtte egy nappal.

Szóval tegnap jó napom volt. :lol: :lol:

És íme pár szigeti kép. Különös figyelemmel Gergő attrakciójára:

Kép

A képek majd később, de most csiga lassú.

Sis, Tünde, Zsuzsa, Andi

Merre vagytok?

Lassan érdeklődés hiányában bezárhatjuk a topikot. :cry: :cry:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Tüncsi és az előszülinapi Fülese, és biciklije...:)
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Szeglny Bazsi már be is lázasodott.

Szóval a képek.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jók a képek! Bazsinak jobbulást! Mi lehet a baja?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Köszi. A doktornéni azt mondja, hogy csak megfázott. Annyira nem is komolya a dolog, mert homeos cuccokat kaptunk. Állandóan kitakarózik éjszaka, és most már azért hideg van. Tavaly még hálózsákban aludt, de idénre ki kell találnom valamit. Szerintem body, zolni, pizsi kombináció lesz.

Ja és kaptam egy nagyon jó kis homeos füzetet, az a címe, hogy születéstől a gyerekkorig. Ha érdekel valami kérdezzetek nyugodtan. Én is most tanulmányozgatom. Még alvásra is vannak homeos bogyók gyerekeknek.

Kép
Kép Kép
sildike

Prüntyi

Köszi. A doktornéni azt mondja, hogy csak megfázott. Annyira nem is komolya a dolog, mert homeos cuccokat kaptunk. Állandóan kitakarózik éjszaka, és most már azért hideg van. Tavaly még hálózsákban aludt, de idénre ki kell találnom valamit. Szerintem body, zolni, pizsi kombináció lesz.

Ja és kaptam egy nagyon jó kis homeos füzetet, az a címe, hogy születéstől a gyerekkorig. Ha érdekel valami kérdezzetek nyugodtan. Én is most tanulmányozgatom. Még alvásra is vannak homeos bogyók gyerekeknek.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Megvagyunk, csak nagy volt ma a forgalom nálunk! :)

Ildi, Jucc!
Ha nálatok végzett a fiú, adjátok meg neki az én címemet is! :lol:

Ildi!
Hát, akkor nem vesztettünk sokat, hogy végül nem mentünk a cukiba? Húú, pedig úgy sajnáltam! :cry:
Nati persze már a liftben felébredt! :x
Szegény Bazsika, jobbulást neki! Látod, nem volt véletlen az az 50ft-os kupac!
Úgy röhögtem, ahogy olvastam, amit írtál! :lol: Szemléletes volt! :lol:
Alvásra milyen homeos bogyót ír a könyved?

Prüntyi!
Boldog névnapot neked! :)
Tüncsikének nem semmi micsoda járgányai vannak! :shock: :D

Jucc!
A szigeten elfelejtettem mondani, hogy nagyon aranyos vagy, hogy előkerested ezeket a babaértesítőket! :)
Én akkor még nem ezt a topikot olvastam, így lemaradtam a babák születéséről, de így is tök jó érzés volt olvasni.

Ancsi!
Melikének boldog névnapot! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak sok a dolgom mostanában, nem nagyon haladok itthon a házimunkával, Zita egyre több időmet köti le, magyarul egész délelőtt vele kell foglalkozni, és du. is, amikor felébred. Este apa levált. Jövő héttől sajnos kezdődnek megint a külföldi útjai, heti 3-4 nap. :cry: :cry: Asszem nehéz lesz mindhármunknak, Zita eléggé apás lett a nyaralás alatt.

Láttam, volt szó az alvásról. Zita sokáig mintagyerek volt ezen a téren, biztos emlékeztek még. Aztán egy ideje kb kéthetente vmi történik, és akkor csak sírás van az ágyában, éjfélig-egyig, megnyugtatni nem lehet, sírni hagyni lehet, de nem hagyja abba. Tegnap is éppen ilyen esténk volt. Elvek ide vagy oda, fogtam, átvittem a mi ágyunkba, lefeküdtem vele, és hamar elaludt, később viszavittem az ágyába. Azt hiszem, ezután is ezt fogom csinálni, ha baja van az ágyában.

Mától reggelire nem kap tápit, hanem kenyeret vmivel és teát. Az ebédnél és kanalas kajáknál már csak úgy eszik, ha ő is kap egy kanalat, különben hiszti van. Turkálja a kajáját, próbálkozik, olyan kis édes, és akkora nagy malac, kész csatatér a tálcája evés után. :lol: :lol:
Menni még nem megy egyedül, de már elengedi az asztal szélét, és próbálkozik, és persze kézen fogva megyünk álló nap, ez a legizgalmasabb elfoglaltság mostanában.

Jucc, milyen jó tesóbabakocsid van, felül Balázs, alul Gergő... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Majola, én már nem lepődök meg semmin méreckedés ügyben. Hétfőn voltunk tászert iratni, és egyben megvolt az 1 éves állapotfelmérés is. Zita 9600gr és 74 cm. Ez 590gr-al több, és 3 cm-el kevesebb, mint 3 hete. :shock: :roll: :shock: :roll:
Vendég

Itt vagyok én is, csak nem nagyon volt kedvem irni. Tegnap éjjel meghalt apa anyukája, szegény, jó sokat szenvedett előtte. 3 hónappal ezelőtt derült ki, hogy beteg, és ilyen gyorsan el is ment. Szegény apa nagyon szomorú (most épp nincs itthon, ezért irok most), próbáljuk felviditani. Már ha épp itthon van, de egész nap intézkedik. Úgy sajnálom, szerető nagymamája lett volna Julcsinak és nevesincs királykisasszonynak a pocimban. Nem volt valami egetrengető kapcsolat köztünk, de nagyon kedves volt és imádta Julcsit.

Ma voltunk Annamamival könyvesboltban, aztán parkban. Mazsinak sok új olvasnivalója akad majd mostanság :) Julcsi csak egy könyvet kapott, mert neki már van egy rakás, és vettem kicsi babának ajándékba egy tüneményes textilkönyvet. Katica formájú, lapozható, ha meg összecsukva meghúzok egy zsinórt, elindul. Ajánlom ajándéknak, nagyon szuper. A Móra Kiadó adta ki.
Annamami is vett egy csodaszépet, 8 kis könyvecske van egy csomagban, állatosak, nagyon helyes...nem emlékszem a cimére.

Sildike, Bazsinak jobbulást kivánok!

Tünde, ez a testvérkocsi tényleg jó ötlet, még a liftbe is befér!

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa

Nagyon sajnálom, ami anyósoddal történt. Szegény. Mintha tegnap lett volna, hogy mondtad mi a baja. Tényleg nagyon gyors lefolyású volt a betegség. Talán neki már jobb így. Mindig az élőknek a nehéz.
Szegény apa, talán Julcsika most gyógyír a fájdalmára.
Anyukám édesapja 2 hónappal Bazsika születése előtt halt meg, ő volt az utolsó rokona anyunak a családjából, miután az öcse 1 ével előtte ment el. Talán anyunak is segített a tudat, hogy azok helyett, akik elmennek jön a családba egy új élet.
Képzeld el, hogy az egyik legjobb barátnőm anyukája 10 év szenvedés után (csontvelő rák) meghalt és majdnem a halála első évfordulóján született meg a barátnőmnek a kislánya, akit ugyanúgy Marcsikának hívják, mint az elment nagymamát.

Duda

Most volt itt anyukám. Áthozta a maradék profiterolt hátha nekünk ízlik. Magyarul senkinek nem ízlett igazán, csak miután ennyire beharangoztam, hogy eredeti olasz cuki, a város másig végére is elmentem érte stb. senki nem merte megmondani, hogy tulajdonképpen annyira nem is jó sőt.
Apa meglátta itthon és jót röhögött. Majd közölte, hogy ugye kivertem a fejemből a gondolatnak még a csíráját is, hogy innen hozom Lacika szülinapi tortáját. Inkább a Vári, vagy a Daubner.

A pasit küldöm, ha nálunk végzett. Bár úgy tűnik, hogy Jucc kihajtja belőle a szuszt, mert még nem ért ide. Vagy a srác mondta, hogy taknyosékhoz nem is jön és egyből Nálad fog landolni.
Meséltem apának és mondta, hogy reméli jól kiélveztem EDDIG a szigetet. :lol: :lol: :lol:

Alvás ügynek mindjárt utána járok a könyvben.
Úgy tűnik nálunk hatni fog a cucc, mert Bazsi orra jelenleg teljesen tiszta.

Prüntyi

Tüncsi ajándék nagyon aranyos. Most már elhiszem, hogy Micimackó fenek vagytok. :lol: :lol:
Hol vettétek hintafülest?

Kép
Kép Kép
sildike

Nocsak, fölébredt a banda? :D Én is azt hittem, vége is a topicnak...

Látom, beindult a fantáziátok. Az biztos, hogy jó volt ránézni arra a fiúra. De nehogy egy izomagyú macsót képzeljetek el! Tényleg olyan édes volt.

Ildi :) Én is megszakadtam a röhögéstől, ahogy olvastalak, persze erre bejött Apa, hogy mi bajom, és el is olvasta. Mivel nem igazán állt össze neki a kép, megmutattam, mit írtam én, és egy darabig még el is hitte.
Köszi a képeket! Az elsőn Balázs is látható fej nélkül :) Ja, és Barbiék is ott voltak ám, de ők korábban elmentek, és addig nem került elő a gép.
Bazsinak gyors gyógyulást, remélem, hamar túl lesz rajta! Lacinak semmi baja?

Andi :) Örülök, hogy tetszettek a születés-értesítők. Nekem is nagyon jó volt visszaolvasgatni. Tényleg nem voltál még itt akkor? Biztos voltam benne pedig.

Tünde :) Jó, hogy megvagy! Apa-meló :(
Testvérkocsi :lol:
Nálatok tervben van még, hogy jöttök Sishez?

Úgy látom, hogy Mea tervez talit a jövő hétre, utána héten lesz Krisztánál, úgyhogy én majd valamikor utána teszem egy-két héttel, hogy legyen még kedve azért néhány embernek jönni. Ha gondoljátok, ki is tűzhetjük az időpontot. Szóval októberben valamelyik péntek. Melyik legyen?

Tüncsike nagyon édes!!! Anyukájának mi is boldog névnapot kívánunk!

Judit+Gergő+Balázs

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zsuzsa, nagyon sajnálom anyósodat, vigyázzatok Apára, ez most nem lesz könnyű időszak :(

Ildi :) A pasi már rég nincs itt, mivel az emberem is hazaért közben. Biztos beígérkezett más anyucikhoz is, mielőtt Hozzátok menne!
Profiterol :(
Már akartam írni, hogy párszor már vettem az Intersparban, és nekem ízlett, de gondoltam, az eredeti olasz biztos tuti, így nem is reklámoztam. Amúgy a legfinomabb, amit ettem, az az állatkerti játszóház büféjében kapható, de nem mindig van sajna. Az tényleg nagyon jó!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zsuzsa!
Sajnálom anyósodat! Szörnyű ez a betegség! A férjem nagypapája is alig 4 hónap alatt ment el. Idős volt már ugyan, de a betegség kezdetéig egy életerős ember volt. A betegség egy pillanat alatt leverte a lábáról. :(

Ildi!
Mondd meg a Balázsnak, hogy ne legyen már ilyen irigy!
Hát nyálatcsorgatni már csak szabad, nem? :lol: :wink:
Akkor erről a cukiról ennyit....
Gyorsan küld a tuti bogyó nevét plz!! :D

Jucc!
Igyekezz légyszi a pasival kicsit! :lol:
Úgy emlékszem, tavaly október környékén csatlakoztam a topikhoz.
Addig csak a kórház topikját olvastam, ahol szültem.
Októberre még nincs programunk, nekünk elvileg bármelyik péntek jó! :)

Tünde!
Apa utak :( :( Sok erőt kívánok neked!

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa! Sajnálom nagyon, ami történt! Az én tanulmányaim szerint aki elmegy, az új életet segíti. Férjednek van testvére?

Profiterol: én tegnap ettem először, bevágtam mindjárt 4-et. :oops: Ma "véletlenül" megint az Interspar felé voltam, és vettem. :) De ebből nem lesz rendszer, mert nem akarok megint úgy elhízni, mint anno Zitával.

Jucc, valszeg nem megyek Sisékhez. :( Apa nem visz el, mert akkor ugye 1x elvisz, aztán még 1x eljön és hazahoz, szóval az úgy sok lenne. Én meg észreveszem magamon, hogy egyre figyelmetlenebb vagyok, csak itt a városban és a környéken merek vezetni, ahol már minden táblát és lámpát ismerek.

Nem tudom, mi van Zitával. :( Ma is elaludt rendesen, aztán 10-kor felébredt, most apával próbálnak újra elaludni.
Vendég

Sziasztok,
ma tényleg nagyon jót könyvesboltoztunk Zsuzsával és szépséges Julcsikával(aki olyan éds volt és úgy örült Marcinak :D )
ÉS MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNJÜK JULCSINAK A BARIKÁS MESEKÖNYVET!!!! :wink:

Duda,
a másikba írtam a tücsökzenéről........ :wink:

Sildike,
Bazsikának jobbulást,az alvásra való homeobigyó engem is érdekelne nagyon! :wink:

Tűzök aludni,mert nagyon fáradt vagyok......jó éjt!
annamami

Sziasztok, na ma tartjuk Tüncsi szülinapját...remélem jól sikerül majd.

Duda, köszi :)

Sildike, az Új udvarban lévő bababoltban vette Apa.

Majola, Őszinte részvétem !

Kép

Kép
prüntyi

Jó Reggelt Lányok!

Alvásbogyó
Mindjárt elszaladok bevásárolni és hozok elemet a fényképezőbe. Majd Lefényképezem az oldalt és berakom. Ezer féle alvászavarra van bogyó.

Egyébként most jött meg a booklinetól a Suttogók titkai és az Anyu segíts tanulni könyv. Mindkettő nagyon jó, bár ezeken a nevelési könyveken kicsit felhúzom magam. Az elméletet én is nagyon jól tudom, de gyakorlati segítséget nem igazán adnak, mint hogy legyél kemény, meg következetes mg stb. Hát ezt a saját kútfejemből is kitaláltam.
A Suttogók titkainak most jelent meg egy őj része, ami kifejezetten az alvásról, evésről stb. Ezt még megrendelem, aztán kész. Azért egy két jó dolog mindig van benne. Mi pl. onnan vettük, hogy a kistestvér hozzon valami ajándékot a nagynak, amikor hazajön a kórházból. Bazsi azóta is emlegeti, hogy Laci úgy szereti őt, hogy hozott neki betonkeverőt.

http://www.bookline.hu/control/searchbo ... 2C+Melinda

Nálunk a helyzet változatlan, sőt ma reggel már Lacika is taknyos volt egy kicsit, de neki a foga is lehet.Gyorsan adtam neki is c vitamint, és ezt az oscilobigyót. Remélem nem tör ki rajta semmi. Pont a napokban mondtam anyukámnak, hogy Lacika soha még csak náthás sem volt. Tegnap délelőtt még semmi baja nem volt, a doktornéni a torkát is megnézta neki és teljesen rendben találta a kis csimát.
Az éjszakánk viszont megint tragikus volt. Bazsit először a napalli ablaka elől kukáztam össze éjjel 1-kor. Utána kétszer kért teát, háromszor átmászott mellém, kétszer leejtette a cumiját, szóval alig aludtam valamit. Persze reggel meg durmolt 9-ig. Én is beszerzek neki valami jó kis homeopátiás altatót. :lol: :lol:

Valami front is lehetett, mert Lacika is felkelt 10 körül és ami még soha nem fordult elő, nem nyugodott meg a teával, hanem úgy sírt, hogy ki kellett vennem és meg kellett nyugtatni. Az ölemben szépen visszaaludt és utána semmi gond nem volt. Aludt reggel 7-ig és most megint durmol. Ebből is gondolom, hogy talán az egyik szemfoga kínozza. Állítólag az a legfájdalmasabban kibújó fog.
:( :( :(
Szegény kis Macikám olyan kis elesett volt, még nem is láttam ilyennek.

Tünde
Ha Te nem jössz ide, akkor tartsál talit és mi megyünk. Hozzám még egy ember befér. :lol: :lol:
Én mindkét fiúnál jól megideologizáltam az édességevést azzal, hogy biztosd most fejlődik valami olyan része az agyának, amihez tuti kell a cukor.

Jucc
Én még soha nem láttam az állatkerti játszóházban profiterolt, viszont a múltkor ettem ezt a marlenkát és az nagyon fincsi volt.
Kipróbálom ma az intersparos profiterolt, bár tegnap este nagy duzzogva megettem az olaszból is kettőt. :lol: :lol:

Andi
Én is kérdeztem apától, hogy még ezt a kis esztétikai élményt is sajnálja tőlem??? :lol: :shock: :lol: :roll:
Erre mondta, hogy na nagyon helyes, akkor biztos buzi. Mire megkérdeztem, hogy úgy, mint ő??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi, tartanék én talit, de rajtunk kívül még kb max 4 anyuka + gyerek fér el, de akkor már nagy zsúfi van, kicsi a lakás. :( De gyertek bármikor, csak előtte min. 3 nappal szóljatok, mert nem tudok egy nap alatt rendet vágni itthon, hamar keményedik a hasam, főleg ebben a gány esős időben. :(:(:(
Egyébként én is most vettem meg az Anya, taníts engem c. könyvet, mert annyira dicsérték. Hááát, én is többet vártam, sok újat nem olvastam benne.
Apa ma dolgozik. :(
Vendég

Majola!
Nagyon sajnálom, ami az anyósoddal tötént!
ayse

Lányok!

Legközelebb álljatok már be az egyik babával egy fotó erejéig tiszta véletlenül úgy, hogy a büfésfiú is benne legyen! :oops:

ayse

halihó!

Ildi!
Jobbulást a fiúknak! Ezt az oscillobigyót én is szoktam szedni, ha náthás vagyok, 4-5 nap alatt segíteni szokott!
Látom nálatok is zajlott az élet éjjel! :(
Nati is akciózott, szegény Apa megint a kanapén végezte. :?
Szegény annyira szenved ettől a q... fogzástól. Tök sokszor felsírt, forgolódott, nyöszörgött. Annyira sajnáltam. Kínomban adtam neki panadolt és magam mellé vettem, de még így is nehezen aludt el.
Ráadásul a ciciim kész tropák már.

Érdekes, hogy Te is és Tünde is írja, hogy nem olyan jó alvók a gyerekek, mint rég. Ha a jó alvó gyerekek "elromlanak", a régóta rosszul alvóknak nem kellene "megjavulni"??? :roll:

Tünde!
Profiterol :lol: :lol: Ugye, mondtuk mi, hogy finom?? :lol:

Prüntyi!
Jó bulizást mára! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sildike!
Kicsi fiaidnak jobbulást kívánok!

ayse

Sziasztok!

Gépváltás van nálunk, apa viszi be ezt az irodába, én meg kapok másikat, csak még nincs kész. Remélem, hamar megoldódik azért, emrt már beződülök net nélkül :D

Akinek aktuális, annak:

Kép

A beteg babciknak jobbulást!

Zsuzsa,
részvétünk anyósodért!

Nekünk mostanában sűrű a program, most lesz az összes szüli- és névnap a családban, plz, ha lesz valami tali, vagy ilyesmi, és addig nem jönnék netre, valaki dobjon rám egy sömöst, mert azt azért megpróbáljuk beiktatni valahogy :D

A mielőbbi viszontlátásra!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Lévén, hogy nálunk a digigép, elárasztalak Titeket.... :oops:

Ez történt ma:

Fruzsi nagynéni karjában úgy nézem az elektromos fogkefét, mint ősember a villámlást:

Kép

Sütögetés a teraszon (a nagy szél miatt nem a tábortűznél)

Kép

Lili várja az ebédet:

Kép

Anyu! Kérsz egy kávét?

Kép

Csinálom!

Kép

Na, finom volt a kávé?

Kép

Hát persze kisfiam!

Kép

Haggyá! Megyek a dógomra!

Kép

Jól esik a fürcsi!

Kép

Egy kicsit még elmélázom...

Kép

Aztán a fárasztó nap végén oldalt fordulok és elalszom...

Kép

ayse

Zsuzsa,
Én is nagyon sajnálom, ami Apa anyukájával történt! Kívánom, hogy Julcsi és később a kis Hugica is elterelje a gondolatait erről a szomorú dologról.

Jucc,
Köszi, hogy gondoltál rám! Azt hiszem, hogy most még részletre sem nagyon tudnánk megvenni ezt a légtisztítót, pedig biztos nagyon hasznos lenne. Azt gondolom, hogy jövő ilyenkor már nem fogom tudni Danit szoptatni, már most is elég kevés a tejem, így visszatérek majd a jól bevált orrcseppemhez és könnyebben át fogom vészelni az allergiás időszakot. Ennek ellenére megfontolandó egy ilyen szerkezet beszerzése.
Szétröhögtem magam a szigeti büfés fiú témán! :)

Sildike,
Jobbulást a fiúknak!

Tünde,
Drukk, hogy Zita alvókája megjavuljon!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan beugrok két dolog miatt. Majd este jövök bővebben, mert ma nálunk van a vasárnapi ebéd. Nem szívesen utaztatnám még ma Bazsit. Bár már teljesen jól van, azért inkább ma még legyen bent . Főleg ebben a fos időben. Így viszont hozzánk jön a család ebédelni.

Ayse

Gyönyörűek ezek a gyerekek. Vennetek kellene egy digitális gépet, hogy többször meg tudj örvendeztetni a fotókkal.

Lányok
Gyorsan megosztok Veletek egy infót - mielőtt elfelejtem - , amit pénteken hallottam a dokinénitől. Azt mondta, hogy az ilyen pici babáknak még nem szabad kakaót adni, mert a benne lévő élénkítő szer megterheli a szívüket, meg a keringésüket. VISZONT van egy bio karobpor nevű cucc, ami teljesen olyan ízű. Szentjánoskenyérből készül, mint a Sinlac. Én vettem is tegnap a Coraban és ma reggel azt csináltam Lacinak. Nagyon fincsa volt. Kicsit sűrűbb lesz tőle a tápi. Olyan mint jobb helyeken a forró csoki. Be is nyomta a kis ördög azonnal. Sőt Bazsinak is azt fogom adni.

Na ennyi, délután majd jövök.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok.

Képzeljétek el 3hónap után végre hazzacuccoltunk anyukáméktól.
Igaz hogy közben eladtuk az ülőgarnitúránkat és még nincs új,ezért most a Melike kanapéján pihizünk.De azért már jó itthon hármacskán.
Megpróbálok majd kicsit sűrűbben jönni,de ez majd a kis tündéremen is múlik.
Mindjárt dobok a szobáról képet.

Ja és a szülinaposoknak boldog szülinapot!!

ancsi26

Szóval még vannak hiányosságok,de a lényeg kész van és nekem nagyon tetszik.

Na a képek: Kép
Kép

ancsi26

Sziasztok Lányok!

Na végeztünk az ebéddel meg utána a családi dumcsival is. Minden nagyon jól sikerült.

A hétvégénk a kertépítés jegyében telt. Vettünk futónövényeket, amiből szép kis lugast fogunk csinálni, azokat már el is ültettük. Átültettem a virágaimat, szórtunk el még fűmagot.
Vettünk gyepszegélyt és most már mindenhova sikerült tenni, ahova kellett. Elpakoltuk a nyári dolgokat. Készülünk a hidegebb időre. :( :(
Ez kicsit szomorú, de szerencsére a virágok körüli babrálást annyira szeretem, hogy el is múlt tőle a rossz kedvem. Éa ami a legjobb, hogy találtam frézia hagymákat - a kedvenc virágom - és szépen elültetgettem a hálószoba ablakunk előtti kiskertbe. Tök jó illat lesz nyáron, ha kinyitjuk az ablakot.

Holnap megyünk a nagymamámhoz apuval, Balázzsal és a fiúkkal. A férfiemberek rendberakják ott is a kertet mi meg megszeretgetjük a dédit. Ráadásul tök jó kis szobanövényeket akar nekem adni, amiket most elhozok tőle. Remélem Laci nam fog kertészkedni a lakásban. Van egy nagy Yukkám, amit most ültettem át egy 55 cm-es cserépbe. 75 l virágföld ment bele és azzal már elkezdett szemezni a kis huncut. Persze miért is kezdené kisebbel a földrámolást.

A mai éjszakánk már teljesen jó volt, sőt úgy néz ki, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba. Szerencsére már a fiúk is szinte teljesen jól vannak. Egy picit taknyosak még, de jól alszanak és az étvágyuk is jó.

Lányok!

Basszus megint nagy dilemma elé kerültem. Anyuék, a védőnőm és még a doktornénik is azt mondta, hogy szerintük ne vigyük Lacit síelni, mert élvezni még nem élvezné, csak megzavarnánk a jól kialakult kis ritmusát.
Most mi a francot csináljak. A nyaralás után megfogadtam, hogy soha többet nem megyek nélküle, de most megint elbizonytalanodtam. Főleg ha még terhes is leszek.
Mondtam Balázsnak, hogy menjen egyedül, de ő kifejezetten Bazsikát is akarja vinni, sőt legfőképpen miatta akar menni síelni.
Ketteseben nem akarom őket kiengedni és úgy szerintem a Balázs sem menne.
Apukám, már kiírta a szabiját arra a hétre, hogy Lacival legyen.
Én meg itt őrlődök.

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi

Végre megint otthon. Pont a napokban mondtam, hgy lehet, hogy öregszem, de már nem buli máshol lenni.
Annyira szeretem a házunkat, hogy tiszta itthonülős lettem.

Most hétvégén is meg voltunk hívva egy buliba, de egyrészt nem is volt kedvem menni, de főleg a fiúkat nem akartam betegen lepattintani anyukámra. Szívesen vigyázott volna rájuk, de szerintem egy beteg gyereknek inkább az anyja mellett van a helye.
Jó mi? Betegen nem viszem át anyuékhoz őket, de Lacit itt hagynám egy hétre. :roll:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok! Na megvolt a szülinapi buli...egész jól sikerült:)

Íme a képek!
az én névnapi ajándékom...Tüncsike volt...és persze sok-sok virág...
Kép

Kép

Az ajándékok közül a kedvenc...Tanuló kutyus...állati jó!
Kép

A két ünnepelt...(Tüncsi és Apósom-ő 4.-én született)
Kép

Éééééééééééééés persze a torta! Füles! :)
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Nagyon jó képek.

Enikő nap volt???? :roll: :roll:

Akkor nagyon sok boldog névnapot is kívánunk Neked.

Hol sikerült a kutyust beszerezni?

Kép
Kép Kép
sildike

Prüntyi, boldog névnapot így utólag!
Sztem Tüncsi kezd Rád (is) hasonlítani, főleg az első képen látom.

Benianyu, köszi az együttérzést alvás ügyben. Most a hálózsákot lecseréltem pizsire, hátha melege volt.

Ildi, hát pár napra (3-4) azt hiszem, én is itthon tudnám hagyni Zitát, ha lenne kire, de mivel nincs, ez szóba sem jön, :arrow: nem vacillálok ezen, így nem is tudok véleményt alkotni. :(
Komolyan mondom, teljes szimbiózisban élünk Zitával, mindenhova vinni kell. Sztem néha mindketten utáljuk a helyzetet (Zita és én).

Ayse, tök jók a képek, Andrisnak olyan szeme van, mint Neked, ugye? Én nem bánom, hogy nincs digigépetek, más nem tesz fel ide kismamiknak fini kint sült husikat. :D folyik a nyálam
Ma a módszeretekkel takarítottunk: apa ment elöl a porszívóval, én meg utána a felmosóval. Zita meg sírt az ágyában. :(
Vendég

Én azt hiszem, nem gratuláltam a szülinaposoknak, elnézést, és most pótolom:

Boldog szülinapot minden szülinaposnak!!!

Zita és a formabedobó. Én halálra röhögöm magam, ahogy sztárolja magát a tapsolással. :D

http://s114.photobucket.com/albums/n275 ... abedob.flv
Vendég

Sildike!
Nem akarok okoskodni, meg beleszólni, de szerintem biztosan élvezné Lacika is a síelést.
Mi vittük Bendegúzt magunkkal amikor 3 hónapos múlt januárban síelni, igaz anyukámék jöttek velünk és vigyáztak rá napközben, de ő ugyanúgy zavartalanul aludt napközben és éjszaka, játszott, volt sokat friss levegőn, arról nem is beszélve, hogy nekünk milyen jól esett a síelés. Igaz akkor ő még csak heverészett és nézegette a kis játékait, szóval egyszerűbb volt rá vigyázni.
Most meg vittük nyaralni Olaszországba, és ezt is kifejezetten élvezte. Napközben kétszer aludt, vagy a szobában, vagy a babakocsiban a strandon, és az éjszakák is jól teltek, sőt jobban mint előtte itthon, mert úgy elfáradt napközben, hogy teljesen kipurcanva aludt mint a tej. Igaz a tengerben nem tudott fürdeni mert hideg volt, de a homokozást nagyon élvezte. Esténként meg vittük sétálni kb. 10ig mindennap, igaz a végére már nagyon fáradt volt, de imádta az esti sétákat.
Szóval szerintem nem árt az ilyen kiruccanás a gyerekeknek, és Nektek meg kijár az együtt töltött síszabadság, nem? És Lacika biztos nagyon hiányozna Neked, ha nem vinnéd. Meg szerintem Ti is hiányoznátok neki.
De persze ez a Te döntésed lesz, csak gondoltam leírom a mi tapasztalatainkat.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Tünde,
Megnéztem a videót! Haláli! :) Tényleg sztárolja magát Zita a tapsolással! :) Milyen király formabedobótok van, hogy villog, mikor jó helyre kerül a forma. Nálunk max. én villogok Daninak, ha be tudja tuszkolni. :)

benianyu

Benianyu, zenél is, amikor bedobja, tényleg szuper, még szerencse, hogy örököltük, különben Zitának se lenne, bazi drága.
Vendég

Sildike,köszönöm, igen, 15.-én volt, de nem érdekes, csak a kép miatt említettem :) :wink: a kutyust apa találta véletlen az Új Udvarban.

Tünde, köszi, igen, anyu azt mondja, olyan mintha engem babusgatna...kiskori önmagamra hasonlít így Tüncsi, viszont a mostani Apára (értem persze ezalatt, hogy nem a kiskori Apára :wink: ) jó a videó! :)

Kép

Kép
prüntyi

Halihó!

Ildi!
Januárban szerintem már lesz akkora Lacika, hogy utazni lehessen vele. Te úgysem fogsz síelni, nem? Nagyrészt kitudnád elégíteni az igényeit. Ha a kinti körülmények engednék, én vinném őt is!
De szerintem hallgass a megérzéseidre! :wink:
Elfeledkeztél az alvós bogyókról??? :(
Örülök, hogy jobban vannak a skacok! :)

Ayse!
Azt nem írtam a másikban, hogy te is tök jól nézel ki! :wink:

Nem elég, hogy Nati ezerrel fogzik, most még náthás is lett. :( Gyanítom, a kettő összefügg. :? Kész vagyok...

Tünde!
Mostanában én is érzem, hogy egy kicsit feloldhatnánk a teljes szimbiózist. :? Egy fél napért már sokat adnék! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Márti

És Bendegúz itthon nem bogaras?

Nálunk Laci, csak elsötétített szobában, csak rácsos ágyban alszik. Napközben még csak-csak lehet variálni, mert ha a reggeli visszaalvása megvan, akkor a délutáni alvást már lehet egy kicsit tologatni, de este 3/4 7 körül elkezd nyöszörögni, 7-kor fürdik és 1/2 8 -kor már alszik. Tegnapelőtt anyuéknál voltunk szülinapozni és ott kellett letennem aludni, aztán reggel mehettem érte.

Meg anyuéknél nagyon jól érzi magát. Nyáron, amikor nyaralni voltunk akkor is náluk volt. Igazából azért áldom az eszem, hogy oda nem vittük, mert még Leonka, aki egyáltalán nem olyan kis bogaras, mint Laci is elég sokszor volt nyűgös. Sőt volt, hogy Barbinak otthon is kellett vele maradni, mert teljesen kipurcant szegény. Pedig nem is mentünk minden este olyan sokáig.

Meg az is baj, hogy egy nagy társasággal mennénk és akkor én minden este üljek a szobánkban, mert Lacika alszik. Ezért mondtam, hogy akkor inkább nem is megyek el, hanem maradok a saját környezetünkben, ahol azért könnyebb a gyerekekkel is.

Áááá, nagy dilemma ez. Bazsikával simán ementem én is Svájcba, mert ő aludt bárhol, bármikor, nagyon szeretett kocsikázni is. Laci kb. 1,5 óra után elkezdt sírni, bár ez már egyre jobb. Az elején azonnal sírt.

Majd még meggondolom. Végül is még van időm, mert csak januárba mennénk.

Lányok
Felrakok pár képet. Anyuék tegnap Bécsben és ezt a pizsit hozták Bazsinak. Szerintem király. Kép
Kép

Az alvós homeos cuccokat nem felejtettem ám el, le is fényképeztem a füzetet csak semmi nem látszik.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Nagyon egy rugóra jár az agyunk alvásbogyükkal kapcsolatban.

Most próbálok keresni a neten.

Kép
Kép Kép
sildike

Jaj, Lányok, Apa azzal idegesít, hogy Egon legyen az utód... hajthatatlan....
de én is az Ákossal....
majd meglátjuk, elvégre csak az biztos, hogy én ott leszek, amikor kérdezik. :D
Vendég

Prüntyi!

Mekkora nagylány lett Tüncsi is! :) Füles marcipán volt? Ilyet láttam a Horváth cukrászdában is, ott (is) bármit elkészítenek tortában. Neked boldog névnapot utólag is! :)

Ancsi!

Gratulálok a megújult lakásotokhoz. :) Nem től erősek a színek? Bár a fénykép csalóka is tud lenni.

Ildi!

Én úgy vagyok vele, hogy igenis időnként kell az, hogy gyerekmentesen legyen az ember, lehet ez akár egy nyaralás vagy síelés. Elképzeltem a szitut, és én nem hagynám otthon Vikit egy hétre és mennénk Gergővel síelni. De ha Te úgy gondolod jól éreznétek magatokat, akkor ne legyen lelkifurdid és menjetek! Nyaralás után miért mondtad, hoyg nem hagyod otthon többet?
Vendég

Tünde!

Videó :lol: :lol:
Vendég

Dóri, köszi :)

jaaaaaaaaaaaaaaj és Tüncsi maroknyi csokra lemaradt...:)
Kép

Milyen bogyi kéne alvásra? Kinek?

Kép

Kép
prüntyi

Dóri

Azért, mert bazira hiányzott 1 hét után. Haza is jöttünk hamarabb. Mondanom sem kell, hogy a kis ördög tökéletesen jól érezte magát anyuéknál. Ja és azért is mondtam, mert az első 1/2 órában Nem is jött hozzám, hanem anyu öléből vigyorgott nagyokat rám. Ez skanadallum volt akkor. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi, Andi, erre gondoltatok?

Kép Kép
Vendég

Tünde

Pontosan, de nekem semmi nem látszott a fényképen.

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?