Jó Reggelt Lányok!
Alvásbogyó
Mindjárt elszaladok bevásárolni és hozok elemet a fényképezőbe. Majd Lefényképezem az oldalt és berakom. Ezer féle alvászavarra van bogyó.
Egyébként most jött meg a booklinetól a Suttogók titkai és az Anyu segíts tanulni könyv. Mindkettő nagyon jó, bár ezeken a nevelési könyveken kicsit felhúzom magam. Az elméletet én is nagyon jól tudom, de gyakorlati segítséget nem igazán adnak, mint hogy legyél kemény, meg következetes mg stb. Hát ezt a saját kútfejemből is kitaláltam.
A Suttogók titkainak most jelent meg egy őj része, ami kifejezetten az alvásról, evésről stb. Ezt még megrendelem, aztán kész. Azért egy két jó dolog mindig van benne. Mi pl. onnan vettük, hogy a kistestvér hozzon valami ajándékot a nagynak, amikor hazajön a kórházból. Bazsi azóta is emlegeti, hogy Laci úgy szereti őt, hogy hozott neki betonkeverőt.
http://www.bookline.hu/control/searchbo ... 2C+Melinda
Nálunk a helyzet változatlan, sőt ma reggel már Lacika is taknyos volt egy kicsit, de neki a foga is lehet.Gyorsan adtam neki is c vitamint, és ezt az oscilobigyót. Remélem nem tör ki rajta semmi. Pont a napokban mondtam anyukámnak, hogy Lacika soha még csak náthás sem volt. Tegnap délelőtt még semmi baja nem volt, a doktornéni a torkát is megnézta neki és teljesen rendben találta a kis csimát.
Az éjszakánk viszont megint tragikus volt. Bazsit először a napalli ablaka elől kukáztam össze éjjel 1-kor. Utána kétszer kért teát, háromszor átmászott mellém, kétszer leejtette a cumiját, szóval alig aludtam valamit. Persze reggel meg durmolt 9-ig. Én is beszerzek neki valami jó kis homeopátiás altatót.
Valami front is lehetett, mert Lacika is felkelt 10 körül és ami még soha nem fordult elő, nem nyugodott meg a teával, hanem úgy sírt, hogy ki kellett vennem és meg kellett nyugtatni. Az ölemben szépen visszaaludt és utána semmi gond nem volt. Aludt reggel 7-ig és most megint durmol. Ebből is gondolom, hogy talán az egyik szemfoga kínozza. Állítólag az a legfájdalmasabban kibújó fog.
Szegény kis Macikám olyan kis elesett volt, még nem is láttam ilyennek.
Tünde
Ha Te nem jössz ide, akkor tartsál talit és mi megyünk. Hozzám még egy ember befér.
Én mindkét fiúnál jól megideologizáltam az édességevést azzal, hogy biztosd most fejlődik valami olyan része az agyának, amihez tuti kell a cukor.
Jucc
Én még soha nem láttam az állatkerti játszóházban profiterolt, viszont a múltkor ettem ezt a marlenkát és az nagyon fincsi volt.
Kipróbálom ma az intersparos profiterolt, bár tegnap este nagy duzzogva megettem az olaszból is kettőt.
Andi
Én is kérdeztem apától, hogy még ezt a kis esztétikai élményt is sajnálja tőlem???
Erre mondta, hogy na nagyon helyes, akkor biztos buzi. Mire megkérdeztem, hogy úgy, mint ő???