Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sajnos Alida is picit taknyos lett :( :( Éjjel 3-kor éhes volt, utána meg tele lett az orra, nem tudott elaludni, így ki kellett szívni. 1 órát ny?glôdtünk, aztán aludt tovább. Jó különben a kedélyállapota, csak az orra folyik. Nekem viszont már hôemelkedésem is van, elég nyomorultul érzem magam, ráadásul egyedül vagyunk egész nap. Alida nagyon megértô, olyan rendes, jókat nevetgélünk együtt :D

Sudi: szerintem ez a hajszín is nagyon jól áll Neked, vagy te nem szereted? Nagyon édes Gery a képeken, milyen nagyfiú már! :lol:

Edith: olvastam a naplótokat!! Képzeld, tegnap én is gondolkodtam, mikor ide írtam, hogy az Északi Sark vajon nagy- vagy kisbet?, de aztán én a kicsi mellett döntöttem. Nem tudom, hányadik szélességi foknál vagyunk, kb Koppenhágával egyvonalban. Kriszta is olyan nagy baba már! :) mailt nem felejtettem ám el :oops: :oops: :oops:

Eszter: Rékust is láttam, nagyon-nagyon édes, Te is nagyon jól nézel ki! :D Valahogy nekem a hajasbabák mindig idôsebbnek t?nnek, mint a kopaszok :wink:

Mölli, Kriszta: én is fogyásnak indultam, de valahogy nem akarnak rámjönni a régi gatyók mégsem, mert a csípôm jóval szélesebb lett. :x

Kati 28: Milyen a szoptatós étrend???? Ne nézz hülyének kérlek, de én a legpuffasztóbb kajákon kívül (bab, borsó, karfiol, káposzta, ilyenek) mindent eszem. Nem lehet, hogy túlzásba viszed egy kicsit? Tényleg nem kéne, hogy önsanyargatás legyen... Mölli is írta, hogy ô már chilis babot is tud enni. Én is azt veszem észre, hogy egyre többféle kaját ehetek, mert Alidát nem zavarja. Lehet, hogy Mirácska gyomra érzékenyebb.
Ugye milyen jó, mikor elkezdenek kommunikálni? Mi is nagyon szeretünk beszélgetni!

Cs-né Kati: ugy emlékszem, hogy Neked szép a ajad színe!
Tényleg nem depressziósak az emberek, sôt, abban a nagy hidegben megé´rtôbbek es figyelmesebbek is. Én nagyon szeretem a havat! Csak oktobertôl márciusig csak havat látni azért kicsit túlzás. Az autókat be is kell dugni a konnektorba (ne röhögjetek!), különben nem indulnak el :lol:

Na felébredt Alida, igyekszem nem tovább fertôzni
Puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!!!

kriszta nagyon gyönyörű helyeken jártatok...a gyermekeid is nagyon szépek.mi tavaly krk szigeten voltunk az is ho-ban van.ti biztosan lejjebb voltatok...

Sedith gratula a fogacskákhoz...szerintem már túl jutottazok a nehezén...

Katy28 próbálj meg mindent enni...én az elejétől kezdve mindent eszem,tegnap is vöröskáposztát csináltam knédlivel és karajjal...szerintem menni fog...

Sudi Schumaher utódja lesz a fiad...kis autóversenyző,nagyon édi...

neharagudjatok,hogy csak ilyen villám látogatásokat csinálok,de egy dumagép fiam van és egész nap csak dumálunk,játszunk,sétálunk..nagyon élvezem.......

ja csajok,szoktátok nézni az Rtl klubbon 9től 10ig a csak csajokat?nagyon jó és mindeíg picibabás hasznos témák vannak...ha van időtök nézzetek bele,nagyon jóó

na megyek elteszem magam holnapra

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

J ó reggelt, mindenkinek! :)

Tegnap délután én sem tudtam fellépni, azt írta ki, hogy nem tud csatlakoztatni a szerverhez. Pedig nem az én netemmel volta baj, mert más oldalak mentek.

Kati: Semmi rejtély nincs abban, hogy én hogyan fórumozok. Néhány nappal ezelőtt leírtam a programomat, lehet nem olvastad. Mondjuk, nem igazán értettem, miért modnod, hogy "ennyit", hiszen szerintem nem is vagyok olyan sokat itt. Tegnap is egy hozzászólásom volt, tegnapelőtt pl. 3. Azelőtt nem tudom, mert nem néztem meg. lehet, hogy van, amikor többet írok, de csak akkor ha van mit. kriszta már eljutott abba a korba pl. amikor jól elvan magában is sokszor félórát is. Amikor befejezema reggeli tennivalókat, mindig kihasználom ezt z időt, és lehet, hogy a csendes foglalkozásnak alvás a vége. Írtam, hogy én reggel nehezebben indulok be a munkával, tehát inkább délután csinálom akkor. És most fórumozok. Vagyeste későn. Napközben csak akkor írok, ha extra szabadidőm adódik. de általában be szoktam nézni közbe-közbe is, hogy elolvassam, mit írtok. Ha olyan a téma, akkor válaszolok is.
És ettől függetlenül, igen, főzök, mosok (najó, ez csak berakás, teregetés), takarítok, mosogatok, sétálunk nagyokat és játszunk is.hatalmasakat. Kriszta már még jobban igényli ezt, ahogy nő. De szerencsés vagyok, mert általában (legalábbis egy ideje) délelőtt is, délutánis alszik kétszer. Általában 2-2,5 órát van ébren, 1-1,5 órát meg alszik. De reggel nincs pardon. Ma ismét fél 6 után ébresztett! :)
Remélem, valóban csak értetlenségből írtál, és nem azért mert zavar, hogy esetleg mindig ott vannak az írásaim. Mert az nekem nagyon szomorú lenne. Én úgy éreztem eddig és most is úgy érzem, hogy itt egy igazi baráti kör alakult ki, ahová én mindig szívesen jövök, és bármit, ami bánt, vagy aminek örülünk el lehet mondani még akkor is, ha 10 percenként jut eszébe valami az embernek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Zsuzsi: Na, egyikünknek sem volt igaza a helyesírásban. MOst néztem meg. Északi-sark. Így írják. Első betű nagy, második kicsi és közöttük kötőjel. Hát, ne tudhatunk mindent, pedig a helyesen írok közé tartom magamat! Csak azt vettem észre, hogy amikor gépen ír az ember, sokkal több hiba becsúszik akarva-akaratlanul. arra meg nincs idő, ugye, hogy mindig mindent visszaolvassunk és kijavítsunk! Akkor nem vagytok olyan "magasan", De jóval fennebb, mit mi, azért. Én is szeretem a telet, de max két hónap számomra elég belőle! Az is olyan igazi tél legyen, ne olyan, mint amilyenek szoktak errefele lenni az utóbbi időkben. De -45-öt sem szeretnék! :)

Emőke: Köszi a gratulációt, de sajnos, a neheze mégcsak most következik! Ez csak két fogacska! A 20-ig (ha jól tudom, ennyi tejfoga lesz egy gyereknek) ajajaj még mennyi van. Készülj fel te is, mert hamarosan nálatok is kezdődik!

Rita: Tominak még nincs foga? Ezt csak egyszerűen kérdem, nem ámulok. :) Látjátok, mennyire másak a gyerekek? Itt van egy olyan fiúcska, aki 9 hónapos múlt és még nincs egy fogacskája sem. Szóval, nem szabad hasonlítgatni őket - ismét ez a tanulság - mert mindegyik a maga ütemében fejlődik. Mire 2-3 évesek lesznek, már úgysem lesz jelentősége az ilyesminek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kati 28: Csak most olvastam vissza egy korábbi hozzászólásod, hogy utálod azokat a kajákat amitől tejed lesz. Nem akarok okoskodni, csak én úgy tudom, illetve több orvos is azt mondta, hogy nincs kifejezetten olyan kaja ami a tejtermelést fokozza. Saját tapasztalatom szerint sincs, pedig lassan egy éve szoptatok. Nálam egy alapszabály van: ha rendesen eszem-iszom van tejem, ha éppen kevesebbet eszek, akkor kevesebb.

Kép
mölli

Sziasztok!

Zsuzsi: Remélem, hogy azóta, amióta írtad, hogy Alida is "taknyos" lett, már mindhárman jobban vagytok! :? :D

Emőke: Az én fiam is nagy dumás, én is rengeteget "beszélgetek", játszom vele! Tegnap például a nap folyamán többször is azzal szórakozott, hogy sikítozott, biztosan tetszett neki a hangja és azért csinálta, mert akárhányszor odamentem hozzá, egyből rámmosolygott, mintha csak azt kérdezte volna: -"Ugye milyen ügyes vagyok?!" :lol: Eddig még nem láttam az Rtl Klubon azt a műsort, amit említettél, de ha nem felejtem el, majd belenézek! :)

Andrea: Köszönöm a képeket a fiacskádról! Látom ő is szépen növöget már! :D Az pedig valóban nagy dilemma, hogy a sok kis ujjacskája közül melyik legyen az, amit bedugjon a szájába! :lol:

Délután 3 körül sétálunk egyet Jocival, elmegyünk a húgom elé a buszhoz, mert ma jön haza a hétvégére a koleszból. Estefelé még lehet, hogy benézek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Zsuzsi: Remélem, hogy azóta, amióta írtad, hogy Alida is "taknyos" lett, már mindhárman jobban vagytok! :? :D

Emőke: Az én fiam is nagy dumás, én is rengeteget "beszélgetek", játszom vele! Tegnap például a nap folyamán többször is azzal szórakozott, hogy sikítozott, biztosan tetszett neki a hangja és azért csinálta, mert akárhányszor odamentem hozzá, egyből rámmosolygott, mintha csak azt kérdezte volna: -"Ugye milyen ügyes vagyok?!" :lol: Eddig még nem láttam az Rtl Klubon azt a műsort, amit említettél, de ha nem felejtem el, majd belenézek! :)

Andrea: Köszönöm a képeket a fiacskádról! Látom ő is szépen növöget már! :D Az pedig valóban nagy dilemma, hogy a sok kis ujjacskája közül melyik legyen az, amit bedugjon a szájába! :lol:

Délután 3 körül sétálunk egyet Jocival, elmegyünk a húgom elé a buszhoz, mert ma jön haza a hétvégére a koleszból. Estefelé még lehet, hogy benézek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok...

Már várom,hogy pici fiam felébredjen,mert mennék ki vele sétára...Már épp kajaidő van és még egyeltalán nem úgy néz k,hogy fel akarna ébredni...

SAJNA MÁR PÓTOLNOM KELL A SZOPIT...30ML-REL...
Próbálkozok erősen,de úgy veszem észre minnél jobban akarom annál kevesbb a tejcsi...de még nem adom fel amíg még egy csepp is cseppen addig szoptatni fogok...

nekünk is van egy kutyánk,de neki haja van és nem szőre ezért nem hullik.mindenki kedvence és képzeljétek úgy védi a kicsit,mint egy anyatigris...ha kint vaok a konyhába és a kicsi nyöszörög rögtön jön és szól...

na megyek addig elkészülök...
még próbálok jönni este...

Kép

Kép
emoke1

Ja és már 65cm!!! és 6300gramm..ezt csak azért írom,mert 46cm.-rel és 2700grammal született...ha így folytatja akkor igazi égimeszelő lesz a fiam...én me csodálkozok,hogy már kicsi az 56os ruha... :P :P :P :P

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Hogy vagytok? Csendes ma a fórum! :( Én is csak most tudtam benézni egy kisidőre.
Réka jól van, ma délután picit nyügős volt, nem evett rendesen és 2x fél órát aludt, de közben pedig vidám volt és rengeteget beszélt. Nagyon édes volt! Imádom!
Most értünk haza a sétából és most is itt magyaráz mögöttem. Most a babahordozóban szeret "üldögélni", mert innen mindent lát, és persze mindent kommentál. Cukorka!

Edit: Szép napot Neked holnapra! Készülsz valamivel a család részére vagy ők lepnek meg?

Emőke: Sajna, hogy kevesebb a tejci, de még ahogy mondod minden cseppje kincser ér! Nagyon nő Morzsika! Kb akkora mint Réka! Őt ma mérjük meg, majd beszámolok!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!!

Edit!!
Előszöris neked irok,hogy nem rosszallásból irtam,hogy sokat vagy itt,inkább irigyellek érte,én is szivesen jönnék sürübben.Szeretlek benneteket olvasni és irni nektek!!!! :!: :!: :!:

Zsuzsi,Mölli!
Hát a Mira hasa elég érdekes,mert elég ha 4 szem borsót megeszek már fáj a pocija,ugyhogy semmi puffasztós kaját nem merek enni,multkjor borsópörkölt volt és ettem vagy 10 szem borsót a tészta és a szaft mellé,a gyerek úgy szenvedett sirt majdenem egész nap a szelei miatt. :( :( :( Sajnáltam nagyon.
Én ugy tapasztaltam ki,hogy a tésztától van tejem volt hogy 2 napig nem ettem tésztát csak ittam teát vagy vizet és alig volt tejem.Viszont a tészta az nagyon jó.Csak már lassan ránézni nem tudok,próbálom válltozatosan elkésziteni,de akkor is tészta a tészta.

Emőke!
Örülök,hogy a te fiad nem érzékeny arra hogy te mit eszel.
Lehet egy hónap múlva a Mira sem lesz már az,de most még nem ehetek meg mindent.Majd próbálkozok ha 4 hónapos lesz megint.

Egyenlőre eddig olvastalak vissza benenteket.

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

Sikerült végignéznem a képeket, :lol: de visszaolvasni nincs erőm. :(

Kati!
nagyon jók a képek, nagyon szép helyen voltatok, és nagyon aranyosak a lányaid!

Eszter!
Réka nagyon cuki! Egyre szebb! Mindig elámulok a haján, pedig Enéhnek is van bőven.

Edith!
Kriszta is édi!

Sudi!
Elfelejtettem mailbe írni, hogy nem küldtél képet, de itt látom! Nagyon édi Gery! Nálunk van az Auchanba valami hasonló, majd lehet beleültetem. Amúgy is csak a bevásárlókocsi ülöke részébe hajlandó megmaradni.
Szerintem jobb voltál szőkén!

Megyek, mert a lányom megint explorer, és apja nem bír vele.

Jó 7végét mindenkinek, próbálok sűrübben jönni!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

[quote="sancsi"][ írta:sancsicolor=darkblue]

Kati!
nagyon jók a képek, nagyon szép helyen voltatok, és nagyon aranyosak a lányaid!

[/color]

Krisztát akartam írni, bocsi! :oops: :oops: :oops:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Edit!
Gratulálok a lányod 2 fogacskájához!!! :lol:
A keresztelőről már van a gépen pár kép cska még kicsinyitenem kell a képet.
Ma nem voltunk itthon mindig csaka csavargásból állok. :lol:
Ha lesz időm kicsinyitek.

Emőke!!
Óriási Morzsácska!!!Nem semmi amilyen ütemben nől.
Csak igy tovább!!! :!: :!: :!:
Én ha itthon vagyok akkor szoktam a reggeliben hallgatni a csak csajoknak müsort valóban nagyon jó!

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Még nem tudtalak Titeket egészen visszaolvasni, de Alida épp egész jól elvan magában. :)
Úgy t?nik, ô nem lesz beteg, néha ki kell szippantani az orrát és tegnap este 2 híg kaki is volt :o de remélem nem lesz folytatása.
Nekem viszont állandó hôemelkedésem van és nem vagyok túl jól. Igyekszem minél kevesebbet emelgetni Alidát, tegnap is úgy játszottunk, hogy ô bent volt az ágyban. Mintha érezné ezt, mert annyira rendes volt tegnap is és ma is, sokat alszik, tök jól elvan magában :D

Edith: pedig olyan érdekes a nagy hideg! :lol: Na jó, -45 nagyon ritkán van, de kb 20-ig frissítô. Aztán alatta már nem tudsz levegôt venni.
Mi már 3. napja ki sem tudunk mozdulni Alidával a lakásból, mert folyton esik! Most meg 5 fok van :cry:

Na olvasok tovább :wink:
zsuzsi 81

Emôke:
Tényleg óriási Krisztián!! :lol: Tettél mostanában képeket az albumba? Megnézném a Nagyfiadat!
Nagyon sajnálom, hogy kevesebb a tejcsi! Nem lehet, hogy csak több kell neki? Vannak ilyen periódusok, mikor hirtelen több tejecske kell a babának és néhány napba telik, mire a cicik "felzárkoznak". Nem próbálod meg, hogy nem adsz tápszert, viszont gyakrabban szoptatod? Ha kiegészíted, akkor nem lesznek stimulálva a melleid és nem fognak többet termelni. PIHENÉS??? Biztos segítene.
Képzeld nekünk nincs is TV-nk!! :) Bár férjem mostanában nagyon nézegeti a boltokban, de nekem nem hiányzik.

Kati:
Gondoltam, hogy valami ilyesmi van az "önkínzás" mögött. Tényleg lehet, hogy nemsokára már nem lesz ilyen érzékeny Mira. Gyümölcsök nem válnak be? Vagy jó kis leveskék. Persze Te már biztos mindent kipróbáltál. Nem tudom, mit írjak erre. :?

Andrea: Nagyon édesek a képek! És végülis melyik ujjacskánál döntött? :lol:

Edith: ja még akartam írni, hogy milyen érdekes, hogy Alida is többet alszik az utóbbi napokban. Most is álomba beszélgette magát. :)
Helyesírás: azt vettem észre sajnos, hogy mióta külföldön élek, romlik a helyesírásom. Egy csomószor bizonytalan vagyok, hogy hogy is kéne irni egy-egy szót. Meg a szókincs megôrzéséért is harcolni kell. Persze sokat olvasok magyarul, de javítsatok ki, ha valami nem úgy van.
Na megyek, ledôlök, elhessegetem ezt a betegséget! :wink:
zsuzsi 81

Emôke:
Tényleg óriási Krisztián!! :lol: Tettél mostanában képeket az albumba? Megnézném a Nagyfiadat!
Nagyon sajnálom, hogy kevesebb a tejcsi! Nem lehet, hogy csak több kell neki? Vannak ilyen periódusok, mikor hirtelen több tejecske kell a babának és néhány napba telik, mire a cicik "felzárkoznak". Nem próbálod meg, hogy nem adsz tápszert, viszont gyakrabban szoptatod? Ha kiegészíted, akkor nem lesznek stimulálva a melleid és nem fognak többet termelni. PIHENÉS??? Biztos segítene.
Képzeld nekünk nincs is TV-nk!! :) Bár férjem mostanában nagyon nézegeti a boltokban, de nekem nem hiányzik.

Kati:
Gondoltam, hogy valami ilyesmi van az "önkínzás" mögött. Tényleg lehet, hogy nemsokára már nem lesz ilyen érzékeny Mira. Gyümölcsök nem válnak be? Vagy jó kis leveskék. Persze Te már biztos mindent kipróbáltál. Nem tudom, mit írjak erre. :?

Edith: ja még akartam írni, hogy milyen érdekes, hogy Alida is többet alszik az utóbbi napokban. Most is álomba beszélgette magát. :)
Helyesírás: azt vettem észre sajnos, hogy mióta külföldön élek, romlik a helyesírásom. Egy csomószor bizonytalan vagyok, hogy hogy is kéne irni egy-egy szót. Meg a szókincs megôrzéséért is harcolni kell. Persze sokat olvasok magyarul, de javítsatok ki, ha valami nem úgy van.
zsuzsi 81

Emôke:

Kati:

zsuzsi 81

Emôke:

Kati:

zsuzsi 81

Szerintetek megôrült ez a rendszer????? Csak 1-szer küldtem és megnégyszerezôduott :shock: :shock: :shock:
Különben annyit vacakol, van, hogy be sem tölti a topikot :evil:
zsuzsi 81

Na sziasztok, Én is ideértem.
Hát ez a haj dolog úgy van, hogy pl a cicás kép elég régi. Na jóm ég szőkén szültem is. Aztán egy 2-3 hónapja, elkezdtem sötétítenia hajam. Most már vagy 2 hónapja egész hasonló lett mint az eredeti, ez azért volt jó, mert nem látszott hogy már le van nőve! Aztán most hétvégén ilyen gesztenyebarna fewstéket vettem és ilyen lett. Már kissé untam a szőkét. Már több mint 10 éve az vagyok. Meg aztán a hajnak se mindegy a sok szőkítés. Hát, vannak ilyen dolgaim, egyszer olyan 2 éve csináltam hasonlót, de akkor nem bírtam eddig, gyorsabban visszatértem a szőkére. Meg akkor is mondták, hogy nem olyan jó, meg öregít. Hát, most sem vagyok annyira megelégedve, bár az egész képemmel nem vagyok megelégedve!!!! Lehet hamarosan visszatérek a szőkére, még nem tudom.

Húúú, Krisztián baby rendesen be akarja hozni a lemaradást!! :-)) Szépen megnőtt, mindjárt utoléri a ( holnap ) 8 hós Gerymet! De hát ez van, minden baba más és más, eltérő a növekedésük. :lol: :lol:

Edit néha én is csak bámulok, hogy mennyit tudsz itt is lenni, meg mindent meg is csinálni. Lehet van egy időstoppolód, csak titkolod! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja Edit holnapra BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Gerynek meg hófordit, 8 hós lesz a kisfiam!

Holnap már elkezdek mosni, sokmindent kell, meg vásárolni, meg készülni a nyaralásra. Azt hiszem a fél ház azért itthon marad! :lol: :lol: Még nem köszönök el, úgyis be fogok nézni valamelyik este.

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi:
Boldog hófordulót Gerynek!!! :lol: :lol:
Mikor mentek nyaralni? Biztos nagyon jó kikapcsolódás lesz, kívánok nektek jó idôt! Milyen a hajad eredeti színe?

Puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!
amar irok amig meg van idom, ugyanis az tortenk hogy mire vegigolvaslak sosincs ido valaszolni :(

Edith: Gratula krisza fogacskaihoz.

Kepzeljetek aznap amikor a kepeket kuldtem a dokihoz keszultunk oltasra es tudjatok mi tortent? Itthonfelejtettuk a cumikat!!! Adokinal vettuk eszre amikor kerdi a ferjem hogy hol a cumi, na izgultunk is hogy mi lesz a szuri utan de szerencsere pont akkor etetteuk igy meghagytunk egy kicsit a zuri vegere :lol: :lol: Jovohonap kozepen szegenyke 4 szurit fogkapni, de szerencse a dokineni nagyon ugyes es mire felfogom hgy most szurit ad mar bent is van :D

Sudi: Gery nagyon edi a kepeken es mar milyen jol kezeli a kocsit :lol: :lol: :lol:

Cs-ne Kati: Mindig akartam kerdzni, a ferjed honnan szarmazik Erdelybol? Nem tudom ha tudod en is ott szulettem Marosrvasarhelyen es 17 eves koromig ott eltem. Ha meg ott lennek most Edithtel kozosen babazhatnank :lol: :lol:

Zsuzsi: Alidanal is mar hogy telik az ido. Emlekszem amikor eloszor irtal meg Alida kb 3 hetes volt en meg csak almodoztam meg hogy a kisbabamat mar a kezembe tarthassam :lol: :lol: Azert nem semmi az a hideg nalatok. Remelem hamarosan mi lejebb megyunk ahol hosszabb ideig van meleg majd atruccanhattok egy ksi felmelegedesre :lol: :lol:

Kriszta: nagyon szep helyeken jartatok es nagyon szepek a kislanyaid. De jo hogy te mar 2-nel tartasz.

Molli: En is fogyasnak indultam szules utan es anak ellenere hogy szemmel lathato hogy sovanyabb vagyok mind terhesseg elott a nadragjaim jok vagy talan egy szammal lettek kisebbek mert csipoben viszont szelesedtem, de szerintem nem al rosszul.

na megyek meg olvasgatlak. Holnap fogaszatra megyek rutin ellenorzesre es az egyik ismerosomhoz ugyhogy csak estere jovunk haza Petivel.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Ne nézzétek az időpontot (itt 6 múlt)! Kriszta fél 6-kor ébresztett és meg is etettem. At este kb. 100 ml. tápit evett, így csodálkozom, hogy 10 órától mégis végig aludta az éjszakát mostanig. Ne féljetek, most be is vágta rendesen a 230-at. Nem alszik még, csak csendesen elvan a kiságyban. Kíváncsi vagyok, meddig!

Tegnap, képzeljétek, kimenőt laptam a páromtól. Hazajött munkából, én meg annak rendje és módje szerint megfürödtem, kicsíptem magam, és elmentem a városba egyedül. Amint készülödtem, épp elgondoltam magamban, ha megkérdi, hová megyek, azt fogom mondani, randira. Hát, ahogy kilépek a fürdőből, nagy csodálkozva azt mondja: Hát te hová készülsz ekkora igyekezettel? Na, volt ott nevetés, amikor elmondtam, hogy előtte egy perccel nekem is ez jutott eszembe! :) :lol: :lol: :lol:
Vagy két órát voltam távol, sétálgattam, vásárolgattam. Mindenki kapott ajándékot: István két pólót, én egy blúzot és Kriszta egy állatkás kartonkönyvet mag egy ugyancsak állatkás "könyvet", de azt nem tudom, mindek nevezik: olyan puha és vízálló. Hajtogatós az is.
Ma - ezért is írok ilyenkor - kimegyünk anyósomékhoz, mert István villanyt szerelni megy egy barátjához abba a faluba, addig mi Mamáékat boldogítjuk Krisztával. Délután még nem tudom, mit csinálunk, de valamit csak kitalálunk! :)

Köszönöm mindenkinek a névnapi gratulációt! Én mindig el szoktam felejteni. :oops: Tegnapelőtt a barátnőmtől kaptam egy sms-t, amiben felköszöntött, így jutott most eszembe. Szóval, az az igazság, hogy én nem szoktam készülni erre a napra, de a férjem mindig meglep valamivel. Tavaly egy szál rózsát kaptam. :)
Mindemellett, Kriszta ma lett 24 hetes. NAgyon furcsa, már teljesen leszoktam a hetekben való számolástól!

Sudi: Gerynek boldog hófordulót! Hihetetlen, hogy már 8 hónapos, és az én lányom meg mindjárt féléves. Vénülünk, vénülünk!
Amúgy már régebb akartam mondani, csak vlahogy mindig elmaradt: nekem is jobban tetszik a hajad szőkén. Én azt hittem, hogy neked az a természetes hajszíned! :o :o :o Hát csalódtam. De ha nem is, hát jobban áll. :)

Zsuzsi: Szerintem te nagyon helyesen írsz, és a szókincseddel sincs semmi gond. Az igaz, hogy az ember szokott felejteni, ha nem olyan környezetben van, de ti otthon magyarul, és itt a fórumon is magyarul "beszélgetünk", tehát nem áll fenn a veszély, hogy elfelejtsd a nyelvet! :)
Mail jött, olvastam, és válaszolok is, de azt hiszem, csak valamikor a jövő héten!

Andrea: Nagyon édi a fiacskád! Szerintem olyan finomat evett, hogy mind a tíz ujját megnyalta utána, és ezt mutatja be a képeken! :) Nagyon ügyes, hogy már ennyire éber, ilyen értelmes arcokat vág, és már 6 hetes múlt! :o Vigyázzatok magatokra! J ó lenne, ha együtt babázhatnánk itt, de ha itthon maradsz, biztos, hogy teljesen másképp alakultak volna a dolgok, és sajnos, lehet nem is találkoztunk volna. Ez is egy variáns! De jó, hogy így van ahogy van! :)

D.Kati: Örülök, hogy a sárga irigység és nem a rosszmájúság szokott környékezni, amikor látod, hogy írok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne aggódj, hamarosan Mira is "önellátó" lesz, azaz több ideig el tud lenni magában vagy nem fog kelleni már annyit cipelgetni, és te is többet tudsz majd szusszanni. Nekem szerencsére eleinte sem voltak ilyen cipelgetős problémáim, na meg Kriszta is egy jóalvó, nyugodt baba volt. Most is az, de napközben azért lényegesen kevesebbet alszik, ami teljesen normális.

Rita: NAgyon köszönöm a névnapi képeslapot! :)

NA, azt hiszem ennyi, ha valakinek elfelejtettem valamit, azt pótolom! :) Vigyázzatok magatokra, picúrokra, kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith: Boldog névnapot kívánok!! :lol: :lol: Remélem jól telik a hétvégétek. Kriszta biztos nagyon örül majd az új könyveinek!

Andi: de jó, hogy benéztél! Négy szurit kap majd Petike? Alidának is négyfélét adtak, de "csak" kettôt szúrtak, mindkét combiba egyet.
Ti hány gyereket terveztek? Én egyre inkább kettôt szeretnék, de a férjem ettôl kicsit meg van ijedve :(

Lányok, akartam már rég írni! Edith azért ír ilyen sokat, mert neki ez a hivatása! Én is sokat zongorázom, csak azt nem halljátok :lol: :lol: :lol:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Mindjárt megyünk Tihanyba (csak 1 napra, már nem alszunk Balcsin ilyen időben), csak beugrottam Gerynek boldog hófordulót kívánni!

Edith, Neked pedig bolgod névnapot!

Puszi

Kép
mölli

Sziasztok!

Edith: Boldog névnapot! :D Már tegnap kérdeztem a Talk-ban, hogy ma ünnepled-e, de elfelejtettél válaszolni, én meg el is felejtettem, hogy megkérdeztem.....! :oops: :lol:

Sudi: Gerynek boldog hófordulót! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Úgy néz ki, Jocinak ma megint csuklós napja lesz, már másodjára jött rá a délelőtt folyamán! Szegény Kicsikém! :evil: :cry:
Sajnos a férjem ma is dolgozik, úgyhogy ma még biztosan benézek ide napközben!

Andrea: Az én férjem Etéden született, utána Siménfalván, majd Székelykeresztúron lakott egészen addig, amíg jó tíz éve át nem települt Mo-ra. (Most 31 éves.) Marosvásárhelyen én eddig csak átutazóban voltam, hiszen ha a férjem rokonait megyünk meglátogatni, Vásárhelyen át vezet az utunk és tankolni is mindig megállunk a városban. Gondolom neked is élnek még ott rokonaid!? Én is régen akartam már kérdezni, hogy ti pontosan hol éltek az USA-ban? :)

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Tegnap az én hozzászólásom is kétszer ment el, pedig csak egyszer klikkeltem rá az elküldésre! :roll: :evil:

Zsuzsi, Andrea: Most lehet, hogy én értettelek benneteket félre, de mi az, hogy egyszerre 4 szurit nyomnak bele szegény babáitokba?! Ott nem kombinált oltást adnak? Mert nálunk havonta egyszer kell vinni és egy szurit kap, ami egyszerre többféle betegség ellen nyújt védelmet! :roll: (Nekem jövő csütörtökön kell vinnem Jocit. :cry: )

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mölli: Tihanyban én is jártam már többször, nagyon szép város! :) Van ott nyaralótok, hogy azt mondod nem maradtok éjszakára a hideg miatt?

Emőke: Az én kisfiam a három héttel ezelőtti méréskor nyomott 6500 gr-ot és volt 64 cm. Jövő héten csütörtökön, az oltás előtt lesz újra megmérve. Mostanában bárkivel találkozom az utcán, megjegyzi, hogy milyen nagy vagy éppen milyen dagi Joci! Pedig elhihetitek, hogy nem kövér! Jó az arcocskája olyan kis pufi, de én is olyan voltam, a teste, karja, lábai viszont egyáltalán nem hurkásak! Persze nem sovány, de nem is olyan mint egy kismalac! És nekem olyan rosszul esnek ezek a megjegyzések! Ma reggel is megkérdezte egy utcánkbeli, mikor a boltba mentünk, hogy mit adok neki enni, hogy ekkora?! :evil: :evil: :evil:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok Edit!!!!!

Nagyon szép hófordulót Gery babának! Hogy szalad az idő! Most szültél!De tényleg! :)

Tegnap megmértük Rékát és 6360 gramm! Hát a fiúk (Morzsika és Joci) már leellőzték, de ez így helyes! Viszont senkinek sincs ilyen nagy haja :D

Mi is megyünk majd oltásra 25-én. Ez ismétlő oltás lesz. Többfélét kap és összesen 3 szurit. Eddig mindig jól viselte, remélem most sem lesz gond.

Velünk is előfordult már, hogy itthon maradt a cumi, de nem is hiányolta Réka, szerencsére nem cumisfüggő ő sem. Mostanában ha kéri kiszolgálja magát. Olyan édes!

Délután elmegyünk vásárolni, Rékának szeretnék valami cipőféleséget a hüvősebb őszinapokra. Olyanra gondoltam ami csak cípőimitáció, mégis melegíti a lábát, de nem járásra alkalmas. Ha majd jár akkor akarok neki venni valami professzionális cipőt, ami jó a lábának.

Sudi: Mikortól mentek nyaralni? A Balcsira mentek?

Réka az utóbbi két napban nem nagy étvánnyal rendelkezik, de már nem hiszem,hogy a fogacska miatt, mert az ínye nem piros és nyoma sincs.

További jó hétvégét!

Kép
Kép
etterke

Etterke.

Én tavaly őszre csak kocsi cipőt vettem.1200-ft-ért,de télire írha cipőt kapott és nem fázott a lába.Mindíg melegen tartotta és csak 1000-ft . volt.Ha nem laknátok ilyen messze még oda is adnám,mert alig használtuk.Most teszen,majd fel a www.vatera.hu oldalra,mert eladom amit már kinőtt.Már nem lesz rá szükségünk. :cry:

Jocika nagyon édi :D :D :D :D
Igazi nagy legény már.

Editnek BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Mölli :mi is amikor nyaraltunk internet kávézóból intéztük a netkert.Kétnaponta elmentünk és mindent megírtunk,hogy mikortól tudjuk póstázni a terméket.Mindenki tök normálisan fogadta,hogy nyaralni vagyunk.

Na megyek,mert vendégeim lesznek.Most tartjuk meg a 30. szülinapom.De vén tyúk vagyok.Ép most akarok járni fitttnesz tornára,remélem lesz rá időm.

Még estefelé benézek.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kriszta: Köszi a dicséretet! :D Majd még teszek fel képeket, de azt hiszem, mára ennyi lesz.
Boldog születésnapot és jó ünneplést!

Etterke: Aug. 20-án a Budai Várban minden évben megrendezik a Mesterségek Ünnepét, ahol kézművesek árulják a portékáikat és Anyukám ott vett ajándékba Jocinak egy olyan kis kötött cipőcske-félét, nagyon édi! (Majd küldök róla képet! :D )

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Cs-né Kati: Szüleimnek van Balaton déli partján, Balatonöszödön nyaralója, de hát az Tihanytól nincs messze, főként, hogy autót Szántódon hagytuk és komppal mentünk, tök jó kis kirándulás volt!

Mandasz Kriszta: Ja, gondoltam, hogy teljesen Ti sem tudjátok elfelejteni az üzletet. Mondjuk az a baj, nekem mindig telefon közelben kell lenni, mert ha jön egy munka, azonnal el kell intézni, vagy ha adódik egy probléma, azonnal csinálni kell valamit (kamiont nem rakják fel időben, nem rakják le, határ, stb, stb). Pl. pénteken egész nap kuss volt, de délután 3-5-ig egyszerre kb. 3 telefonon beszéltem, tehát nem lehet beosztani igazán az időt, meg megszabni, hogy mikor dolgozok, de ettől izgi! Gondoltuk, hogy le lehetne menni Balcsira, még nyáron, telefont meg átirányítani és mobil internetet használni, pár napig lehetne, de egyelőre nem tettük ezt még idén nyáron.

Kép
mölli

CsKati-hát igen,megértem amit írsz...minket iis folyamatosan ledagiznak...lehet,hogy én az is vagyok,dea fiam biztosan nem...igaz kis pufi az arca,de egyébként máshol nem az... :twisted: :twisted:
Nagyon édi Jocika,csak úgy imádkozik...

Edit nagyon boldog névnapot kívánok neked...

Zsuzsi már mindent próbáltam ,de sajna másképp nem megy... :( :( :(

Képzeljétek mi még mesem kaptuk a 3hós oltást és már mindjárt 4hónaposak vagyunk...még jövőhéten mennünk kell a szívorvoshoz,kardiológushoz és ha minden ok akkor megkapjuk...már alig várom,hogy túl legyünk rajta...
:( :( :(
Sudi Boldog hófordulót Gerynek...avagy a kis Schuminak... :D :D :D

Rita minden renben???Tomi hogy van?
:roll:
Etterke megnéztem az új képeket,hát Tündériek vagytok...és igazad van,senkinek sincs olyan hajkoronája,mint Rékának :wink:

ja még azt akartam kérdezni,hogy halat mikortól lehet adni a babának???ne ijedjetek me nem én akarok adni Morzsiak,csak a barátnőm kérdi...az ő lánya 7hónapos
ha valaki tudjaaz írja már meg,légyszike

még olvasgatok...

Kép

Kép
emoke1

Mandasz Kriszta: Boldog szülinapot!

Kép
mölli

Mölli:

Köszi.

Igaz most kezdek magamhoz térni ,mert fáradt is voltam ,de jól éreztük magunkat.Holnap bővebben írok,ha lesz időm,mert Sándorfalván bucsú lesz és megyünk.Anyám ott él kint,hozzá is megyünk.

Jó éjszakát indenkinek!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Kriszta, boldog szülcsinapcsit! Dehogy vagy vén! Én is 30 éves vagyok! Tök jó! Van két gyönyörű lányod és csini vagy! Jó ünneplést!
Ja, vettünk cipőcskét, kord anyagból van, tépőzáras és rózsaszín! Köszi a felajánlást! Mi a családban elajándékozzuk a kinőtt cuccokat, meg persze jó lesz majd a huginak/öccsinek egyszer!

Boldog hófordulót Ákosnak!

Emőke, Kati: Nem dagik a babák! Ez hülyeség! Emőke, Te pedig végképp nem vagy az! Kifekszem tőletek!

Itt Spanyolországban 9 hótól ajánlják a fehér húsú halat, egy magyar könyvem szerint 10 hónapos kortól. Emőke, várjon még picit ezzel a barátnőd! A fórumos nagyobb babák kostólták már a halat?

Rita: Hogy vagytok? Tominak tetszik az etetőszék?

Jó éjt!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Reggel nem tudtam hozzászólni, mert valahogy nem jelent meg az ablak :evil:

Kriszta: így utólag is szertnék nagyon boldog szülinapot kívánni!! :D várjuk a beszámolót!

Mölli: Ákosnak boldog hófordulót! Milyen nagy már!! Remélem, kicsit ki tudod magad pihenni, mikor kiruccantok.

Cs-né Kati: ne is törôdj azokkal, akik megszólják Joci súlyát. Biztos csak az irígység beszél belôlük! Nagyon édes a kép, amit feltettél. jól látom, hogy kis gödröcske van az állán? :D Minket is jól leelôztetek, Alida most, 4 hónaposan 6,5 kg.

Emôke: remélem minden rendben lesz a jövôheti vizsgálaton. Drukkolok, hogy visszatérjen a sok tejcsi. :)

Eszter: Biztos nagyon szép kis cipôt vettetek. Nekünk is be kell majd szerezni valami jó meleg kis mamuszkát Alidának. Ma is csak 4 fok volt :evil:

Na megyek, felébredt ez a hétalvó
zsuzsi 81

Sziasztok!

Kellemesen telt a tegnapi napunk, bár elég fárasztóra sikeredett. Azért nagyon jól éreztük magunkat. Krisztával Anyósékhoz mentünk, István meg nekifogott a barátaink épülő házában az elektromos hálózatot építeni-telepíteni (fogalmam sincs, hogy jól mondtam-e, remélem, érthető), és én is elmentem megnézni, mit csináltak eddig. Szép lesz. Hétfőn fedik be.
Aztán Anyuval szilvásgombócot főztünk, majd Apu hazahozott minket. Délután 5-től focimeccsre mentünk hármasban, oda, ahová tavaly egész ősszel jártunk - pocakosan. Úgyhogy Kriszta már nem először volt focizni! :) Kriszta végigaludta a meccset a kenguruban az Apuci hasán, csak akkor ébredt meg, amikor beléptünk a lakásba. Én viszont nagyon megfáztam, mert erősen fújt a szél, és akabátkámat elfelejtettem vinni. Remélem, azért nem lesz semmi bajom, mert nem úgy érzem, de tegnap nagyon szúrt a hasamalja. De már elmúlt.
Miután hazaérkeztünk, látogatóink jöttek babanézőbe. A srác zenésztársunk volt valamikor, a felesége pedig most 31 hetes terhes. Ha minden igaz, kislányuk lesz és ZSófinak fogják hívni. November 10 és 20-a között kellene megszülessen.
Ja, éss ahol meccsen voltunk, ott játszik és lakik Istvánnak egy munkatársa, a feleségének pedig most, 20-án telik a 40 hét a terhességéből. Bármelyik pillanatban szülhet. És nekik is kislányuk, Andrea lesz. Olyan jó volt annyi pocakos nőt látni tegnap! :) :)

Kriszta felkelt fél 4-kor enni, mert este 75 ml-t evett meg, és most is csak vagy 125-öt. Nem tudom, de mostanában tök össze-vissza eszik. De már nem is mérgelődök.

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat, még egyszer. :)

Kriszta: Isten éltessen, boldog születésnapot!!! Nem vagy te vén, légy komoly, inkább örülj, hogy ilyen jól nézel ki, vagy egy jó házasságod, és két szép gyönyörű gyereked. Kívánom, hogy mindezek végigkísérjenek az életeden! :) Talán csak az mondatta veled a vénséget, hogy "prefixet" váltottál, mármint hogy huszonról harmincra tértél át, nem?:)

Többiek: MIndent elfelejtettem, mit olvastam, nem tudom, mit kell még írnom. De most nem pótolom, inkább megyek visszabújok kicsit lustizni! :wink: :) :P :D :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, lányok Debreceni Andrea megírta a beígért levelet és küldött fényképeket. Mindenkinek továbbítom. Most szóltam, hogy tudjátok, kiről kaptok babaképeket! Szóval Eleonora az! :)

Andi írta:

Sziasztok!
Hogy vagytok. Bovebben most megint nincs idom irni mert Levivel vagyok es nyafog!!!!!!!Egy hete jott haza Moszkvábol,de mar megint 100 évet oregitett rajtam!
A kislanyunk Eleonora lett! Csaszar utan meg is mutottek. Ket daganatom volt.Majd meg irok.
Mindenkit udvozlok a forumon. Most meg oda sem nezek,mert ugy sem tudnek utana olvasni.
Puszilunk mindenkit!
Andrea,Levente,Eleonora.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kriszta: Neked nem ment el a mail. Biztos, hogy kell a www a címedben?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit.

Eddig,hogy küldted?Küld el úgy.Itthon kell.Nálatok fogalmam sincs.Bocs.

Köszi a gratulációkat,majd még olvaslakbenneteket,ha hazaértem.Nemsoká indulunk.

Kellemes napot!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Annyit irtatok megint,hogy közben irok mert el fogom felejteni kinek mit akarok irni.

Előszöris EdiT!
Sok boldog névnapot kivánok igy utólag is,előtte 8 nappal és utána 8 nappal még lehet! :P

Sudi!
Gery babának BOldog hófordulót!!!!
Úgy telnek a napok,hogy észre sem veszem ,hihetetlen,hogy a te fiad is már 8 hónaos. :!:

Mölli!
Jó kirándulást a balcsin!
Majd várjuk a bezámolódat,hogy miylen volt :!:

Cs-né Kati!
Ne törődj azzal ki mit mond a fiadra,amit feltettél képet egyáltalán nem dagi rajta pont normális baba méretei vannak.
Én nem foglalkozom vele,hogy a kis Csimbókomra mit mondanak,én Imádom igy ahogy van és kész.Ezen kár magad idegesiteni.

Etterke!
Hát a Rékucinak is van ám szép súlya,nagyon nől a te lányod is.Abban eggyetértek,hogy Réka a babák között a hajasbaba :P :P
Az én mIrámnak jó ha 2 éves korára lesz valami kis haja,nagyon lassan nől a haja a kis drágámnak,Olyan mint Gery baba :)

Egyenlőre eddig jutottam,olvasok tovább :!: :!: :!:

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Krizsta!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!!!!!

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!
Hát tegnap nagyon el voltunk havazva mindenféle tennivalóval!!

EDIT!!!!!!!
Kép

Tegnap volt tudom, de nem tudtam felnézni!!!! BOCSIKA!!

Rita! ÉDES vagy, köszi a képeslapot Gery nevében is!!!!

És mindenkinek köszi, Gerynek a köszöntést!!!!! :-)))
De Ákinak is boldog hófordit!! Ő is 16-iai!!!! :lol: :lol:

Mi holnap megyünk nyaralódni!! :lol: :lol: Füredre! Mi is IMÁDJUK Tihanyt!!! Mivel ez 5 percre lesz Füredtől kocsival, így ahogy tudunk átmegyünk majd!! van egy nagyon jó kis fagyizó, minden évben meglátogatjuk!!!! :lol: :lol: Mölli! Kár, hogy nem holnap mentek Ti is, összefuthattunk volna! :cry: :cry:
Na ma már szerintem nem fogok tudni jönni, esteleg még este, de nem igérem.
Joci tündéri!!!!!
Jók legyetek addig is itt nélkülem!!!!! Nagyon fogtok hiányozni, majd gondolok rátok!! :lol: :lol:

HURRÁ NYARALUNK!!!!!!
SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Most nincs időm írni, csak egy percre kukkantottam be!

Sudi: Jó nyaralást!

Puszi mindenkinek!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sudi!

Nagyon jó nyaralást! Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!
sok puszi nektek, hiányozni fogsz!

Kép
Kép
etterke

SUDI KELLEMSE NYARALÁST...ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT ÉS PIHENJETEK SOKAT!!!!

Kép

Kép
emoke1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?