Sziasztok!
Sajnos Alida is picit taknyos lett
Éjjel 3-kor éhes volt, utána meg tele lett az orra, nem tudott elaludni, így ki kellett szívni. 1 órát ny?glôdtünk, aztán aludt tovább. Jó különben a kedélyállapota, csak az orra folyik. Nekem viszont már hôemelkedésem is van, elég nyomorultul érzem magam, ráadásul egyedül vagyunk egész nap. Alida nagyon megértô, olyan rendes, jókat nevetgélünk együtt
Sudi: szerintem ez a hajszín is nagyon jól áll Neked, vagy te nem szereted? Nagyon édes Gery a képeken, milyen nagyfiú már!
Edith: olvastam a naplótokat!! Képzeld, tegnap én is gondolkodtam, mikor ide írtam, hogy az Északi Sark vajon nagy- vagy kisbet?, de aztán én a kicsi mellett döntöttem. Nem tudom, hányadik szélességi foknál vagyunk, kb Koppenhágával egyvonalban. Kriszta is olyan nagy baba már!
mailt nem felejtettem ám el
Eszter: Rékust is láttam, nagyon-nagyon édes, Te is nagyon jól nézel ki!
Valahogy nekem a hajasbabák mindig idôsebbnek t?nnek, mint a kopaszok
Mölli, Kriszta: én is fogyásnak indultam, de valahogy nem akarnak rámjönni a régi gatyók mégsem, mert a csípôm jóval szélesebb lett.
Kati 28: Milyen a szoptatós étrend???? Ne nézz hülyének kérlek, de én a legpuffasztóbb kajákon kívül (bab, borsó, karfiol, káposzta, ilyenek) mindent eszem. Nem lehet, hogy túlzásba viszed egy kicsit? Tényleg nem kéne, hogy önsanyargatás legyen... Mölli is írta, hogy ô már chilis babot is tud enni. Én is azt veszem észre, hogy egyre többféle kaját ehetek, mert Alidát nem zavarja. Lehet, hogy Mirácska gyomra érzékenyebb.
Ugye milyen jó, mikor elkezdenek kommunikálni? Mi is nagyon szeretünk beszélgetni!
Cs-né Kati: ugy emlékszem, hogy Neked szép a ajad színe!
Tényleg nem depressziósak az emberek, sôt, abban a nagy hidegben megé´rtôbbek es figyelmesebbek is. Én nagyon szeretem a havat! Csak oktobertôl márciusig csak havat látni azért kicsit túlzás. Az autókat be is kell dugni a konnektorba (ne röhögjetek!), különben nem indulnak el
Na felébredt Alida, igyekszem nem tovább fertôzni
Puszi