Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit el vagyok havazva ezeken a napokon a meló miatt,na meg ugye délután a két gyerek :D!

Takido

Akkor megnyugodtam,én nem láttam rajta a színkódot,de ezek szt rajta van... :roll:
Az egyik leírás szt eredetileg mindegyik Anchorban van megadva...Szt ez is az,bár látom,hogy nincs rajta...
egyébkén t közben rájöttem,hogy Áfonyának szántam a színkódos dolgot,mert asszem az övén nincs rajta az egyik... :roll:
Jó munkát :).
Ez a játszóház már nagyon régóta működik,szt nagyon színvonalas is...majd kipróbáljtáok,ha eljön az ideje :wink:!
hát enm csodálom,ha abból a kaordból már nem is mertek vért venni :roll:....

Angel

Hajrá fagyibabák,akkor is nemsokára :D:D!
Tudom,hogy szar az üresjárat,de semmi nincs veszve :).
Ismered Icsilyát,neki az első lombik simán ment,most meg a tesóért nem sikerült...Tehát bmi lehet :).

Áfonya

Nem vagy fárasztó... :D
MP-ből gondoltál egyszerűbbet,vagy csak úgy szimplán egyszerűbbet?Mert neki is vannak egész egyszerű mintái,amik kivarrva kb 10X10 centisek....
Én is aszondom,fel a fejjel,de ha nyávoghatnékod van,csak tedd meg itt :)!Fejgörcsöd azért elmúlt?
Enikő édes lehetett az ovinál :).Azért biztosan élvezni fogja az ovit majd később,még ha esetleg lesznek is nehézségek.Egyébként tényleg a legtöbb gyerek úgy van vele,hogy eleinte izgi,aztán amikor rutinná válik,már nem olyan buli... :?

Tontica

Jobbulást :).
Rate aranyos az ágyon :).

Bali

nem tudom,hogy aktuális-e még,de személy szt én használtam ilyen orrszívót,konkrétan a Pesztonkát és nekünk nem jött be.Szt fele annyit nem szed ki,mint a porszívós orrzsívó.Mi most is azt használjuk.és bár brutálnak néz ki és a gyerek nem szereti,ha lefogják(bár van olyan ismerősöm,akinél a gyerek már magának csinálja :D),de ez a legeredményesebb.Egyik ismerősöm kipróbálta magán és azt mondta,hogy nem fáj.Anyukám annyit kondott erről,hogy imába kéne foglalni a nevét annak,aki kitalálta ezt :D:D:D.Ő sokat szenvedett anno velünk,mert kifújni még nem tudtuk,így csak törölgette,ami kifolyt...és hát hetekig tartott.Szl én nem fektetnék be...bár gondolom,már késő.... :?
Neked meg drukk a finish-hez :)!

Okr

Látom,nagyon odavagy :).Alig írsz... :D Pihenj csak,nemsokára úgysem teheted :D!
UH-sztori :D:D:D!

Moni

Ez még bíztató.... :) Viki hogy van? :)

Athiz

Üdv itthon :).miért nem költöztök ide? :wink:
Bmikor lesz az elválás,számíts rá,hogy nehéz lesz.Én 1 évesen hagytam otthon mamával Bulcsút is,az első hét nagyon kemény volt...most uezt érzem..Közben rájöttem,nem azért,mert korán volt.Bmikor szakadtok el egymástól,az fáj... :?

Ancsa

Köszönöm,már egész jól belejöttem :).Szerencsére szinte mindegyik osztályt ismerem,tanítottam már őket szülés előtt :D!Persze ez az én szerencsételnségem is,mert így 4.re kaptam vissza őket,készíthetem mindet az érettségire... :?
Nagyon szép a nagyfiad a képeken!
Hogy hogy ilyen későn ment oviba? :roll: Ja,közben látom,másnak már írtad :).
Bulcsú egyébként uilyen,ő is nagyon kimutatja,amit érez.Persze tőlünk is ezt látja... :) Villő is kezd ilyen lenni.,ő is szeretgetős fajta :D!

Kokusz

Drukk megy,hogy ne kelljen átélni egyiket sem :wink:!

Egy jó poén itthonról:

még múlt héten,amikor éppen itthon voltam,ültem a szg előtt.Nem vettem észre,hogy Villő elkezdte szopogatni a fényképezőgép csatlakozóját,ami ugye a szg-be volt dugva...
Egyszer csak kiírta a gép a következőt:
ön egy ismeretlen USB eszközt csatlakoztatott a szg-hez....a szg nem tudja felismerni....
:D:D:D:D

na,eldugulok :D!

anyapoc

Anyapoc,
ez nagyon jó poén! :D Krisztáén is jót röhögtem, így sokadikként már be merem vallani. :P Köszi a felhatalmazást a nyávogásra, meg fogod még bánni! :roll:
Keresztszemesből nem tudom hogy gondoltam egyszerűbbre, csak láttam hogy ez nekem nem fog menni. Szerintem nagyon bonyolultak. Nem baj ha egy kép nagy, de az én tudásom arra terjed ki, hogy különböző helyekre különböző cérnákkal Xeket varázsoljak, más nemigen megy még. Amiket választottam és te el is küldtél azt hiszem kicsivel több rutint követelnek... tehát egyszerűbbeket kérek, olyat ami szép, el lehet vele szórakozni TVzés közben, de nem vágom a sarokba "én ezt úgysem tudom" felkiáltással. :roll:
Vendég

Takido, akkor lehet, hogy taliztunk Füreden, mert nem volt olyan nap, amikor ne etettük volna a kacsákat, hattyúkat és sirályokat a Tagore sétányon.

Anyapoc, hidd el, nálam senki nem költözne oda szívesebben, de sajna nincs pénzünk saját viskóra+a párom nem tudna onnan egykönnyen bejárni. Ez van, sajna. Pedig én is mondtam neki! :D

Jófej a kis pockod, hát még a számítógép! :lol:
Vendég

Áfonya

Igazából ezek is olyanok,hogy X-eket kell tenni különböző helyekre,bár tény,hogy bizonyos helyeken csak 1-2 öltés kell.
Azért egy-két kisebb képét átküldöm,mert tényleg "csak" rémisztően néz ki,de nem vészes valójában....
Sajna a többi mintám a másik gépen van,amit Pa még nem varászolt elő,de minjárt keresek neked pár oldalt itt a neten,ahonnan tuti képeket tudsz letölteni :).
Na nehogy má asziggyed,hogy bezsari vagyok :D:D:D!Mit nekem némi nyávogás :D!Legfeljebb kicsit helyretesszük a lelked és közben veled aggódunk :).

Athiz

Gondoltam ám,hogy némi akadálya van a költözésnek :).
Egyébként tösgyökeres balatoniként elárulom,hogy nem mindig fenékig tejfel... :roll:
Nyáron a sok turista miatt... :, Télen a kihaltság miatt.Persze a táj akkor is gyönyörű és van mit felfedezni,de sokszor éri az embert kellemetlenség...(csak hogy egy.számomra idegesítő dolgot említsek,sokan éppen ott lassítanak le 60-70-re nézelődni,ahol anyumék laknak....na ilyenkor szoktam ideges lenni a sok bámészkodó miatt,ami egyébként veszélyes is... :?)
De legalább nem fogjátok megunni sokadik látogatáskor sem :)!
Képek? :roll:

anyapoc

Áfonya

Ezen az oldalon rengeteg mintát találsz,amiknek ott van a rajza.Vannak egyszerűbbek és nehezebbek is.... :)
http://show.7ya.ru/private.aspx?login=m ... brID=19714
Remélem,sikerült segíteni :).Ja,és mentsd el a kedvencek közé,mert kb 20 percembe került,mire végre elő tudtam kotorni :D:D:D!Amúgy innen vannak a MP minták is,ha még ugyan rajta vannak...mert eredetileg ezek igen drága minták,ha megnézed a honlapját...:
http://www.michaelpowellcross-stitch-art.com/
Az is igaz,hogy gyönyörű dolgok vannak rajta :D!

Na pusza!

anyapoc

JÚÚÚJ Anyapoooc!
Fantasztikus mintákat találtam, köszönöm. Elmentettem az oldalt :)
Már csak pár ezer kérdésem van, de asszem megírom inkább priviben. (Holnap mert most született feleségek :D )
Bocs ha hülyécskének tűnök majd, de én még ilyen nagyobbat sosem csináltam, a pipacs meg nem túl bonyolult :D
Vendég

Sziasztok!

Jezusom, mennyit irtatok!
Sajnalom most nem igazan tudok visszaolvasni, csak annyit hogy:

Kriszti: gratulalok a kisfiadhoz es orulok hogy Nalad minden rendben!!!

Ancsa: Marci nagyon, nagyon szep kisfiu es latszik hogy tetszik Neki az ovoda!

Athiz: Isten hozott itthon! Hianyoztal! :D
Gondolom hogy visszavagysz en is nagyon vagyom haza! :cry:

Anyapoc: :lol: :lol: :lol:
Ugy szeretnem megszeretgetni a kicsi lanyod! Talalkoznunk kell majd feltetlenul! :wink:

Lanyok, Nalunk most a fiam betegedett meg a valtozatossag kedveert, kohog, lazas, folyik az orra! :cry:
En mar jobban vagyok hal Istennek!

En is rakok egy bolcsis egyenruhas kepet:

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszi a biztatást lányok .... sajnos megjött ma reggel a miku így kezdhetek járni a vizsgálatok után amik kellenek az altatáshoz. Próbálom úgy felfogni hogy ez egy márföldkő lesz talán és előrébb leszünk. Ha minden rendben van odabenn akkor Puregont fogok szúrni magamnak, ha meg nem akkor irány tovább és nem próbálkozunk feleslegesen.

Tontica

Sajnálom, hogy beteg a kis lurkó. Mielőbbi jobbulst kívánok. A képen nagyon cukipofa :)

Anyapoc

Ez aranyos sztori :) :) :)
kokusz

Sziasztok!

Anyapoc!
Tetszett a sztorid! Jót mosolyogtam.

Tonti!
Helyes Rate a bölcsis ruciban!

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158220393.63.jpg

moni

Sziasztok!

Tonti, nagyon édes a fiad, de nem lányruha ez? :shock:
Sajnálom, hogy rosszul van, remélem hamar meggyógyul!

Nálunk a fiamnak a pöttyök nemhogy elmúltak, hanem még több jött elő a torkán, a szájában. Pedig a dokik azt mondták, ne is foglalkozzak vele, vírusa volt, ez az egyik tünete, majd elmúlik. A gyerekdokinkat meg egyszerűen nem tudom elérni telefonon. Most már tényleg nem tudom, mit tegyek.

Kokusz, sajnálom, de tényleg reménykedned kell abban, hogy majd többet megtudsz a vizsgálatokkal, és megoldásra találtok! :wink:

Én a hőmérőzést meg az összes többit feladtam, egész reggel bőgtem, mert 2 fokott esett a hőm. Persze ettől még felmehet majd holnap, de úgy gondolom, ez már kóros, hogy egy szaros hőleeséstől így kiborulok. Úgyhogy befejeztem a gyerekgyártós hónapokat, éveket, megpróbálok páncélt vonni a szívem köré ezzel kapcsolatban.
Ráadásul még apukámat is baleset érte ma reggel, úgyhogy nagyon kibuktam.
Lehet, hogy párszor még benézek hozzátok, de egyszerűen képtelen vagyok elviselni, hogy egyre több emberkének sikerül a 2 csíkos teszt, nekem meg csak a kudarc. Persze szeretnék örülni az örömüknek, csakhát nem nagyon megy, és senkit nem akarok megbántani.

Még pár képet azért felteszek a nyaralásról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Az utsó már itthoni Szent Henyelde.

Remélem, tetszenek, puszi mindenkinek.
Vendég

SZiasztok!

Anyapoc :)
Aranyos vagy!
Bizakodom ám én is! :) Hát tehetek mást? :wink: :lol:

Athiz,
Apukádat sajnálom! :( Remélem nem komoly!

A teherbeesés-témán az ekkora mértékű kiakadásod azért kicsit túlzás, de nem vagyunk egyformák! :wink: Ezzel tényleg nem bántani akarlak, remélem tudod! :) Lesznek még sokkal jobb napok! :) Ja, és még meg se jött, igaz? :wink:

Szili nagyon édes! :)

Tonti,
Rate-nak jobulást!!!
angel37

Sziasztok!

Athiz!

Nagyon sajnalnam ha nem jonnel tobbet, hianyoznal! :cry:
De tenyleg nagyon komoly hogy ha igy kiakadsz es lehet hogy tenyleg idore lenne szukseged es hogy ne gondolj erre allandoan!
Tudod, en mindig azt mondom mindenkinek hogy probalja meg lefoglalni magat, valami olyant csinalni ami oromet okoz neki!
Nagyon szepek a kepek, szep csalad vagytok, igy harman is es hidd el lesztek Ti meg negyen!

Probalj megnyugodni es valahogy elterelni a gondoltaidat!
Puszika!
Ja, lanynak, fiunak, mindenkinek ilyen a bolcsis koppeny.

Kokusz: sajnalom hogy megjott de nagyon tetszik hogy ilyen pozitivan allsz hozza!

Moni: Eddig nagyon szupi a gorbed, maradjon is igy!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tinti!
Köszi!

Athiz!
Tök jók a nyaralós képek! Nekem legjobban az tetszik, amelyen apa Szilivel olvas.

Helyzet:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158300483.25.jpg

moni

Athiz!

Megértem hogy érzékeny vagy, hidd el. De a páncélnak sok értelme nincs, mert ezzel a probléma nem oldódik meg. Abszolult tudom mit érzel, hiszen a ciklus 2. felében vagy, amikor is az optimizmust felválta az elkeseredés. Egy-két nap és erőre kapsz legalább is én kívánom hogy így legyen.
Látod még én sem törtem össze pedig nehéz néha nekem is. Hullámvölgy meg lesz mindig, babával is, ezeket a napokat túl kell élni valahogy.

Anyapoc!
Naon édes a kis USB eszközöd. :) Én is ilyet akarok.
Vendég

Nagyon kedvesek vagytok, és köszönöm. Ma már jobban vagyok, néha nem is értem, olyankor mi üt belém. Egyszerűen megláttam a hőmérőt, és kétségbeestem.
Ma reggel, csakhogy ne legyen már tökéletes napom, összetörtem Szili kakaótárolóját, úgyhogy már porszívóztam is. Ez az én formám.

Tegnap úgy voltam, hogy már nem is mérem a hőmet, aztán ma reggel mégis megtettem kíváncsi mivoltom végett. 36.7-re felkúszott, úgyhogy most ismét remény él bennem. De az a rohadt sötét árnyék mindig ott van. Pedig higgyétek el, ma is annyi dolgom lesz, annyi helyre megyek, hogy nem nagyon lesz időm foglalkozni a témával. Már tegnap is rengeteg dolgom volt, talán ezért nyugodtam meg aránylag hamar.

Na puszi mindenkinek.

U.i.: az újságolvasós kép nekem is nagyon tetszik, apával olyan cukik így. Egyébként természetesen autós magazinok voltak. :D
Vendég

Sziasztok!

Áfonya

Mégegyszer köszi itt is a kovertáló táblát,imádlak :D:D:D :oops: !

Athiz

Nagyon jók a képek,nekem is az tetszik,ahol a fiúk olvasnak :D!
Teljesen normális,ha néha kiakadsz és másnap meg jobban érzed magad,vagy éppen még rosszabbul...Azért mi mindig itt vagyunk egy kis lélekápolásra és tényleg ne tűnj el.... :(
Ha ritkábban is jössz,azért adj néha hírt magadról...vagy ha éppen nincs kedved,hát ne gyere,de ne tűnj el :)!!!!

Tontica

Nagyon jó a kép Rate-tól :).
Nálunk nincs egyenköpeny a bölcsiben,csak akkor adnak rájuk ilyesmit,ha festenek vagy gyurmáznak :).
És hogy bírja a bölcsit?Te hogy vagy?
Villőt,igérem,megszeretgetheted,ha végre egyszer találkozunk :)!
Bár nem tudom,mit fog szólni hozzá a csaj,mert elég öntudatos :D:D:D!

Kokusz

Én is sajnálom,de fel a fejjel!!!! :)
Jó a hozzáállásod,pontosan ez a lényeg,ezzel is közelebb juttok a megoldáshoz :)!
Időpontod már van? :roll:

Moni

Ez a görbe nagyon ígéretes :).
Bár mintha azt olvastam volna másik topikban,hogy elmaradt az inszem...de gondolom,spotnánkodtatok :wink:!
Ha a következő pár napban nem esik jelentősen a hőd,akkor reménykedhetünk :):)!

Junko

És USB eszköznek szeretnéd,vagy csak úgy? :wink:
neked is lesz nemsokára,ez biztos!A gólya valahogy,valamikor,valamilyen módon mindenkit megtalál!!!!

Angel

Pont most olvastam talán a Kális topikban,gondolom,Te is,hogy a 2. lombikban jobbak az esélyek :wink:!
Hajráááá :)!

anyapoc

[b]Enikőnek boldog névnapot kívánunk!!!!![/b]

Kép

anyapoc

LÁtom ugyan,hogy csak magamban beszélgetek ma :wink: ,de jöttem megmutizni,Villő milyen ügyeske lett ma du-ra :):

http://s53.photobucket.com/albums/g49/a ... V01363.flv

Ezt vettem fel először...

Estére ennyire belejött:

http://s53.photobucket.com/albums/g49/a ... 1371-1.flv

A pólómat a fejére rakta és úgy mászkált... :)...igaz,néha a szekrény állította meg :lol: !De nagyon édi volt :)!

Joccakát :)!

anyapoc

Anyapoc,
szívesen! :)
Megnéztem a kisvideókat! :D Eszméletlen aranyos ez a kiscsaj! Jót kacarásztam. :D
És Enikő (bár már alszik) köszöni szépen a köszöntést! :P
Vendég

Jaj, Anyapoc, annyira edi Villo!!!
Hihetetlen milyen ugyes, most nosztalgiaztam egy kicsit, 1 eve meg nalunk is ez volt. :D
Hogyan lehet igy videot feltolteni?
Tegyel meg fel a fiadrol is!

Koszi a kerdest, Rate nagyon szereti a bolcsit, ez nagyon szupi bolcsi, majd megmutatom videon ha megmondod hogy lehet felrakni. :lol:
Ma volt egy bolcsis megbeszeles hat elamuldoztam hogy miket csinalnak ezek a kicsi gyerekek es hogy mennyit fejlodnek 1 ev alatt. Hihetetlen!
Nagyon boldog vagyok hogy ebbe a bolcsibe jar a fiam ahol ennyire gyerekbaratok es ennyire sokat foglalkoznak veluk.
Vannak kartyak amiken mindenfele kep, szin, forma stb van es azokat mutatjak fol a gyerekeknek gyorsan egyasutan es mondjak hogy mi az amit a kepen lat es igy rengeteg szot nagyon konnyen megtanulnak, arra gondoltam hogy en is veszek ilyet es en meg itthon magyarul tanitom neki. :lol:

Ma megbeszeltuk az urammal hogy csak 2 gyerek lesz de azokat igyekszunk a leheto legjobban felnevelni, sok-sok szeretettel es figyelemmel es okosan ahogy Te mondod! :D 3 ev korkulonbseget tervezunk igy ha januarban nekilatunk remelem hamar osszejon!

Ja, azt almodtam hogy 7 honapos terhes voltam egy kislannyal es mindenki nagyon varta mar hogy megszulessen.
De komolyan mondom mar azt sem banom ha kisfiu lesz, teljesen mindegy, ahogy Isten nekunk szanja!

Kepzeljetek jovo heten kezdek egy 2 hetes tanfolyamot ahol spanyol eteleket fognak megtanitani nekunk. :lol:
Aztan egy ket honapos intenziv spanyol tanfolyamot tervezek.

Anyapoc, remenykedem benne hogy karacsonyra haza tudunk menni, remelem akkor megnyavalygathatom a kislanyodat! :lol:

Koszi kerdesed, Raticonak megint bronchitisze van, nalunk ez mar szinte normalis, most egesz telen inhalaltatni kell reggel es este. :?

KépKép
KépKép
tontica

Athiz: Hat, igen mindenkinek vannak rossz napjai, sot hetei, azokat probalom atveszelni azzal a tudattal hogy nemsokara jobb lesz. Igyekszem mindig pozitivan gondolkodni es elvetni a rossz gondolatokat. Te is legy kicsit vidamabb es elvezd az eletet hisz ki tudja meddig tart!? :wink: :roll:

Legyunk halasak azert hogy egeszsegesek vagyunk mert ez a legfontosabb es azert hogy ilyen csodallatos csaladunk van mert ez sem adatik meg mindenkinek, es hogy nem kell eheznunk es nelkuloznunk! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Szia Anyapoc!

Olllllllyan edes! :D :D :D :D
Kedvet kaptam en is elovenni Marcirol a video kazit,kicsit nosztalgiazni!

Itt meg nem volt 2eves!(regebbi kepet nem tudok feltenni,mert nincs skennerunk :( )
Kép

Ez meg mai!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Addig bibelodtem a kepekkel mig lemaradtam rolatok!

Tontica!
Nagyon igazad van!Mar en is ugy vagyok vele hogy meg egy kisfiunak is nagyon-nagyon tudnek orulni!Sot!Talan at is billent a merleg nalam a kisfiu fele! :oops:
Szegeny Rate! :( Jobbulast kivanok neki!
Neked meg sok sikert a tanfolyamokhoz(de foleg a januarhoz :wink: :D )
Tenyleg jo lehet ez a bolcsi!De ha jol emlekszem fizetos!Eleg baj az hogy csak ilyen aron foglalkoznak a gyerekekkel! :(

En is probaltam videot feltolteni de nem sikerult :(

Kép
Kép
ancsa81

Na sziasztok!

Anyapoc

Igen van időpontom, szept 25-én fekszem be a kórházba és másnap lesz a lapar. Ma voltam vérvételen, EKG-n és jövő hét kedden még kell mennem az aneszteziológushoz.

Ancsa

Nagyon jók a képek :) Amúgy hogy vagy mi van veletek?

Tontica

Látom te is lekötöd magad :) biztosan hasznos lesz.

Képzeljétek bejártam vagy 8 patikát és sehol nam tudtak adni Clostit. Totál kiakadtam, nem tudom hová menjek már. Holnap el kéne kezdenem .....
kokusz

Szia Kokusz!

En is keszulok a laparra!Bar meg nem tudom hogy mikor lesz!Meg iden az biztos!
Mar jo lenne tullenni rajta!Biztos te is igy vagy vele!
34 nap utan vegre ma megjott nekem is!De mar nem visel meg! :D

En is hallottam hogy orszagos hiany van belole!Eleg elszomorito! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa

Most totál kétségbe vagyok esve .... hihetetlen hogy eg yilyen gyógyszernél is előfordul a hiány.
Hát én tegnap egész nap bőgtem. Ma már úgy éreztem hogy örülök neki hogy meglesz a lapar. Kiderül hogyan tovább. Félek tőle, éppen ezért örülök, hogy ilyen hamarra kaptam időpontot.
kokusz

Sziasztok!

Kokusz!
Bocsi hogy este eltuntem! :oops:
Olvastam hogy sikerult megoldani a gyogyszert,nagyon orulok neki!!!!Akkor megsem marad ki ez a honap! :D Csak azt nem ertem hogy a laparos honapot miert kell stimuzni?? :?
Akkor meg 10nap es tul leszel rajta!DRUKK-DRUKK hogy minden rendben menjen!!!

Kép
Kép
ancsa81

Tényleg! Minek egy laparos hónapot stimuzni??? :shock:
Vendég

JO Reggelt!

Kokusz: most akkor van gyogyszer? Ez tenyleg durva hogy ilyen gyogyszerekbol hiany van!

Ancsa: nagyot nott Marci, a fekete-feher kep egyszeruen szuper!

Lanyok, ez a gyerek betegen elviselheteten, egesz nap csak bog es bog es akaratoskodik, most eppen itt ordibal mellettem! :evil:

Egy hulye kerdes, szerintetek ha azt mondom a nogyogyasznak hogy ikreket szeretnek felirhat nekem valamit? Van egyaltalan valami ami nagyobb szazalekban okoz ikerterhesseget? En a Clostyra gondoltam ha elmeletileg egeszseges vagyok akkor a closty nekem ugy kell hasson hogy tobb pete erik meg, nem?
Csak kivancsisegbol kerdezem!

Nalunk ezek az elso kepek meg a korhazbol:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Nagyon édesek a gyerkőcök!!

Tontica
Ratenak jobbulást kívánok!
Cuki kis újszülött volt!/most is cuki :D /

Ancsa
Nagyon helyes Marci!
Sztem örülj neki,hogy jólérzi magát oviban!Attól,még nagyon szeret Titeket,de hát a kortársakkal játszani mégis más. :lol:

Athiz!
Enikőnek boldog névnapot!Kép

Anyapoc
Nagyon ügyes Villő! :D Remek ez a videó!Engem is érdekelne,hogyan lehet feltölteni!

Kokusz
A PCO-s ban vkinek van felesleges closty-a.Majd mindjárt benézek,és pontosítom!
Egyébként tényleg furi,hogy lapar előtt miért kell!? :o

Áfonya
Ha jól látom 1cn??De sajnálom! :( :(
Akkor küldjek tűt? :?:
Hasmenéssel hogy állsz?

Bali
Sajnálom,hogy a tali nem jött össze. :cry: Az igazság az,hogy érkezéstől,távozásig a suliban ültem,előadáson. :x
Remélem hó végén sikerül ottaludni,és talizunk! :D Egyébként sem bírnám már,hogy két nap alatt 900 km-t vonatozzam. :?

Angyal
Köszike,hogy a számom megadtad Balinak! :lol:
Egyébként rögtön tudtam ám,hogy tőled tudja! :D :D

Rólam:Hula fáradt vagyok.Már kezd dühíteni,hogy úgy vonz az ágy,mint még soha! :twisted:
Na persze strapás hét áll mögöttünk.Egy este sem volt az 5 nap alatt,hogy vagy a férjem,vagy én ne lettem volna távol. :roll:
Már csak azt nem tudom,ha még melozni is fogok,hogy bírom ! :oops:

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok,

Kriszta,
:D :D :D

Fárasztó egy ilyen strapás hét, de dolgozni meg nem sokáig fogsz! :wink:

Tontica :)
csak úgy sztem nem igazán írnak fel clostyt, legalábbis normális doki nem. Akinek felírják, ott bármi is volt probléma, lehet belőle ikerterhesség. De sajnos (vagy szerencsére inkább) az ilyesmi nem kívánsághangverseny!

Rate nagyon édes volt már picinek is! :D

Kókusz,
drukk a laparhoz!
Ne félj, túlleszel rajta, és hamarosan jöhet a babásodás! :)

A closty egyébként megszűnik, ezért hiányzik már sok helyen.

Bocsánat, most nagyon nem olvastam vissza :oops:

Rólam csak annyit, hogy hétfőn megyek megbeszélni a fagyis menetet. :D
angel37

Angyal
Akkor nagy drukk hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látod,egyre közelebb jutsz a fagibabáidhoz!!De jó!!! :D :D

A closty megszűnik??? :?: Biztosan vmi drágábbal helyettesítik majd :roll:

KépKép

KépKép
okr

Lassan közeledem a frigóhoz! :lol:

A héten egy lány írta a kaális topicra, és a Dévai intézet vezetőjétől van az info. Ha gondolja vki, vissza lehet keresni! Vmi hasonló bogyó biztos lesz helyette!
angel37

Sziasztok!

Nos, nem tűnök el akkor, de lehet, hogy ritkábban leszek. Persze nehéz nektek nem írni! :wink:

Anyapoc, Villő annyira cuki, és ügyi is!

Tonti, remélem, hogy januárban sikerrel jártok majd, és a Jézuska teljesíti a kívánságotokat és az álmodat! :wink: Rate iszonyú aranyos újszülött volt, meg persze most is édi.

Ancsa, édi a kisfiad, jóképű bébi! :D

Kokusz, minden rendben lesz, csak ne idegeskedj. Mondom én, mi? :lol:

Okr, azt odáig értem, hogy Athiz, csak a folytatás nem világos. Remélem, jót akartál írni! :lol: :lol: :lol:

Áfonya, nem tudom, miért gondolják, hogy ha van az embernek már gyermeke, nem vágyhat éppen annyira egy következő után. Persze a meglévőnek iszonyúan örülök, hogy van, és imádom, és hálás vagyok érte a sorsnak, hogy adta nekem, de pontosan úgy vágyom a 2. babára, mint az elsőre anno. Gondolom Te is így érzed. Remélem, hamarosan jobban leszel lelkileg, én is tudom, milyen elkeserítő ez a helyzet. Gyógypuszit küldök!

Angel, hajrá frigóbébik! :D

Nos rólam annyit, hogy természetesen nem feljebb ment a mai hőm, hanem megint lejjebb, a mai 36.5 C fokocska lett. Viszont a méhem fájdogál, de már fogalmam sincs miért. Valószínűleg azért, mert kb. 1 hét múlva megjön. De már mindegy, megpróbálom nem felvenni (de tuti ez úgysem fog menni).

Puszkányolok mindnkit!
Vendég

Athiz,
köszi! :)
Végülis használod most az Utrot vagy nem? Egy görbét tehetnél a hőmérősbe! Így leírva valahogy nem látom...
Kriszta,
az én lányom Enikő, Athiznak fia van és Szilárd! :D
De azért köszönjük a köszöntést, kedves vagy!
A tűk hogy kellenek-e nem tudom. Hétfőn a dokibácsi után megmondom. Szerintem ez a hónap laparos. (Remélem)
Tonti,
nem fognak neked felírni Closty-t ha van magadtól is peteérésed. És ne is akard! Akkor repiszuri is kéne mellé (nekem egyszer nem adtak, akkor még csak Clostyztam, és nem repedt meg hanem csak nőtt és nőtt, és nagy ciszta lett, utána meg imádkozhattam hogy felszívódjon magától, ne kelljen műteni. Szerencsém lett, felszívódott.) Clostyval sem biztosak az ikrek, amennyit meg dobna az esélyeiden, annyit nem ér a kockázata!
Rate valami tündér! :)
Vendég

Athiz,Áfonya
Bocsika! :oops: :oops: :oops:

Nem is értem,miért kevertem meg a dolgot!

Szóval,akkor
Athiz
Nekem a hattyús kép tetszik a legjobban!Nagyon tündik vagytok ,mind a 3-an,természetesen,de ez a kép különösen jó! :D

Áfonya
Akkor Enikődnek boldog névnapot! Kép

KépKép

KépKép
okr

Chao!

Afonya: nem akarom feliratni csak kivancsi vagyok hogy lehet-e valahogy ikresedni az orvosok segitsegevel legalisan?! Mert ha esetleg van ra valami olyan modszer ami nem veszelyes akkor en szivesen kiprobalnam majdan. :lol:

Kriszti: Te mit tudsz errol, hisz orvoscsalad a Tietek! :lol:

Anyapoc?

Athiz: koszike, tenyleg nagyon edi volt Rate babakent most meg egy kisordog. :lol:
Meg csak a 6. DPO-n vagy, ki tudja nem-e beagyazodas ez a holeeses! :lol: Drukkolok am nagyon!!!!!!!!!

Angyal: akkor most mar boldogan varod a hetfot, ugye? Rossz gondolatokat meg elhessegetni!

EN IS NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK ENIKONEK! GYONYORU NEV!!!

Kepzeljetek en mar torzsvendeg vagyok az ugyeleten, ma de. is mennem kellett mert a nyakam, mellkasom, hasam es combom teles tele lett valamilyen allergias kiutessel. :roll: Kaptam injekciot, ketfele gyogyszert kell szednem meg kenoccsel kenegetnem magam. Jo, mi?
Hat, tenyleg az egeszseg mindenek elott mert mar a tokom is tele van azzal hogy mindig beteg vagyok! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Nezzetek mit alkottam ma: :lol:
Ezt ki fogom rakni a falra.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nagyon szép lett a kép!Ügyi vagy!
Még a bölcsis egyenruháról akartam kérdezni,hogy ebbe kell járjon mindig?Mondjuk gondolom megfázni nem fog,nálatok a szuper jó időben!
Sajnálom,hogy ismét adódott gondod! :( Na,de januárra bizti rendbe jössz! :P
Clostyról annyit,hogy elmész a dokihoz,és füllentesz kicsit(fúj-fúj,nem is én mondtam),hogy már régóta próbálkoztok.Akkor biztio ad.Na,de ikrek nem biztos,hogy lesznek belőle! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Tonti, nagyon édi a képecske! Na most hogy is van? Te sem vagy túl határozott, csakúgy, mint én. Szóval nem azt beszéltétek meg otthon a pároddal, hogy 2 gyerek lesz max? Nos ha ikreket szeretnél, ugye ez már megdől. De én is így vagyok ám vele, nekem minden vágyam az ikrek voltak, és a mai napig is, persze nem tudom, hogyan győzném... :lol:
Beágyazódás, Istenem, bár igaz lenne... :roll:

Okr, hát igen, jó képek lettek, és hát egy nap legalább kétszer kellett megetetnünk a kacsákat és hattyúkat, különben aztán Szilinek hiánya támadt. :lol: De jó volt, nagyon élveztük mindhárman az etetéseket. Egyszer Szilinek még a lába is véletlenül belelógott a vízben, de csak akkor vettük észre, amikor feljöttek apucival a víz mellől, és Szili zoknija meg szandija csurom víz volt. Úgyhogy a hazafelé vezető utat mezítláb tette meg. Még szerencse, hogy babakocsival voltunk. :D

Áfonya, nem használom végülis az Utrot, pedig lehet, hogy kéne, de nagyon nem szeretnék szenvedni a görcsöktől. Igaz, lehet, hogy már nem okozna ilyet, de inkább nem. De láthatod, az a büdös hőmérsékletem nem akar felmenni magasabbra, így pedig ugye nem sok esély van arra, hogy babám lehessen. :cry:
Bocsánat, hogy elmaradt a jókívánság Eni babának, most pótolom: Boldog névnapot a kiscsajszinak!

Kép

Pusz
Vendég

Most kapok idegrohamot!!!!Beírtam egy tök hosszút és egy rossz billentyűnyomással el is intéztem... :twisted: :twisted:

Akkor mégegyszer.

Sziasztok :)!

Köszönöm Villő nevében a gratukat,tényleg ügyeskedik a csaj,már simán jön-megy,fordul,mindent csinál :)!

Tontica

Szuper ez a bölcsi :).Azért túlzásba ne vidd,ne feledd,első a játék és játszva tanulás :)!Egészen iskolás korig,sőt,még utána is az lenne az ideális :)!Olvass bele a www.okosbaba.hu oldalba...megdöbbentő és elborzasztó... :(
Remélem,Rate jobban van és nem mászik az idegeidre... :? próbálj vele összebújni,hátha az hiányzik neki...Még 1 év és már eg tudja mondani ám,hogy mit szeretne ilyenkor :).
Ikrek:én is nagyon szerettem volna mindig,bár nekem az esélyem 0 erre... :? De egy kedves volt osztálytársam,aki a Káliban dolgozik,le is beszélt róla...azt mondta,az én alkatommal örüljek,ha egyet rendesen ki tudok hordani egyszerre és persze megszülni rendesen :)!
Szóval a lényeg,hogy ikerterhességnek sokkal nagyobb a kockázata,pláne olyan előzmények után,ami nálad is volt... :(
Tanfolyam :).Legalább nem itt jár az eszed mindig :wink:!
Azért bérletet ne vegyél már az ügyeletre :wink:!
Videorol a végén,de Te meg azt áruld ,hogy hol csináltad azt a cuki rózsás képet :):):)!Mini-Rate zabálnivaló :).Ilyen nagy rucija volt? :shock:
Bulcsúról csak mostani videot tudok feltenni,ha érdekel... :D:D:D

Ancsa

Nagyfiad nagyon édes a képeken :).Olyan hamar megnőnek... :? És mennyit változnak :).

Kokusz

Akkor 25-én megy a drukk :).Closty... :( Ez jellemző...mindig,ami éppen kéne... :(
De tényleg tuti a stimu?hiszen ez a hónap nem hinném,hogy esélyes lesz...vagy? :roll:

Kriszti

hát naná,hogy fáradt vagy ebben az állapotban!!!!ez így normális,ezen ne dühöngj!Bár tény,hogy kellemetlen tud lenni... :( De okos a természet :wink:!
Villővel én 6 hétig aludtam :D:D:D!Ennek az a praktikus oka is megvolt,hogy akkor nem voltam rosszul... :?

Athiz

Szt minden bébit nagyon lehet akarni.Bár én a fiamat (is) könnyen kaptam,még észbe sem volt kapni időm, a másodikat már nagyon tudtam akarni...Pláne,hogy nagyobb korkülönbséget terveztünk,de körülöttem már mindenki ketteskét várta... :, Így lett kisebb a korkülönbség.És bár néha kivagyo tőlük,uúgy vágyom már a harmadikra... :roll: Pedig tudom,hogy addig még sok víz folyik le a Dunán :wink:!
A hőeséstől még én sem esnék kétségbe...pláne hasfájás mellett :wink:!De ne igyunk előre... :roll:

Remélem,mindent leírtam,mint az előbb...és most jön a gombnyomás... :lol:

Akkor a videoról:

http://photobucket.com/login.php
Itt kell regisztrálni,albumot létrehozni és van egy olyan funkció,ahova videot lehet feltölteni.A digit fényképezőkkel és a kamerákkal is lehet mpeg felvételt csinálni.De vigyázat!!!a képfelbontás nem lehet nagyobb,mint 600X800 pixel(ezt a digit gépen lehet állítani,és gondolom a kamerán is, a mienk ennél kevesebbet tud... :?) és csak 15 mp-et lehet feltenni!
Ha nem megy,segítek... :)

És akkor még terhelem a topikot.Skanneltem be pár képet Bulcsúról... :)

Itt még pocakban(direkt olyan képet választottam,amiben uaz a ruci volt rajtam :D):

Kép

Itt még a kórházban,fél naposan:

Kép

Hazaérkezéskor a kis űrhajós :):
Kép

Itt pedig nem egészen 2 évesen:

Kép

na,bocsi a helyfoglalásért :oops: !

puszi

anyapoc

Tontica!
Sajnalom hogy megint jott valami! :( Jobbulast kivanok neked is meg Ratenak is!
Annnnnyira szepek ezek a kepek!!!!Ti csinaltatok vagy fotos?

Okr!
Hogy vagy egyebkent?Hetfon ha tudsz kerjel kepet a babocarol!Olyan regen lattam UH kepet!

Athiz!
En is nagyon vagyom ikrekre!Amikor eloszor lett ket petem a Clostytol teljesen azt hittem en kis naiv hogy meg fog foganni mind a ketto!Valami lehetett is mert a majd 3ev alatt akkor egyszer volt egy nagyon halvany masodik csikom!Sajnos meg aznap amikor a tesztet csinaltam megjott! :cry: Azota megmaradt bennem ez az erzes!Mult ejszaka is azt almodtam hogy ket kislanyom szuletett,de a kisebbik beteg volt!Sirva ebredtem! :(

Kép
Kép
ancsa81

Anyapoc! :)
Nagyon aranyos ez a kép!

Szia Kriszti! :wink:
Vigyázz magatokra!

Én ma iszonyú görcsökre ébredtem. Ilyet még sosem éreztem. 3-4 napja barnázok, de semmi több. 31. napon vagyok.
Bementünk a kórházba,ám nem látszik semmi.
Holnap kell tesztelnem.
zsazsóka73

Sziasztok!

Azért szeretek ide írogatni, mert olyan aranyosak vagytok! De tényleg.

Zsazsó, nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól! Most mi újság? Mi lett a teszt eredménye? Nagyon remélem, hogy pozitív!

Ma megint visszament a hőm, majd mindjárt belinkelem.

Ancsa, én úgy utálom az ilyen rémálmokat. Remélem, nem válik valóra a betegség, csak az ikrek! :wink:

Anyapoc, iszonyú édes képek. Szép pocak! :D

Puszilok mindenkit :D
Vendég

Vendég

Sziasztok!
Semmi jó hírrel nem tudok szolgálni. Tegnaphoz képest 2 tizedet zuhant a hőm, és tegnap iszonyú fejgörcsre is ébredtem. ma reggel uszáj volt bevennem egy gyogyit is, most már nem fáj, de még nem okés.
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158483544.52.jpg

moni

A tesztem tuti negatív lett reggel.
A fájdalom enyhült , de nem múlt el.A vérzés elkezdődött, de nagyon kevés....
Lényegesen jobban vagyok azonban a tegnapihoz képest.
zsazsóka73

Jó reggelt mindnekinek!

Hőm zuhanórepülésben, sajna. Úgyhogy erről a ciklus ennyit... :(
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158557921.45.jpg

moni

Szia Mindenkinek!

Móni sajnálom, hogy lefelé tart a görbéd, de hátha még visszamegy! Remélem!

Zsazsó, az jó, hogy jobban vagy, de sajnálom, hogy nem lett pozitív a teszted!

Nos az én hőmet ide linkelem, hátha valaki kíváncsi itt rá, ha nem, akkor meg bocsesz!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 068.42.jpg

Puszkány
Vendég

Sziasztok!

Zsóka

Sajnálom,hogy nem sikerült,de legalább jobban vagy :roll:!

Moni

Hát ez tényleg a végét járja... :?
De hogy lehet,Volt tüsződ,meg minden,nem????

Athiz

A Tied igen ígéretes egyenlőre,ahogy nézem,van egy jó kis ugrás most... :wink:!Ez már a 3. fázis lenne? :)

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?