Sziasztok!
Kicsit el vagyok havazva ezeken a napokon a meló miatt,na meg ugye délután a két gyerek
!
Takido
Akkor megnyugodtam,én nem láttam rajta a színkódot,de ezek szt rajta van...
Az egyik leírás szt eredetileg mindegyik Anchorban van megadva...Szt ez is az,bár látom,hogy nincs rajta...
egyébkén t közben rájöttem,hogy Áfonyának szántam a színkódos dolgot,mert asszem az övén nincs rajta az egyik...
Jó munkát
.
Ez a játszóház már nagyon régóta működik,szt nagyon színvonalas is...majd kipróbáljtáok,ha eljön az ideje
!
hát enm csodálom,ha abból a kaordból már nem is mertek vért venni
....
Angel
Hajrá fagyibabák,akkor is nemsokára
:D!
Tudom,hogy szar az üresjárat,de semmi nincs veszve
.
Ismered Icsilyát,neki az első lombik simán ment,most meg a tesóért nem sikerült...Tehát bmi lehet
.
Áfonya
Nem vagy fárasztó...
MP-ből gondoltál egyszerűbbet,vagy csak úgy szimplán egyszerűbbet?Mert neki is vannak egész egyszerű mintái,amik kivarrva kb 10X10 centisek....
Én is aszondom,fel a fejjel,de ha nyávoghatnékod van,csak tedd meg itt
!Fejgörcsöd azért elmúlt?
Enikő édes lehetett az ovinál
.Azért biztosan élvezni fogja az ovit majd később,még ha esetleg lesznek is nehézségek.Egyébként tényleg a legtöbb gyerek úgy van vele,hogy eleinte izgi,aztán amikor rutinná válik,már nem olyan buli...
Tontica
Jobbulást
.
Rate aranyos az ágyon
.
Bali
nem tudom,hogy aktuális-e még,de személy szt én használtam ilyen orrszívót,konkrétan a Pesztonkát és nekünk nem jött be.Szt fele annyit nem szed ki,mint a porszívós orrzsívó.Mi most is azt használjuk.és bár brutálnak néz ki és a gyerek nem szereti,ha lefogják(bár van olyan ismerősöm,akinél a gyerek már magának csinálja
),de ez a legeredményesebb.Egyik ismerősöm kipróbálta magán és azt mondta,hogy nem fáj.Anyukám annyit kondott erről,hogy imába kéne foglalni a nevét annak,aki kitalálta ezt
:D:D.Ő sokat szenvedett anno velünk,mert kifújni még nem tudtuk,így csak törölgette,ami kifolyt...és hát hetekig tartott.Szl én nem fektetnék be...bár gondolom,már késő....
Neked meg drukk a finish-hez
!
Okr
Látom,nagyon odavagy
.Alig írsz...
Pihenj csak,nemsokára úgysem teheted
!
UH-sztori
:D:D!
Moni
Ez még bíztató....
Viki hogy van?
Athiz
Üdv itthon
.miért nem költöztök ide?
Bmikor lesz az elválás,számíts rá,hogy nehéz lesz.Én 1 évesen hagytam otthon mamával Bulcsút is,az első hét nagyon kemény volt...most uezt érzem..Közben rájöttem,nem azért,mert korán volt.Bmikor szakadtok el egymástól,az fáj...
Ancsa
Köszönöm,már egész jól belejöttem
.Szerencsére szinte mindegyik osztályt ismerem,tanítottam már őket szülés előtt
!Persze ez az én szerencsételnségem is,mert így 4.re kaptam vissza őket,készíthetem mindet az érettségire...
Nagyon szép a nagyfiad a képeken!
Hogy hogy ilyen későn ment oviba?
Ja,közben látom,másnak már írtad
.
Bulcsú egyébként uilyen,ő is nagyon kimutatja,amit érez.Persze tőlünk is ezt látja...
Villő is kezd ilyen lenni.,ő is szeretgetős fajta
!
Kokusz
Drukk megy,hogy ne kelljen átélni egyiket sem
!
Egy jó poén itthonról:
még múlt héten,amikor éppen itthon voltam,ültem a szg előtt.Nem vettem észre,hogy Villő elkezdte szopogatni a fényképezőgép csatlakozóját,ami ugye a szg-be volt dugva...
Egyszer csak kiírta a gép a következőt:
ön egy ismeretlen USB eszközt csatlakoztatott a szg-hez....a szg nem tudja felismerni....
:D:D:D
na,eldugulok
!