Sziasztok!
Kata!
A szoptanítot egyszer kellett használnom, de hasonló gondjaim voltak vele. Marci akkor már 3 hónapos körül járt, gondolhatod, hogy akkor hogy járt a keze és persze mindig a "szerkezet" körül
Hol fogják műteni Lilit? Marcit félévesen - nem sérvvel - a SOTE I-en műtötték és a kórházi személyzet tünemény volt és nagyon jó orvost fogtunk ki. Bár a szülők kórházi elhelyezése hagyott némi kívánnivalót maga után - bár ez ahogy tapasztaltam minden gyerekkórházban így van. Ha gondoljátok és több helyen is meg akarjátok nézetni Lilit, akkor a SOTE I-et ajánlani tudom.
Drukk a többi vizsgálathoz!
Nem irigyellek egy pillanatig sem a szopi-fejés-szoptanít körforgás miatt. Na még inkább Rád fogok gondolni, amikor szenvedek Benivel
Én még bírom Beni evőkéjét, sőt tegnap és ma meg sem ette reggel a ciciket, elég volt Neki egy része is. Fejni viszont nincs erőm, ha érzem, hogy kevesebb a mennyiség, majd rákapcsolok. Fogalmam sincs egyébként, hogy mennyit eszik Beni, mert nem mérem...
Beuka!
Üdv közöttünk! Gratulálok a Pocaklakóhoz!
Nózi!
Hú, nem semmi Zsoltika, hogy ennyit habzsolt magában, hogy hányásmennyiség jött vissza belőle. Őt akkor tényleg kordában kell tartanod. De majd megtanulja! Kitartást
Édes a fotón
Gesztenye!
Akkor hétfőn drukk a "megváltóval" való talihoz!
Mamy!
Igen, Taj kártyára 1 hónapjuk van, ami vészesen közeleg. Csak azt tartom röhejesnek, ha nem érkezne meg 1 hónapon belül, akkor nem telefonálhatok (a k. személyiségi jogok miatt!), hanem azért is menjen be az ember személyesen
De egyenlőre bízom a legjobbakban
jövő héten megérkezik.
Sajnálom, hogy Nálatok is ez a helyzet, azaz nem könnyű Gesztivel. Én is folyamatosan azon agyalok, hogy nem akarom ölbe szoktatni, mert az később elég gázos lesz. Sőt ha belegondolok, Benit igazán kézbe nem is lehet szoktatni, mert nem nagyon szereti, talán csak amikor tiszta hullafáradt. Ő csak cicin van el általában - persze ha nem tépkedi. Na egyszóval nehéz esetek ezek a Törpök
Ma egyébként 2-szer sikerült bealtatnom Benit cumival a szájában, úgy hogy nyitott szemmel tettem be az ágyba (persze a cicin totálisan aludt, mielőtt az ágy felé közelítettem volna). Nem merek semmit elkiabálni, de legalább egy kis sikerélmény is ért. Az a rossz, hogy Marcival semmilyen problémánk nem volt altatás terén (sőt később sem!), legalábbis nem ennyire durván, mint Benivel. A második gyerkőcnél csak megtanuljuk!
Benikém lassan 5 kiló lesz!!! Hihetetlen, hogy hajnalban lesz 4 hetes, 3610-zel született, fogyott cirka 20 dekát és már 5 kiló!
Mondjuk Marci is rohamos léptekben gyarapodott az első félévben, aztán visszavett. Még jó, mert most min. 20 kilónak kéne lennie
Benit délelőtt és most kora du. is sikerült félálomban lerakni az ágyba és cumival bealtatni. Illetve én nem csináltam semmit, csak hagytam az ágyban és bekapcsoltam Neki a tv-t, hogy hangokat halljon.
Véletlenül fedeztem fel, hogy délelőtt a tv hangja mellett aludt el és most - kínomban - ismét ezzel próbálkoztam.
Bár most már eléggé nyöszörög, nagyon felületesen alszik
Ja és a nap poénja: LESZART A GYEREK! Beni egyébként is egy kis kakagyáros (néha így is hívjuk), folyamatosan kakilna. Tegnap negyedórán belül 3-szor kakilt, így folyamatosan csak tisztába tettem. Azért puceválom ki rögtön, mert nem szeretném, ha a ruháját kakkerolná össze. A lényeg, hogy most délután a harmadik tisztába tevés során pukizott egyet, majd utána jött az anyag is
lábam, pólom tiszta olyan lett és persze az Ő hátára is lefolyt. Öltözhettünk át mindketten
Olyan jót nevettem
Marci megelőzte ezen a téren, mivel Ő már a szülőágyon magasról tett az anyjára
kaptam egy kis magzatszurkot, ahogy megmutatták a kis magzatmázast
Megyek, pusz: Melinda