Új privát üzeneted érkezett!

szonya gratulaaaaaaaaaaaaaa!!

kis* szorítok
Ági28

Szonya!

Nagyon nagyon örülök neked. Ugye én mondtam hogy láttam már ilyet. Egyszerűen emlékezett a szervezeted, hogy meg kellett volna jönnie. Minden rendben lesz üdvözlet az ikresek táborában.
Kettőt kaptál vissza?
Kép

Kiscsillag!
Mennek a drukkok. Hány petesejtet láttak?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves mindenki!
nagyon arik vagytok köszönöm a drukkokat.örömmel látom magam a táblába,remélem felfele,és nem lefele kerülök.
sajna csak kettő embrike maradt,annyit kapok vissza.ez van.
azt nem tudom,hogy miért csak hetet szívtak le anno,mikor azt mondta a doki, tudott volna többet is.a hiperstimu miatt?jó lett volna legalább hármat viszakapni.
a szerencséseknek gratulálok, akinek nem jött össze,nagyon sajnálom!
lola29

Lola!
Én azért drukkolok annak kettönek is! Kép

Szonya!
Teljes szivemből dratulálok! Kép
Hányadik napon vagy ma az ET. után?
És mennyi embrikét kértél vissza?

KépKépKépKép
aniko24

Szonya!
ez tényleg igaz! hidd csak el szépen!
Te is "jófej" vagy! :P Kár, hogy nem volt időm többet beszélgetni veled....

Druszám! írd be nyugodtan Szonyát a zebrásba, mert ez most egyáltalán nem tűnik nem-terhes állapotnak. :)

*! tudom hogy nagyon izgulsz. Minden rendben van, nagyon szépen alakul minden!!

Csibe! még pár nap és szépen lecseng a hiperstimu. Sok folyadék, sok feta sajt , relaxzene és pihenés.

Anikó!
mindjárt itt a szerda!!!! :)

Csajok! legyetek jók, ügyesek és bizakodóak! hiszen:

" A nehézség leküzdéséhez kell egy kis idő. A lehetetlenhez valamivel több" /Tatiosz/

Ennek lényegi részét tartsátok szem előtt.
harcika
harcimokus

Csibe!
Nagyon erős vagy, ez a pozitív hozzáállás januárra tuti eredményt hoz!

Szonya!
Gratula!!! :D Nagyon örülök, hogy a vérezgetés ellenére megtörtént az amire 5 évet vártatok! Már tegnap gondoltam, hogy nem véletlen az a pozitív teszt. Kettő babucit kaptál vissza az ET-n?

Melcsi!
Mielőbbi jobbulást! A fránya fülfájást űzd messzire, hiszen készülsz egy fontos dologra! :wink:

Anikó!
Már csak néhány nap van 20-ig, gondolom ólom lábakon megy az idő Nálad. Remélem jól vagy, minden rendben az 1, 2 (vagy három :wink: ) pocaklakóval!
Jelenleg a munkás hétköznapokat éljük, folyamatosan olvasgatom a lányokat. A következő kezdéséről még beszélgetünk a férjemmel, de még nem döntöttünk.

Kiscsillag!
Ne izgulj ennyire! Nincs miért. Gyönyörű petikéket kívánok!

Lola!
Két babó is elég a sikerhez! Szorítok Neked, hogy ügyesek legyenek.

Ági!
Neked is megy a drukk ezerrel! Bízom abban, hogy a 6. inszem eredményhez vezet, és a lombikra nem is kell gondolnod.

Mindenkinek további kellemes napot! :lol:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Köszi mindekinek :-)

Az ET utáni 13. napon vagyok ma, a babák ma 17 naposak :-)elvileg csak holnap kellett volna tesztelnem...
Két baba lapulhat itt bent :-)

A vérzés azóta is kész rejtély, a doktornő sem tudja az okát, talán valami hormonális reakció, ki tudja.

Anikó, te szerdán hányadik ultrahangra is mész? Az elsőre vagy a másodikra? Te hány nappal vagy az ET után? Érzel valamit? Én nem... :-)

Ági, melyik nap lesz az inszem?

Lola, ne szomorkodj, a kettő bőven jó! :-)

Kismókus, összeszedem a bátorságomat, beírsz akkor a táblázatba ? :-) :-)

30 év, egyik petevezető sem átjárható+kiskatonák rosszalkodnak, pesti kaáli, Dr. Kováts Tímea, 1. lombik, szülés várható ideje 2007. május 29 :P :P :P
szonya

Anikó!

Hogy érzed magad? Hogy viseled? Semmi rosszullét vagy ilyesmi? Hány hetente kell UH-ra menned? (Zsebi írására hivatkozva, ha valakit nem érdekel a hogyléted, ne olvassa el!) De engem, és gondolom itt még sokakat igenis érdekelsz!!

Puszi!

Csibe
csibe73

Szonya!

Férjed örül, mi? Büszke apajelölt? :wink:
Puszi

Csibe
csibe73

Csibe,
asszem, a férjem még nálam is jobban fél a csalódástól, illetve talán engem félt attól, hogy mi lesz, ha túlságosan beleélem magam és valami történik közben... de lassacskán azért kezdi ő is felfogni és csak vigyorog bambán :P :P
. A fiúknak még nálunk is nehezebb lehet elhinni, hiszen nem az ő testükben történik a lényeg :-)
szonya

Sziasztok

Szonya
hatalmas gratula

mindenki másnak sok sok drukk és kitartás
Láttátok ma a Balázs Showt? (nem szoktam nézni de ma igen), láttátok azt az aranyos kis babócát (5.lombik)- na hát akkor mindenkinek nagy adag kitartás mert mindenkit egy ilyen aranyos baba-ák vár-nak az út végén.

Sziasztok

Erika
erika13

Szonya!
Na igen, Ők picit földhözragadtabbak is. Gondolom az enyém is higgasztana, h ne éljem bele magam, nehogy koppanjak. De hát mikor erre vár az ember évek óta...! :) Hát csak had vigyorogjon, aztán majd 3/4 év múlva lehet pelust cserélni! :wink: Ja, és ikrek lesznek az ikrek! :idea: :lol:

Csibe
csibe73

Era!

Én sem szoktam nézni, de ma valaki felhívta rá a figyelmemet, hát csak megnéztem! Hát igen! Tündéri volt a kicsi. Amit én hiányoltam, h inkább csak olyan "nagyon nehéz volt?" "hogy bírtad végigcsinálni" bla-bla volt, de hogy konkrétan mi is történik, mennyibe kerül... arról nem beszéltek. Csak hogy érezze át az is, aki el sem tudja képzelni mennyit kell szenvedni egy gyerekért, nem elég egy ketty*ntés!

Mondta a dokim, h be volt adva a kérvény, hogy a szurik/gyógyszerek 90%-os támogatottságot élvezzenek, de elutasították. Szerinted az elutasító emberek nézték ezt a műsort? Van elképzelésük erről az egészről? Hát én kívánom, hogy a fejünk felett ítélőknek végig kelljen csinálniuk ezt, mondjuk akkora fizetésből, mint amekkora nekem van! 1-2-3 raaaaajta! :!: Utána majd lehet dönteni, hogy elutasítják-e a támogatást!
Bocsánat, kissé kijött belőlem. :?

Csibe
csibe73

Csibe! :D
Köszönöm kérdésed!
Jol vagyok,tüneteim nem nagyon vannak!
Mára kicsit fájdogál a torkom de szerintem nem vészes legalább is remélem!Pedig annyira vigyázok magamra :( !

Harcimokus! :D
Köszönöm,már én borzasztoan várom!

Bols! :D
Ez a két hét ugyan olyan csigalassussággal telik mint az elöttelévő! :(
Lehet,hogy nem kezditek novemberben? :(

Szonya! :D
Ez gyönyörű eredmény! :D
Ilyen magas Hcg-vel tuti ikreid lesznek!
Titkon én is abban reménykedem de a tiedhez képest csak töredéke volt az enyém!De nem bánom csak lássak ott egy dobogo szivecskét!Nekem szerdán még csak az első ultrahang lesz!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Csibe
nekem már a közönség sem igazán tetszett, mert úgyanolyanok voltak mint máskor, nem olyanok akiket esetleg tényleg érdekel a dolog.
Hát igen sok minden nem hangzott itt el - nagyon de nagyon sok minden kimaradt - szerintem a lényeg .
Ja és persze a törvényhozók között biztos nincs olyan, vagy legfeljebb talán 1-2 akiknek köze lehet ehez a dologhoz, és így tudatlanul, nem beleérezve döntenek az emberek feje fölött. Ja és persze nem annyiból élnek mint Te vagy Én. Így hát nekik nem jelent gondot a gyógyszertárban otthagyni több tízezer forintot. (mondjuk én már azzal is kiegyezznék ha a Gonal-F olcsóbb lenne) Én már azt is igazságtalannak tartom, hogy mindössze 5 esélyt adnak, miközben másoknak (akinek lehet) mennyit ad az élet. Ezek után pedig ne is csodálkozzanak hogy fogy a magyar.
na mindegy

Én mindenkinek nagyon de nagyon drukkolok hogy legyen kitartása, és hogy sikerüljön legalább 1x az életben.

:P :P :P :P :P :P :P

Sziasztok

Erika
erika13

én is néztem a műsort, mert ma itt írta vki, hogy ez lesz benne.
én szomorú lettem tőle.tényleg csak minden 3. pár jön haza bébivel?mert ez elkeserítő,+hogy kifordulunk magunkból,+a boldogtalanság.
lola29

Bár nem láttam a műsort, de a budai Kaáli statsztikája a következő:
"1.lombik 36%-os siker
2.lombik 57 %os siker, "
tehát gondolom, hogy a minden harmadik pár sikeres dolog nem helytálló. (idézet forrása:Krizsa doktor :lol: )
Szonya!!
Übergratula!!!!!!!!!!!!! Tisztára öröm jönni mostanság ide, minden hétre jut egy baba, csak így maradjon!!!!
Harcimókus!
Most már én is nagyon kiváncsi vagyok találkoztunk e ezeddig... 8)
Igazán tündér vagy, hogy munkaidőn túl is velünk foglalkozol!!! Nincs még eleged a görcsös kismama-jelöltekből??? :) :)
Melcsikém!
Nagyon sajnállak, remélem hamar átvészeled!!
Ági!
Egy marha nagy kalappal!!! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kedves Szonya!
Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült Neked is! És ha tényleg ikrek :D Gratulálok! Hidd el végre, és élvezd az örömöt!
Lola!
Drukkok és csuri megy! :D
Kiscsillag drága!
És Neked is, ezerrel! Meglátod, szépen fog sikerülni minden!
Ági!
Most mutasd meg!
Harcimokuska!
Milyen szép, és nekünk találó az idézeted!
Vannak gyerekeid?

Talán meguszom a fülemmel. Ugyan fájdogál, de mintha enyhült volna a szörnyü feszités, és nem is dagadt fel ugy mint a multkor. Remélem tényleg hat az antibio. Holnap kell visszamennem, bizom benne, hogy jobban leszek addigra. + meg is jött ma (még jó hogy nem kezdtük el a lombikot). Ajánlom hogy elmuljon örökre, mert mostmár másra kell koncentrálnom valóban :!: :wink:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Lois!
igen, én vettem a vért legutóbb, ami nem lett jó , sajna :(
Melcsi!
igen, bővebbet csak priviben...
harcimokus

Harcimokuska! :D
Persze, de érdekelt. Biztos voltam benne, hogy innen is a motiváció. A részletek jöhetnek priviben, ha van időd.

melcsi1967

bols köszi!! :-)

szonya én úgy számolom, hogy vagy a jövő hét péntek, vagy utánna hétfőn lesz. De majd a hétfői UH-n megtudom , hogy mekkorák is a kicsikéim!! :-)
Ági28

szonya!

nagyon nagyon örülök és tényleg csak nagyon jókat tudok neked is kívánni!

melcsi!
jobbulást!

Ági!

drukk a petécskéshez, én is megyek hétfőn kukucskára, remélem szépen nőnek. úgy látom megint egyszerre haladunk :lol:
kívánom, hogy ez az utolsó inszem sikeres legyen és rögtön a zebrások táborába kerüljél!

harcimókus!
tényleg köszönjük, hogy foglalkozol velünk, az idézet mindig a szemem előtt fog lebegni! őszintén szólva már én is találgattam ki lehetsz, van egy-két kedvencem akiket nagyon szeretek és megkönnyítik a vizsgálatokat! Mindig olyan szerencsétlennek érzem magam, ahogy ott toporgok a pultnál, meg szerencsétlenkedem az öltözködéssel...

kiscsillag!
bár ma már nem olvasod, de nagyon sok jót a szombatra!

lányok!

bocs, ha valakit kifelejtettem, de mindenkinek azt küldöm amire a legnagyobb szüksége van!

katyerina

katyerina neked is mennek a drukkok!! Majd együtt tolatunk a sikeres akciók után!! :-)
Ági28

Csibe!írtam privit!

Harcimókus!Jelentkezek,amint tudok valamit,ma megyünk!priviben majd a többit!

Mindenkinek szép napocskát. :lol: :lol: :lol: :lol:
csiperke

Szonya!

Én is szeretnék csatlakozni a gartulálók, a Veled együttörülök hadához.
Te és Anikó nagyon sokunkban erősititek a reményt.

Olvasom egy ideje a fórumot, látom a statisztikákat, de ez mégis más.
Mindkettőtöknek boldog terhességet és egészséged kisbabá(ka)t kivánok.
Remélem egyre több ilyen boldog üzit olvashatunk a közeljövőben.
zsofian

sziasztok!ma volt a beülti.két hét múlva 28-án teszt.
lola29

Kedves Lola!
Remélem ebből zebra lesz 2 hét mulva!Mennek a drukkok és a ++++++++++ energia!
Ági, Katyerina!
Tüszőnövesztő +++++++++++++++ és csuri elindult Felétek!

A dög fülemen nem elég a gyulladás, még a hallójáratban valami bőrgyulladást is sikerült összeszedni szerda óta. Kaptam még fülcseppet, és 1 hosszu kenőcsös gézt a fülembe :cry: Hát ez nem igaz! Még lehet hogy a lombik előtt meg is halok :shock:

Harcimokuska!
Nem tudtam megnézni, pedig regisztráltam is, de nem jött fel!

melcsi1967

lányok!
ha folsavat írtak fel,akkor ne szedjem az elevitet?tanácstalan vagyok!
lola29

melcsi!köszi a szorítást!aranyos vagy!remélem most már tényleg sikerül!
lola29

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Itt az aktuális táblázat!

Szonya! :)
Kaptál egy zebrát! :lol: :lol: :lol: (Mindenkinek így kellene csinálnia: 1. lombik, és irány rögtön a sárga... :wink: )

Csibe! :)
Téged, sajnos kicsit hátrébbraktalak, de csak januárig! :lol: Januárban majd átteszlek Téged is a sárgába egy zebrável együtt, oké? :wink:

Magamról annyit, hogy már 12,5 ( :shock: ) Marvelont beszedtem!
Azért van a fél, mert menzi utántól is egyfolytában barnáztam (néha pirosoztam is), aztán Harcimókust megkerestem, aki pedig kiderítette (megbeszélte Krizsával), hogy nem nagy gond, előfordul az ilyen, de egy tabletta helyett szedjek másfelet!
Harcimókus! :)
Köszi a segítséget mégegyszer!

Szóval a táblázat!
Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

kismókus!kösz a táblát!
most már tényleg a sárgába megyek!
lola29

Kismokus! :D
Köszönjük a táblát!
Most már tényleg profi vagy!

Kiscsillag! :D
Ezerrel drukkolok a ma délelöttre! Kép

Lola! :D
28-ig mindenem csuriba! Kép

Melcsi! :D
Szegénykém! Kép
Jobbulást neked!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

Lola
mennek a drukk hegyek-hegyláncolatok
én annakidején nem szedtem Elevitet semm semmi hasonlót,
velem a Krizsa dr. és a rendes nőgyógyászom is csak folsavat + Magne B6-ot szedetett semmi mást.

Melcsi
szegény, nagyon sajnállak, remélem, hogy azért nem fáj nagyon,
de nagyon remélem, hogy ennek a rossz időszaknak hamarosan vége, és kezdődik egy sokkal de sokkal jobb

Sziasztok

Erika
erika13

Szép szombatot mindenkinek!

Lola!
Nagyon szorítsd a combjaidat össze! :wink:
Nekem az Elevit egy plusz. Korábban felírta a doki, most nem, de én szedem, most, hogy leálltunk is szedek feleket, majd ha újra nekiindulunk, újra egészeket. Egyébként a vitaminokból "szinte" sosem elég, gyakorlatilag nem lehet túladagolni őket, csak a többiből is hozzá kell szedni. Én egyébként pluszba napi 5-800 C vitamint szedek. Nem árt!!!
Egyébként MINDENKI figyelmébe ajánlon a vitaminokkal kapcsolatban ezt az oldalt: http://www.drlenkei.hu/ . Itt találtok könyveket (az egyiket én is épp olvasom), vitaminokat, és érdekes leírásokat, tapasztalatokat. Érdemes megnézni, sőt, otthonfekvés közben lehet olvasgatni!!!

Kismókus!
Megbeszéltük! :wink: Január sárga! :!: :!: :!:
Egyébként meg olyan ügyi-bügyi vagy!!!

Melcsi!
Sajnálattal közlöm, hogy Neked a sors könyvében nem az áll, hogy "fülgyulladásban elhunyt". Sorry! Úgyhogy hagyj fel ezzel a terveddel! :wink: És mihamarabb gyógyulj meg!!! :!:

Kiscsillag!
Talán már túl is vagy az egészen, és ránk gondolsz (na jó, meg kicsit a petécskéidre) rötyögsz magadban, h "ezek a csajszik tényleg megmondták, h nem lesz gond, én meg hogy féltem..."
Ugye minden rendben ment? Hányat szíjtak le?? :?:

Puszizok mindenkit, legyen kellemes a 7végétek!!!!

Csibe
csibe73

Csiperke!
Ment privi!

Egyébként rólam annyit, hogy tegnap megkaptam - remélhetőleg az utolsó - infúziókat a hiperstimumra. Már jobb, nem is fáj annyira, bár tény, hogy a bal oldali fészkem még mindig csipkelődig időnként.

Csibe
csibe73

SZiasztok!

Kiscsillag,
eszemben voltál ma, már lehet, hogy túl is vagy rajta! :) Remélem van sok petesejt! :D

Harcimókus,
nagyon jó, hogy vagy, és így segítesz nekünk! :)
Még nem fordultam hozzád, de ha szükség lesz rá, akkor csakis hozzád! :D

Lola,
drukk, hogy jól megtapadjanak! :)

Az elevithez azt tudom mondani, amit Erika.

Melcsi,
jobbulást a füleidnek!

Kismókus,
nem is tudtam, hogy lehet fél fogigátlót szedni! :shock: Hogy tudod elvágni? Vagy az nem drazsé?
Pecsételtem én is fogigátló mellett, de annyira nem volt vészes.

Csibe,
reméljük tényleg ez volt az utolsó infúzió! :)

A Lenkei könyv épp a kezembe került tegnap, de végül nem vettem meg...
angel37

Angel! :)

Hát először én is csak nézegettem az az aprócska bogyót, hogy hogyan lehet ezt elfelezni... Végül késsel el tudtam vágni. :lol: :lol: :lol:
kismokus

Hahó Lányok :-)

igencsak zajlik itt az élet, alig bírom követni a sok beírást :wink:

Anikó, rettentően fogok neked szorítani szerdán, de biztosan gyönyörűt fogtok látni, és szívdobogást hallani :P :P nem tudom, hogy az örömtől hogy lehet azt kibírni, csodás lesz :-) Már jobban vagy? nem fáj a torkod? Vigyázz magadra...

Melcsi,
na ezt jól kifogtad, nekem is rengeteg bajom volt már a fülemmel, úgyhoy maximálisan együttérzek veled. Remélem, gyorsan meggyógyulsz, dee egyébként erről is olyan humorral írsz, hogy mindig felvidulok tőled :lol:

Ági, Katyerina,
hétfőn gondolni fogok rátok, addig jó növesztést mindkettőtöknek :)

Zsofian,
nagyon aranyos vagy, igazán jól esett, amit írtál. Annyira szeretném, hogy mindenkinek sikerüljön és tudom, hogy jó ilyet olvasni, mert sokáig én is csak passzívan figyeltem a topikot és rettentően boldog voltam amikor Wishnek, zsebinek stb. sikerült. Beadtad végül a Gonal-t?

Lola,
hogy vagy, minden oké? Fekszel? Hétfőtől dolgozni fogsz? Nagyon drukkolok... Én úgy tudom, hogy a folsavat az ember szervezete egyáltalán nem termel, csak kivülről lehet bevinni, és mivel vízben oldódik, nem lehet túladagolni, mert a felesleg kiürül. Szóval, szerintem abból nagy baj nem lehet, ha beveszed vele párhuzamosan az Elevitet is, de csinálhatód azt is, hogy csak fél elevitet szedsz mellé, vagy csak minden második nap.

Kiscsillag,
már biztos túl vagy a punkción, nagyon sokat gondoltam rád! Ugye minden oké? Biztos nagyon izgultál előtte, én is szinte magamon kívül votam, mikor lefeküdtem az ágyra, pedig semmiség volt az egész. Hány petesejtet találtak?

Csibe, igen, én is számolgattam, hogy lehet, hogy ikrek lesznek az ikrek :-) Örülök, hogy túl vagy az utolsó infúzión, most már hamar rendbe jössz, csak ne hagyd még abba a sok ivást... és mindjárt itt az új kezdet :-)

Kismókus,
jaj, isteni érzés zebrásnak lenni, köszi :P :P :P

Úgy látszik, hogy örök aggodamaskodó vagyok, még mindig nem hiszem el teljesen az egészet mert az égvilágon semmit nem érzek, semmilyen tünetem nincs. A biztonság kedvéét ma is teszteltem. úgy döntöttem, hogy az UH-ig minden 2. 3. napon tesztelek egyet... A jövendőbeli nagyszülőknek sem árultuk még el, majd ha az UH-n tényleg minden rendben van, csak akkor. Úgy izgulok... Ne haragudjatok, tudom, hogy ez röhejesen hangzik azoknak a számára, akiknek még nem sikerült, bár már mindenki csak ezen aggódna... Annyira drukkolok nektek, úgy szeretném, ha mindannyiunknak sikerülne és úgy érzem, így is lesz. Úgyhogy mindent bele csajok! :lol: :lol: :lol:
szonya

Kedves Szonya!
Bizony ez igy lesz, a hátralévő életedet végig fogod aggódni az aktuális probléma miatt :lol: Ugyhogy bátran mondhatom, a várandósság a legkevésbé aggasztó az egész gyerekügyben! :lol: :lol: Szerintem kidobált pénz az a sok teszt, tedd félre inkább a babakelengyére, mivel legalább 2 gyereked lesz 1xre!
Lola kedves!
Megtapasztó drukkokat küldök Neked, és a csurit! :D
Kiscsillag!
A punkció gondolom meg is volt, szép petikéid lettek és most édesen alukálsz. Ha Magadhoz térsz a kómából, várunk!
Kismokus!
Köszönjük a táblát, igazán jó szembesülni a sok zebrával :D Remélem az a hosszu sor a különböző stádiumokkal szintén hamar bezebrásodik.

Nem fogok mégse belehalni a fülfájásba, pedig az uram már kinézte a koporsót :lol: Reggelre már jobb lett, a gézt is kiszedhettem, de néha ugy belehasit :(
Nekem folsavat és Magne B6-ot kellett szedni, azt mondta Krizsa, hogy az Elevittől tartózkodjak, hizlal de a pénztárcát feleslegesen fogyasztja.
Kismokuska, igaz, hogy Harcimokusunk igen jó őrangyal, de bátran mondhatom, személyesen is fordulhatsz Krizsához minden gondoddal, segiteni fog, és nem érzi terhesnek, az biztos!
Csibe!
Örülök hogy tul vagy az infuzión! Akkor tehát januárban zebra! Nem feltétlen trópusi állat :lol:
Zsófi!
Be tudtad adni a Gonalt?

melcsi1967

Drága Lányok :!: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a sok-sok drukkot és, hogy gondoltatok rám! :) Benéztem egy kicsit, mert megígértem, de sietek vissza az ágyikóba. Szóval megvolt a dolog! El sem hiszem! :) Az altatás tényleg nem volt semmi, észre se vettem és már aludtam is. Aztán kaptam infúziót, viszonylag hamar lement, de nagyon görcsöltem, nagyon fájt a hasam. Kaptam fájdalomcsillapítót, az jó volt. 2 petécske lett, nem sok, de Doktor Úr megnyugtatott, hogy nagyon jó az! És láttam rajta, hogy örül, akkor kicsit jobb kedvem lett! :) Mert gyönyörűek persze! :) Nemrég ébredtem a mély kómából és rögtön rájuk gondoltam, hogy vajon milyen a találkozásuk a fiukkal és remélem jól vannak a kincseim! :) Jaj, csak nehogy valami bajuk legyen! Holnap reggel fognak telefonálni, így kérek még egy kis drukkot!! :) Amúgy még az volt, hogy mikor mehettem öltözni elmentem pisilni és ömlött belőlem a vér, nagyon megijedtem, rohantam a nővérhez, hogy vérzek, aztán ott is megnyugtattak, hogy ez természetes 1-2 napig vérezgethetek. De meglepődtem rajta nagyon! Most szedem a gyógyszereket , ha minden jólmegy kedden kapjuk vissza őket! :) Megyek vissza pihenni. Mindenkit pussszilok!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Drága Kiscsillag!
Milyen jó hogy nem nyomtam még ki!
Örülök Neked, 2 petike az pont jó, dokink is biztos ugy látja! Gondolj Rájuk szeretettel, biztos találkoztak már a párjukkal.
Megtermékenyitő +++++++++++++++++ energiákat küldök igy virtuálisan is!
Majd ird meg, mit csinálnak!

melcsi1967

Kiscsillag!

Örülök, hogy jól vagy, bár annak nem, hogy fájt a pocód. Bevallom, nekem aznap nem fájt, csak másnaptól, de tűrhetően. Azt pedig, hogy nagyon véreztél :shock: ilyen szemekkel néztem. Alám is tettek olyan steppelt izét, ha valami jönne... de nem jött. De biztosan természetes, nyilván a szurkálás miatt. Csak nekem fura volt olvasni. Remélem mihamarabb összeszeded magad, hogy a 2 egészséges babókádat, amiért holnap majd hívnak, hétfőn v. kedden visszaadhassák! :wink: Igyál sokat, egyél sok fincsi sajtocskát, joghurtot, és pihenj!

Szonya!
Hidd már el!!! :!: :lol: Ott van az a két babóka! A felesleges tesztek árából meg vegyél egy kis fincsi sajtot, halat vagy gyümölcsöt és hammmmm be! Kell a sok finomság a növekedésükhöz! :wink:

Melcsi!
Ugye megmondtam, hogy hiába minden? :wink: :lol: Kár a koporsóért! :wink:

Csiperke!
Privi ment!

Csibe
csibe73

Kiscsillag!
De örülök!
Minden rendben lesz és ezerrel drukkolok nekik holnapra! Kép
A punkcio után én is véreztem ezt irtam is ide a forumra!Szerintem ez normális nincs baj!
Pihenj sokat!Sok folyadék és fehérje!És nem fog fájni a pocakod!

KépKépKépKép
aniko24

Kiscsillag,
gratulálok a két petécskédhez, és szorítok a kettős randihoz! :)

Nagyon fájt nekem is punkció után, 2 Cataflam tett helyre estére.

A vérzés ijesztő lehetett, de tényleg normális (én azon csodálkoztam, hogy nem volt egy csepp sem).
angel37

Harcimókus!

Milyen hormonok vizsgálatát szokta kérni Krizsa a ciklus 2-4. napján?
Krizsa tőlem csak egyszer kérte, az első lombik előtt, ami már elég régen volt. Önszorgalomból most megnézetném (nem a Kaáliban) mielőtt ujra megyek hozzá.

Előre is köszi.

Mindenkinek gratulálok akinek sikerült, és szurkolok mindenkinek!

Nagyon riktán járok erre, talán majd akkor fogok többet, ha újra belevágunk.

Mka
Vendég

Kiscsillag!
Minden rendben lesz, ne aggódj! A két szép petike sikeres randijáért drukkolok!

Anikó!
Döntöttünk. Novemberben indul a fogigátló, decemberben nagyon bízom benne, hogy pocaklakókkal (legalább 1-gyel) fogok szilveszterezni.

Melcsi!
Jobbulást! A koporsó helyett a bölcsőt kell kinézni inkább! :D

Lola!
Megy a drukk, ágyazz szépen a babókáknak és vigyázz rájuk! A zebráért előre!!!

Szonya!
Nem kell az a sok teszt, inkább kényeztetsd magad illetve a manókat és az izgalom helyett élvezd a helyzetet!!! :lol:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Jó reggelt mindenkinek! :lol:

mka! :)
Nekem Krizsa a következőket kérte:
FSH, LH, E2, PRL, TSH

A Te neved ismerős Nekem abból a táblázatból, amit Zsebitől átvettem.
Ott vagy az alján, azok között, akik régen jelentkeztek, illetve egy kicsit szüneteltetnek, de egyszer várhatóan folytatják (ezt nem szoktam feltenni).
A belevágtok, és írsz nekem, szívesen visszateszlek a táblázat "aktív" részébe. :lol: :lol: :lol:
kismokus

kedves lányok!
mindenkinek köszi a drukkokakat!nektek is hasonlót kívánok!
látta valaki most ment a spektrumon gyereket akarok c.műsor.tök szupi volt!
kiscsillag!tudod elég egy petike a babához!fel a fejjel!
szonya!azt tudom mondani mint a többiek.hidd már el a csodát!nekem ez teljesen új, hogy vmi fáj punkció,vagy beülti után.nekem semmi.pedig úgy hiprstimuztam,hogy ejha!jövő héten itthon leszek.ma még pihi,holnaptól lightos házimeló.
most érzem hogy jó idők járnka ránk.őszre feljavítjuk a statisztikát!!!!!
lola29

Sziaszto

Szép napos jó reggelt mindenkinek

Szonya
egyetértek Melcsivel ne költs annyi pénzt tesztekre, inkább költs magadra (kényeztetés), v. gyüjts össze a babócának-babócáknak mert az első években úgyis úgy nőnek mint a gomba és ruházatilag kiesznek majd a vagyonodból

Kiscsillag
már nagyon várom a keddet, de addig is ha valamit megtudsz a babócáidról ügye megírod?

Angel
punkció után te sem véreztél? miért ált. szokás? én sem emlékszem rá hogy véreztem volna, nem is gondoltam rá hogy lehet.

Hát akkor mégegyszer mindenkinek szép vasárnapot, és azt kívánom mindenkinek hogy teljesüljön az álma.

Erika
erika13

Sziasztok,
Hálásan köszönöm, MINDENKINEK, aki elmondta élményeit a HSG-vel kapcsolatban, ami csütörtökön megtörtént nálam is.
Nagyon szerencsésen alakultak a dolgok, a méhecském jól bírta a gyűrődést, fájdalmat egyáltalán nem éreztem, sem közben sem utánna, ami nagyon meglepett. Végig azt vártam, h mikor kezd már fájni.
Ja és a lényeg, hogy az eredmény is jó lett. Bár a bal oldalon volt vm akadály, de végül azon is átment a kontrasztanyag.
Mióta 15 évesen láttam egy ilyen vizsgálatot azóta ettől tartottam. Be is vonzottam ezek szerint rendesen.
Mindenesetre most akkora adag bizakodás van bennem, mint még soha!
Szívesen átadok Nektek is belőle!
Icsilya: Nagyon aranyos és figyelmes volt a dokink. Igazán örülök, hogy őt választottam. Annyira jó benyomásaim lettek róla. Pedig én nem dícsérgetek ok nélkül!
Erika13, Ági28: köszi, hogy elmeséltétek a lépcsőzést a katéterrel, mert így vittem köntöst, nadrágban rossz lett volna.
Szonyának gratulálok! Csak pozitívan!
babylon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?