Hahó Lányok
igencsak zajlik itt az élet, alig bírom követni a sok beírást
Anikó, rettentően fogok neked szorítani szerdán, de biztosan gyönyörűt fogtok látni, és szívdobogást hallani
nem tudom, hogy az örömtől hogy lehet azt kibírni, csodás lesz
Már jobban vagy? nem fáj a torkod? Vigyázz magadra...
Melcsi,
na ezt jól kifogtad, nekem is rengeteg bajom volt már a fülemmel, úgyhoy maximálisan együttérzek veled. Remélem, gyorsan meggyógyulsz, dee egyébként erről is olyan humorral írsz, hogy mindig felvidulok tőled
Ági, Katyerina,
hétfőn gondolni fogok rátok, addig jó növesztést mindkettőtöknek
Zsofian,
nagyon aranyos vagy, igazán jól esett, amit írtál. Annyira szeretném, hogy mindenkinek sikerüljön és tudom, hogy jó ilyet olvasni, mert sokáig én is csak passzívan figyeltem a topikot és rettentően boldog voltam amikor Wishnek, zsebinek stb. sikerült. Beadtad végül a Gonal-t?
Lola,
hogy vagy, minden oké? Fekszel? Hétfőtől dolgozni fogsz? Nagyon drukkolok... Én úgy tudom, hogy a folsavat az ember szervezete egyáltalán nem termel, csak kivülről lehet bevinni, és mivel vízben oldódik, nem lehet túladagolni, mert a felesleg kiürül. Szóval, szerintem abból nagy baj nem lehet, ha beveszed vele párhuzamosan az Elevitet is, de csinálhatód azt is, hogy csak fél elevitet szedsz mellé, vagy csak minden második nap.
Kiscsillag,
már biztos túl vagy a punkción, nagyon sokat gondoltam rád! Ugye minden oké? Biztos nagyon izgultál előtte, én is szinte magamon kívül votam, mikor lefeküdtem az ágyra, pedig semmiség volt az egész. Hány petesejtet találtak?
Csibe, igen, én is számolgattam, hogy lehet, hogy ikrek lesznek az ikrek
Örülök, hogy túl vagy az utolsó infúzión, most már hamar rendbe jössz, csak ne hagyd még abba a sok ivást... és mindjárt itt az új kezdet
Kismókus,
jaj, isteni érzés zebrásnak lenni, köszi
Úgy látszik, hogy örök aggodamaskodó vagyok, még mindig nem hiszem el teljesen az egészet mert az égvilágon semmit nem érzek, semmilyen tünetem nincs. A biztonság kedvéét ma is teszteltem. úgy döntöttem, hogy az UH-ig minden 2. 3. napon tesztelek egyet... A jövendőbeli nagyszülőknek sem árultuk még el, majd ha az UH-n tényleg minden rendben van, csak akkor. Úgy izgulok... Ne haragudjatok, tudom, hogy ez röhejesen hangzik azoknak a számára, akiknek még nem sikerült, bár már mindenki csak ezen aggódna... Annyira drukkolok nektek, úgy szeretném, ha mindannyiunknak sikerülne és úgy érzem, így is lesz. Úgyhogy mindent bele csajok!