Enikő,
kedves vagy hogy kérded, jól vagyok csak állat sok a dolgom, rengeteg szilvát almát meg pár körtét kaptam, most befőzök mint állat. Lett szilvabefőtt, alma-körte-szilva vegyesbefőtt, a szilvalekvár még visszavan, de még a fagyóba is jutott szilva 2 adag szilvásgombócnak jó lesz. Dél sincs, és hulla vagyok.
Mensi sehol, hőm igen alacsony, ahol tud kicseszik velem az élet, terhes nem vagyok, de meg se jön
A te görbéd viszont egyre szebb, megadrukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te Macspacs,
tényleg nem kéne agyalnod. Látod te is hogy esett mélyebbre is, mégis visszament! Holnap ismét gyönyörű magas lesz. És ugye neked a 4ből sajnos csak 1 petécskéd volt esélyes, de biztos hogy az volt a legszebb mind közül!
Hát a negatív tesztre nem tudok mit mondani, sajnálom, de még ez sem biztos! Én úgy szeretnék egy stimus babát is, tudnám hogy van értelme ennek a rengeteg szívásnak... ezért (önző módon) neked még mindig külön drukkolok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sonjus,
a progeszteron egy hormon, igen, orvos írja fel, Duphaston és Utrogestan a készítmény neve. Ez akkor jó ha a sárgatest nem működik megfelelően, és nem termel elég progeszteront, így a megtermékenyült petesejt nem tud beágyazódni. Kívülről lehet pótolni, és akkor több esélye van a kis lénynek megkapaszkodni. A terhesség első harmada után a méhlepény átveszi a sárgatesttől a termelést, és akkor már nem kell pótlás. Tulajdonképpen ennek a hormonnak a magas szintje tartja meg a babát, míg lezuhanta mensit okoz.