Új privát üzeneted érkezett!

Moni,
Szépen kúszik felfelé a görbéd!!!! nagyon hasonló cipőben járunk, 1 nappal vagyok csak előtted (12dpo - 13 dpo). Miért ilyen későn tesztelsz csak?
Persze megy a drukk ezerrel a 2 csíkos tesztért!!:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:
macspacs

Moni!

Tuti babás görbe!!!! :wink: Drukk+++++++++++++++
vivin

Babancs, Melcsi,
nagy-nagy gratula! :) :D :lol:

Többieknek drukkolok!

Fringilla
fringilla

Vivin! Macspacs!
Aranyosak vagytok, hogy bíztattok, de én még nem reménykedek, csak bizakodok. 2 év van már lassan a hátam mögött, így óvatos vagyok. Megmondom őszintén, hogy kizárólag a biztos pozitívra megyek, ezért tesztelek csak a jövő hét vége felé. Mert volt már sajna 32 napos ciklusom is. Jobb az óvatosság. Egyébként egyik pillanatban azt érzem megjön, másikban meg azt, hogy talán most sikerült.

moni

Moni,
Én nagyon drukkolok Neked!!! Nekem minden ciklusom 32 napos!!
macspacs

Sziasztok!!

Macspacs: Sztem is babagyanús a görbe :wink: Drukkolok nagyon!!+++++++++

Moni: Neked is mennek a nagy drukkhegyek!!!!!!++++++++++++++++++

Elizabeth: Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam visszajönni msn-re tegnap, nemtom mi volt, egyszer csak kidobott, aztán már nem tudott visszajönni, kiírta hogy szerverhiba, amit nem értek, mert netem ugyanúgy volt tovább!!! :shock: Na majd ma este bepótoljuk :)

Áfi: Jól vagy?????

Athiz: Majd akkor fog jönni kistesó, ha nem is gondolsz rá :wink:

Én is dobok egy mai görbét:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lanyok megjottem. Terhes nem vagyok. Meg vert se vett a doki, az uh annyira egyertelmu volt: ebbol mensi lesz hamarosan. A clostit fel is irta most mar 3x1 szedek majd.

baratodildi

Melcsi! Gratulalok! Huuu ez zebraeso lanyok!!! En nem csatlakozhatok, de ugy neztem vannak itt meg eselyesek.
Athiz:
Koran feladtad ezt a honapot. Meg nem kene!

baratodildi

Vivin! Macspacs! Ceniko! Ági!

Jó esélyetek van a babára! Tényleg zebraeső lesz! A munkahelyemen 2 kolléganő már bejelentette, hogy terhes. Mit fognak szólni 3 kismamihoz???

Én UH-ra (babagyanú miatt) nem mennék, ha a teszt nem mutatja ki (bocs, akik elmentek), de nem szeretek pofára esni..persze így is lehet bármi, főleg akinek cisztája van, jó ha észreveszik.

Ma vagyok 2 hetes terhes..de persze az időpontot az utolsó mensitől számítják. Ja és mától kéne kezdődnie a terhes tüneteknek. Hát én tök jól vagyok, a terhesség tényleg nem betegség. A hasam puffadtabb, fáradtabb vagyok, meg néha fáj a hasam. De ennyi..

Kép
babancs

Sziasztok!

Gratulalok az uj kismamiknak!!!!!!!! :D

Gizmixxx!
Mi volt tegnap?????

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Én is itt vagyok!

Lusta vagyok csinálni új tickert - miki tombol :cry:

2 hét múlva inszem.
...és megvan az esküvőnk időpontja is!!! :lol:

Pusz mindenkinek - állapotától függetlenül!

Kép
zölddisznó

Sajnalom a mikit :(

baratodildi

Jó reggelt!
Coca! :(

Bennem 3 lehetőség merült fel a görbémmel kapcsolatban:
1. a görbémet kitagadták a görbék családjából,
vagy
2. önként vonult számüzetésbe,
illetve
3. örökbefogadta az öreg Szabályos Jóska :)
Nézzétek már, átment egyenesbe!
Gondolom ez annyira nem normális! Csak mint a gazdája :)
Lehetséges, hogy elromlott a hőmérőm? Sehol egy emelkedés!
Kép
sonjus

Jó reggelt!

Sonjus! Én is pont emiatt paráztam ovuláció után, hogy olyan "flat" volt a görbém..a hőm meg 36,5 körül volt napokig. Aztán Fertyn elkezdtem terhes görbéket nézegetni, aztán megnyugodtam, hogy a terhesség nem jár feltétlenül hőemelkedéssel.
Ma megismételtem a tesztet, ez is + lett..pedig csak 36,6 volt az ébredési hőm.
Szóval nem elkeseredni! És főleg nem kell idealizálni a görbéket. Minden görbe más és más, a Fertybe is azért lehet feltenni a hőgörbéket, mert a legmeglepőbb görbe is lehet babás.
Ovuláció utáni pár hőmérséklet adatból még nem lehet feltétlenül helyes következtetést levonni.
Sonjus! Türelem! Nekem is csak jó pár nap után ugrott fel a hőm. Meg ahogy elnézem, a görbédben egy csomó érték is nem reális, nem ugyabban az időpontban mérted..így az elején a kiugró értékek lehet nem is olyan jók és a hőd alacsonyabb úgy általában.
Nekem pl. egy 9 órai kelés miatt be sem jelölte a pé-t. Majd korrigáltam reggel 7-re, -2 fokkal kevesebbre, rögtön ott volt a vonal.

Kép
babancs

Babancs!
Köszi, lehet akkor én is korrigálok!
Tudod nagyon nehéz a hét végén is 4.50-kor kelni, ezért nem stimmelek :)

Móni!
Ez a görbe egyre jobban néz ki :)
sonjus

Hogy lehet számolni, persze saccra kérdezem!
Óránként 1 tized? Mármint ha 1 órával később keltem, akkor 1 tized minusz? Ha kettővel, akkor 2?
sonjus

Egyelőre ne korrigálj, hátha így is jó lesz! Én azért mertem tuti biztosra javítani rajta, mert az LH-teszt alapján tudtam, mikor volt ovulációm..mondjuk így is egy nappal későbbre tette az ovuláció napját és bizonytalan is volt benne a Ferty (szaggatott vonal).
Amúgy teljesen változó mikor mennyi a hő. Nekem volt, hogy egész nap ugyanannyi volt..meg olyan is, hogy 7kor 36,5..8kor meg már 36,9..ki ért ezt? Én a görbém elejében javítottam egy 36,7-es értéket 36,4-re, mert az ovuláció után is 36,7 volt és így nem tett be vonalat.
Elvileg nem kéne machinálni..előző ciklusban én össze-vissza keltem, még időpontot se írtam be és akkor pontosan bejelölte a pé. napját. Szóval változó.

Kép
babancs

Na korrigáltam kicsit, de így se rózsás a helyzet, mert pont a pé napján aludtunk egy jó nagyot :)
Pé előtt 2 nappal és utána 1 nappal voltunk együtt!
Azért az utánalevő még esélyes, ugye!
sonjus

Jól van, akkor visszacsinálom és várok :)
Bár én is csak az első néhányat korrigáltam!
4.50 helyett 7.30-ig aludtam :)
sonjus

A Progesteron mire is jó? És doki írja fel?
sonjus

Hi Csajok,
Sajnos rossz hírem van, és nagyon magam alatt vagyok....
A hőm lezuhant mint állat, és csináltam egy határozottan negatív tesztet (20-as érzékenységű 14dpo)... :cry: :cry:
Dobom a görbém is. Menszi még sehol, de pici hasfájáson kívül semmit nem érzek, no terhességi tünet........
Képzeljétek, este nyolckor is mértem a hőm, és már akkor is csak 36,8-volt..., és tegnap hajnalban múlt pont 14 napja a pé-mnek...

Coca,
Sok sikert az inszemhez!!!!!!!!+++++++++++++++++++++
Moni,
Egyre szebb a görbéd!!! Remélem neked sikerül ez a hónap!!!!!! ++++++++++++++++++++++
szóval a görbém:

Kép
macspacs

Azon gondolkodom ha tizenötödikén reggel volt a pé-m, akkor lemaradhattunk róla mert 16-án hajnal 4-kor szexeltünk, előtte orvosi utasításra 6 nap no sex. Bár a tüszőrepesztő injekció miatt 16-án kellett pé-nek lenni, de sose lehet tudni...
Viszont ha 16-án volt pé, akkor lehet hohy az elmúlt 3 hónapban elzáródott a bal petefészkem, és csak lombik jöhet szóba... :lol: :lol:
Vagy: Szerintetek előfordulhat hogy 4 petesejtből pont a bal oldali egy rossz minőségű volt, és nem tudott így megtermékenyülni, vagy ez hülyeség???
Bocsi a sok dilis kérdésért....., biztos nem kellene így agyalnom....
macspacs

Jó reggelt Mindenki!

Macspacs :(

Móni, ez a görbe egyre jobb :D

Sonjus, fel a fejjel, majd kialakul, még csak középidőben vagy :wink:

Velem semmi. Görbét nem teszek nem foglalom a helyet fölöslegesen.
vivin

Jó reggelt!!!

Görbém:
Kép

Macspacs: Sajnálom? :(

Moni: Drukkk++++++++++++++++++++++++++++++++

Áfi: Hogy vagy?

Sonjus: Télleg érdekes a görbéd :shock: :lol:

Na mentem barátnőzni :wink:
Pussssz
E

ceniko
Szeged

Macspacs: A ? jel helyett ! akart lenni :oops: , bocsika!

ceniko
Szeged

Ceniko!

Ez nagyon szép! Grat a görbéhez!!!

Macspacs!

Nagyon sajnálom!

Kép
babancs

Enikő,
kedves vagy hogy kérded, jól vagyok csak állat sok a dolgom, rengeteg szilvát almát meg pár körtét kaptam, most befőzök mint állat. Lett szilvabefőtt, alma-körte-szilva vegyesbefőtt, a szilvalekvár még visszavan, de még a fagyóba is jutott szilva 2 adag szilvásgombócnak jó lesz. Dél sincs, és hulla vagyok.
Mensi sehol, hőm igen alacsony, ahol tud kicseszik velem az élet, terhes nem vagyok, de meg se jön :(
A te görbéd viszont egyre szebb, megadrukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te Macspacs,
tényleg nem kéne agyalnod. Látod te is hogy esett mélyebbre is, mégis visszament! Holnap ismét gyönyörű magas lesz. És ugye neked a 4ből sajnos csak 1 petécskéd volt esélyes, de biztos hogy az volt a legszebb mind közül! :) Hát a negatív tesztre nem tudok mit mondani, sajnálom, de még ez sem biztos! Én úgy szeretnék egy stimus babát is, tudnám hogy van értelme ennek a rengeteg szívásnak... ezért (önző módon) neked még mindig külön drukkolok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sonjus,
a progeszteron egy hormon, igen, orvos írja fel, Duphaston és Utrogestan a készítmény neve. Ez akkor jó ha a sárgatest nem működik megfelelően, és nem termel elég progeszteront, így a megtermékenyült petesejt nem tud beágyazódni. Kívülről lehet pótolni, és akkor több esélye van a kis lénynek megkapaszkodni. A terhesség első harmada után a méhlepény átveszi a sárgatesttől a termelést, és akkor már nem kell pótlás. Tulajdonképpen ennek a hormonnak a magas szintje tartja meg a babát, míg lezuhanta mensit okoz.
Vendég

Majd elfelejtettem:
ENIKŐ! BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D
Vendég

macspacs:
Nagyon sajnalom a franya gorbet. :cry:
Szerintem se agyaljal ezen, mert meg ha minden optimalis, akkor is csak 25% koruli esely van, vagy talan meg annyi se. Szoval sok sok mindennek kell klappolni. Szerintem az konnyen meglehet, hogy elobb volt a peteeres, mondjuk 15-en, de teljesen a 14 ejjelt se lehet kizarni, hiszen mar akkor is ment felfele es volt mar akinek csak peteeres utan 1 nappal ugrott meg a gorbeje. Szoval minden lehet, de szerintem nem mulhatott rajtatok, mert a doki mondott valamit es Ti betartottatok. Nagyon sajnalom tenyleg, hogy esik a gorbed a progi ellenere is :(
A petevezeteked meg tuti nem zarodik el csak ugy :lol:

Nalam meg megbolondult a gorbem, ma mar megint emelkedik. :( Igy olyan vacak, hogy tudom nem vagyok terhes, miert nem tud inkabb megjonni es nem szorakozni velem??? :evil:
Na elszallt nalunk a net kb 3 orara. Tehat 3 oraval kesobb folytatom es beteszem a gorbemet.
Kép

baratodildi

Baratodildi!

Nem neked kell Closty? Nóra1 most ajánlott fel 2 dobozzal a PCO-s topicban.

Kép
babancs

Boldog Enikő napot! :P

baratodildi

babancs:
Koszi. Ugy tunik mar megoldodott a kovetkezo ciklusra ez a gond. mar osszedobtak nekem a lanyok eleget :wink: Remelem jovo honapban mar nem lesz hianycikk!

baratodildi

Kép
Nem ertem az elobb miert tunt el a gorbem??? :shock:

baratodildi

Huu most meg ott van mind a ketto :shock: Bocsi.... tisztara , mint egy kezdo forumozo :oops: :oops:

baratodildi

Baratodildi!

Érdekes a görbéd télleg..mondjuk az előző 4 napi hőmérsékleti értéked eléggé értelmezhetetlen így, hogy nem a szokásos időpontban mérted. Aki teherbe akar esni, annak tessék egyforma időpontban mérni minden reggel! :lol:
Mondjuk őszintén szólva lehetett egy beágyazódás is a 23-24. ciklusnapon. Ezt még a doki sem láthatta..

Kép
babancs

Sziasztok csajszik!

Végre péntek!!!!!!!! Juhéjjjjjj!!!!!!!

Sonjus,
Furi görbe - ha tükröznénk tengelyesen, pont jó lenne! (Bocsi)

Babancs,
...azért tanuljál is ám!!! :lol:

Móni,
Tesztteszttesztttttttttt!!!!!!!!!!

Vivin,
Nyugalmatos várakozást kívánok Nektek!

Cenikó,
Be ne lázasodj!!! :wink:

Macs,
Most szó szerint együtt érzek Veled! :cry: Köszi az inszemes jókívánságokat!

Áfi,
két lekvár között azér írjál nekünk, hogy vagy! Mikor teszteltél utoljára?

Ildi,
Visszaszámlálás indul! Nagy-nagy szurok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!

Na végre tudtam már jönni! Már elvonási tüneteim voltak! :)

Hogy van az új két kismama? :) Remélem meghozzátok itt a zebrát mindenkinek! :lol:

Én is dobok egy táblát.
Kép

Nem értem, hogy a fery, miért a 17 cn-re rakta a pé-met, amikor a 14.cn-en szúrt nagyon a jobb petefészkem....biztos, hogy nem 17 cn-en volt pé-m, ez tuti! Amúgy mióta a párommal együtt voltunk a 13 cn-en, folyamatosan szurkál a jobb petefészkem, folyton érzem....és a cicim is fáj és megvan duzzadva! Ma pl. olyan érzésem volt a pocimba, és úgy fájdogál/fájdogált, minta megakarna jönni, holott kb. egy hét múlva NEM kellene megjönnie a mensimnek! Nem tudom mi van! DE nem reménykedek, mert magasról lehet a legnagyobbat esni! :)

Cenikó, nagyon király a görbéd! :) Este gyere msnre! :)

Sonjus, még nincs minden veszve, tényleg úgy van, hogy nem mindenkinek megy magasra a hője, ha babás lesz! Amégy nem jön meg reménykedjél! Én nagyon szorítok! :) Mizújság a Gynavac szurikkal?

Áfonyaaa, dokihoz nem gondoltad, hogy elkéne menned?

Moni, ez is elég babagyanús görbe! :lol:

Baratodildi, nem elkeseredni!!!!!!! :shock:

Kép
elizabeth25

Ja, de szerintem megfog jönni, mert egy héttel a mensim előtt, szoktak rajtam kijönni patik, ma is kijött egy. :( Nem baj, 19.én elkezdődnek a vizsgálatok! Remélem nem fog kiderülni semmi rossz!!!!!! Szorítsatok! Légyszi! :?

Kép
elizabeth25

Lányok, amúgy rosszul tudok valamit, mert több ismerősöm is mondta, hogy akkor húztak bele, amikor szúrt valamelyik petefészkük...szóval, hogy akkor van pé.nem???És akkor az az előtti két nap nagyon jó!

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

Jól elvagy magadban!!! :lol:

Amúgy a ferty buta jószág, ha Te 14-én érezted - és amúgy 28 napis a ciklusod - akkor 14-én volt és kész.
Na!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Íme a görbém. Várom az elemzést.

Kép

Egyébként nagyon mensis tüneteim vannak, szerintem ma-holnap megjön :(
szerika

Zölddisznó, mint állat. :lol: :lol: :lol:

Kép
elizabeth25

Ja, egy kicsit csaltam, mert a 19. cn-en egy fokkal lejjebb volt a hőm, de a hülye ferty akkor mindenáron odateszi a pé. pedig az tuti korábban volt. De így is hülye, mert valszínűsítem, hogy 13. cn-en volt peteérés és nem 14-en... :roll:
szerika

Szerika, nem rossz pedig a hőd!
Mit érzel amúgy? Fáj a hasad? Ahogy nézem a tickeredet, kb. még két nap van a mensidig?

Kép
elizabeth25

Szerika, látod, nekem is 17.-re tette pedig tuti, és megmernék rá esküdni..., hogy 14cn-en volt! :) Úgyhogy magunknak kell hinni, nem a fertynek. :wink:

Kép
elizabeth25

A múlt havi görbém könyvbéli volt, ahogy meg van írva, aztán mégse jött össze belőle semmi. Ez egy kicsit furcsa görbe számomra...

Tegnap görcsölt a hasam, meg szúrtak a petefészkeim, ma reggel fájdogált a hasam, a petefészkem szúrt néha-néha napközben. Pattanások jöttek pár nappal korábban, ahogy szoktak, puffadás is van néha, de aztán visszamegy... hát ilyeneket érzek.

Eddig mindig 28 napos ciklusaim voltak, a múlt hónapban 30 napos volt, ezért jelöltem a tickeremet is 30-ra... Bár a múlt hónapban 15-én volt a pé. Tehát annak megfelelően jól jött meg.

Na majd meglátjuk...
szerika

Ja, a petefészekszúrka új dolog számomra, ez eddig nem volt... :shock:

Tudod Liza kapom a Gynevac szurit, lehet, hogy a szurka amiatt van, legalábbis én arra fogom. Te is kapsz ilyen szurikat ugye?
szerika

Szerika!
Mikor tesztelsz?

Kép
zölddisznó

Szerika!
Mikor tesztelsz?

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X