Szia Ildikó!
Sajna Gergő még mindig nem "tökéletes".
Tegnap is ment a hasa. Tudod, mire gondolok? Hogy a Kinder tejszelet okozhat vmi problémát. Most adtam másodszor neki, ment a hasa és amikor először adtam, akkor is. Bár ez a dolog nyilván nem okozhat vírusfertőzést.
A jellemzésről még annyit, hogy olyan érzésem volt, amikor elolvastam, hogy hiába neveljük egy életen át, azokat a mintákat KELL továbbvinnie, amit a vérszerintiektől örökölt. Dehát, könyörgöm, egy percet sem töltött velük. Lehet, hogy egy csomó dolog átöröklődik, de utána az valahogy feledésbe kell merüljön, mert ott, annak vége is van, amikor megszületett.
Gergő haját először 4 hónaposan vágtam le. Tudod, eredeti szakmám szerint fodrász volnék, így nem is volt olyan probléma. A hosszúra nyúlt babahaját kellett megigazítani, mivel csak pár tincs volt, nagyon belelógott a szemébe.
Most is kéne lassan, de már nem hagyja.
Mostanában nagyon kész vagyok, mert Gergő egyáltalán nem akar aludni a kiságyban. Ha már viszem felé, akkor is ordításba kezd. Könnyek nélkülibe természetesen. Ha bele teszem, akkor öklendezésig hergeli magát. És ez minden alváskor előjön, sőt mostmáűr éjszaka is, amikor felébred. Sokszor is ébred, legalább 5-6 alkalommal. Attól tartok, a vége az lesz, hogy a mi ágyunkba köt ki. Na, ezt nagyon nem szeretném.
Sejtelmem sincs mit tegyek. Eddig bejött az, hogy elalszik a franciaágyon, de mostmár elmozdulni sem lehet mellőle. Azonnal felébred és ordít. Tegnap éjszaka kb másfél órát ordított a kiságyban, aztán elaludt a fáradságtól. Most sehogy sem volt jó, ölben sem akart maradni.
Jön a foga is, de nem foghatok mindent a fogára.
Ti milyen teát isztok? Most visszatértünk a babateákra, mert az is gyanús, hogy esetleg nem e a "normál" tea élénkíti.
A Márka mellett m i csináltattunk tobb tortát is, a legjobb z volt, amikor a tesóm fia 2 éves volt és 14 éves Ákost írtak rá. Olyan gáz volt, alig tudtuk kijavítani, mert senkit sem érdekelt a cukrászdában a tévedés.
Ügyes Mirtill, meglásd, rövidesen elindul. Ha Gergő két kezét fogom, ő is ellépked, de a négykézlábi még mindig sehol.