Fioooooooooooooooooona!
Naggggyon örülök! Először csak az tűnt fel, hogy mennyiszer írtam én a topicba...mert mindig úgy azonosítottam az írásom, hogy a kis szivárványomat néztem!!! De aztán rájöttem, hogy az a Te babód!!!!!!!!!!!!!!
NOS! INGÁSOK! A REMÉNY NEM VESZETT EL! Ez már 3-ból 3!!!!!!!!
Fióna, Neked végül fiúcskát mutatott, ha jól látom Fanny táblájából!
Bodzi, ne keseredj el, Ti jöttök a jövő hónapban ám!!!
Na, olyan lassan telik az idő!!! Már mióta megvolt az ovuláció, és még csak egy visszajelzés! Csajok, hogy lehet ez???
Ki, mikor tesztel?
Sajnos pont tegnap zúdult rám egy rakás munka, így nem tudtam elmenni kirándulni
De persze elég meleg is volt. Borzasztóan fájt a fejem, nem is nagyon tudtam odafigyelni az asztrológián.
Jót trécsiztünk a csajokkal, fél 11-re már haza is kóbászoltam.
Aludni....áááááááá, annyira fájt a fejem, hogy majd belebolondultam! Közben a gyomrom is felfordult, így sikerült hánynom egy szépet. Szegény Apa nagyon féltett, folyamatosan simogatott, odabújt, de én meg eltoltam szegényt, mert az hagyján, hogy szarul vagyok, de az még jobban fáj, ha az állandó mocorgásom miatt meg Ő nem tud aludni.
Aztán felhasználtam eddigi tudásom, meditáltam egyet (merthát köztudott, hogy azért fáj az ember feje, mert valamin nagyon töri az agyát), szóval próbáltam relaxálni...ÉS BEJÖTT! Állandóan ezen a hülye asztrológián jár az eszem...kezdek egy kicsit besokalni tőle. Lényeg a lényeg, 1 körül elaludtam!!!
Persze ma is később jöttem be
Már nem nagyon tudom elrejteni a pocakom. Apu nagyon nézegeti...szerintem sejt valamit.
Ugyi az a baj, hogy én mindigis szűk pólókba jártam, meg ruhácskákba, és most 5 számmal nagyobb farmerbe és bő pólókba... és gyakran vagyok rosszul.
De sebaj, már közeledik a nagy nap!!!
Tegnap mondták a barátnőim, hogy nagyon megváltoztam, befelé fordultam, kisimult az arcbőtöm. Szóval nem vagyok az a mitugrálsz, ami általában szoktam
És hogy bazira megnőttk a melleim..
szerintem nem.
Jajjjj, de örülök Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!