Új privát üzeneted érkezett!

Azért az nekem egy kicsit gyanús, hogy ennyi pozitív inga eredmény van. Csoda számba mennénk a topikok között, ha tényleg ennyien babásak lennénk. (Megenné az irigység a többieket!)
Fanny
fanny01

Igen Fanny, ezt már én is furcsálltam. Úgyhogy most már nem igazán hiszek benne, majd kiderül a köv. napokban, hogy nálam igazat mutatott-e.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalka!

Azonnal írjál, ha teszteltél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fanny
fanny01

Az ingázással lehet az a baj, hogy nagyon akarjuk, hogy mozduljon.
Én azért még bízok benne!

Hogy vagytok ma reggel?

meriann

Jó reggelt Kedveskéim! :D

Tök érdekes, hogy én pl. nagyon szkeptikusan állok eleve az ingához, mert egyáltalán nem gondolom, hogy terhes lennékm sőt, tekintve, hogy hulla fáradtak voltunk, és alig volt energiánk a "kivitelezésre" abszolút nullának tartom sz esélyemet ebben a hónapban a babára, és ugye itt vannak a nagyon menzis tüneteim is...és mégs jelzi a kiskrapekot, még mindíg. A pöttyözés meg hol van, hol nincs...mostmár tényleg megcsinálom a vonalzómat, mert foggalmam sincs, hol tartok... Szóval azt akartam az egészből kihozni, hogy én elég kicsinek tartom az esélyt az érzelmi befolyásolásra...vagy nagyon jó vagyok tudat alatt, és még magam sem tudok róla, hogy titokban reménykeem és befolyásolom az ingát... :lol: :lol: :lol:

Meri, :D nálad mizu?

Fioona? Anygalka? :D :D Majd megveszek a kíváncsiságtól! Mutatja ezt az is, hogy most is épp anyagot kelene gyűjtenem a szakdolgozatomhoz, ehelyett itt írogatok.... :wink:

Tényleg, ha valakinek esetleg valamilyen csoda folytán meglenne Freud: Totem és tabu c. könyve elektronikus formátumban, az legyen olyan drága és jelezze nekem!! Sehol nem lehet kapni, antikváriumban is csak előjegyeztetni tudtam és nagyon nagy szükségem lenne rá :cry:

Többiek, hoy vagytok? Kismamik? Ágota, élvezte tegnap Tyunytyika a sétát? :D
Sok-sok puszi
porsika

Jó reggelt mindenkinek!

Fanny01: tényleg rengeteg a pozitív inga!én mondjuk igyekeztem nem gondolni semmire és, hogy egy picit se mozgassam a kezem, hát majd kiderül.én nagyon bízom benne, bár 29-e még messze van.
Fioona:teszteltél?nagyon drukkolok!
Többieknek is puszi! Vani

Kép
vani

Sziasztok!

Kép

Azt hiszem kisbabánk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Nagyon izgatott vagyok, remegnek a kezeim.

KépKép
KépKép
fioona

Te jó ééééééééggg!!Nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!!!!!Mindent írj le!!!!!!!:)))

Kép
vani

Fioona,
akkor lehet mondanom, hogy hurrrrrrrááááááá? :lol:

Kép
bodzi

Mi mindent? :wink:
3-5 perc után halvány csík volt. A párom kiakarta dobni a tesztet. Én nem engedtem. Most már nagyon erős második csíkunk van.

KépKép
KépKép
fioona

Akkor én mostmár határozottan mondom, hogy hurrrrrráááááááááá :lol: :lol: :lol:

Kép
bodzi

Fioona, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááááááááá :lol:

Kép
Kép
adrienna

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Angyalkrisz? Tök jó lenne, ha valakivel napra egykorúak lennénk! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioooooooooooooooooona!
Naggggyon örülök! Először csak az tűnt fel, hogy mennyiszer írtam én a topicba...mert mindig úgy azonosítottam az írásom, hogy a kis szivárványomat néztem!!! De aztán rájöttem, hogy az a Te babód!!!!!!!!!!!!!!

NOS! INGÁSOK! A REMÉNY NEM VESZETT EL! Ez már 3-ból 3!!!!!!!!

Fióna, Neked végül fiúcskát mutatott, ha jól látom Fanny táblájából!

Bodzi, ne keseredj el, Ti jöttök a jövő hónapban ám!!!

Na, olyan lassan telik az idő!!! Már mióta megvolt az ovuláció, és még csak egy visszajelzés! Csajok, hogy lehet ez???

Ki, mikor tesztel?

Sajnos pont tegnap zúdult rám egy rakás munka, így nem tudtam elmenni kirándulni :-( De persze elég meleg is volt. Borzasztóan fájt a fejem, nem is nagyon tudtam odafigyelni az asztrológián.
Jót trécsiztünk a csajokkal, fél 11-re már haza is kóbászoltam.

Aludni....áááááááá, annyira fájt a fejem, hogy majd belebolondultam! Közben a gyomrom is felfordult, így sikerült hánynom egy szépet. Szegény Apa nagyon féltett, folyamatosan simogatott, odabújt, de én meg eltoltam szegényt, mert az hagyján, hogy szarul vagyok, de az még jobban fáj, ha az állandó mocorgásom miatt meg Ő nem tud aludni.
Aztán felhasználtam eddigi tudásom, meditáltam egyet (merthát köztudott, hogy azért fáj az ember feje, mert valamin nagyon töri az agyát), szóval próbáltam relaxálni...ÉS BEJÖTT! Állandóan ezen a hülye asztrológián jár az eszem...kezdek egy kicsit besokalni tőle. Lényeg a lényeg, 1 körül elaludtam!!!
Persze ma is később jöttem be :oops:

Már nem nagyon tudom elrejteni a pocakom. Apu nagyon nézegeti...szerintem sejt valamit.
Ugyi az a baj, hogy én mindigis szűk pólókba jártam, meg ruhácskákba, és most 5 számmal nagyobb farmerbe és bő pólókba... és gyakran vagyok rosszul.

De sebaj, már közeledik a nagy nap!!!

Tegnap mondták a barátnőim, hogy nagyon megváltoztam, befelé fordultam, kisimult az arcbőtöm. Szóval nem vagyok az a mitugrálsz, ami általában szoktam 8)

És hogy bazira megnőttk a melleim..
szerintem nem.

Jajjjj, de örülök Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
ragota

Nahát Ágota, én kb 2 héttel járok elötted, de nem nőtt egy icipicit sem a hasam és azon kívül, hogy nagyok lettek a cicijeim, és ha éhes vagyok hányingerem van, semmi bajom. De érdekes...

Kép
Kép
adrienna

Figyu és mi a helyzet a terhesség alatti szex-szel? :oops:

Kép
Kép
adrienna

Ágota,
látom jönnek a terhesség "szép" részei :)
De addig örülj, míg rosszul vagy, mert így legalább jelentkezik a babód :)

Kép
bodzi

Már mint milyen értelemben? Szabad e, arra gondolsz?

Ágota eleinte nekem is mindig megfájdult asztrológián a fejem. Egy csomót agyal tölle az ember az biztos. Ezért is olyan "ritkán".
Bár nekem mindig jár az agyam valamin. Legtöbbször hülyeségen. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Angyal,
mizujs, Te még nem jelentkeztél ma!

Kép
bodzi

Fioona:

Jellemző és most bújok bele a melómba!

Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira örülök Nektek!

Vigyázz Magatokra!

meriann

Igen, Fioona, szabad-e?

Kép
Kép
adrienna

Végül is ezen nincs mit csodálkozni !
Jó a csapat, a pozitív gondolatok csak úgy cikáznak, aminek valóban teremtő ereje van! No, jó azért kellettek hozzák az apák is, de azt hiszem remek úton haladunk.

Jövő héten pénteken vagy szombaton tesztelek terv szerint, ha addig nem jelentkezik a mensim. Bár ma is szép az idő, hátha a napocska elzavarja a mensi felhőket.
Érdekesen vagyok. A melleim nagyok, a hasim puffadt, néha szédelgek, a gyomrom ... azt fel sem hozom, viszont a derekam és hasam is fájdogál. Az idő eldönti, de ígérem első dolgom lesz a tesztelés után megírni az eredményt, még ha egy csíkom lesz, akkor is.

3-ból 3 siker, az nem semmi. Jó ez az inga.

Ágota: azért mértékkel terheld Magatokat!

meriann

Nyugodtan lehet a testi élvezeteknek hódolni...ha kívánod...Nekem egy kicsit megcsappant a kedvem, de nem azért, mert a babát féltem.Tudom, hogy nem lehet baja, de elég nyűgi vagyok így estére, így annyira nem akaródzik. Bár valamelyik nap elemi erővel tört rám az érzés....persze pont akkor, amikor Apa nem volt otthon!

Meriann, tutkó babaszag van! :wink: Jajj, de bazi messze van még az a jövőhét. DE ha azt elérjük, utána már nekem is csak 3 nap az UH-ig!

Hát kinek hogy viseli a szervezete, kinek milyen hasizma van. Én már nem tudom behúzni, és bevallom őszintén, nem is akarom. Ez van, most elengedem magam (na jó, azért sajna előtte is volt egy kis poci már). De épp ma reggel jöttem rá, hogy ez már bizony nem a jóllakott pocim! Mert más, mint ezeddig volt.
Alapvetően én is jól vagyok, csak a tegnapi nap volt gáááááz.

Ma reggel megkívántam a paradicsomos makrélát...muszáj voltam enni, pedig elvileg utáááálom, sosem ettem meg. Jajj, de most olyan jól esett, hogy no.

Ma nagyon jól érzem magam. Picit le tudnék dőlni. De Anyuék kitalálták, hogy lomtalanítsunk ma. De nekem erre most nincs erőm!!! Aludni-aludni-aludni.

Ráadásul főznöm kell, mert Apa holnap dolgozik, és vinnie kell valamit ebcsire. Így együtemben annyit csinálok, hogy másnap Anyuékat is vendégül látom!

Tettem fel egy pár képet Apáról is a blogba!! :-)

KépKép
KépKép
ragota

Agota, nagyon szépek vagytok :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!
Bocsi, hogy még nem írtam, de sajnos nem tudtam még tesztelni. Nem volt időm még tesztet venni... Ma is 22.30ig dolgozok, úgyhogy ha nem jön meg akkor holnap veszek és vasárnap tesztelek.
Sajnos ma és holnap még eléggé esélyes hogy megjön (30-32.napon szokott megjönni) Most a 31.-en vagyok, úgyhogy reménykedek, hogy nem fog jönni a Mikulás.... :-)

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szerintem is szép babátok lesz. Nyugodtan lehettek. :D

meriann

Angyalkrisz nagyon drukkolok, hogy kelljen használni a tesztet!
++++++++

meriann

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantok, bocsánat, de nagyon szét vagyok esve most.
Sajnos a kis drága egyetlen keresztlányom súlyos fertőzést kapott valamitől, ezért kórházban fekszik. Hat éves egyébként, de nekem mindig a kis Liám marad. Sajátomként szeretem. Édesem fel sem tud kelni, fogalmam nincs mikor lesz jobban, kedd óta beteg már.
Most is rohanok hozzá, sajnos a nővérem egyedül nem bírja az ügyeletet mellette. Nincs szívünk otthagyni egyedül a kórházban...
Amúgy jól vagyok, és remélem Ti is mindannyian. Hajrá a babáknak is!
Mindenkit üdvözlök, és jó hétvégét kívánok. Majd igyekszem átolvasni az írásokat.

Fioona
Azért a te híreden nem tudok keresztülugrani! Óriási gratula!!!! Éljen! Éljen! Éljen! és Éljen!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Őszintén gratulálok.

Angyal és Meri
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Hétfőn újabb zebrát szeretnék látni.

Puszi nektek

Benita
benita

Jobbulást a keresztlányodnak!

meriann

Fioona!
Gratulálok! :D :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

De aranyosak vagytok!!!! Köszike :lol:

Az tuti, hogy Tyunytyika nagyon Apás lesz, de sebaj, ott lesz még egy-két kisfiú (az inga szerint), akik meg remélem anyásak :twisted:

Angyalkrisz! Ne dolgozz olyan sokat!!!!

KépKép
KépKép
ragota

Húúúú, Benita! Azért Te is vigyázz Magadra!!!!!!!!

Jobbulást a Liádnak :-)

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Benita,
jobbulást a picurnak. Szegényke, ilyen kicsin!

Angyal,
Neked meg +++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Ágota,
nagyon aranyosak vagytok együtt!

Kép
bodzi

Sziasztok!

Fióna! Hú micsoda hír!!!!! Irigy irigy!:lol: Gratulálok!!!!!!

Porsika!
Nemt udom itt fent van-e de rengeteg könyv található ezen az oldalon. http://e-books.uw.hu/start.php

Ágota! Szépek vagytok! :wink:

Benita! Én is jobbulást kívánok a keresztlánykádnak!

Meriann! Szerintem nálad is baba van!...ezek a tünetek legalábbis nagyon gyanúsak! :D

Adrienna! Igen szabad! Kivéve ha az orvos megtiltja. :wink:

Rólam: Köszi a bíztatást,kicsit jobban vagyok....csak egy "kedves" ismerősünk akar bekavarni az életünkbe,de már le lett állítva....

Tüneteim még megvannak, meg van egy olyan érzésem,hogy most sikerült a bébi. De nem merem magam beleélni.:(
Meriann, igen elvileg most van pé-m a papírforma szerint,de aztán ki tudja.....A Dominál is emlékszem kb,mensi elött 3-4 nappal teszteltem és már pozitív volt.

Puszi

KépKépKépKép
*orsi*

Köszönöm!

Jobbulást a kis betegnek. Biztos hamarabb meggyógyul, ha ennyi szeretettel veszitek körül.

Hát remélem sokan babásodunk. :wink:

Orsi bizony a papírforma sokszor megtréfálja az embert. Remélem bejön a megérzésed.
Angyalkrisz olyan soká kell várrni. :(
Meriann nyugodtan tesztelj az első napon amikor megkellene jönni. Látod nekem is jelőlte a teszt.
Képzeljétek apát csak most sikerűlt meggyőzni, hogy nagyon-nagy valószínűsége van a babának. Azt mondta majd, ha olyan hamar jön elő, és olyan élesen a csík mint a Lillának, akkor hiszi el. Végűl meggyőztem, hogy most hamarabb teszteltünk azért jött később, meg a 10 percen belül megerősödött, és az is számít. Most már jobban hiszi.
Nekem amúgy nem fiút tesztelt az inga, össze-vissza járt.
Ágota tényleg helyesek vagytok! :lol:
Arra azért gondolsz, hogy milesz, ha mégis fiút vársz?

KépKép
KépKép
fioona

Kicsit unalmas már gondolom, hogy állandóan okoskodok, de Ágota ruhagondjairól jutott eszembe valami.
Létezik olyan ruhadarab, ami tulajdonképpen úgy néz ki, mintha egy összevarrt sál lenne. Rugalmas anyagból van, és régi mezei nadrághoz lehet felvenni. Nem huzod fel a cippzárt alatta, az anyag takarja, és úgy néz ki mintha egy plusz blúz lenne a pulcsi alatt. :wink: Nagyon csinos tud lenni. Teszek ide rólla képet.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Hát lányok én is ilyenkor vagyok tele munkával!
Már reggel olvastam a hírt, csak nem tudtam reagálni. Fioona nagyon örülök a hírnek - abba belegondoltál, hogy miért nem mozog egyértelmű irányba az inga? Mi van ha a férjemknek igaza van????? Akkor gáz van, mert tegnap óta nekem is felváltva leng és kőröz, nekem már tényleg nem hiányzik egy ikerszülés! Gratulálok és sok-sok örömöt kívánok nektek.
Benita! Örülök, hogy jelentkeztél, már azt hittem, hogy elhagytál minket.
Nekem a hétfő még nagyon messze van.
Megyek még dolgozni (pályázati anyagot írok)
Üdv Fanny
fanny01

Fanny belegondoltam. Van az anyai ágon ikerpár. Igaz a védőnő szerint elég "távoli", de a természet........ Én örülnék a 3 babának, de ha lehet inkább egyenkét. Annyira szeretem mikor olyan picurák még. Jobban kilehet élvezni, ha egymás után jönnek. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

KIcsi a valószínűsége, de teljesen mindegy. A lényeg, hogy egészségs bébike legyen. Bár nagyon lánykaként gondolok rá...szegény, ha fiú....
Próbálok nemtelenül gondolni rá. Igyekszem.
Apa szerint kukis lesz! No majd, tyűűűűűűűűűű, az meg pláne milyen messze van (ugyi a 16.héten derül ki).

A szomszéd mesélte, hogy az ismerősénél végig úgy volt, hogy fiú, aztán egy kislány búlt ki :-)

Na az nagy meglepi lehetett :-)

Én majd úgyis viszonylag uniszexebb ruhákat veszek (már piciként), hogy később a másik nemű babának is jók legyenek.
De ha kislány, akkor lesz Neki nagyon is nőies ruhácskája is!

Aranyosak vagytok, köszi (Apát és engem illetően)

KépKép
KépKép
ragota

Fioona!
Teljesen egyetértek veled, és a Te köszöntésedre dobok egy új táblát.
fanny

Jajjjj, már megint valami nem ok. és ma már annyit dolgoztam gépen, hogy most nincs türelmem már megcsinálni, majd később. Bocsi
fanny01

[quote]t írta:yűűűűűűűűűű, az meg pláne milyen messze van (ugyi a 16.héten derül ki).

Mikor szüli volta, akkor volt bent egy csaj, aki szintén akkor szült. Voltak 4D ultrahangon. De hiába, mert akkor se mutatta meg a bébi milye van. :D

KépKép
KépKép
fioona

Nagggyon cselesek tudnak lenni ám!!!
Az nagyon jóóóóóóóóóóóóó az a ruci Fiona! Hol lehet ilyet kapni? Az az igazság, hogy én nagyon érzékeny vagyok a derekamra, ez őont jó is, mert jól be lehet bugyolálni magam.
Nekem lassan kelleni fog..nem tudom ez most örömteli -e, márhogy ennyire korán, de ez van, ilyenek az adottságaim.

Tagja vagyok a BioNet-nek, de nem vagyok értékesítő, csak saját magam miatt léptem be. Az egyik főembert megkérdeztem, milyen vitamint javasol. De nem is ez a lényeg, hanem a következő:

"A réztextíliák közül a rézkendőt javasolom még (ha megtehetném minden várandós nőt köteleznék rá!).
A rézkendő az anya hasára terítve TV nézés számítógépezés káros sugárzásától védi mindkettőjüket.
A réznek a bőrön át felszívódva nagyon fontos szerepe van a calcium beépülésében, a csecsemőknek 3 szor nagyobb mennyiségű rézre van szüksége mint a felnőtt szervezetnek."

http://www.bionet.hu/bionet.php?page=te ... 59&tid=305

Nekem van otthon rézkendőm, elég sokoldalú, és nagyon hatékony.

Szerintetek?
Csak mert én egész nap a számítógép elött ülök...és tudok róla, hogy iszonyat erős az elektromos szmog.

KépKép
KépKép
ragota

Nálunk a 18. héten derült ki hogy fiúnk lesz. Méghozzá így:
A doki kimerevítette a képet amin csak egy óriási kuki volt látható ,majd rám néz:
Szeretné tudni hogy milyen nemű?
:D

Fióna,tök jó ez a hastakaró zizébizé. Én egy kendőt rakatam így oda ,mert a farmerom cipzárját már nem tudtam felhúzni:)

A párodnak üzenve,nálunk annak idején csak egy nagyon halvány csík jelezte Domit és nem is lett erősebb 10 perc múlva sem.

Ágota! Ez a rézkendő jól hangzik....meg is nézem.

KépKépKépKép
*orsi*

Ágota de jó, hogy ezt belinkelted! Köszi!!! Utánanézek. Itt is van forgalmazó, de a natura boltba is találni bionet termékeket, de a kendőröl nem is hallottam!

Hastakaró: http://www.minime.hu/kollekciokismama.htm

Illetve a kismama újságba is hírdetik, bár lehet, hogy a kettő ua., mert a többi cuccuk is megtalálható ott. Mondjuk sztem elég drága ahhoz képest. :? Én varrok inkább magamnak, talán van is erre való anyag, még a legutóbbi várandóságomból. Pont minap gondolkozta, hogy venni kéne új farmert. Most tőrhetem a fejem, hogy mit vegyek. :D De ez jóóóóóóóóóóóó!!!!

Orsi átadom az üzeneted. :wink: Bár azt mondja, most már jobban hiszi.

KépKép
KépKép
fioona

Kellemes hétvégét Lányok!

Kép
bodzi

Meri! Köszönöm megkaptam a privit, így csináltam én is mégis mikor beírom a dátumot, két áthúzott van lesz a cellában. Egyébként mi 1 nap eltéréssel fogunk tesztelni!
Szdkata! Gyanús voltál Te nekem eddig is, de most vettem észre, hogy Te is a XVI. kerületben laksz! Én is itt lakom a Vári cukitól 2 utcára. Ha véletlen együtt leszünk kisnyanyák, majd összefutunk. OK?
Megyek zuhanyozni és lefekszem, mert állati rossz passzban vagyok fizikailag. Jó éjt mindenkinek!
Fanny
fanny01

Sziasztok!

Fioona!
Szívből örülök nektek!

Bocs,hogy ismét rég voltam. :oops: 2 hete felakartam emelni a keresztlányomat és úgy maradtam :(
Kezdek hejre jönni,de :?
Ma sajnos megjött,de 2 hét múlva megyek inszemre és várom is,meg nem is. :oops: Remélem sikeres lesz,hiszen pont a 31. szülinapomon lesz és úgyebár az már nem a 30.évemnek a nehezebbik ídőszakáben törtánki :shock:

Ragota!?
Nagyon szimpatikus pár vagytok. Szoktam olvasni a történetedet,nagyon jó ötlet volt és jó olvasgatni téged.

Orsi!
Jó a sztori, kíváncsi lettem volna ha azt válaszolod - nem :shock:

Jó éjszakát!
odry

Most látom milyen jól írok!

törtánki :arrow: történik.

:oops:
odry

Lányok, ez a derékpánt tényleg jónak tűnik, láttam a kismama magazinban is, hogy lehet rendelni. Lehet, nem pont ez volt, de a lényeg ugyanaz.

Réz: nekem van réztermékeim. Én is olvastam ezek jótékony hatásáról. Plusz rengeteget ülök gép előtt. Mit gondoltok tutira nem árthat a babának? Óvatos vagyok a történtek után mindennel. Régebben sokat maileztem Dr. Lóránttal ő a rézangyal forgalmazója. Ő azt mondta, hogy még a baba alá is nagyon hatékony. De az aloés doki azt mondta, hogy szedjem nyugodtan. Bár van ezüstszálas zoknim is. Folyton hideg a lábam, az szuper. Abban alszom.
Na, ki mit gondol ezekről?

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?