Jó estét!
Nem akartam hinni a szememnek, hogy ennyire nincs itt senki
Ildi, Andi, Barbi, remélem ,épségben hazaértetek!!!
Voltunk szigeten, nagyon jó volt, srácok édesek, egyszem gyönyörűséges Natira jutott hat pasas, egytől egyig válogatott szépségek
Összes kölök rosszcsontkodott hálistennek, megegyeztünk ebben a lányokkal, hogy így a jó. Remélem, Ildi tesz majd fel képeket.
Azt nem ígérem, hogy minden héten rászánom magam erre az útra, pedig jó lenne. De ez a városfelbontás ez katasztrófa, odafelé majdnem két óra alatt értünk oda, hazafelé kicsit kerültünk, így egy óra alatt megvolt. Ehhez jön még, hogy Gergő oda is, vissza is üvöltött, ha nem vettem ki, sőt a legtöbb járművön a csöcsömet is elő kellett kapnom
, mert már mindenki minket figyelt...
Ayse
Tüneményes a sorozat
Látszik, hogy tesód Nálatok van, így vannak képek végre Andrisról is. / vagy rosszul gondolom?/
Benianyu
Már egy ideje akarom Neked írni, hogy ez a légtisztító, amit beszereztem, nem rossz ám! Eleinte úgy gondoltam, hogy ez a pár hét az évből, ami megkínoz le van tojva, nem fogok ennyi pénzt kiadni rá. De tulajdonképpen ha belegondolunk, az embert az is megviseli, ha egy-két éjszaka nem tud aludni, pláne, ha akár egy-két hónapig is. Az életminőség javulását hozhatja ez a cucc. Én tudok aludni, amióta ezt használjuk, nem mondom, reggelenként tüsszentek egy-kettőt, meg néha az orrom is viszket, de sokkal jobb, mint volt, és persze nappal is minden oké. Az biztos, hogy csak akkor fogod érzékelni, hogy jó-e, ha olyankor próbálod ki, amikor még tart a parlagfű-szezon. / mert nem csak a polleneket szűri ki, hanem a port, poratkákat, bacikat, stb., de azt ugye nem lehet kézzelfoghatóan érzékelni/. Nem olcsó, de részletre is lehet venni. A neten gondolom van róla valami, Lux a márkanév, az Elektrolux csop. tagja.
Kezdek megőrülni a gépemtől, ma este vagy húszszor indítottam újra, mert állandóan lefagy, vagy el sem indulnak a programok rajta. Szóval ha nem jönnék egy ideig, akkor bedöglött, de már előre félek ettől az állapottól...
Mondtam a gépnek egy ilyen újraindításnál, hogy "működj nekem rendesen, mert kidoblak!" Erre Balázs: "majd lomtalanításkor!"
/ de halál komolyan, nem viccből mondta/.
Zsuzsa
Érdekes adatokat produkálnak Nektek, legközelebb szerintem is válasszátok a szigetet... Mégegy gyönyörűséges kislány a mai arányokon is javíthatott volna igazán.
Jó éjt!
Judit