Jó reggelt Kedves Kismamik és majd-Kismamik!
Ma úgy döntöttem, hogy délután elmegyek kirándulni egyet, csak úgy magamban, illetve Tyunytyikával
Olyan szép idő van, és ez hamarosan megszűnik. Jön a sötét ősz, persze a maga szépségével!
Igen, énis félnék, hogy kaksi is jön, ha nem öntenek be
Sok-sok ingás eredményt akarunk, mert csak így lehet jó a statisztika!
Remélem mindenki ügyesen csinálja, nem saját magának lengeti be!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fiúminta természetesen Fannyé. Jó kis pasik
Igyen, a gátmetszésről én is úgy hallottam jobb, mert akkor nem szakad. DE nekem tutkó lesz vagy ilyen vágás, vagy hasi...brrrr.
A doki kérdezte is, hogy én mekkora kölök voltam, merthogy nekem elég gáz lenne egy 4,5 kg óriásbébi...
Véleményt kérek!
Szeretnék elutazni Fimmországba (ott éltem fél évet anno), mert az ősz arra leírhatatlanul gyönyörűűűűűűűűűű, meseszép, és még annál is szebb!
Szóval a kérdés, Ti mit mondtok a repülést illetően? Mikor lehet, mikor nem? Én úgy hallottam, hogy a 3-7 hónapig lehet, de hogy olyan mikrorezgésnek van kitéve a gyerek, ami mi felnőttek nem is érzékelünk, hogy ezért szülnek sokan a repülőn 7 hónap felett. Mert annyira elviselhetetlen....
No?
A másik kérdés? Ki, mit szól az Apás szüléshez. Ki van mellette, ki ellen, kinek mi a tapasztalata, ha van