Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kata!

Köszönöm szépen! :)

Nagyon drukkolok a két babócának és neked is, hogy legyen sok sok erőd a mindennapokhoz.

Egyébként én is az Istvánba fogok menni.

puszi

Kép
Kép
adrienna

1000 X drukk Kata! Sikerül az!
Te aztán szuper nő lehetsz, 3 gyerek, háztartás, suli, pocaklakók!
Talán az lesz a legjobb, hogy sok-sok energiát küldünk nektek a sok teendőhöz!

El is várjuk, ugye lányok, hogy adj életjelet magatokról!

Még1szer boldog születésnapot Adrienna!

De mi van, ha nem kapsz beöntést? Bocsi, de nem kaksizol oda a nagy erőlködésben? Vagy azt nem azért adnak beöntést?

És ha nem vágnak, akkor szakadsz?
Melyik a jobb?
Vagy simán hagyják, hogy az történjen, ami természetesen is történne?

meriann

1000 X drukk Kata! Sikerül az!
Te aztán szuper nő lehetsz, 3 gyerek, háztartás, suli, pocaklakók!
Talán az lesz a legjobb, hogy sok-sok energiát küldünk nektek a sok teendőhöz!

El is várjuk, ugye lányok, hogy adj életjelet magatokról!

Még1szer boldog születésnapot Adrienna!

De mi van, ha nem kapsz beöntést? Bocsi, de nem kaksizol oda a nagy erőlködésben? Vagy azt nem azért adnak beöntést?

És ha nem vágnak, akkor szakadsz?
Melyik a jobb?
Vagy simán hagyják, hogy az történjen, ami természetesen is történne?

meriann

Még most nézem, hogy ha figyelembe veszem amit a doki írt, akkor nem is 5 nap múlva kell tesztelnem, hanem 9-10. :(
Hát, kétlem, hogy addig kibírom.

meriann

Adrienna,
Isten éltessen sokáig! :)

Kép
bodzi

Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van és jó a kedve ezen a gyönyörűségesen napos napon :P . Na ezt jól megmondtam :lol:
Menzi közelében lévőkkel tudatom, hogy a napocska elűzi az összes menzifelhőt!
Szdkata!
Üdv és gratulálok a pocaklalókhoz, remélem megmarad mind a kettő. Képzeljétek nekem is van egy ikertestvérem (egypetéjű) és a férjemnek is (neki is egypetéjű). Vajon így mennyi esélyünk van az ikerbabókra? Tudom, hogy két generációnként öröklődik, de így..... :shock: Azért majd szeretném, ha nem is elsőre, de majd a harmadikra! 8) Apát már erre készítem!
Meriann
Drukkolok, hogy a tünetek ellénre babó legyen a dologban. és ha za inga is ezt jelzi, akkor van remény!
Fioona
köszönöm neked is az üdvözlést. Nagyon aranyos kislányod van, én is ilyet szeretnék majd, úgyhogy levettem a mintát, ha nem baj! 8)

Kép
csibebogár

Csibebogár, csak nem mocorog a pocidban valaki :) és a hormonok okozzák ezt a boldogságot???!!!

Hát mindenkinek azt kívánom a napocska valóban űzze el a mensi felhőket!

Fioona ne lepődj meg, ha sok hasonlót kislányt látsz majd Lillához. Azt hiszem sokan levettük a mintát a lány babucihoz.

Most nézem Csibebogár, Te kihez vetted le a mintát, (rám is vonatkozik) nekünk fiú van odabent!!!! :D

meriann

Köszönöm, köszönöm mindenkinek. Még sose köszöntöttek fel ennyien, nagyon jól esik :lol:

Csibebogár: szerintem ilyen háttérrel minden esélyed megvan az ikrekre :)

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt Kedves Kismamik és majd-Kismamik!

Ma úgy döntöttem, hogy délután elmegyek kirándulni egyet, csak úgy magamban, illetve Tyunytyikával :P

Olyan szép idő van, és ez hamarosan megszűnik. Jön a sötét ősz, persze a maga szépségével!

Igen, énis félnék, hogy kaksi is jön, ha nem öntenek be :twisted:

Sok-sok ingás eredményt akarunk, mert csak így lehet jó a statisztika!
Remélem mindenki ügyesen csinálja, nem saját magának lengeti be!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fiúminta természetesen Fannyé. Jó kis pasik :twisted:

Igyen, a gátmetszésről én is úgy hallottam jobb, mert akkor nem szakad. DE nekem tutkó lesz vagy ilyen vágás, vagy hasi...brrrr.

A doki kérdezte is, hogy én mekkora kölök voltam, merthogy nekem elég gáz lenne egy 4,5 kg óriásbébi... :roll:

Véleményt kérek!
Szeretnék elutazni Fimmországba (ott éltem fél évet anno), mert az ősz arra leírhatatlanul gyönyörűűűűűűűűűű, meseszép, és még annál is szebb!

Szóval a kérdés, Ti mit mondtok a repülést illetően? Mikor lehet, mikor nem? Én úgy hallottam, hogy a 3-7 hónapig lehet, de hogy olyan mikrorezgésnek van kitéve a gyerek, ami mi felnőttek nem is érzékelünk, hogy ezért szülnek sokan a repülőn 7 hónap felett. Mert annyira elviselhetetlen....
No?

A másik kérdés? Ki, mit szól az Apás szüléshez. Ki van mellette, ki ellen, kinek mi a tapasztalata, ha van :-)

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!
Nagyon sok dolgom van így csak bekukkantok, tegnap elfeljtettem haza vinni a jegyzeteimet, hogy táblát dobjak, de majd ma.
Jelzem: nekem kislányt mutat az inga. Már nagyon izgulok, egyenlőre se pro, se kontra semmilyen tünetem nincs.
Csibe4 Én úgy tudom, hogy az egypetéjű ikerség mögött van genetikai ok, és ha mindkét oldalról bent van a családban, akkor valami bazi nagy százalékban van esélye az iker szülésnek. (én még emlékszem Czeizel bácsi sorozatára,) de egyébként is sokat olvastam erről a témáról, mert a férjem családjában is vannak ikrek. A sogórnőm (biztos írtam már) 3-as ikreket szült spontán, igaz kb a 4. vagy 5. terhessége volt ez. Azt mondják az életkor és a szülések számának emelkedésével egyre nagyobb az esély az ikrekre.
Mindenkinek szép napo, az újakat üdvüzlöm, a táblát újítom!
ÜdvFanny
fanny01

Adrienna, bár tegnap....

AZÉRT KÍVÁNOK NEKED BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, EGÉSZSÉGET MINDKETTŐTÖKNEK!

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Köszönöm Agota :lol:

Mi úgy készülünk, hogy papás szülés lesz. Apa nagyon lelkes, na majd meglátjuk utána. A barátnőm azt mesélte, hogy neki nagyon sokat segített, hogy ott volt a férje.

Kép
Kép
adrienna

Ragota!
Szerintem a 7. hónapig simán repülhetsz, főleg ilyen közeli országba!
A beöntéshez csak annyit fűznék hozzá ( amellett, hogy nem is igazán értem, hogy miért tartanak sokan ettől), hogy a kinyomási szak alatt, ha "szabályasan" és főleg hatékonyan akarsz nyomni, akkor igenis kell beöntés, mert még a doki is azt mondja ( és higgyétek el érdemes megfogadni) hogy úgy kell nyomni, mintha kakilni akarnál. Én tapasztalatból mondom, hogy a kinyomás alatt minden romantikus gyondolatot tegyetek félre ( egyébként is addigra már képtelen vagy bármi épkézláb dologra gondolni, csak arra, hogy jöjjön már ki és legyen már vége) és csak arra koncetnráljatok, hogy baromi nagy székrekedésem van és attól akarok megszabadulni. Na, ha úgy nyomtok mint egy székrekedésnél akkor nyomtok hatékonyan és akkor ki is fog jönni az a hőn áhított baba. Ellenkező esetben csak erőlködik az ember minden előrehalád nélkül.
Na, nem osztom az észt megyek dolgozni.
Pá, Fanny
fanny01

Tényleg Fannynak a fiairól le lehet venni a mintát, de Dominikról is!

Ágota, ha az ember imádkozik közben és arra figyel, akkor ugye nem tudom irányítani az ingát???

Repülésről: szerintem mindenképpen beszéld meg a dokiddal. A hosszú utazás sem hasznos állítólag, járműtől függetlenül. Szerintem ezt sok minden befolyásolja.

Én papás szülést szeretnék, a papa is. Vagy jól hazudik. Az is segítene, ha a mamám bejönne, de ő kijelentette, hogy nem bírja végignézni. Megszakad a szíve. Anyós ajánlkozott, de vele meg nem elég bensőséges a viszony. A papa állítja, hogy kibíjra, de tartok tőle, hogy nem. Bocsi, hogy megint szóbahozom, de amikor baj volt hihetetlenül sokat segített, hogy fogta a kezem közben és segített lelkileg.
Egyedül semmikép nem megyek, mert akkor normál szülőszoba jut. Ha jön velem segítő, akkor lehet medencében vajúdni, stb. Ezt szeretném. De a papás szülésnek feltétele egy tanfolyam.
Emellett vagyok maximálisan. Aztán majd kiderül.

Ha mész Finnországba, hozol nekünk fotókat, ugye?

meriann

Meriann
Remélem, hogy készülődik valaki megtapadni a pocimban és azért vagyok ilyen jókedvű :P . Igazad van, akkor a második babó mintáját vettem le fioonától és akkor az kislány lesz. :wink: Az elsőt pedig akkor fanny fiairól! 8)

Nálunk tapasztalat még nincs az apás szülésről, de a férjem tuti bent lesz. Nem is beszéltünk még róla, de azért nem mert ez nála egyértelmű. Bár ő sem nagyon bírja, ha szenvedek, de lelkileg sokat segíthet és ezt tudja!

Ragota
szerintem, ha túl vagy a kritikus 3 hónapon és semmilyen problémád nincs, akkor nyugodtan repülhetsz, de a doki úgyis megmondja, hogy mit szabad és mit nem. :wink: Egyszer én is el szeretnék jutni oda, vagy más északi országba. Tudsz képet feltenni róla? MI tavaly Székelyföldön voltunk ősszel , de az valami csodálatos volt. A narancssárga összes árnyalata megtalálható volt a fákon. Ott egyébként minden évszak gyönyörű, de ez különösen!

fanny
akkor nekünk nagy százalékban van esély ikrekre, mert nálunk rádaásul az én mindkét szülőm családjában is előfordultak ikrek. A férjemében azt hiszem nem :roll:

Kép
csibebogár

Lányok!
Nem bírtam ki és megcsináltam az ingás dolgot amit írtatok,és fura, mert ahogy a hasam felé tettem kilengett, nem körbe, de határozottan előre-hátra.Remélem ez jót jelent.Volt valakinek sikerélménye ezzel kapcsolatban?

Adrienna:én is nagyon boldog szülinapot kívánok neked, bár még nagyon új vagyok itt, azért minden szépet, boldogságot kívánok!

Kép
vani

előre-hátra inga = fiú

Ágota és Kata ingázott teszt előtt, nekik jelzett bent babát és a teszt is, meg az uh is.

A többiekkel egyenlőre csak inga eredményünk van.

meriann

Sziasztok!
Adrienna! Boldog születésnapot kívánok Neked!!!!

Kata! Szerintem nem lesz semmi gond és tuti hogy mindkét baba megmarad! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!

Meriann! Köszi Domi nevében! :wink:

Vani! Bizony jelent valamit! Méghozzá egy kisfiút!!!!!

Bocs ha nem írok mindenkinek,meg eleve sokat sem,de most elég ramatyul vagyok....
Viszont néha émelygek (2napja) és a pocimat is érzem,pedig még nem kéne megjönnie....Lehet hogy csak beképzelem....Az inga nem leng ki sajna:(

KépKépKépKép
*orsi*

lelkileg értem a ramatyul szót...:(

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi ne ramatyul legyél, hanem ezerrel tessék dolgozni a projekten!
Ha esetleg nem rémlik:

Kép

Neked még most lesz pé, nem?????
Puszko

meriann

Sziasztok!

Ágota Finnország! Az nagyon szép lehet! Ha elmész, bizony kérünk képeket, és részletes beszámolót. Jó lehetett ott élni. Mit csináltál ott?
Beöntés. Én utáltam. :evil: Nem engedett a szülésznő a 2 méterre lévő wc-re, mert az az övék. Ehelyett mehettem ki a folyosóra a látogatók közé, hátul nyitott kórházi "műtősruhába" (kötelező). Megjegyzem másik szülésznő, engedte volna. Persze választani nem lehet. Egyébként azt olvastam, hogy a szervezet a szülés előtt, maga is elintézné a dolgot. Épp a szülés megkezdésének egyik jele a hasmenés. A gátmetszést gátmasszírozással kilehet védeni, ha úgy látják, hogy mégsem, majd metszenek. Látják ők már ezt folyamat közben. :wink:

Apás szülés: IGEN! Az én férjem is bent volt. :D Nagyon sokat segített. És nem kellett tanfolyam. Úgy tudom az eleinte volt csak követelmény. Vagy intézetenként változik? Akkor bocsi.

Mintavétel rendben, de csak, ha a saját párotokat használjátok hozzá! :twisted:

Kati drukkolok az ikrekhez, nem kis feladatot vállaltál.

A tesztet megvettem.

KépKép
KépKép
fioona

Vani, Orsi, köszönöm szépen :)

Kép
Kép
adrienna

Te jó ég!! Amiket írtatok teljesen feldobott!Bár szerintem már volt pé-m, a vonalzóm még nem azt jelzi.Így azért kicsit pozitívabban állok a dolgokhoz, hogy a többieknek is bejött.

Orsi szerintem az émelygés nem rossz előjel :wink: én nem lennék letörve a helyedben

Kép
vani

Orsi, szerintem se legyél letörve, sőt... ez egy nagyon jó jel

Kép
Kép
adrienna

Fioona, húúú de izgi. Írj, ha megcsináltad.

Természetesen mindenki a saját párját használja, csak elraktároztuk a fotót, hogy tudjuk a paramétereket. Akció közben Lilla képe legyen előttünk! :)

A tanfolyamot onnan vettem, hogy megnéztem a kórház netes oldalát, ahol terv szerint majd szülök. Ott ezt írták.
Ezen az oldalon azt is olvastam, hogy szülésznőt is lehet, illetve ha dokid van, ő választ magához egyet.

Mit is ingáztál ? Először negatívat, majd kislányt?

meriann

Fioona!Mikor tesztelsz?reggel vagy még ma?sok-sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
vani

:? én most megint ingáztam, és semmit nem jelzett. Most már kiváncsi vagyok, hogy mennyire fog bejönni. Tudom még semmi sincs veszve, ezért holnap majd megint ingázok.

Fioona
mikor tesztelsz? de jó van kiért izgulni :)

orsi
nem elkeseredni, hisz semmi veszett el még ebben a hónapban. Az émelygés pedig jót is jelenthet :wink: amúgy tőled is le van véve a minta egy kiskukishoz 8)

vani
az jóóóó, ha kilengett neked is az inga, hátha bejön...

Kép
csibebogár

Reggel tesztelünk. Azt hiszem........ :shock:

Ágota jelöltelek az iwiw-en. :wink:

Meriann amikor lenget az inga, azt öszze-vissza tette. Fanny férje szerint akkor ikrek..... :?

Orsi ezek jó jelek. Legalább az a kis vigasz legyen, hogy baba okozza! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Én ezeket néztem ki a várandósság idejére:

http://www.unas.hu/shop/shop_art.php?shop_id=3487&aktcat=331647

(nekem sincs érdekeltségem. :wink: Sajnos. :?

KépKép
KépKép
fioona

Visszaolvastam kicsit és látom, hogy többen nagyon értetek az asztrológiához és nagy elemezgetések mentek itt.
Ha megkérnélet titetek, megnézitek az én születési dátumomat is, hogy mit láttok benne?
Köszi

1979.05.12 01:05 Sárospatak

Fioona
Jók ezek a termékek, megjegyzem én is, bár én kaptam az első babónál a férjemtől krémeket karácsonyra és ott vannak felbontatlanul. :cry: Először azokat használom majd el.

Kép
csibebogár

Nekem ezek eddig eszembe sem jutottak. Jó, hogy írod.
Ilyen termékeket első perctől érdemes használni?

meriann

Fioona,
++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Ágota,
szerintem nyugodtan repülhetsz a 7. hónapig.
Még jót is tesz egy kis kikapcsolódás.

Nálunk biztosan nem lesz apás szülés.
Apa még akkor is elájul, ha elvágja az ujját :)

Kép
bodzi

Ezt olvastam, akik részt vettek apás szülésen, hogy csak a mama fejéhez szabad állni, mert ha egyszer lentebb megy, vége a papás szülésnek.

A párom azt mondta, ő ott akar lenni, de semmi köldökzsinór vágást és hasonlót nem akar. :lol: Amíg nem lát, addig bátor.

meriann

Ágota, én is megtaláltalak, ha nem baj a wiwen :)
Egy suliba jártunk. :)

Fioona,
Téged is megkereslek! :)

Kép
bodzi

Hát az utolsót szerintem én fogom egyből. De csak azért, mert az én hasam nem húzodott vissza teljesen, így már eleve hátrányosan indulok. Gátolajat szülés közben, azoknak akik gátvédelemmel szülnek. A tejcsi szaporítót szülés után, vagy ha nem megfelelő mennyiségű a tej. Nekem az tetszik bennük, hogy se tartósítószer, se illatanyag, se semmi mű cucc. Most nagyon rááltam ezekre. Még mosni is növényi tisztítóval mosok. Ez főleg újszülöttnél fontos.

Csibebogár! Az szomorú emlék lehet. Remélem mihamarabb örömöt is lelsz bennük. :lol:
Születési adataidat elmentettem, de nem tudom mikor nézem meg.

KépKép
KépKép
fioona

Hát nálunk még a doki szólt a férjemnek, hogy nézze, most jön a baba. :lol: De, ha a férjed nem akarja látni maradhat a fejednél. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Ennyire nem bátor. :lol:

Ha a cicáival történik valami vérzős gond, rögtön jön, hogy csinálj vele valamit majd én megfogom.

Szerintem depis lenne, ha meglátná.
Egyszer végignéztünk egy 9 hónapot bemutató filmet és elmondták és mutatták is, hogy mennyi minden megváltozik egy nőben ilyenkor. Erre azt mondta, hogy egy férfinek nincs joga kérni egy nőtől, hogy szüljön neki gyereket, mert annyira rettenetes dolgot művel a baba a mama testével. :lol:

meriann

Halihó Lányok!

Bocsika, hogy eltűntem, de ma munka volt, szerencsére. Utálok unatkozni amúgy, főleg úgy, hogy egy csomó marketinges feladatom lenne, de abszulájte nincs hozzá kedvem, és ez gááááz....

Az én Apám még a vérvételen is elájul (ezért nem lehetett pilóta :-))
Eleinte erősen tiltakozott azellen, hogy ott legyen, aztán ugye volt egyszer egy kis mosolyszünetünk (no nem emiatt természetesen), mindenesetre azóta azt mondta, bejön.
Szerinte őt is fel kell majd mosni, mert elöbb el fog ájulni, mint ahogy a szülés megkezdődne. De azért próbál rugalmas lenni, és addig edz.

Már lerendezte a főnökénél, hogy inkább most a hétvégén is dolgozik (már 4.hete egyhuzamban), de Ő 25-én (az UH.n :-)) nem fog bemenni. Én sem, úgyhogy az a nap csak a miénk, a picivel :-)

Fiona: most néztem meg a 2006-os szoláromat, és akkor 6. házas napom lesz, és ráadásul a Holdam egyedül a Nap támogatja, a PLútó (X.ház) és a Merkúr (5.ház) támadja. Na erre mondtam, hogy csak úgy folytatom az asztrológiát, ha a sajátomat nem nézem!!! :evil: De ez nem jelent rosszat ugyi?

Kipróbáltam tegnap azt az olajat, amit ajánlottam. Képzeljétek el, hogy ahogy dörzsöltem vele magam, sztatikusan feltöltődtem. Ez mit jelent, van benne műanyag? :roll: Most komolyan?

Ne gondoljatok ingázás közben semmire, ez a legfontosabb!

Puszóka

Ja, ösztöndíjjal voltam kint Finnországban, és tanultam. Hihetetlen élményekben volt részem!

KépKép
KépKép
ragota

Ha jól emlékszem Aventos volt. Az nem az a természetes fajta. :(
De ne aggódj, Lillával én 300Ft-os testápolót kentem. :? Arra futotta akkor. :cry:
Biztos szép lehetett Finnország. Főleg ösztöndijjal. Azok még a gondtalan fiatalság évei. :)

Nézem a solárod, de 2006-2007-ig 8. házas nap. 2007-2008-ig 6. házas. Most az évet nézzem, vagy a 6. házast? A babát 8. házas nappal szülöd. Az neked jó, mert a 6. napról való lemondás nálad a holdat támogatja a radixban. Egyépként solár olyasmit nem jelőlhet, amit a radix nem tesz lehetővé.

KépKép
KépKép
fioona

Nézd meg mit írnak a flakono összetevőknek!

"Veszélyes összetevők:

Sodium-Laureth-Sulfate

A Sodium-Laureth-Sulfate alkoholos változata a Sodium-Lauryl-Sulfate-nak. Kevésbé irritáló, azonban komoly kiszáradást okozhat. A Sodium-Laureth-Sulfate és a Sodium-Lauryl-Sulfate is a tisztítószerekben vagy a samponokban található anyagokkal elreagálva rákkeltõ nitrátok és dioxidok keletkezéséhez járulhat hozzá. Csupán egyszeri hajmosással nagy mennyiségu nitrát kerülhet a vérkeringésbe.Néhány példa káros hatású összetevõkre

Szájvíz:
Alkohol, Ízesítõ anyagok, Sodium Lauryl Sulfate
Fogkrémek:
Fluor, Sodiumfluorid, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Propilénglükol, Szaharin
Samponok:
DEA, Diethylphtalat, LAS-Tenside, Oxybenzon, Propilénglükol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate
Hajkondicionáló:
DEA, Propilénglükol, Faggyú
Borotvahab v. borotvagél:
DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Faggyú, Só
Dezodorok:
Alumíniumsók, Bután, Propán, Propilénglükol, Alkohol, Talkum
Tusfürdõk, szappanok:
DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Faggyú
Krémek:
Formaldehyd, Glicerin, Kaolin, Lanolin, Ásványolaj, Parfüm, Petrolatum, Propylenglykol
Színezett nappali krémek/Make-up:
PEG, Ásványolaj, Parfüm, Propylenglykol, Glicerin

Ápolási termékekkel kapcsolatban nemcsak azt lenne fontos vizsgálnunk, hogy milyen anyagokat tartalmazzanak, hanem legalább annyira kéne arra is figyelni, miket nem szabadna tartalmazniuk. Számos szokványos szappan, krém és kozmetikai cikkben vannak olyan összetevõket, melyek bizonyítottan, vagy alaposan vélelmezhetõen károsak az egészségre, és nem kívánt reakciókat válthatnak ki. Listánk segítségével ismereteket szerezhet a káros összetevõk természetérõl.

Nem csak a levegõben, és az élelmiszerekben találhatunk szennyezõdéseket és mérgezõ anyagokat. Számos testápoló és háztartási tisztítószer is tartalmaz veszélyes anyagokat, melyek káros hatással lehetnek az egészségre. Olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, melyek egészségkárosító hatásukról ismertek. Az ilyen kémiai anyagoknak általában kicsi a molekulasúlyuk, így a bõrön keresztül a szervezetbe juthatnak, ahol a vérkeringés elszállítja õket a létfontosságú szervekhez, ahol súlyos károkat okozhatnak. Egy amerikai tanulmány beszámol arról, hogy az OSHA hivatala egy olyan kutatást végzett, amely során a testápoló szerekben található 2 983 kémiai anyagot vizsgálták meg. Ezek közül 884 mérgezõnek bizonyult!

- 146 daganatot/tumort okozhat
- 376 bõr és a szem irritációját idézheti elõ
- 314 biológiai változásokat eredményez
- 218 szaporodási problémákat okozhat
(egy anyag akár több helyen is szerepelhet)

Ezek az anyagok a mai napig alkotói a vizsgált testápolóknak! "

KépKép
KépKép
fioona

De nem értem, mert tegnap nekem is 8.házas nap jött ki, de ma a 2006-2007-re jött a 6.házas Nap. Most akkor mit csinálok rosszul? NEM ÉRTEM!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Lányok!
Egész nap rohantam, nem volt időm benézni, most meg már csak kapkodom a fejemet, annyi minden történt :D Jó, hogy így pezseg az élet!

Ágota :D Nagyon köszönöm az elemzést neked is, sok minden stimmel....most sajnos nincs időm részletesen visszaigazolni, mert viszem oltásra a Kutyagyereket (egy10 hetes golden retriever, Apától kaptam meglepibe) de majd mindenképp szeretnék veled még beszélni erről...szóval NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!

Meri! :D Remélem minden rendben, nekem is sokan mesélték, hoy mindíg "na, holnap megjön-érzésük" volt, aztán csak nem jött semmi....nekem változatlanul van pöttyözés, de az inga még mindíg jelzi a kispasit....

Csibebogár :D :D Kérlek ne haragudj, tegnap teljesen félre olvastam amit először írtál, remélem nem bántottalak meg a butaságommal :oops: Nagyon remélem, hogy ott a kiskrapek a pocidban, szorítok ezerrel és küldöm minden angyalkám, pozitív energiám, stb....

Kata :D Isteni, hogy jól vannak a lurkók, biztos minden rendben lesz a továbbiakban is!Vigyázz magatokra!

Adrienna! Isten éltessen!!

És mindenkinek, akinek nem írtam külön, millió puszi, ölelés, segítő angyalka, hatalmas pozitív energiák és minden egyéb jó!
porsika

Ágota legalul a neved mellett mi áll? Melyik év?

KépKép
KépKép
fioona

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Nekem erre 2007. július van írva!!!!!!!!!!!!!
Ez meg hogy lehet.
Azt írtam be, hogy a szolár kezdete 2006.július 20....

KépKép
KépKép
ragota

Porsika! Örülök, hogy jobban vagy, és nincs mit!

Szétrobban a fejem, megyek sétálni egyet. De lassan kezdődik az asztrológia... :-( ezt most nem várom annyira, mert a közérzetem...nos nem a legjobb. Tele vagyok, a hányinger közelében, a fejem is fáj, és még most is dolgozom.

Brrrrrrrrrr.

Puszmák.

KépKép
KépKép
ragota

Mindig az elöző évet kell beírni, mint amire kíváncsi vagy. Azt most hosszú lenne leírni miért. Ha 2006-osat akarod, 2005-öt írj be, vagy egyszerűen visszalépteted betöltés után.

KépKép
KépKép
fioona

Ágota azért pihenj is, meg persze a többi kismami is. Nehogy túlválaljátok magatokat!

KépKép
KépKép
fioona

túlválaljátok=túlvállaljátok

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

megcsináltam az új táblát. De megint gondom van. Be akartam írni Ágota szülésének időpontját, de dátumot nem fogad el a cellába. Tudom, hogy valahol be kell állítani, csak nem emlékszem hogy hol. Tud valaki segíteni?
Meri? Melyik kórházról írtál, mert olyan érzésem volt, mintha a mienkről írtál volna? (Flór Ferenc Kórház) Vagy csak ennyire hasonlóak a működésük?
Vani! A táblát kifejezetten az ingás eredmények nyomonkövetése miatt csináltam. Tanulmányozgasd. Egy pár nap múlva sokkal okosabbak leszünk, mert sorban eldől, hogy kivel mi újság.
Addig is gyúrjatok a babára!
Fanny Kép
fanny01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?