Sziasztok lányok és Mot papa!
Hú, hát nem semmi napom volt ma… Voltam a BMC-ben - fent egyetlen ülőhely sem volt, 13-an voltak előttem (+ a kísérők), hú mikor megláttam kicsit rosszul lettem…
Kb. 1 és 1/4 órát vártam, mire bekerültem. A bent létem kb. 5-10 perc között volt valahol, persze vetkőzéssel/öltözéssel együtt… és elfelejtettem egy csomó mindent megkérdezni.
De jó hírek: drága W. dokinak nagyon tetszett, amit odabent látott, 9 mm-es endometrium (ez a méhnyálkahártya, ugye?
) és ha jól vettem ki a szavaiból, elég sok tüszőcske (elfelejtettem mennyi, mekkora
). Mikor bekukkantott az UH-gal, az első reakciója az volt, hogy: " hú, hát ez jól indul"
:D:D:D:D:D Ez nagyon jól esett. Mától kell adjam magamnak az Orgalutránt (erről nemsokára mesélek még…), holnap este Gynazol, meg a párocskámnak holnaptól kell szednie a Sumamedet. Péntek reggel vérvétel. Úgyhogy lekopogom (kopp, kopp, kopp), eddig minden szépen alakul! Boldogságos vagyok, hogy jól reagálok a szurikra!
Na aztán, miután végeztem a dokinál, elmentem a Pharmafutárhoz a Progiért, meg a gyógyszertárban mindent kiváltottam, kivéve az Orgalutránt, azt nem kaptam, de úgy voltam vele, hogy majd itt, a környékünkön megrendelem, és holnap megyek érte. Aztán hazafelé az úton (egy kisebb fennakadásnál) nézegettem a stimus lapot, amikor megláttam, hogy MA este már kell szurni az Orgalutránt. A víz levert…mi lesz most. Elkezdtem hívni a környékünkön lévő gyógyszertárakat: nincs, elmentem egy viszonylag nagy patikába: nincs, sőt nem is tudták hogy mi az. Na, ez volt az a pont, amikor elkezdtem zokogni. Rádöbbetem, hogy ha ma nem kapok, akkor lehet, hogy nem lesz sikeres a stimu, meg csúszás, meg ki tudja - szóval rettenetesen el voltam keseredve. Próbáltam W. dokit hívni - nem volt elérhető, próbáltam a BMC-t - már nem vették fel (17:30 körül volt már), aztán eszembe jutott az én nődokim, aki a W.dokihoz küldött, hogy hátha tud valami másik számot, ahol el tudom érni - de nem tudott, szegénynek úgy sírtam a telefonba, mint a záporeső… aztán végül Ő javasolta (miután elmondtam, hogy mi az egéritatás tárgya), hogy próbáljam meg az I.női klinikai gyógyszertárat, szerinte ott kell lennie…Gyors hálákodás és sűrű elnézések kérése közepette elköszöntem…
Na akkor hívtam a tudakozót, meg a patikát, mondták, hogy "persze van!
, de siessen, mert csak 18 óráig vagyunk"… ÁÁÁÁÁ volt 25 percem, hogy kispestről, beérjek a felbontott Üllői úton, ahol egyfolytában dugó van, átverekedjem magam, de: SIKERÜLT, kereken 18 órára beestem az ajtón, és sikerült megvennem - amúgy az ottani gyógyszerész hölgyek igazi tündérek, köszönöm nekik!
De hát sikerült az egész oda utat sikerült végig bőgjem, és totál kikészülnöm… Már jól vagyok, nemsokára be is adom magamnak, ha már ennyit küzdöttem érte. Szóval ez történt ma velem…
Na megyek is, mert hulla vagyok (jól kikészültem, amit persze főleg a hormonokra tudok fogni
), és nemsokára kezdődik a született feleségek.
Holnap jelentkezem, legyetek jók, ja és bocsi a litániáért
Puszka!