Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti
Aranyos vagy jól esik, hogy felteszel a táblázatodba.Ez azt is jelenti,hogy én is csapat tag lettem!!!???
29 éves, Kiskunhalas, Dr. Szűcs Z., 1. lombik okt.
Szióka

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti
igazábol arra lennék kiváncsi,hogy az emlékeztetőt havonta egyet kell adni,és hogy esetleg még novemberben is beszurhatok egyet-e.valahol azt olvastam hogy lejárat után még 1 évig be lehet adni,de jo lett volna a dr.-nőtöl hallani
puszi

bibar

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Nekünk is antagonista protokoll volt!!! Puregon, merional és a végén még egy harmadik szuri is! Ciklus 2. napjától!!!

A Utrogestan 3x3 elég sokáig megy készülj fel rá!!!

DE TUTI SIKERES LESZ!!!! :)

Bonya :)

Tessék mindent kérdezni amiben nem vagy biztos, EZT A CSAPATOT NEM LEHET KIKÉSZÍTENI, ÉN IS PRÓBÁLTAM!!!! :)
mot

Szia Mot!
Ha jól értelmezem akkor nektek vagy kis pocaklakótok vagy kis törpikétek van.
Aranyos vagy azt hiszem lesz még sok kérdésem.
Mi 3 éve próbálkozunk orvosról orvosr sok mindenen keresztül mentem már.
Lehet, hogy én is tudok valamiben segíteni nektek.
Pusszancs mindenkinek!!! :P

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!

Itt aztán zajlik az élet!De remélem minden jóra fordul!

Édua,Milike..............SZORÍTUNK NEKTEK!

Meg persze a többieknek is!++++++++++++++++++++++++++++

Bonya,üdv a csapatban!Kérdezz bátran ,bárki szívesen segít!

További szép napot! :lol:
taptau

Bonya :)

22. hetet tapossa Drága Kis Kedvesem, pocaklakónkkal.

Nagyon szurkolunk Nektek is!!!! :) Sikerülni fog!!!!
mot

Mot
Gratula nektek!
Jól értem, hogy kedves papához van szerencsém.
Klasz, mert a fiús dolgokban te is tudsz nekünk segíteni.
Jó egészséget a kis pocaklakónak és a kevesednek is .
Ez mindig új erőt ad amikor hallom, hogy van azért akinek sikerült!!!! :lol:
Legyetek boldogok és megelégedettek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Edua nagyon szoritok értetek!!!

Bonya vannak siker storyk is, ha erőt akarsz néha kukkants át a babás topicba :) Segitenek a lányok, kérdezz nyugodtan. Szűcs dokinál jó kezekben leszel :)

(34+5)
chesti

chesti köszike a biztatást. Át fogok néha kukkantani, egyenlőre itt szeretnék megismerkedni mindenkivel.
Gratulálok a kis pocaklakotokhoz megnéztem a fényképeiteket.
Csinos kismama vagy.
Jó egészséget vigyuka magatokra. :lol:

bonya

Kép

Kép
bonya

Akik a Szűcshöz járnak közületek beszélt már vele vaki a Gynevacról!?
Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék úgy járni mint a barátnőm.
Kíváncsi lennék, hogy Ő milyen véleményen van.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya, :)

Én említettem Neki egyszer a Gynevac-ot és hát ahogy leírtad Koncz doki véleményét, valami hasonló volt az Övé is /elvégre a tanítványa/.
Szóval szerintem hagyd ki! :wink:

Kismoni
kismoni

Bonya:
Ismerősöm kérdezte Szűcsöt a Gynevacról, de neki azt mondta: felejtse el! :?
Mindenki mást mond, ilyenek ezek.
Én most felirattam egy homeopátiás cseppet ami jó a prolaktin hormonra (szinten tartja állítólag) Hát kíváncsi leszek rá. Most ha megjön utána elkezdem szedni, aztán várom a hatást. Remélem ennek nem lesz mellékhatása. :)
esperanza

Én is használtam kb. 5hónapja egy homeopátiás cseppet HORMEL'S ez is a hormonokra tesz jó hatást, de sajna csak egy üveggel tudtam elfogyasztani, mert hirtelen egész Mo.-on nem lehetett kapni.
Majd írd meg légyszi a nevét, mert én is küszködök a prolaktin szinttel, mert van egy jóindulatú daganat a hypophysisemen.
Köszike esperanza

bonya

Kép

Kép
bonya

Kismoni
Köszike akkor kihagyom lehet, hogy kivágna ha kiderülne a megkérdezése nélkül a háziorvosommal írattam fel, Ő meg nem kérdezte, hogy a centrumban mit javasoltak.

bonya

Kép

Kép
bonya

Esperanza,Brigi, Kriszti!
Lehet, hogy ismeritik az unokatestvéreimet hiszen kicsi a világ.
Fábiánné Biri Brigitta, Biri Andrea, Danóné Juhász V. Szilvia.
Sajnos ritkán talcsizunk, ha ismeritek adjátok át nekik az üdvözletem :Anita
Köszike

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok és Mot papa!

Köszönöm mindenkinek a biztatást , nagyon aranyosak vagytok!

Húúú akkor még jó hogy nem mondtam a Koncnak a gynevacot. :? Nem értem mi ez a sok ellentmondás a szer körül.

Bonya!
Üdv köztünk, még a nagy izgalmak közepette elfelejtettelek üdvözölni.

Kriszti!
Hát igen, úgy néz ki Koncnál maradunk. Hozzá kerültünk először, aztán másodszorra automatikusan magához ragadta a mappánkat. Kicsit furi a stilusa de aranyos...

A mensi manók nagyon kerülgetnek, a hasam már nagyon fáj, úgyhogy hamarosan kezdődik a dolog( remélem most egy darabig az utolsó) és a 2. naptól kezdődik egy még nagyobb dolog.... :wink:

Képzeljétek ma elment a párom az eurós gyógyszerért, és mondták neki hogy aztán a végeredményről kérnek egy fényképet. Tök jó, nem? Jaj én úgy fel vagyok dobodva, iszonyat nagyot fogok zuhanni ha mégsem jött össze.
lanett

Ja a tali!
Sajna én nem tudok menni.
Egyedül nem merek közlekedni még tömegközlekedési eszközzel sem, és Apa be van havazva határidős melóval.
De talán majd elgközelebb!
lanett

Sziasztok!

Hú de beindult a topik! :D :D :D

Lanett,

Nekem is antagonista volt,de nekem más gyogyók voltak.Puregon,merional,orgalutrán.Aztán sumamed az uramnak,utrogestan meg ovitrelle.Ennyi.

Lányok+Mot papa!

Rakjon már fel képet,aki tud,lássuk már egymást! :wink:

Kép
lukrécia

Ja és Lanett,

Az ovitrelle lesz a tüszőrepesztő,ne aggódj,azt majd később kell beadni és szólni fog mikor.Ne izgulj,sok sikert.

Kép
lukrécia

Bonya:
Sajnos nem ismerem őket. :(
Mastodynon cseppek=1900 Ft
esperanza

Sziasztok lányok és Mot papa!

Hú, hát nem semmi napom volt ma… Voltam a BMC-ben - fent egyetlen ülőhely sem volt, 13-an voltak előttem (+ a kísérők), hú mikor megláttam kicsit rosszul lettem… :( Kb. 1 és 1/4 órát vártam, mire bekerültem. A bent létem kb. 5-10 perc között volt valahol, persze vetkőzéssel/öltözéssel együtt… és elfelejtettem egy csomó mindent megkérdezni.
De jó hírek: drága W. dokinak nagyon tetszett, amit odabent látott, 9 mm-es endometrium (ez a méhnyálkahártya, ugye? :)) és ha jól vettem ki a szavaiból, elég sok tüszőcske (elfelejtettem mennyi, mekkora :(). Mikor bekukkantott az UH-gal, az első reakciója az volt, hogy: " hú, hát ez jól indul" :D:D:D:D:D:D Ez nagyon jól esett. Mától kell adjam magamnak az Orgalutránt (erről nemsokára mesélek még…), holnap este Gynazol, meg a párocskámnak holnaptól kell szednie a Sumamedet. Péntek reggel vérvétel. Úgyhogy lekopogom (kopp, kopp, kopp), eddig minden szépen alakul! Boldogságos vagyok, hogy jól reagálok a szurikra! :D
Na aztán, miután végeztem a dokinál, elmentem a Pharmafutárhoz a Progiért, meg a gyógyszertárban mindent kiváltottam, kivéve az Orgalutránt, azt nem kaptam, de úgy voltam vele, hogy majd itt, a környékünkön megrendelem, és holnap megyek érte. Aztán hazafelé az úton (egy kisebb fennakadásnál) nézegettem a stimus lapot, amikor megláttam, hogy MA este már kell szurni az Orgalutránt. A víz levert…mi lesz most. Elkezdtem hívni a környékünkön lévő gyógyszertárakat: nincs, elmentem egy viszonylag nagy patikába: nincs, sőt nem is tudták hogy mi az. Na, ez volt az a pont, amikor elkezdtem zokogni. Rádöbbetem, hogy ha ma nem kapok, akkor lehet, hogy nem lesz sikeres a stimu, meg csúszás, meg ki tudja - szóval rettenetesen el voltam keseredve. Próbáltam W. dokit hívni - nem volt elérhető, próbáltam a BMC-t - már nem vették fel (17:30 körül volt már), aztán eszembe jutott az én nődokim, aki a W.dokihoz küldött, hogy hátha tud valami másik számot, ahol el tudom érni - de nem tudott, szegénynek úgy sírtam a telefonba, mint a záporeső… aztán végül Ő javasolta (miután elmondtam, hogy mi az egéritatás tárgya), hogy próbáljam meg az I.női klinikai gyógyszertárat, szerinte ott kell lennie…Gyors hálákodás és sűrű elnézések kérése közepette elköszöntem… :) Na akkor hívtam a tudakozót, meg a patikát, mondták, hogy "persze van! :), de siessen, mert csak 18 óráig vagyunk"… ÁÁÁÁÁ volt 25 percem, hogy kispestről, beérjek a felbontott Üllői úton, ahol egyfolytában dugó van, átverekedjem magam, de: SIKERÜLT, kereken 18 órára beestem az ajtón, és sikerült megvennem - amúgy az ottani gyógyszerész hölgyek igazi tündérek, köszönöm nekik! :) De hát sikerült az egész oda utat sikerült végig bőgjem, és totál kikészülnöm… Már jól vagyok, nemsokára be is adom magamnak, ha már ennyit küzdöttem érte. Szóval ez történt ma velem…

Na megyek is, mert hulla vagyok (jól kikészültem, amit persze főleg a hormonokra tudok fogni :D), és nemsokára kezdődik a született feleségek.
Holnap jelentkezem, legyetek jók, ja és bocsi a litániáért :)

Puszka! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szép jó estét!

Hát,Zsókuci,ez a nap nem semmi!De a lényeg:"hát,ez jól indul" !!!!!!
Csak így tovább,nagyon szorítunk! :lol:

Lanett!Mostmár te következel!++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás mindenkinek! :wink:
taptau

Sziasztok!!!
Bibar,
ezt nem kérdeztem, de szerintem ha felhívod, biztos válaszol rá...

Bonya,
én sem ismerem őket, nem idevalósi vagyok! :lol: Debrecen környékéről "vándoroltam" ide...
A gynevacról én sem szóltam a BMC-ben, hisz sok doki ellenzi...Így inkább kipróbálom.... :wink:

Vajon mi van Csibével???Ma volt UH-n, de remélem csak a ksilánya foglalja le, és nem azért nem jelentkezik, mert gond van!!!
És vajon Juccal mi lehet???Ő már elég régóta nem ír!

Na, akkor dobok fel egy táblát is:
Edua,
végleg nem töröltelek ki, az adataid elmentettem, és remélem, hogy nagyon jó hírekkel szolgálsz.....
Kép Kép
Vendég

Kriszti,sikerült!
Köszi!Csak most a pocakosokhoz raktam!
taptau

Zsókuci
nem semmi lehetett ennyit idegeskedni,de most már nyugalom,vigyázni kell a tüszőkre!!!!!!!!

Kriszti
majd ha van időd ird át légyszi hogy tv-maci még nem tudja mikor megy vissza a fagyibabákért,elöször rendbe teszi magát testileg és lelkileg is.
remélem akkor majd ir ide is :D :D
szerintem beadom az emlékeztetőt igy is,ugyis lukréciával elfeleztünk egy dobozzal.végre holnap lesz az 5. szurim :D :D

Lukrécia
már alig várom a pénteki randinkat :D :D :D
hivj holnap hogy mi volt.

puszi és jó éjt mindenkinek

bibar

Taptau, láttam, már átkukkantottam...Örülök neki, és ha bármi van, nyugodtan írj!!!!!

Zsókuci, az igen!ÉN biztos leblokkoltam volna, ha ilyen helyzetbe kerülök!Vagy hisztirohamot kaptam volna, az idegtől! :lol:
De ügyesen megoldottad!Gratula!Már csak ezért is sikeres lesz ez a program!!!! :lol:
Kitartás, már nem sok van hátra!Örülök neki nagyon, hogy ilyen jól reagálsz!!!
Pihenj, azt hiszem rád is fér!
Mi is hamar fekszünk le, mert holnap egy nagyon fontos dolgot kell elintéznem, de erről majd holnap írok, ha már biztos lesz!
Annyit talán elárulhatok, hogy a jövőnk függ tőle, és nagyon reméljük, hogy összejön!

Na jó éjt mindenkinek!
Vendég

Zsókuci
nem semmi lehetett ennyit idegeskedni,de most már nyugalom,vigyázni kell a tüszőkre!!!!!!!!

Kriszti
majd ha van időd ird át légyszi hogy tv-maci még nem tudja mikor megy vissza a fagyibabákért,elöször rendbe teszi magát testileg és lelkileg is.
remélem akkor majd ir ide is :D :D
szerintem beadom az emlékeztetőt igy is,ugyis lukréciával elfeleztünk egy dobozzal.végre holnap lesz az 5. szurim :D :D

Lukrécia
már alig várom a pénteki randinkat :D :D :D
hivj holnap hogy mi volt.

puszi és jó éjt mindenkinek

bibar

Taptau, láttam, már átkukkantottam...Örülök neki, és ha bármi van, nyugodtan írj!!!!!

Zsókuci, az igen!ÉN biztos leblokkoltam volna, ha ilyen helyzetbe kerülök!Vagy hisztirohamot kaptam volna, az idegtől! :lol:
De ügyesen megoldottad!Gratula!Már csak ezért is sikeres lesz ez a program!!!! :lol:
Kitartás, már nem sok van hátra!Örülök neki nagyon, hogy ilyen jól reagálsz!!!
Pihenj, azt hiszem rád is fér!
Mi is hamar fekszünk le, mert holnap egy nagyon fontos dolgot kell elintéznem, de erről majd holnap írok, ha már biztos lesz!
Annyit talán elárulhatok, hogy a jövőnk függ tőle, és nagyon reméljük, hogy összejön!

Na jó éjt mindenkinek!
Vendég

Na, ez a hülye rendszer 2 X küldte el a hsz-emet...De látom Bibar is így járt!
Átírom Tv macit....
Vendég

Sziasztok,

Lukrécia,
most látom csak, hogy te is kb. ugyanazokat a gyógyikat kaptad, mint én. A Puregont és Merionalt oké, hogy együtt adom be, de a Orgalutránt is ezekkel együtt kell? Mert a tájékoztatóján mintha az lenne, de ma pl. úgy jött ki, hogy reggel szúrtam a Puregont és a Merionalt, de csak este az Orgalutránt. AKkor holnap szúrjam egybe reggel mind a hármat? Tanácstalan vagyok...

Köszi előre is, bár valószínűleg erre már nem fogsz reggelig válaszolni. :D Beadom, aztán meglátjuk mi lesz...

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt mindenkinek!

Zsókuci!
Gratula a tüszőcskékhez.
Elhiszem hogy megijedtél az Orgalutrán miatt. De mostmár minden rendben lesz.
Ügyes vagy!

Te hányadik ciklusnapon voltál UH-on?
A stimus lapomat nézegetve én most egy kicsit el vagyok keveredve. Második CN.-on kezdem a Menopurt, és a 6. stimus napra csinált egy kört, ami az UH-ot jelöli, ami ugye a 7. ciklusnapom.
De alul meg a 6. napnál jelölt vérvételt. Na most mit csináljak?Olyan gyorsan elmondta, fel kellett volna írnom magamnak külön.
Már most halálra stresszelem magam, pedig még a mensim se jött meg.
lanett

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Lanett, Zsókuci :)

Hajrá, hajrá!!!!

Nekünk is antagonista volt, Kedvesemmel minden este mentünk az ügyeletre és ott adták be egyszerre mind a három szurit!!! :)

SIKERÜLNI FOG!!!!
mot

Sziasztok,

Lanett,
köszönöm! :) Ari vagy! :)
Én a 3. cn-on kezdtem a szurikat, és az 5. stimus napon (tegnap) voltam UH-on, és pénteken (7. stimus napon) megyek vérvételre, meg EKG-ra (?). Szerintem hívd fel a BMC-t, az a biztos. :)

Mot,
mikor mondta anno a doki, hogy antagonista lesz, egyből Ti jutottatok eszembe, meg hogy nektek sikerült! Tehát a jó példa Ti vagytok! :):):)

Kriszti,
a múltkor kérdezted, amikor elkezdtem a szurikat, hogy nem csomósodott-e be. Akkor nem is, de a mai Orgalutrán injekciót amikor beadtam bőr alá (combba), akkor utána eléggé fájt, és be is csomósodott... Mit rontottam el? Ha tudsz, kérlek, válaszolj...

Köszönöm, szép napot mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :)

Nekünk popsiba és pocakba adták be mindig. Nem akartam otthon bénázni és az összekeverős miatt amúgy is le kellett menni az ügyeletre és ha már ott voltunk a puregont, orgalutrant is ők adták be.
mot

Szeretnék kérni segítséget a barátnőm itt van nálam akinek a Koncnál való sikertelenséget a Gynevacról írtam. Neki most lesz kb. 21-én kezdődik a stimuja a lombikhoz, (már 3 inszeme volt) és pár apróság érdekelné.
-A petesejt leszívás menete hogyan zajlik. pl.: altatnak-e?, meddig tart az altatás, és maga a beavatkozás?
-Hányorára kell meni a beavatkozáshoz és utána mikor engednek el.
-Doktor függő esetleg az időpontok?
-Fájdalommal jár-e utána?
Ha valaki leírná esetleg nekem részletesen, hogy mit hogyan csináltak nála nagyon megköszönném.
Szép napot kívánok nektek: Betti

bonya

Kép

Kép
bonya

A leszívás (punkció), rövid altatásos (nem mélyaltatás) beavatkozás, reggel kell menni, kb 15 perc a leszívás, de 4 órát kell a BMC-ben pihenni!!! Nem fáj, utánna sem (talán egy picit)!!!!

Szerintem nem doki függő az időpont, akihoz jársz, az fogja csinálni!!

DE A DOKI MAJD ELMOND MINDENT RÉSZLETESEN!!!

HAJRÁ!!!! :)
mot

Elküldöm, amit nekem Lázár doktornő írt:

"A Gynevacot nem vonták ki soha és nem is fogják kivonni a forgalomból. A forgalomba hozhatóság időpontján túl azonban a gyógyszertárak nam adhatják ki, hiába nem változik a hatása 1 év mulva se, ha hűtőszekrényben van tartva. Azért nem lehetett kapni 14 hónapig, és nem lehet októbertől ismét kapni, mert a HATÓSÁG visszatartja a következő gyártási sorozatot. Nem azért, mert baj van vele, hanem azért, mert valamiféle ellenérdekeltségnek tesznek eleget.

Ha kúra közben terhes lesz: ne hagyja abba, folytassa, mert csak így tud védekezni a szervezet egy gyulladéás miatt bekövetkező vetélés vagy koraszülés ellen.

Üdvözlettel
Dr Lázár Erika"

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Csajok!

Az RTL KLub-on most megy a Balázs Show és lombikosok vannak benne.

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be,még szunyálni akarok picit,éjszakára megyek dolgozni,ki kell bírni valahogy....

Bibarkám!

Holnap mesélek,ma már nem csörgök,most értem haza.Azért szeretlek,ne félj. :D

Zsókuci!

Most olvastam az orgalutrános sztorit,hát nem uncsi ez a stimu... :)
Most már ha reggel beadtad az orgalutránt,így add be ezután is,mert ez az a gyogyó,amit minden nap pont ugyanabban az időben kell beadni,mert 24 órás a hatása.Ezt nekem a BMC-ben mondták.Persze a többit is ajánlott ugyanakkor,de ezt tutrira.Az nem baj,hogy este beadtad,aztán másnap reggel,mert nem telt el 24 óránál több,csak most már akkor mindig reggel add be.Én az egyiket jobb oldalra,a másikat középre,a harmadikat bal oldalra adtam és cserélgettem,mit hova.Mindhármat bőr alá adtam.És az orgalutrán nekem is mindig bepirosodott és csípett,a többi nem.Ha még bármi van,kérdezz nyugodtan.Küldök tüszőnövesztőt++++++++++és szorítok nagyon!!

Kép
lukrécia

Lukrécia drága,

nagyon köszönöm, megnyugtattál... Egész nap lestem a válaszodat :D Holnap reggel a BMC-ben kezdek...
Köszönöm a drukkot, meg a tüszőnövesztőket.

Puszika!

Este még írok!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Örülök.Aztán most már ne idegeskedj,vigyázz a tüszőcskékre,növögessenek nyugiban.... :D
Holnap írj,hogy mi volt.Próbálj meg több mindent megjegyezni,mint a múltkor. :wink: Én úgy szoktam,hogy mikor diktálja a dokim,számolom az ujjaimon,mennyi van,aztán a méreteket meg nagyjából memorizálom.Asszem az a szám,amit legelőször mond,az a méhnyálkahártya!Ügyesen! :D
Puszi

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Köszönöm! :) Igyekszem mindent pontosan megjegyezni. Nem értem, hogy miért nem írja rá a lapomra, olyan jóóó lenne tudni :D
Amúgy amit meg nem értek már megint, hogy holnapra nincs beírva a stimus lapra, hogy kellene Puregon + Merional, csak a Orgalutrán van... Nem értem. Na mindegy, legfeljebb ha kell holnap hazaugrok érte, és beadom, mielőtt megyek dolgozni.

Na, lépek, majd élménybeszámolok holnap, remélem hamar végzek, mert sok munkám van és kezd gáz lenni (saját magamnak), hogy ennyit hiányzom mostanság...

Jó éjt mindenkinek!
Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Bonya:

ezt találtam neked a punkcióról:
http://www.infertility.hu/punkc.htm

Pusssz!

Kép

Kép
zsókuci

Szép jó reggelt!

Ha esetleg valakit érdekel:LOMBIKBABA.COM

Hogy készül az embrió?1.(Riport a Budai Meddőségi Centrumban,2006.szeptember 12.)

További szép napot!Szorítok Zsókuci! :lol:
taptau

www.lombikbaba.com

Na így a jó!
taptau

Sziasztok!

Képzeljétek, ma reggel adattam be az utolsó Gynevac injekciót a háziorvosomnál, akit én "ismertettem össze" a szerrel. Az asszisztense meséli, hogy a doktor úr azóta mindenkinek ajánlgatja a szert, úgyhogy egyre népszerűbb a körzetünkben a dolog. Olyan jól esett hallani, hátha - ha csak áttételesen is - segíteni tudok valakinek.

Üdv : Lyutka
lyutka

Sziasztok,

Hú, nagyon hosszú, de eredményes nap áll mögöttem :)
Reggel 7:30-kor kezdtem a BMC-ben egy jó kis vérvétellel, majd UH következett W.dokinál. A UH eredménye: 7-8 tüszőcske! :):):):):)Bár még van mit nőniük, de drága W.doki szerint ígéretesek :D Méhnyálkahártya: 9 mm. Meg kellett viszont várnom a vérvétel eredményét, aminek nagyon nem örültem, hiszen nem így terveztem... :shock: Elmentem a MOM-parkba reggelizni, aztán felmentem fogaskerekűvel a Szabadság-hegyre, sétálgattam, jégkrémet ettem meg ilyenek. Aztán mentem vissza 13 órára, akkor már szerencsére csak kb. 15-20 percet kellett várnom. Mondta, hogy jól reagálok a gyógyikra, a hormoneredményem tökéletes, írt még fel Orgalutránt (már kiváltottam :lol: ), és hétfőn újra kell mennem, szintén vérvétel, pisivizsgálat, UH-ra. És a lényeg - SZERDA: PUNKCIÓ, PÉNTEK: ET! :D:D:D:D :D :D Hú, el sem hiszem. :D :D

Lányok annyira boldog vagyok! :D El sem hiszem, olyan furcsa ez az egész. Egy hét múlva ilyenkor már lakni fognak a pocimban, remélhetően úgy 40 hétig :D Sosem voltam még ilyen közel ahhoz, hogy kisbabám legyen.

Na most megyek, mert még dolgozom, jelentkezem még:)
Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:
7-8 tüsző az tök jó!
Drukkolok neked nagyon!

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci :) Nagyon ügyi vagy, és már itt a nagy nap :) Mennek ám a babatapik :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hát akkor a talival mi lesz? :)
chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?