Sziasztok!
Ma aztán volt csacsogás!
Szeretem!
Zsúka!
Jókedv... félsiker!
Ezt már régóta tudjuk...
Nagyon drukk továbbra is!
Évi!
Úgy várom már, hogy ismét láthassam Dóricicát!
Olyan nagy már! Talizsongásod érezhető..., le sem tagadhatod!
Tudod, hogy úgyis kevés az idő és az infó! Én is mindig nekiindulok, hogy majd most!..., aztán infóhiány marad. Te meg rutinosabb is vagy!
Junko!
Megbeszéltük, hogy Mindenkinél elérkezik az idő, amikor segítséget kér! Nálad most jött el. A Kaáliban úgy felpörögnek majd az események, hogy már csak azt veszed észre, a táblában a neved és elötte egy zebra!
Még az is lehet, hogy amolyan "Csibés" zebra lesz...
Szépek a képek! Imádom Olaszországot!
Angie!
Ha jó Neked a 1/2 10, akkor felveszlek ott, ahol kiraktalak a múltkor. És igen, odatalálok!
Nem kis teljesítmény tőlem...
CsHeni!
Nem semmi, hogy ennyire jól reagáltál a Clostira! Hát ezért kell az UH! Érthető a feszítés a petefészkedben...
Én sem tudom, mi a séma abban az esetben, ha ennyi tüsző érik.(nekem bevallom megfordult a fejemben a repiszuri, de én már "állandó" sémában gondolkozom...
)
Mindenesetre az esély nagyon jóóó! Bízom benne, hogy megrepednek szépen és eredményesen!
Nagyon jó csaj vagy, úgyhogy tessék dolgozni a gének továbbvitelén!
Timika!
Okvetlenül kérjük majd a tvszereplés pontos dátumát!
Jucmuc!
Az általam felvetett ötlet úgy látom elfogadva!
Továbbra is támogatom a távolból!
Mátra!
Értem én, hogy utánaolvastál a dolognak, Nárcisz is segített és remélhetőleg nincs baj(?)..., DE pénteken nem megoldható az orvos??? Nem szeretnélek megbántani, hisz nem ismerem az elmúlt napok történéseit, csak egyet tudok, szeretném, ha nem ismétlődne meg a dolog soha többet!
Nomi!
Bízom benne, hogy nem lesz baj! (Mást sokkal könnyebb megnyugtatni
)
Nagyon erős a karám!
Orvos mindenképpen! Talán már meg is jártad...
Rolly!
Minden nap egy pici életjel!!!
Apró hozzászólás, aztán ráérős időben jön a hosszú!
Látod, akárhogy is, de megoldod...
Puszó Mindenkinek!
Brill