Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Gabó!Nekem is bulizhatnékom van. :P Úgy néz ki szombaton megyek!Megint lány buli lesz.
kola2

Ma találkoztunk Amicával és a gyerekekkel.Nagyon helyesek! :P
kola2

Szemizo!Jajaj itt a nyalókám amire már régóta vágyom!!!! :lol: :lol:
Hú milyen magabiztos nagylegény tárul elénk!!!!Kis úszóbajnok!!

Vero!Hú apám nem lehetett semmi.De megnéztem volna a bunkó fejét!!!Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak nem iker terhes voltál mikor azt írtad,hogy elmentek a babók?

Kola!Menjél csak jó tesz ismét!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó lett a konyha, tetszik, jobb, mint volt!!! :D :D :D
Nagyon rendik voltak ma az asztalosok is! :D

Vero!

Nem lehetet semmi, én is tiszta ideg lettem volna, utálom az ilyet is! Férfiak! :evil: :evil: :evil:
Hát nem semmi, hogy már megjött, tiszta érdekes dolog ez a hormonrendszer, nem lehet tudni semmit.
Reménykedem, hogy második terhességemnél, nálam valami csoda történik, és teljesen jól leszek, olyan jó lenne. :)

Szemizo!

Nagyon jól néz ki Szecső, szerintem a képek alapján rád hasonlít! Vagy?

Zsani!

De jó neked, kívánom, hogy nagyon jól érezd magad!
:)

katus78

vero
köszi.és lehet akkor ezek szerint szoptatás alatt is ezt használni,ugye?és ha a reklámokból jól vettem ki,akkor ezeket recept nélkül is lehet vásárolni?mert itt még nem voltam orvosnál,nem jártam nőgyogyi után,pedig mennem kell az éves rákszűrésre :roll:

gabó
köszi a dícséretet.szerintem úgy néz ki,mint egy lány,de én tudom,hogy fiú :wink: .igaz a nyalókát még nem róla mintázták :lol: :lol: :lol:

a bulizásról annyit,hogy épp ma du eldöntöttük,hogy okt végén megyünk sopronba(őszi szünet lesz,péter meg próbál szabit kérni.szóval ha nem vagyok túl pofátlan,találkozhatnánk valahol sokakkal?bár igaz,hogy szombat,vasárnap,meg pont halottak napja előtti hétvége,de hátha összejönne.olyan jó lenne pletyizni kicsit.de ha nem,nem.nem aakarnék erőszakoskodni.eszter,andi,remélemlegalább veletek tudunk majd randizni legalább.no meg zsanett is közel lakik anyósomékhoz-egy kis deák téri séta?!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

katus
igen,rám hasonlít,de szerencsére magassága az apáé(nekem ugyenis csak mélységem van :oops: ).

vero
még bele is kellett volna tolatni kicsit.a barom.na de itt pesten ami van....! :shock: :x :twisted: :roll: .itt az autósok nem normálisak.

zsani
szórakozz nagyot(helyettem is :wink: )!

ja,és szecső:ma akkorát esett az uszodában,hogy javasolta a tanító néni(a napközis hordja őket) vigyem el orvoshoz,igaz nem ájult el,de kicsit szédelgett.a könyökét ütötte meg+ azon az oldalon a füle sebesült meg.az én okos kicsi fiam természetesen szaladt,amit ugye nem szabad.de nem mentünk sehova,majd ha rosszul lesz(azt mondta,hogy hányhat,szédeleghet,na majd akkor)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

vény nélkül és lehet szopi alatt, megkérdeztem. Ha sok a pityy meg a putty :P , akkor nem éri meg, mi még elég fáradtkák vagyunk még ahhoz h soxor szeretgessük egymást, inkább ilyen nyugdíjas szex van (kéz-simi+puszi+tv+alvás) :wink:

Amíg nem döntjük el mi legyen, addig ezt használjuk.
Laci tiszta bolond a fiáért és szeretne még babát. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Megyek feleségezni...
Vendég

Szegény Szecső gyógypuszit neki!! Nem lesz semmi, ne aggódj!!!!
Vendég

Gabó,
sörözöl délután? :) Nahát! :) Nekem is bulizhatnékom van, szóljatok, ha összejön valami, mennék én is! :) Dorka alszik éjjel, ezzel nem lesz gond. (Szexet sem szokta megzavarni... :wink:)
De én úúúgy ropnék már! :)
És Gabó, néha én is befordulok ám! :) :shock:

Katus,
Dorka, amikor hanyatt fekszik, sokszor rettentően erőlködik, mint aki fel akar ülni. Nem csak a fejét emeli, hanem a törzsét is! :shock: Én már sokszor félve nézem, mondom, neki - persze nem érti - hogy ez neki még nem megy, ne akarja, de hiába. Néha rossz nézni.

A jó hír viszont az, hogy már 2. napja, napközben többször is egy pillanat alatt átfordul hátról hasra. :D Eddig pár naponta egyszer fordult elő, most meg naponta többször és tök gyorsan. :D

És örülök, hogy szépek lettek a szekrényajtók! :) :)

Csilla,
húúú, az a nyalóka!! :oops: Durvaaa, még rosszat fogok álmodni éjszaka! :lol:
Szecső nagyon nagy abban az úszószemüvegben és sapiban! :) És remélem nem lesz semmi utóhatása annak az elesésnek!!!

Vero,
ez igen!! :) Mondd meg nekik! :) A vén trotty! :twisted:
Ők is okoznak balesetet, nem csak mi! :)
Sajnálom, hogy megjött... És akkor most ez be is áll majd?
Nekem egyszer volt pár napig, azóta sem. Huhh...

Na, én meg lépek Szökést nézni!

Jóccakát! :)

Ja, és lehet, hogy lesz új gépünk!! hihihihiiii! :)

nadine81

sziasztok!

Zsanett, de jó, hogy végre megismertük egymást! :D már sokszor elmentünk egymás mellett. Siettünk haza ebédelni és szunyni :lol:

Csilla, ma is votl egy röpke hiszti, kivitték az udvarra és lecsillapodott :roll: már a csoportban ebédelt :oops:
Gyeretek Ágnesnézőbe!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Az a 40ezerért is hormonos kütyü, helyi minimális hormonkezelés és spirál keveréke. Mirena a neve, tényleg alig van mellette vérzés vagy nincs is, 5évig maradhat fenn, már nem tudom ki írt róla :roll:
Én ezügyben nem bírok dönteni,

Katus a gyógyszerészeknek mi a véleménye????????????????
Örülök, hogy tetszik a konyhád!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
amica

Jó estét!

Csak egy pillanatra ugrottam be.Azt hiszem hétfőn hazafelé a szülőiről megfáztam.Fáj a fejem,torkom,bedugult az orrom :( Megiszom a teám és bújok az ágyba.

Csilla,én nagyon-nagyon szívesen találkoznék veletek!

Amica,akkor végre tettetek egy lépést előre.Hurrá! :D

Katus,nekünk most lesz aktuális a garanciális javítás.Kíváncsi vagyok elvégzik-e.A belső udvar parkosítása is úgy néz ki,hogy egyszer legyomírtózták,félig-meddig beszórták fűmaggal.Most ember magasságú gaz van.
Örülök,hogy örülsz,hogy jó lett a szekrény :lol: :lol: :lol:

Vero,hát nem semmi vagy!Sok hülye azt hiszi,hogy ha kocsi van a segge alatt akkor már ő a jani(emlékezzünk csak az elütésemre...)
Azt hiszem ezt a Pharmatex-et megnézem magamnak!

Gabó,hú,de benne lennék én is egy jó kis buliban!!!

Kép

Kép
hajnus

Jó estét!

Csak egy pillanatra ugrottam be.Azt hiszem hétfőn hazafelé a szülőiről megfáztam.Fáj a fejem,torkom,bedugult az orrom :( Megiszom a teám és bújok az ágyba.

Csilla,én nagyon-nagyon szívesen találkoznék veletek!

Amica,akkor végre tettetek egy lépést előre.Hurrá! :D

Katus,nekünk most lesz aktuális a garanciális javítás.Kíváncsi vagyok elvégzik-e.A belső udvar parkosítása is úgy néz ki,hogy egyszer legyomírtózták,félig-meddig beszórták fűmaggal.Most ember magasságú gaz van.
Örülök,hogy örülsz,hogy jó lett a szekrény :lol: :lol: :lol:

Vero,hát nem semmi vagy!Sok hülye azt hiszi,hogy ha kocsi van a segge alatt akkor már ő a jani(emlékezzünk csak az elütésemre...)
Azt hiszem ezt a Pharmatex-et megnézem magamnak!

Gabó,hú,de benne lennék én is egy jó kis buliban!!!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!!
Komolyan mondom szét röhögtem magyam,mig a mai irkálmányokat olvastam...ez a vero féle nyugdijas szex nagyon tetszett.Szerintem sokan vagyunk igy!!!Bár már nekem is átalussz az éjszakát a kiscsaj,dehá biztos pont aklkor nem....

Szemizo

Egyszer kérdeztem még tőled,hogy a Szecsőnek ez a pontos neve,vagy ez már becenév.(még nem hallottam :oops: )
Eddig olyan tudatlan voltam azt hittem kiscsaj,erre ma rá kellett döbbennem hogy kisfiu.Hát bocsi ezért,neki ne áruld el a tudatlanságomat,mert kinevet!!!

Nadine

Ha beirod a ku-t ugyanazt irja ki mint a gé neked.Na ezt nem értem.Figyi megint elküldöm neked a képeket.Van albumom itt is,de ezek a képek nincsenek bent.(asszem)Bemásolni talán segit a férjem!!Ha nem segitesz ugye???
KÖSZI!!!
Vendég

Nadine

Küldtem a képeket.
Beirtam a gg-t,és ugyanolyan q(ku)lett!!Ez érdekes!!!
Szia!Kösz!!
Vendég

Hello emberek!

Annyit irtok, hogy nem gyozom olvasni! Ha egy-ket napot nem jovok, mar keptelenseg kovetni. A maiakat nagyjabol atolvastam, azokhoz talan hozza tudok szolni, ha meg emlekszem ra.

Vero,
A fertoi buli jo volt? Az Eszter (hugom) nem tudott menni, mert egy eskuvore ment Pestre aznap.
Ez az autos tortenet szep lehetett. Micsoda egy bunko, hogy nyomja a dudat. Meg azt lehetett volna javasolni neki, hogy ennel mar csak intelligensebb, ha bedugja a fulet es lalazik melle, hogy ne hallja amit mondasz. :D
A Pharmatex az egy zsele? Vagy micsoda? Es, ha zsele akkor hova teszed? :D Bocs, de meg sosem hallottam rola.

Katus,
Miert kellett uj szekrenyajtokat csinaltatni a konyhaban?

Gabi,
Jo a hajad! Tenyleg olyan mint azon a regi voros hajas kepen, csak most nem voros. :)

Hajni,
Hogyhogy megfaztal? Otthon meg jo az ido. Vagy nem jol tudom?
Eddig itt is nagyon jo nyarias volt, de ma egesz nap szakad az eso, olyan sotet van, hogy villany kell napkozben is. :?

Csilla,
Nagyon jo az uszosapis kep! A Bencet a nyaron jarattam otthon uszotanfolyamra. Ket het volt, hat nem tanult meg uszni a vegere, de legalabb be mert ugrani a melyvizbe, es onnan kievickelt a medence szelere. Majd jovo nyaron megint megyunk, akkor talan majd sikerul megtanulni az uszast is.

Nekunk tegnap megvolt az ovodai "ismerkedo/felmero" nap. Fel ora volt az egesz, a Bencenek kellett rajzolni egy onarckepet, aztan szavakat kellett az ovoneni utan mondani (gondolom, hogy lassa, tudja-e ejteni az osszes hangzot rendesen), aztan szineket kellett felismerni, utana ugyanez a formakkal, aztan vonal menten kivagni egy alakzatot. Kb. ennyi. Az alakzatok felismeresenel a Bence az ellipszist nem tudta, ill. tudja, csak akkor azt mondta, hogy oktogon! :lol: Ugy rohogtem. Mert az oktogon aztan nem egy alap forma, meg nem egy 5 eves szokincsebe valo szo szerintem.

Tegnap foztem szilvalekvart. Ugy tunik jo lett. A sutoben kell csinalni, igy nem nagy kunszt, alacsony hofokon elsuldogel egesz nap. Majd teszek kepet a kesz uvegekrol, mert kidekoraltuk oket ma reggel a Bencevel. (Ilyen sz@r idoben mas ugysem lehet csinalni.)

Kép
Kép
agi

Mar bennt vannak a spejzban a helyukon. :D
Kép

Kép
Kép
agi

Hát mi az,hogy ilyenkot senki nincs fent!!!!!!!!!

szemizo!!Hú nem ám agyrázkódást kapott!!!!!!!!!
Na majd akkor megpróbálom én is úgy igazítani,hogy akkor menjünk haza Husival.De jó lenne talizni!

Viol!Persze jöhetsz te is!!!Nagyon ügyi Dorka baba!!

Hajnus!Jobbulást!!!!

Vero!Ez a nyugdíjas szex nekem is nagyon tetszett!!!!Aranyos!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági!Ej,de ügyi vagy biztos finomak lettek!!Akkor megfelelt az oviba?Nagyon ügyes Bence!!Nagy ovisfiú!!!!!!!!!! :D :D

Na jól van lépek visszabújok apa mellé!Ma nálunk is csak kézi simi volt apa részére!!!

további jó éjt!
Vendég

Jó reggelt!

Hajnus,
jajajajajj, neked gyors jobbulást kívánok!!!

Erika (Rik)
megkaptam aképeket, már lekicsinyítettem őket, nemsokára csinálom a szalagot és küldöm akódot! :)

Ági,
"oktogon"!!! :lol: :lol: :lol: Ez jóóó! :) Milyen okos fiad van, hogy lepipálja a többieket! :)
Szépek az üvegek, olyan igazi lekváros - befőttes - nagyis! :) :)

Gabó,
hát te tényleg nem szeretsz aludni! :) :) :)

Ez jó! :) Volt egy babás-mamás "buli", most meg majd következik a mamás-bulis-ereszd el a hajam buli! :lol: :lol: :lol: :lol:

"Kézi simi" :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor most szépen mindenki elmeséli milyen volt az éjszaka? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Erika (Rik)

elküldtem a kódokat. Úgy, ahogy van, egy az egyben másold be aprofilodba és elvileg jó kell hogy legyen. :)

nadine81

Basszus!!

Erika,
megtelt a postafiókod! :shock: Ü :lol: rítsd, mert addig nem kapod meg az enyémet! :? :roll:

nadine81

:lol: :lol: :lol:

Lüke Viol!!

Nem telt meg, Erika, hanem rossz helyre küldtem! :) Lehagytam a 05-öt a végéről! Dea ztán másodszorra sikerült! :) :) :)

nadine81

"A fütyi kérelme:

Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.

Indokaim a következők:
-Nagy mélységekben dolgozom,
-Bármely helyzetben először a fejem dugom be,
-Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,
-Nedves környezetben kell dolgoznom,
-Magas hőmérsékleten dolgozom,
-Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.

Tisztelt Hímvessző!

Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük. Sajnálattal közöljük,
hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:

-Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
-Kis erőkifejtés után elszenderedik,
-Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,
-Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
-Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,
-Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
-Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,
-Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,
-Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.

Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.

Bérosztály"

nadine81

Ma pogácsát sütök!!

nadine81

Viol!Hát ez kurva jó!Teljes igazság!!!
Nyami pogácsa!És milyet?Tepertős,sajtos..!
Vendég

Viol!!
Most megprobálom,köszi!!
Ja és nyitom az ablakot a pogácsáknak!!!
Erika
Vendég

Viol!!!
S.O.S!!!
Vendég

Nem tudom hovas kell bemásolni as profilba.Ebbe segits nekem !!!
Én meg épp a töltött husomat csinálom,de figyizek...
Vendég

Ági,
Tulképp én csak fél órát voltam kinn, azt is 4ig. Tehát a nagy tömegről lemaradtam (ebéd+mindenki ott van). Ketten mentünk Ivcsimanóval, nem akartam sokáig maradni. Ezért nem is tudtam h az Eszter nem volt.
Pharmatex egy spermicid tabletta, kicsi fehér, be kell vizezni és eksön előtt 10 perccel használni (nem a szájban :wink: ). Felolvad és olyan mint a víz. Van valami krém is, meg kúp =>de kötve hiszem hogy az is olyan mint a víz ezért azt nem gondolom kipróbálni :roll: . Nincs benne hormon, nekem ezért szimpi.

Jók a lekik!! 8) :lol:
oktogon: :lol: :lol:
(Én egyszer pentaméter helyett pentagont mondam gimiben. :lol: :lol: Jó napja lett a tanárnak. :lol: :lol:)

Ezek a mai gyerekek ilyeneket tudnak. Egyik kisfiú mutogatott nekem állatkákat egy mesekönyvben: ez egy mókus, ez egy jóóka, ez egy nyuszi, ez egy OPOSSZUM ! :shock: :shock: :lol:
Áron meg a dinóival van megáldva nagyon kicsi kora óta: Anya, hol vannak a Sauropodák? (Anyunak fogalma sincs mi az... :shock: )

Gabó,
Jó lett a frizud!! 8) Nálunk is zsufi van, főleg mióta megvan a 3. férfi! Esélyem sincs hogy valaha 1 óránál tovább rend lesz! :cry:
Vendég

Vero

nem válaszoltál arra a kérdésre(nem én kérdeztem,de engem is érdekel),hogy voltál ikrekkel terhes és elvetéltél???Megosztod ezt velünk :?: :?: :?: :idea:
Vendég

sikerült talán...
Vendég

Vagy?
Vendég

Hát lányok!!Ez a gyerek úgy eltüntette a cumiját,hogy vagy egy órája azt keresem,de sehol sincs.Most kapott egy cumit azzal barátkozik.Kiváncsi leszek mikor és honnan kerül elő!!

Vero!ezek a mai gyerekek tényleg okosabbak mint pl.én voltam az öcsém is olyanokat tud mondani,hogy az ember csak ámul és bámul.
Én megérek két kukis után pakolni hát még te három után!!És ez nem hiszem,hogy idővel jobb lenne.Vagy igen?Néha már kicsit unom is ezt a sok pakolászást persze a Levi után evidens,hogy anya pakol "még",de hogy apa után is...............!!!!

Ja igen amit Rik kérdez én kérdeztem asszem tegnap,de ha így van és nem akarsz róla beszélni megértjük és tiszteletben tarjuk!!
Vendég

Nadine(Viol)

Figyusz,ez nekünk nem megy apával....
amint látod csak a kodot irja ki,a képet nem teszi fel.Mit csinálunk rosszul???
Pogi milyen lett???
Vendég

Hú én is segítenék ám neked én béna vagyok nekem is apa csinálta nagy nehézségek árán.
Vendég

Vero!Köszönöm a frizkó dicsit!!

Nercsivel miújság?
Niki se nagyon jelentkezik!!
Vendég

annyit tudok,hogy a profilodba kell ezeket bemásolni ahová az aláírást!!Asszem,de ebben Viol a szakértő!!
Vendég

Helo Csajok!

vááo mennyit irtatok.nem lehet követni titeket! :shock: :D

Gabo:tök jo lett a hajad.olyan igazi fiatalos-nem mint ha öreg lennél.ne érts félre!jol áll nagyon!meggyogyultatok mindketten?

Eszty:Te jol vagy?meggyogyultál?gondolom hogy nincs sok idöd!nem harangoztad be szombaton a müsort és elfelejtettem megnézni :shock: most jutott eszembe! :oops:

Vero:nem semmi amit az öreg papa müvelt-jol leteremtetted akkor megérdemelte!
nem tudom sokan mit képzelnek magukrol.

Viol:ügyi Dorka hogy már igy forgolodik.Aszéplaki Violettárol Te tudsz vmit?vagy nem voltatok joban?

Katus:biztos szép lett a szekrény-nem kellett idegeskedned az asztalosok miatt -rendesek voltak-ez jo!hol laktok?

Rik:örülök hogy jo volt a nyaralás!gondolom nehéz visszaszokni a megszokott hétköznapokba.lesz 3.baba?????

Zsani:ez nagyon jo hogy Virág jobban van és már eszik jol.Neked meg biztosan jo lesz a csajos buli.kell egy kis kikapcs!

jaj nem tudom még kinek mit akartam irni elfelejtettem már.

jah Csilla:helyes kis Pasi a fiad!csak nem lesz semmi gond az elesésböl.jol van?

Esztermami:gratula a pocilakohoz!mit szeretnétek?nevetek van már?

köszi mindenkinek a gratuláciot!aranyosak vagytok!hát nagyon meglepödtünk mikor Breki mondta hogy kiskukis lesz!ugy örültünk .huh.
a kinai naptár szerint lánynak kellene lennie-de nekünk igy a jo hogy kukis lesz! :D
Nevekkel ugy vagyunk hogy sehogy.nagyon nehéz!Petinek a Máté tetszik.nekem a Bertalan vagy a Bendeguz.vagy még a Benjamin-de neki meg ezek a nevek annyira nem jönnek be.ugyhogy nehéz lesz!
de még van idönk!

tettem képeket az albumba,mert ide az istennek nem akar sikerülni-én nem tudom miert.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!Köszi mi már szuperül vagyunk.Hú nagyon jó lesz ám egy kiskukis a családban!!! :D :D :D Egálban lesztek!! :lol: :lol:
Vivus mit szólt hozzá?A Benjamin pedig nekem is nagyon tetszik ha a második is fiú lenne majd ezen a néven gondolkodom!
Vendég

Nagyon jók a Fertői képek!!Ott van a kiskukacos!!!!!!!!Juhéj
Vendég

Gabó:Vivi folyton puszilgtja a hasam.meg mondja hogy ott a Tecso.igen én mindig is Kukist szerettem volna.hát Apa is kicsattan az örömtöl.
ti mikorra terveztek kistesot?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

ikrekkel igen. :cry:
Bocs, hogy nem válaszoltam, pedig próbálok csak annnnnnnnnyit írtok!!
Vendég

Hát nemtom!Úgy terveztük,hogy 2-3 év legyen köztünk aztán jött egy olyanom,hogy most mégsem akarok most pedig van egy olyanom,hogy szeretnék.De mindenképpen úhy kell időzíteni ha lehet,hogy már elköltözés után az új kéróba szülessen.Asszem ráállunk megint.Most 5-hót próbálkoztunk nem jött össze egy hót kihagytunk,de most megint ráállunk kitudja mikor fog összejönni.A Balázs most lányt szeretne én meg most megint fiút!!
Vendég

értem!két év már mindenhogy lesz .az meg már joo!sztem.
hova költöztök és mikor?vettetek házikot vagy lakást?akkor legyen egy lány meg egy fiu :shock: :D
nem ám! :D csak vicceltem.

Vero:sajnálom!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Hahó,
most gyors leszek, mert nemtom mennyi időm bvan nmég, Dorka már régóta alszik, pogik készen vannak, sajtosak! :)

Erika,
nyisd meg a mailemet, jelöld ki az egészet amit küldtem, jobb egérrel klikkelj rá, kijelölődik.
Gyere be aprofilodba. Azt meg tudtad nyitni? Keresd meg azt a részt hogy aláírás, és oda szúrd me az egészet. jobb egérgombbal klikk, másolás. ha nem megy akkor csak az a megoldás marad, hogy elmondod milyen jelszóval szoktál ide belépni, én belépek az én gépemen és felteszem a profilodba. utána max megváltoztatod ajelszódat, ha nem bízol bennem és azt hiszed hogy a te nevedben akarnék később írni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de ilyen persze nem lesz. mert már csak ezt a megoldást látom

nadine81

az elején hülyeséget írtam a kujelölésről, de gondolom ez már úgyis megy. mert kijelölöd az egészet és utána jobb egér gombés utána másolás.
amikor aprofiklodba akarod beírni, ott pedig a jobb egéár gomb klikk után azt választod, hogy beszúrás

nadine81

Beus,
Violettáról már régóta nemtok semmit, mert nem tartjuk a kapcsolatot. amíg még dolgoztam és ő már nem volt ott, néha ment egykét mail, de az ia abbamaradt. könnyeket nem hullatok, mert sztem részéről is csak azért mentek a mailek, hogy menjenek. csak úgy. nem hiszem hogy őszintén érdekelte mi van velünk. hogy férjhez ment azt úgyis tudod, épüének is azt hiszem röjtökön, de nem bizti. és hogy hol tartanak azt sem tudom, amit utzoljára hallottam az az, hogy már megvan a telek! :lol:
barbitól néha megkérdezem de azaz igazség ő sem tud sokkal de sokkal többet. valamit biztosan de túl gyakran nem szoktam megkérdezni.
és hogy jóban voltunk-e... :) :) Hát, fura volt az egész, pláne a végefelé, kicsit betett nekem itt is ott, is próbált befeketíteni itt is ott is, de nem jött össze. nem tehetek róla hogy engem jobban szerettek/szeretnek mint őt a strandon. csak a rosszat hallottam róla mindig, de ezt csak magának köszönheti. és bökte a csőrét, hogy én meg nem.
most sokat járt apofám, lehet, hogy te jóban vagy vele... :?

nadine81

mi az albumosd címe?

nadine81

Beus én engedelmeddel a máté mellet teszem le a voksom, ha fiúnk lett volna máté lenne...

bendegúz és benjamin... hááát, végül is lehet, nem rossz! :) nem túl gyakoriak de nem is nagyon különlegesek. izgi, mi??? :) :) :)

nadine81

ja, magamnak pedig császármorzsát :D :D :D :D :D :D (smórni, smarni, kinek hogy tetszik... :)) csináltam meert nem szeretem a halászlevet. az van ma... :?

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?