Hello emberek!
Annyit irtok, hogy nem gyozom olvasni! Ha egy-ket napot nem jovok, mar keptelenseg kovetni. A maiakat nagyjabol atolvastam, azokhoz talan hozza tudok szolni, ha meg emlekszem ra.
Vero,
A fertoi buli jo volt? Az Eszter (hugom) nem tudott menni, mert egy eskuvore ment Pestre aznap.
Ez az autos tortenet szep lehetett. Micsoda egy bunko, hogy nyomja a dudat. Meg azt lehetett volna javasolni neki, hogy ennel mar csak intelligensebb, ha bedugja a fulet es lalazik melle, hogy ne hallja amit mondasz.
A Pharmatex az egy zsele? Vagy micsoda? Es, ha zsele akkor hova teszed?
Bocs, de meg sosem hallottam rola.
Katus,
Miert kellett uj szekrenyajtokat csinaltatni a konyhaban?
Gabi,
Jo a hajad! Tenyleg olyan mint azon a regi voros hajas kepen, csak most nem voros.
Hajni,
Hogyhogy megfaztal? Otthon meg jo az ido. Vagy nem jol tudom?
Eddig itt is nagyon jo nyarias volt, de ma egesz nap szakad az eso, olyan sotet van, hogy villany kell napkozben is.
Csilla,
Nagyon jo az uszosapis kep! A Bencet a nyaron jarattam otthon uszotanfolyamra. Ket het volt, hat nem tanult meg uszni a vegere, de legalabb be mert ugrani a melyvizbe, es onnan kievickelt a medence szelere. Majd jovo nyaron megint megyunk, akkor talan majd sikerul megtanulni az uszast is.
Nekunk tegnap megvolt az ovodai "ismerkedo/felmero" nap. Fel ora volt az egesz, a Bencenek kellett rajzolni egy onarckepet, aztan szavakat kellett az ovoneni utan mondani (gondolom, hogy lassa, tudja-e ejteni az osszes hangzot rendesen), aztan szineket kellett felismerni, utana ugyanez a formakkal, aztan vonal menten kivagni egy alakzatot. Kb. ennyi. Az alakzatok felismeresenel a Bence az ellipszist nem tudta, ill. tudja, csak akkor azt mondta, hogy oktogon!
Ugy rohogtem. Mert az oktogon aztan nem egy alap forma, meg nem egy 5 eves szokincsebe valo szo szerintem.
Tegnap foztem szilvalekvart. Ugy tunik jo lett. A sutoben kell csinalni, igy nem nagy kunszt, alacsony hofokon elsuldogel egesz nap. Majd teszek kepet a kesz uvegekrol, mert kidekoraltuk oket ma reggel a Bencevel. (Ilyen sz@r idoben mas ugysem lehet csinalni.)