Kedves Lányok,
még mindig alig merem leírni, de úgy tűnik, TERHES VAGYOK!!!!!! Istenem, nem hiszem el, de Harcimókus annyiszor elmondta
, hogy ez jelenleg tuti biztos! 2088 a HCG-m, úgyhogy valszeg ketten vannak
Ma reggel is pozitív lett a teszt, harcimókus rámparancsolt
hogy azonnal rohanjak vérvételre, nekem remegett a lábam, mikor Harci meglátta a tesztet, azt mondta, hogy ilyen vastag csíkjai utoljára Zsebinek voltak!
Most már kezdek magamhoz térni, 5 éve várjuk ár a babákat, igazából azt gondoltam, hogy soha nem fogom megtudni, milyen érzés egy pozitív teszt, annyi negatívat láttam már. Úgyhogy lányok, ne adjátok fel, biztos, hogy sikerülni fog!
Annyira aranyosak vagytok, hogy ennyire szurkoltatok nekünk
, nagyon sokat jelent, jelentett nekem, köszönöm.
Kiscsibe, elmondani nem tudom, mennyire elszomorodtam, mikor olvastalak, ugye azért már jól vagy? Nagyon sokat gondolok rád...
Lola, drukkolok, holnap lesz a beültid, ugye?
Kismókus, szerinted már be merjek kerülni a táblába? nem kéne megvárnarnom az UH-t? Lehet, hogy akkor már semmit nem fognak látni
Kiscsillag, én is nagyon be voltam szarva a punkciótól, de hidd el, tényleg semmi az egész. Sem előtte, sem utána nem érzel szinte semmit, ill. ha utána érzed a pocakodat, adnak egy cataflamot és az is elmúlik. Bizonyos értelemben még könnyebb, mint egy nőgyógyászati vizsgálat, mert nem érzel abszolút semmit. és nagyon rövid ideig tart. És biztos gyönyörűszép petesejteket találnak majd