Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Kiscsillag
azért nem írtam többet az átjárhatósgái vizsgálatról mert nem akartalak megijeszteni. Nekem nagyon rossz volt. Előtte interneten olvastam hogy akinek nem átjárható annak fáj. Én annak idején aki felvett akkor az osztályra megkérdeztem, hogy fáj-e, ő azt mondta, hogy nem, és hogy eddig még nem panaszkodtak.
Hát én előszőr is mikor felhejezték a katétert és felálltam úgy fektettek vissza mert mert majdnem elájultam (életemben nem ájultam még el), ezekután a 2-ról kellett szépen leliftezni a földszintre. Hát a kontrasztanyag sem esett jól. Aztán vissza a 2-ra. És aztán az ágyikómban szenvedtem kb. 1 órát. De végülis túléltem.

Volt amikor valaki az altatásról kérdezett akkor sem meséltem, nehogy megijesszek valakit, mert nekem már azzal is volt gondom.
Na mindegy.

Mindenkinek drukkolok ezerrel, hogy minden úgy sikerüljön ahogy azt eltervezte!

Mindenkinek szép délutánt

Erika
erika13

Erika megkérdezhetem, hogy neked hol csinálták az Átjárhatóságit??
Ági28

Ági Nagyon, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és elkezdhesd a hatodik, egyben utolsó inszemet! :) Drukk, drukk, drukk!!!

Erika Engem nem ijesztesz meg, Én hála a jó égnek túlvagyok rajta! És szerencsére teljesen átjárható vagyok és ennek ellenére nagyon fájt, a végén Én is majdnem elájultam, de ezt már nemakartam írni. Mindenesetre le kellett ülnöm és innom kellett egy pohár vizet. Ja és engem nem vettek fel semmilyen osztályra és nem volt semmilyen ágy ahova lefekhettem volna. :( Megcsinálta a doki, kicsit ülnöm kellett aztán várnom fél órát, majd mehettem haza.
Az altatást viszont Én kérdeztem, de most már tényleg mindegy. :) Ez szerintem nem megijesztés, csak jobb ha felkészül az ember lánya a fájdalomra, mintha ott éri meglepetés. Szerintem.

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

Ági
nekem az átjárhatóságit a SOTE II-ön csinálták, és itt csinálta meg az orvosom a hormonos vérvételeket is
Téged sem fektettek be? Te is csak bementél és rögtön haza mint Kiscsillag? Neked hol csinálták?

Kiscsillag
Neked hol csinálták?
engem a dokim befektetett 1 napra, vagyis reggel kaptam egy ágyat, át kellett öltöznöm is, és szépen vártam hogy mikor jön értem (kb. 3/4 1-kor szólt hogy akkor most mehetek, és este 6-kor mentem haza.
Ja és sajna nekem azért fájt nagyon mert az egyik már eredésénél zárt volt, és a másik az telítődött de nem volt átjárható.

Sziasztok

Erika
erika13

lányok, drukkokjatok... nem bírtam tovább és ma, a 12. napon, délután csináltam egy tesztet, és azonnal, 1 másodpercen belül határozottan pozitív lett!

Teljesen magamon kívül vagyok, nem értem az egészet, tudjátok, nekem volt az a nagy görcs, meg komoly vérzés az 5-7. napokon. lehetséges ez? Nem lehet... biztos tévedés. Holnap reggel megint csinálok egyet. Annyira félek elhinni...

Csibe, mi a helyzet?
szonya

Szonya!
Ez nagyon bíztató!! :D
Drukkolok!
Nem mész be egy vérvételre?

Lona
lona1

Szonya :)
Csak Lonát tudom ismételni! ++++++++++++
angel37

Jaj, hát nem tudom, meg vagyok zavarodva... írok Harcinak :-)
szonya

Sziasztok!

Lehet, hogy nagyon hülye kérdésem van, de tanácstalan vagyok. Marvelont szedtem, múlt héten fejeztem be pénteken. Mától kell(ene) szúrnom a Gonal-F-t de még nem jött meg a menszeszem. Illetve elkezdődött, de nem az igazi. Ettől még elkezdhetem?
Tudom, a Kaálit kellett volna felhivnom, de megkaptam ezt a vacak virust és átaludtam a délutánt.
Előre is köszönöm
Zsófi
zsofian

Zsófi,
nekem annak idején azt mondta a doktorő, hogy akár megjön, akár nem, mindenképpen szúrjam a Gonalt a megbeszélt napon.

De egyébként hívd fel őket most, még biztos bent vannak, egyébként ezt szerintem az asszisztensek is meg tudják mondani, ők poedig még hétvégén vagy este is bent vannak, úgy tudom. Szóval szerintem telefonálj a biztonság kedvéért.
szonya

Szonya! :D
Hu ez akkor pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Nagyon örülök,annyira szomoru voltam a vérzés miatt!
Átérzem az örömöd!
Én amikor megcsináltam a tesztet annyira sirtam,hogy a férjem nem értette hogy miért is hivtam!

Zsofi! :D
Én szerintem kezd el a gonált mert ez egy mesterséges ciklus amit létrehoznak ilyenkor és nem biztos hogy olyan a menstruácio mint egyébként!De Harcimokus biztos tud segiteni neked!

KépKépKépKép
aniko24

Ki az a Harcimókus??? Legalább megtudom :)
zsofian

Kiscsillag! :D
Én a 10-ik napon voltam ultrahahgon és kis mazsolákat lehetett csak látni meg se mérte szerintem a doktornő a tüszöimet!Igy a 8-ik napra neked ez teljesen jo! :D Mire legközelebb mész már szépen növögetni fognak! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

loislane!
nekem hiperstimum volt,és nem is lett akkor beülti.
pénteken beültetés!
ma kivették a maradék négy fagyókát,és holnap kell telózni!
utána következik 2 kemény hét.nme veszek tesztet,nehogy kísértésbe essek.
lola29

Szonya!
Én nem is mondok semmit sem, nem szabad elkiabálni, de mindesetre nagyon bíztató!!!! +++++++++++++++++++
Zsofian!
Nekem is pont így volt, a fogigátló teljesen leredukálta a vérzést, nekem aznap kezdődött mikor kezdtem a Suprefactot, másnap meg jött a Gonal. Ez teljesen normális így!!
Lola!!
Nagyon izgi!! Szorítok, hogy felébredjenek!!!
Pusz!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

most nem izgulok a felébredés miatt.múlt hónapban 2-ből kettő felébredt.2-3 ra számítsak,azt mondta a biológus
lola29

Köszönöm.
zsofian

szonya!

ez jól hangzik! én nagyon bízom benne! és pont a multkor arra gondoltam, hogy esetleg beágyazódáskor lehet egy kis vérzés meg görcs, lehet hogy hülyeség, de valahol hallottam... mindenesetre, ha pozitív a teszt akkor miért ne :)

lola!
akkor hajrá!

kiscsillag!
akkor én egy héttel mögötted kullogok, mert én még csak most kezdem növesztegetni a petécskéimet!
Amugy én is korán voltam 8 körül értünk oda. rózsaszín felső, sötét haj piros csíkokkal...
18-án is reggel 8 körül megyek

megyek szúrni!
mindenkinek drukk

katyerina

Csibe!
Remélem minden rendben volt ma és pihengettek :D

Lola!
Drukkolok, hogy szépen felébredjenek!

Szonya!
:D :D :D
Mire visszajövök, remélem gyönyör? HCG szintet is olvasok tôled!

Lányok!
Holnap ismét elutazok, addig nem tudlak olvasni titeket, de gondolni fogok rátok! Mindenkinek mennek a drukkjaim.
A szurik, bogyik, méhpempô, gynevac hassanak! Kismamik vigyázzanak és örüljenek!
Sziasztok:
Lona
lona1

Lona! :D
Jo utat!Vigyázz magadra!

Lola! :D
Drukkolok a kiseszkimoknak,hogy felébredjenek! Kép

Csibe! :D
Gondolom nagyon pihengetsz az embrike meg fészket rak odabennt! :wink:

Bols! :D
Hogy vagy?

Katyerina! :D
Drukkolok a szuriknak,hogy szép tüszök nöjenek tőle! Kép

Gabibi! :D
Remélem most már jol vagy a sok megprobáltatás után!

Lois! :D
Igazad van,csak ovatosan az örömködéssel! Kép Én is csak szépen csendben teszem!
Láttam tényleg visszavontad az ismeretségünket :evil: !

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Röviden tömören: nem sikerült. :cry: Azt mondták, h tulképpen osztódott, de nem tartották beültetés képesnek. Hát igen, inkább most nyeljem le, h nem jött össze, minthogy beágyazódjon, és el kelljen venni, vagy esetleg beteg baba szülessen... :cry:
Az a vacak, h hiperstimuzok még mindig, és pénteken is kell mennem.

Szonya!
++++++++++!!!! :wink:

Megyek pihizni, mindenkinek puszi!

Csibe
csibe73

Sziasztok Lányok! :)

Most látom, hogy tényleg elég régen tettem fel táblát :oops: :oops: :oops: , így hát tessék!
Remélem minden oké benne, ha mégsem, szóljatok!
És ha valaki új is szeretne bekerülni, az írja meg az adatokat, és a következőben ő is benne lesz. :lol: (Esetleg Szonya rögtön egy zebrával??? :lol: )

Csibe! :)
Várjuk a + híreket! :lol:

Magamról annyit, hogy szedem szorgalmasan a fogigátlót, és jövő kedden megyek Krizsa dokihoz!

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Csibe!

Miután elküldtem, utána láttam! :cry:
Nagyon sajnálom! :cry:
Pihenj sokat!
kismokus

Kismókus!

Semmi gond, beletörődöm. Majd legközelebb sikerülni fog! Asszem januárban...
Visszaminősíthetsz! :(

Lola!
gondolok Rád! Hajrá!

Szép álmokat Nektek!!!

Csibe
csibe73

Csibe!
Én is sajnálom! :cry:
Pihenj sokat!

KépKépKépKép
aniko24

Csibe!
Igazán sajnálom, nehéz lehet. Franc ebbe a hiábavalóságba :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Csibe!Tegnap reggel már kuksiztam mi van veletek.Nagyon sajnálom,ez a legszarabb.Mikor elérkezik az a nap,amit vársz,izgatott vagy,és tessék.Úgy le tudja lombozni az embert.Nálam is az van,hogy hónapokig próbálkozunk,és alig várom,hogy elteljen az az idő,amikor meg kéne,hogy jőjjőn,és lesem magam,hogy nehogy barnás folyásom legyen,mert akkor már tudom,hogy nincs remény.Ilyenkor feljívom a férjem és bőgök,hogy megint nem sikerűlt.Ezért bízok az intézetben,hogy segíteni fog.De olvaslak titeket,és látom hogy mennyi erőtök van ezt lenyelni,és tovább lépni.Ezt még meg kell tanulnom.Egyébként ma a balázs showban pont azokról lesz szó,akik így küzdenek a babáért.Én ma megyek Győrbe,és ott megyünk az intézetbe,szémélyesen felmérjük a terepet,és kérünk időpontot,aztán megyek az árral én is.Pihenj nagyon sokat,vigyázz magadra!Csiperke
csiperke

Erika Nekem a Kútvölgyi kórházban csinálták. Képzeld, Én is arra készűltem, hogy bent maradok vitten hálóinget is papucsot, mindent. Aztán kiderült, hogy szó sincs felvételről. Nagyon meglepődtem. Engem 8-tól 13-ig váratott a doki, gondolhatod, azt hittem megbolondulok, ráadásul ott volt az rengeteg újszölött kisbaba, meg rengeteg nagypocis kismami. Nagyon fájt a szívem. :( Aztán mikor kész lett, mondta, hogy várjunk még kb. fél órát, hogy nehogy rosszul legyek vagy valami, aztán mehettünk is. Nekem így volt. És mindenhol átjárható vagyok és mégis nagyon fájt. :( Nem is értem. :(

szonya Nagyon, de nagyon drukkolok, hogy ma is pozitívat tesztelj! Jelentkezz hamar!!

katyerina Én nem emlékszem rád. :( Igazából Én nem nagyon nézek se jobbra , se balra, se sehova. De már arra sem emlékszem, hogy Én miben voltam. :) Na, majd legközelebb!!

csibe Annyira sajnálom, hogy nem is tudom mit mondjak! :( :(
Kép
De nagyon erős lány vagy, adhatnál Nekem is belőle!!!

Lányok! :) Képzeljétek, megvolt a mai UH. :) Juuuuuuuuuuj nagyon , nagyon féleeeeeeeeeeeeek!!!!! :( Minden rendben és ezért szombaton punkció!!! Jaaaaaaaaaaaaaj egyik szemem sír a másik meg nevet. Nagyon, de nagyon félek!!! :( Írjatok lécci valami bíztatót!! Azt hiszem Én holnap már nem is tudok jönni dolgozni, annyira izgulok!!

kismokus írd be lécci 09.16. punkció! jaaaaaaj!!! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Szisztok csajok!!

NA megyünk tovább, de Dévisz nekem már a lombikot ecsetelte, mire észheztérítettem, hogy ez a 6. inszem sikerűlni fog.
Sajnos a Clostyt beszüntették, és helyette egy olyan gyogyót kaptam, amit csak a déliben lehet kiváltani, ha szerencsém van. Szerencsére ma reggel sikerűlt kiváltani, úgyhogy túl vagyok a gyogyón, szurin, mindenen!! :-) Ja és hétfő UH:.

Nekem is egy napra be kellett feküdnöm a koriba az átjárhatóságinál, kb 3-kor mentem haza. Nekem a Bajcsy korházban csinálták.
Ági28

Kiscsillag :)
ne izgulj ennyire :D :D nem egy nagy dolog.
UHn mi volt? :)

Csibe :)
sok kitartást és erőt a folytatáshoz!

Kismókus :)
stimu 22-án indul nálunk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést. Hihetetlennek tűnhet, de Tőletek egészen másként esik, mint a családtól, barátoktól. Ők is aranyosak, szorítanak... de Ti pontosan tudjátok, hogy min megy az ember lánya keresztül. És még ha személyesen nem is ismerjük egymást, akkor is sokkal beleérzőbbek tudunk lenni... Túlélem, túléltünk már rosszabb dolgokat is. Majd a legközelebbin... csak az bosszant, h én nem vagyok "egyszerű eset", ahogy a dokim is fogalmaz. Nem arról van szó, h szurkálás, punkció, bülti, várakozás... nem sikerült. Hanem már a punkció után valami elakad. Nem jó, h nem akarnak megtermékenyülni. Vizsgálták apát, de konkrétabban nem mondtak, talán pénteken... Remélem valamiféle összeférhetetlenségről van szó! :cry:

Csiperke!
Kapaszkodj nyugodtam belénk, mi nagyon erősek vagyunk! Majd Te is az leszel idővel... bár inkább azért legyél erős, mert le kell küzdened a terhességgel járó ...pl. hányingert! :wink:

Kiscsillag!
Drukkolok, h sok kis petikéd legyen! Ne félj, jó kezekben leszel, és nem lesz gond! Felfekszel az ágyra, megmérik a vérnyomidat és már nyomják is tűt a kezedbe. Abba megy az infi. Belenyomizzák a szurit, látod, h a lábpabúra mozog. A következő pillanatban pedig: Kiscsillag! Végeztünk! Ébresztő! Emeld a popsid! Pihensz kicsit, úgy 2 órát, majd mész a dokihoz... És persze aki vigyáz Rád (asszisztens, biológus, andrológus, szülésznő..., aki épp ott lesz), megmondja, h hány petikéd van. Lehet, h picit érzed a hasad, de fájni nem fog. Tényleg nem nagy ügy, bátran indul6sz neki! Nekünk már elhiheted!!!! :wink:

Ági!
Csuriba a kezem az inszemedhez!!!! :wink:

[/u]

Csibe
csibe73

Gabibi, Csiperke! Privi ment!

Csibe
csibe73

Jajj, most látom, h hülyeséget írtam!

szóval remélem, hogy NEM valamiféle összeférhetetlenségről van szó!!!!!!!
:oops:

Csibe
csibe73

Sziasztok!

Csibe,
nagyonnagyon sajnálom :cry: :cry: És még a hiperstimu is :(
Jobbulást és sok puszi neked! Januárban sikerülnie kell! :)

Ne félj! Tényleg semmi okod rá! :) :D
UH-n minden rendben, lesz majd sok petesejtecskéd! :D
Drukk a szombathoz! +++++++++++++++++++

Szonya,
hírek????

Kismókus,
szedd a bogyókat ügyesen! :wink:
Most nézem a táblát, a korom sajna már 33! :roll:

Ági,
drukk az UH-hoz! Jó, hogy tudtál szerezni gyogyót!

A patikában mondták, hogy megszűnt a Closty? Lehet tudni, hogy miért? Személy szerint engem nem érint, de nagyon kíváncsi vagyok!
angel37

Köszi a drukkokat. A Dévai mondta, hogy megszüntették a closyt- és helyette Serophene nevű gyogyót írt fel, amit szintén kivontak a törzskönyvből,és csak a déliben van még tartalék belőlle. Ja meg azt mondta még, hgy nagyon sok gyogyót beszüntettek a lombikhoz is.
Ági28

Ági,
nagyon köszi az infót!

Hú, akkor lehet, hogy nem lesz legközelebb az a szuri sem, amit most a stimunál kaptam? :shock:
angel37

hát nem tudom sajnos, hogy mikrt szüntettek meg. De biztos van helyette más.
Ági28

Sziasztok!

Csibe! Nagyon sajnálom!!! Írtam választ,remélem segít!

Szonya! Drukolok ezerrel!

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok Lányok!
Tudom már, miért is sugta valami, hogy nem lesz jó az októberi beülti. Ugyanis tegnapra a bal fülemen is kijött a fültőmirigy-gyulladás. Azonnal mentem a fülészetre, azt mondta a doki, hogy talán gyógyszerrel meguszhatom, és nem kell kórházba menni, mert gyorsan elkaptuk. A fájdalom sajnos megvan, de tény, hogy nincs ugy feldagadva, mint a multkor. Ugy hasogatott, hogy éjjel kb.2 órát aludtam csak. Holnap kell visszamennem a dokihoz, de remélem, hogy elkezd hatni addigra a gyógyszer!
Szonya!
Mivelhogy Anikó kitaposta a sikerszéria utját, világos, hogy összejön Neked! :D :wink: Várom nagyon a megerősitő tesztet!
Csibe!
olvastam, mi van. :cry: Nagyon sajnálom, hogy értelmetlen volt a hiperstimu! De most összedugják a fejüket az okosok, és kiderül, mi a baj, és januárban lesz Neked is zebrád!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi,
szegény! :( Jobbulást!
Gyerekkori emlékeim szerint a fülfájás iszonyú sz*r! :shock:

Így valóban jobb, hogy elhalasztottátok az októbert. Ezek után viszont tuti sikerülnie kell! :D
angel37

Sziasztok

Csibe
most olvastam, hogy ............... nagyon nagyon sajnálom, pedig annyira gondoltam rád, remélem, hogy legközelebb tuti lesz

Kiscsillag
érdekes egy dokid van, szerintem 1 HSG vizsgálat azért nem egy leányállom, szerintem holnap menj szabira és előtte csak pihenj pihenj pihenj és utána igyál soka sok folyadékot

Ági
drukk drukk drukk drukk.................

Melcsi
szegénykém nagyon sajnállak, ezért kárpótlásul legközelebb tuti (2-3) baba siker

Mindenkinek szép napos délutánt

Erika
erika13

Lányok! Holnap nem jövök, nem bírnám ki itt a napot! Jaaaj, csak el ne felejtsek valami fontos dolgot (pl. nem enni, nem inni :))!!! Gondoljatok lécci rám nagyon!!! Szombaton jelentkezem ahogy tudok!
Kép Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

Kiscsillag
Már nagyon várjuk a szombatot, hogy mesélj!

Erika
erika13

Kedves Lányok,
még mindig alig merem leírni, de úgy tűnik, TERHES VAGYOK!!!!!! Istenem, nem hiszem el, de Harcimókus annyiszor elmondta :-), hogy ez jelenleg tuti biztos! 2088 a HCG-m, úgyhogy valszeg ketten vannak :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol:

Ma reggel is pozitív lett a teszt, harcimókus rámparancsolt :-) hogy azonnal rohanjak vérvételre, nekem remegett a lábam, mikor Harci meglátta a tesztet, azt mondta, hogy ilyen vastag csíkjai utoljára Zsebinek voltak!

Most már kezdek magamhoz térni, 5 éve várjuk ár a babákat, igazából azt gondoltam, hogy soha nem fogom megtudni, milyen érzés egy pozitív teszt, annyi negatívat láttam már. Úgyhogy lányok, ne adjátok fel, biztos, hogy sikerülni fog!

Annyira aranyosak vagytok, hogy ennyire szurkoltatok nekünk :) , nagyon sokat jelent, jelentett nekem, köszönöm.

Kiscsibe, elmondani nem tudom, mennyire elszomorodtam, mikor olvastalak, ugye azért már jól vagy? Nagyon sokat gondolok rád...

Lola, drukkolok, holnap lesz a beültid, ugye?

Kismókus, szerinted már be merjek kerülni a táblába? nem kéne megvárnarnom az UH-t? Lehet, hogy akkor már semmit nem fognak látni :cry:

Kiscsillag, én is nagyon be voltam szarva a punkciótól, de hidd el, tényleg semmi az egész. Sem előtte, sem utána nem érzel szinte semmit, ill. ha utána érzed a pocakodat, adnak egy cataflamot és az is elmúlik. Bizonyos értelemben még könnyebb, mint egy nőgyógyászati vizsgálat, mert nem érzel abszolút semmit. és nagyon rövid ideig tart. És biztos gyönyörűszép petesejteket találnak majd :D
szonya

... és még egyszer köszönöm, Harcimókus, ugye, ez tényleg igaz? :P Köszönöm, és pont olyan jó fej vagy, mint gondoltam :-)
szonya

Szonya,
gratulálok! :) :) :) Bár a tegnapi után nem is vártam mást! :wink:

Már csak a babák száma a kérdés - vagy az sem? :lol:
angel37

Ja, és mi volt az az 5. napi vérzés? Vagy arról nem volt szó?

Nagyon gondolok majd rád! :D
És gyere a hírekkel, amint tudsz!
angel37

Szonya!
Tudtam én! Gratula! És hogy ráadásul kettő!!! :lol: :lol: Soxeretettel gratulálok, és vigyázz nagyon rájuk!!!! Én köszönöm már jobban vagyok, időnként még fájdogál, akkor lefexem, mert úgy jobb. De elvagyok. Majd legközelebb...

Kiscsillag!
Nagyon szorítunk, és TÉNYLEG NE F*SSÁL! :lol: Nincs miért!! Semmi az egész, meglátod!

Melcsi!
Látom, a Te életed sem egyszerű! Szólj a fülmanóknak, h ne rosszalkodjanak, mert Neked lassan más dolgod lesz! Puszi a füledre!!!

Csibe
csibe73

Szonya!
GRATULA :!: :P Neked is lesz most zebrácskád!

Kiscsillag! Meglátod minden oké lesz!

Kép

Gabi
gabibi

Szonya! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Én úgy gondolom, hogy már bekerülhetnél a táblába... :lol:
Ha úgy döntesz, írd meg az adatokat, és Tiéd a következő zebra!
kismokus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?