Sziasztok lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy invitáltok vissza és ezt bizony nem is tudom szó nélkül hagyni.
Akartam írni többeteknek, de sajnos a net annyira lassú, hogy egyszerűen nem bírok visszalapozni ezért most csak úgy emlékezetből.
Csibe!
Neked először is kitartást, és remélem már nem vagy úgy magad alatt az egyedülléttől. Tényleg te következel és ez annyira hihetetlen.
A Kaáliban a dokinőt választottam, persze elfeledtem a nevét.
Most próbálom újítani a leleteimet aztán majd meglátjuk mi lesz.
Timika!
Köszi. Egyenlőre még nem lombikom lesz, mert arra nem vagyok jogosult. De én is azt szeretném ha az inszem sikerülne elsőre.
Hazudnéák ha azt mondanám, nem reménykedek hátha addig is összejön, de próbálok az inszemre koncentrálni, mert nem akarom most már álmokba ringatnom magam.
Tündinek üzenném, hogy tartson ki. Bár nem hiszem hogy emlékezne rám, nekem azonban időnként ezsembe jut. Igazán nagyon boldog lennék, ha összejönne végre nekik.
Évi!
Neked is köszönöm, példával jársz elöttem.
Dórivel nem lehet betelni. Egy barátnőm aki olvasgat titeket (innen puszilom őt és a picurt
) ti vagytok a kedvencei.
Brill!
Köszi a pontot bezsebelem.
Ne aggódj, az UH miatt. Az ilyen babák nagyon erősek ám.
Narco!
Fel a fejjel. Szegény cicus, de biztos jó helyre került.
Mátra!
Jobban vagy azért? Majd a tali helyrerak.
Zsúka!
Remélem örömöd, htártalan optimizmusod nem véletlen...
Jucmuc!
Azért én is bízom bennetek, hogy okt elött hátha nálatok is lesz valami csoda.
Anikó kedves!
Nagyon-nagyon-nagyon megérdelmed már a babókat. Borzasztóan várom a 20-át. Sztem duplázol.
Minyimum!!!
Köszönöm a drukkokat továbbra is.
Rólam!
Nos igen megyünk a Kaáliba. A magánéletemben történt egy-két dolog ami rávilágított arra mit kell tennem. Erre vártam. Ehhez -talán mert még éretlen körte voltam eddig- el kellett telnie két évnek. Ha elöbb belevágtunk volna a Kaáliba, nem lett volna értelme így sikere sem. Hiszem azt hogy nekünk most jött el ez az idő. Azt gondolom sikerülni is fog és remélem ezt most nem a ciklus eleji optimizmusom mondatja velem.
Most vérvételek, ma nőgyógyász hétfőn pedig összeférhetetlenségi áll elöttem/tünk. Úgyhogy bevetettem magam az egészségügybe. Jó hogy még nincs vizitdíj, nagyot kaszálnának rajtam.
Hogy gyakrabban jövök-e közétek nem ígérem. Mert néha nehéz... Meg valahogy most így jobb. De ha a produkáltok még egy pár zebrát, úgysem tudom megálni.