Új privát üzeneted érkezett!

Mizujs felem?

Jelentem: jól vagyok! Ma bringáztam, de egyre jobban félek..pl. megyek el parkoló kocsisor mellett, és valaki figyelmetlenül kivágja rám az ajtót stb..na meg a rázkódás nagy sebesség mellett nem túl szerencsés.
Azt már én is megtapasztaltam, hogy a hormonok ilyenkor teljesen megváltoznak..egyrészt atomnyugodt vagyok, aztán meg furi volt, hogy minden jó pasit megnézek sóvárogva..na meg a sex még jobb lett.
Magamon már most látom 4+0 hetesen :lol: ..derekam, hátam, hasam erősebb. Új gyatyók után kell néznem.
A férjemmel még nem merjük elmondani senkinek..úgy tervezzük október végefelé jelentjük csak be a családnak. Addigra talán kiderül, lesz-e ebből valami.
Mondjuk most elég nehéz így ilyen kemény anyagot tanulnom..gondoljatok bele, 1. gyerek előtt állok. De már 1 hét múlva szabad leszek.

Kép
babancs

Elizabeth!

A petefészek szuri ovuláció után jó jel! Nekem is volt! A beágyazódás alatt határozottan fájdogált.

Athiz!

Szerintem se használj semmit orvosi utasítás nélkül! Ez nem helyes! Árthatsz magadnak.

Ceniko!

Jól alakul a görbéd! Úgy drukkolok egy kis tököshöz! :D

Kép
babancs

Babancs, én nem élem bele magamat! Tuti, hogy ebben a hónapban sem jött össze! :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

Ne légy pesszimista! A teszt úgyis igazolja majd. Mondjuk ez is egy jó hozzáállás, a célpesszimizmus. Így ha kudarc van, is könnyebb elviselni. De hát ez nem nagy kudarc..és még nem kell feladni!

Kép
babancs

Babancs e szerint a görbe szerint, ahol van , hogy pm, meg am, meg ahol x van azokon a napokon voltatok együtt? Szerinted melyik nap foganhatott a baba? Kép

Kép
elizabeth25

Babancs, mi már ez a 15. hónapja, hogy próbálkozunk, nektek meg két hónap alatt összejött! Azért van egy kis különbség!Nem? :?

Kép
elizabeth25

Igen, ahol van am., pm., meg x
16-cn-on fogant, augusztus 31-én (ez tuti :wink: )..29-én még -volt az LH-tesztem...

Kép
babancs

Athiz:
A tobbiek mar leszidtak, ezert en ettol most eltekintek. A progit 3-4 nappal peteeres utan szoktak elkezdeni szedetni a dokik amugy. Lehet kicsit koran kezdted ezert erzed, hogy panaszt okoz. Nagyon ovatosan kell a hormonokkal banni, mert a kovetkezo ciklusra is kihatnak. Viszont osztom Afonya velemenyet, az nagyon rossz ha szeded es aztan nem szeded. A hirtelen megvonas verzest valthat ki es vetelest is okozhat. Tehat a progi vagy negativ tesztig vagy a 12 hetig kell ha az ember elkezdte. Szoval ovatosan, ennyire nem hajt minket az ido. :? Vagy megis :roll:

babancs:
En is tanulok. Szurkolok a vizsgadhoz. Nekem meg 2,5 het.

Holnap megyek veretelre, akkor mar kiderul van e baba bent, vagy nincs. Most mar nyugodt vagyok, mert ugy erzem megvan a valasz. Nem baj, a gorbem szep, peteeres volt. Ez is valami nalam. :lol:

baratodildi

babancs:
Most nezem a gorbed. Van egy tippem, amit boritekolok. Lanyod lesz szerintem :wink:

baratodildi

Háát..beteg voltam, nekünk azért nem jött össze. Előtte meg nem is próbálkoztunk. Még nem is volt aktuális, meg nagyon progeszteronhiányos voltam. Januárban 2hetente barnáztam. Igazából már április óta terveztük. Csak ez volt a 2. pé-s hónapom.
Erre jól odakoncentráltunk. De hát izgulok ám, nagyon, hogy megmarad-e?

Kép
babancs

Ja Ildi...neeee...én fiút akarok..és a pé napján fogant! Csak a Ferty hülye!!!! :shock:

Kép
babancs

Babancs, hát akkor neked 17 cn-enen volt pé-d és a 16 cn-en gyártottátok a babát? Hát ez nekem a 14 cn-enes ovuval, és a 13 cn-es együttléttel egy kis reménysugarat ad! Talán! :)

Ez a barnázgatás nekem is van, egy éve, mensi előtt kb. 4-5 nappal szokott kezdődni? Akkor ez lehet, hogy progihiány! Neked mit csináltak vele? Gondolom ez is hátráltatja a dolgot, de az időzítés és fontos! :) Amúgy így, hogy megtanultam hőmérőzni és első hónap, hogy csinálom, kb. fogom tudni, hogy mire fogok számítani!

Amúgy neked a pocód feszül meg a cicid, vagy vannak ilyen jelek?

Kép
elizabeth25

Emellett nekünk esetleg van esély babára? :(
Kép

Kép
elizabeth25

Háát..szerintem más görbéjére ne alapozz. Szóval mégegyszer mondom, nekem 16. cn.on volt pé-m és akkor voltunk együtt a férjemmel.
Ja és azt se vedd készpénznek, amit a Ferty jelöl..nekem össze-vissza rakosgatta a pé. napját, volt hogy eltűnt, aztán szaggatott vonallal visszajött. Ez is csak egy program..de az a lényeg, hogy a valóságban mit tudjuk, mikor van.
A barnázgatással nem csináltak semmit, egy hülye nőgyógyásznál voltam akkor--azt mondta ez normális.
Most cickófeszkó nincs, csak alhasi enyhe fájdalom.

Kép
babancs

Babancs én nem a fertinek hiszek, hanem saját magamnak. 13 cn-en voltunk együtt...és 14.cn-en volt szurkálásom nagyon erőssen jobb oldalt. :) A ferti is igy rakta, úgyhogy nem kamuzik! Én mindig érzem mikor van pé-m.

Kép
elizabeth25

Ja az nem más görbéje amit bemásoltam, hanem a sajátom! :)

Kép
elizabeth25

Amúgy a Ferti akárhogy is van, de a 15 cn-en volt a pé-d....szerintem. MERT a 16 cn-en már hirtelen megemelkedett a hőd...nem?

Kép
elizabeth25

????? Akkor van az ovuláció, mikor elkezd emelkedni a hő (a mélypont után). Max. még előtte egy-két nappal lehet teherbe esni.
Elég furi a görbéd..nem azért, de nekem úgy tűnik, mintha 17. cn.-on lett volna pé-d. (de hát az LH-teszt -, úgyhogy előbb volt)
Ha a 14. cn-on volt, akkor már simán lehecc terhes.

Kép
babancs

A cm-nem az lh-teszt, azt nem ott kell jelölni, hanem az a milyen votl a hüvelyválladék tipus....

Kép
elizabeth25

Amúgy a 14 cn-en volt szurkálásom, tuti akkor volt ovulációm, és akkor emelkedett meg a hőm is, mármint utána lévő napon, ami azt jelenti, hogy már megtörént a dolog.

Kép
elizabeth25

Nemtom, ezt te érzed..majd úgyis kiderül. Nincs akkora tapasztalatom görbékben...még pé-t se jelölt be, sztem várjál még egy kicsit. Bár könnyű ezt mondani..én annyira izgultam. Nem bírtam aludni..

Kép
babancs

Sziasztok!!!

:lol: :lol: :lol: BABANCS :lol: :lol: :lol:

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a bébitekhez!!!!

Néhány napja megint nem voltam.

Sajnos hiába volt tökéletes a görbém (sőt még mindig az), nem baba van a dologban!!!! :cry:

Tegnap voltam dokinál, előbb megvizsgált (azaz nem is ő, hanem egy orvostanhallgató lány, aki belőlem szigorlatozott, s sajnos olyan szerencsétlenül tette belém a hüvelyfeltáró eszközt, hogy felsértette a hámomat, s véreztem egy picit), vettek kenetet (aminek az eredményéért ma mentem vissza),majd elküldtek UH-ra, ahol sajnos babócát nem láttak, viszont helyette egy 5x3 cm-es cisztát mutatott a gép. Teljesen kész lettem, hisz minden jel bébire utlat: vérzés kimaradás, ami egyébként még most sincs (ma vagyok a ciklusom 38, napján, azaz már 10-12 napot késik), mellfeszülés, hányinger, émelygés.
És képzeljétek ezek a tünetek még most is meg vannak!!!Borzasztó érzés!!!! :cry: :cry: Csak éppen annyi, hogy a teszt nem mutatott zebrát!!

Ráadásul a kenetemben találtak néhány gombafonalat, így még most azzal is küzdök.Szupi!!!!!!!
Elvileg akkor kell visszamennem, miután megjön, de ha nem jön meg, akkor pedig 2 hét múlva ismét meg kell jelennem az egészségügy fantasztikus rendszerébe.

Nagyon aggaszt az egész, mert nekem SOHASEM voltak mensis gondjaim, mindig percre pontos, 28 napos ciklusaim voltak!!!!!
A babaprojekt óta van az, hogy nem pontosan 28 napra jön meg, hanem volt már 26 és 30 napra érkezőm is!!!!

Olyan borzasztó ezt egy nőnek megélnie!!!!

Igaz, mi még "csak" 5. hónapja próbálkozunk (bár nekem már éveknek tűnik), mégis kicsit el vagyok szottyanva!!!!
:cry: :cry: :cry:

Képzeljétek ma egyébként 3 nő is ott volt a rendelésen , ABORTUSZRA jelentkeztek. az egyik kis roma csaj 16 éves volt, a másik nő meg 54 éves. Felháborító, hogy nekik csak ÚGY összejön, nekünk pedig, akkor megtervezzük, készülünk rá nem sikerül!!!!Annyira bír idegesíteni!!! :twisted: :evil: :twisted:

Úgyhogy sajnos nekünk sem jött most sem össze kedves sorstársak, na de majd legközelebb!!!!! (Reméljük)

Mindenkinek jó éjszakát sikeres babamakinget!!!!
judithappy

Sziasztok Lányok,

képzeljétek ma este nem bírtam tovább és teszteltem Lilys teszttel, mert mar kb.4 napja szurkál az alsó poci részem és emlékeztek irtam, hogy múltkor rosszul is voltam.....

Szóval bementem a Tescoba es csak egyetlen egy teszt volt, abban is csak egy teszt a kettő helyett, mert valaki az egyiket kilopta. A pénztáros néni zavartan nézett rám, hogy miért akarom így hiányosan megvenni, de megőrültem volna, ha nem tesztelek ma.

A teszt igy este is először halvány aztan közép halvány csíkos lett :D :D :D .

A tickeremet majd átjavítom :)

Egyenlőre nem szeretném magam beleélni, majd csak amikor már biztos.

Képet is raknék, de a gépünk nincs itthon, csak a telefonom, de a bluetooth-ot sem találom......

Mindenkinek szép estét, holnap jelentkezem.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, hatalmaaaaaaaaaaaaaaaas gratula! :) A görbéd szerint én ezt tutira mondtam volna! :) Ti mióta próbálkoztok amúgy? Mikor kellett volna, hogy megjöjjön?
Ha majd tudsz tegyél fel képet!

CSAK NEM BEINDUL A ZEBRAESŐ! :)

Judithappy, nagyon rossz lehet most neked, és tudod az élet nem mindig igazságos! :(

Kép
elizabeth25

Melcsi: Gratulaaaaaaaaaaaa :wink: :lol: Én sem bírtam volna ki :wink:

Elizabeth: Kivágott az msn:( Próbálom újraízzítani...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko ok! :)

Kép
elizabeth25

Melcsi, amúgy milyen tüneteket éreztél és együtt létetektők mennyi idő után? A görbédet nézve, szerintem pont a peteéréses napon fogant, mikor együtt voltatok,nem? :lol:

Kép
elizabeth25

Melcsi!

GRATULA!!!!!

Kép
babancs

Melcsi!
Puszi Nektek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

Minden percben a pisimet és bugyimat nézem, hogy tényleg igaz-e, de miki sehol :) .

Május óta próbálkozunk, de ennyire soha nem kaptuk el a pé. napját, szerintem ez lehetett a siker titka. Bár őszintén szólva apa pont aznap este tízig dolgozott és küldtem neki egy sms-t, hogy nagyon lent van a hőm. 10 óra 2 perckor már itthon volt harcra készen :).

Hétfőig semmi jele nem volt, de hétfőn egyszer csak nem kaptam levegőt, kivert a víz és rosszul lettem. Olyan gyengének éreztem magam azt hittem ott nyomban összeesek. Utána már semmi ilyesmi csak azt éreztem, mintha elrontottam volna a gyomromat. Már ez sincs, csak olyan mensis görcsöcskék az alpocimban, mintha meg akarna jönni, de kb. 5 napja ez megy. Úgyhogy már sík ideg voltam, hogy tuti megbetegszem. Igaz nekem mensi előtt soha nem fáj a hasam, csak a második napon, de akkor nagyon.

Jajj lányok én el sem hiszem, vagy még nem akarom, majd csak három hónap múlva talán, ha jó Isten is megsegít. Kérni fogom majd :).

Olyan a gyomrom, mint amikor az első randira készül az ember. :)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, babaragacsokat, én is úgyanúgy drukkolok nektek. Hétvégen fordítom nektek a fertys lecke következő két részét.

Puszi nektek és legyen szép napotok :) .

Melcsi

Dobok görbét, mert ezt így szoktam reggelente :D : (kedden kellett volna megjonnie):

Kép

Kép
melcsi6

Jó reggelt mindenkinek!
Én is dobok egy görbét! :) (ahogy melcsi mondaná :) )
Tiszta kivagyok készülve a mh-i dolgoktóll, rémálmaim voltak, jó lenne váltani,nagyon! Ma már nem fogok tudni jönni, meg este sem, majd csak holnap este....

Ceniko, sajnálom, hogy nem tudtál tegnap visszajönni msn-re. :(

Melcsi, nem győzők gratulálni! :) Nektek is jó azért, mert 4 hónap alatt sikerült :)

Lányok én nem érzek semmit, csak, hogy olyan nehéz a cicim :(, meg a pocim feszül...de tudom ez nem jelent semmit!

Legyen szép napotok! Szebb, mint nekem! :)

Kép
elizabeth25

Kép

Kép
elizabeth25

Jó reggelt csajszik!

Melcsi! Ügyik vagytok! Örülök Nektek!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Melcsi, hatalmas gratulaaa! :)

Teszek én is görbét, még mindig nem jött meg, de már érzem a hasam. Talán holnap. És akkor hétfő doki. (Vagy mondjuk ma, és akkor holnap doki, de nincs olyan szerencsém... :( )
(száj)
Kép
(hüvely)
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Melcsi!

Nagyon szép a görbéd! Ezt ügyesen összehoztátok! :wink:
Még én is méricskélem az enyémet...ma kiszínezte a gép, meg kiírt valami szöveget, amit nem értek.

Kép

Kép
babancs

Melcsi, gratulálok!

Sajnos nekem két fokot leesett a hőm, úgyhogy azt hiszem, nincs mit tenni, nekem már nem lesz hőméréssel, stb. babám. Totálra feladtam, és sajna csak sírok, de nem baj, az élet megy tovább, egy gyermekkel is, aki csodálatos, és Isten ajándéka. Úgy tűnik, nem kapok tőle még egy ilyen ajándékot. Ez van, bele kell törődnöm!

Mindenkit puszilok, köszönöm a törődéseteket, kedvességeteket, és kívánom a legjobbakat!

Athiz
Vendég

Lányok!
Az én hőm nem akar "ugrani" :(
A pocimat viszon érzem már vagy 3 napja!?
No sebaj, majd lesz valahogy!

Melcsi!
Gratula hegyek!!!! :)

Zebrásodjatok csak nyugodtan, hátha fertőző :lol:

Kép
sonjus

sziasztok.

melcsi,babancs.gratulalok.boldog varandosagot nektek.a tobbieknek pedig drukhegyek:)

elizabeth.nem ertem mert mondogatod folyton hogy nem esel tehetbe mikor nekd mar egyszer sikerult.ferbruarban terhes voltal.

Kép
monyoka

Hi csajok,
Sajnos az előző 2 napot internet nélkül töltöttem (céges kiküldetés :cry: :cry: ), de most sikeresen visszaolvastalak Titeket.
Áfi,
Nagyon köszi az extra drukkokat, Szombaton tesztelek, ha addig nem jön a miki.... :lol: :lol:
Sonjus, a hőd még bárhogy alakulhat, türelem.
Athíz,
Ne legyél ilyen negatív. Már egyszer sikerült egy rosszcsontot összehozni, akkor miért ne sikerülhetne mégegyszer?? Lehet hogy még 3 hónapig nem sikerül, de a 4. vagy 5. hónapban sikerülni fog!! Kitartás!!!!!!!!
Babancs!!
Neked óriási gratula! A görbéd alapján a + teszt egyáltatán nem meglepő!! Sok sok boldogságot és jó egészséget!!!! :lol: :lol:
Judithappy:
Sajnálom hogy így alakultak a dolgok, de nem szabad feladni, hátha a következő holnap lesz az igazi!!!
És vigyázz nagyon magatokra!!
Angel,
Köszi az üzit, Privi ment! :lol: :lol:
Melcsi,
Hűűűűűűűűűűhaaaaaaaaa!! Ez nagyon szuper!!4 :lol: :lol: Ez a beágyazódási esés nem semmi!! Ez tutu életerős baba lesz!!!
Nagyon sok boldogságot, és Te is vigyu magadra!!! :lol:
macspacs

Sziasztok!

Gratula az új kiamamiknak :)

Athiz

Ne keseredj el .... lesz még babád meglátod :)

Monyoka

Te hogy vagy? Mi újság?

Nekem ma megjött. Így 25-én megyek laparra+átjárhatóságira. Baromira félek tőle, de legalább egy dologgal okosabbak leszünk. Ha minden oké lesz akkor Puregont fogok kapni ha pedig nem akkor inszem. Hálásnak kellene lennem mert még egy éve sem próbálkozunk és már itt tartunk.
kokusz

Felteszem a görbém is, sajnos csak 0,8 tizedet emelkedett, nagyon remélem kúszik még feljebb is szombatig.
Kép
macspacs

Kokusz,
Sok sikert a vizsgálatokhoz!! Mire jó a puregon?
Egyébként nagyon ügyi vagy hogy már idáig eljutottál. Egyik barátnőmék már 2005 aug óta próbálkoznak. Júnuisban elment dokihoz hogy már majdnem egy éve probálkoznak bébivel sikertelenül. A doki mondta neki hogy majd szeptemberben menjen vissza akkor telik le az 1. év. És most lesz csak vérvétel, annak az eredménye függvényében (+ 1 hónap ) átjárhatósági stb stb....
Mire bármilyen kezelést is kaphat, már 1,5 év eltelt.....
macspacs

Macspacs

Szerintem te babás vagy .... nem tesztelsz?

Hát igen sezerencsés vagyok ilyen szempontból. A dokim jó barátunk. Ha nem lenne az akkor én sem tartanék is valószínűleg.
kokusz

kokusz koszonom jol vagyok.egy hetem van menziig,addig el a remeny.
sajnalom hogy megjott de foleg a mutetet.talan feltarjak az okot hogy mert nem sikerult eddig es aztan sikerul a baba.sok szerencset.

macspacs.kiraly ez a gorbe.mikor akarsz tesztelni???mar 14 dpo megvan:)

Kép
monyoka

kokusz koszonom jol vagyok.egy hetem van menziig,addig el a remeny.
sajnalom hogy megjott de foleg a mutetet.talan feltarjak az okot hogy mert nem sikerult eddig es aztan sikerul a baba.sok szerencset.

macspacs.kiraly ez a gorbe.mikor akarsz tesztelni???mar 14 dpo megvan:)

Kép
monyoka

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!!

Úgy látom 9 hónap múlva jó sok baba fogja ünnepelni szülinapját!!!! :D :D :D :D

Micsoda zebra eső!!! GRATULÁLOK! Melcsi, Babancs :D :D

Mennyi igéretes hőgörbe!!!!

Athiz ne légy elkeseredve, lehet, hogy azért esett a hőd, mert abbahagytad a progit! :roll:

Judithappy! Sajnálom, hogy negatív tapasztalatokkal, kellett haza menned az orvostól, de örülök, hogy rászántad magad és elmentél! :D

MacsPacs! Druk+++++++++++++++++++++++++

Kokusz! Sajnálom, hogy megjött. :(

Felteszem a görbém, hát elég érdekesen alakul!

Kép
vivin

Sziasztok!

Rakok egy görbét. Tudom, ebből még minden lehet. De hátha most a zebraesőbe én is beleesek.

Kép

Na?

A babásoknak nagyon sok egészséget kívánok.

Ági
ági 76

Sziasztok!

Dobok egy görbét én is. Tesztelni sz.tem kb. egy hét múlva fogok, ha eljutok addig.

Melcsi!
Hatalmas gratula! Egy 7en 2 zebra ez szuper!

Macspacs!
Tesztre fel! Mikor tervezed?

Kép

moni

Ági!

Hát elég igéretesnek tűnik a görbéd!!!!
vivin

Monyóka,
Köszi, egy nappal később volt a pé-m, 16 cn hajnalán (Repesztő szuri miatt ), a doki azt mondta hogy szombaton teszteljek... Addíg inkább csak reménykedem, és tüneteket keresek magamon... :lol: :lol: :lol:
Kokusz,
Bárcsak igazad lenne :lol: :lol:, de a duphaston miatt én óvatosan kezelem a görbém..!! Szombat reggel teszt , és majd tudósítok.
Már négy napja érzek enyhe menszis görcsöket, de csak egy kis fehérfolyáson van még.....
Vivin,
Köszi a drukkot. Nagyon szép magas a görbéd!!!
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?