Sziasztok!!!
BABANCS
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a bébitekhez!!!!
Néhány napja megint nem voltam.
Sajnos hiába volt tökéletes a görbém (sőt még mindig az), nem baba van a dologban!!!!
Tegnap voltam dokinál, előbb megvizsgált (azaz nem is ő, hanem egy orvostanhallgató lány, aki belőlem szigorlatozott, s sajnos olyan szerencsétlenül tette belém a hüvelyfeltáró eszközt, hogy felsértette a hámomat, s véreztem egy picit), vettek kenetet (aminek az eredményéért ma mentem vissza),majd elküldtek UH-ra, ahol sajnos babócát nem láttak, viszont helyette egy 5x3 cm-es cisztát mutatott a gép. Teljesen kész lettem, hisz minden jel bébire utlat: vérzés kimaradás, ami egyébként még most sincs (ma vagyok a ciklusom 38, napján, azaz már 10-12 napot késik), mellfeszülés, hányinger, émelygés.
És képzeljétek ezek a tünetek még most is meg vannak!!!Borzasztó érzés!!!!
Csak éppen annyi, hogy a teszt nem mutatott zebrát!!
Ráadásul a kenetemben találtak néhány gombafonalat, így még most azzal is küzdök.Szupi!!!!!!!
Elvileg akkor kell visszamennem, miután megjön, de ha nem jön meg, akkor pedig 2 hét múlva ismét meg kell jelennem az egészségügy fantasztikus rendszerébe.
Nagyon aggaszt az egész, mert nekem SOHASEM voltak mensis gondjaim, mindig percre pontos, 28 napos ciklusaim voltak!!!!!
A babaprojekt óta van az, hogy nem pontosan 28 napra jön meg, hanem volt már 26 és 30 napra érkezőm is!!!!
Olyan borzasztó ezt egy nőnek megélnie!!!!
Igaz, mi még "csak" 5. hónapja próbálkozunk (bár nekem már éveknek tűnik), mégis kicsit el vagyok szottyanva!!!!
Képzeljétek ma egyébként 3 nő is ott volt a rendelésen , ABORTUSZRA jelentkeztek. az egyik kis roma csaj 16 éves volt, a másik nő meg 54 éves. Felháborító, hogy nekik csak ÚGY összejön, nekünk pedig, akkor megtervezzük, készülünk rá nem sikerül!!!!Annyira bír idegesíteni!!!
Úgyhogy sajnos nekünk sem jött most sem össze kedves sorstársak, na de majd legközelebb!!!!! (Reméljük)
Mindenkinek jó éjszakát sikeres babamakinget!!!!