Új privát üzeneted érkezett!

Mamen!
Gratula végre meg van a kismamink erre ahónapra is. Ki van még versenyben?

Meli!
Azért a karodra vigyázz pihentesd.
Nagyon szemetes az egész ország. Mikor utazunk sajnos mindig találkozunk olyan bunkókkal akik a kocsiból dobálják a szemetet. ilyenkor a páromat vissza kell fognom nehogy megállítsa őket s bedumáljon nekik. A másik a halálom a cigaretta csík eldobálása.
Szóval ez van Magyarországon sajnos. Itt még a külföldi is meghülyül, bezzeg az ő országába nem dobja el a szemetet.

Mókuska!
A receptnek 1 hibája van az a 8 óra amit állnia kell a hütőben. Szörnyen hosszúnak tűnik félő, hogy addig a hozzávalók elfogynak (csoki)

Kis_plutó!
Akkor már a rosszullétek elmúltak? Ilyenkor elgondolkodom én képes leszek erre,hogy a gyerekekért ennyi mindent megtenni természetesen hangzik, de belegondolok, hogy minden reggel korán kelni. Most fáj már. S lehet, hogy rossz morgós, türelmetlen anyuka leszek :(

Candi!
Kívánom, hogy a cicid neked is hamarosan növekedésnek induljanak.

Sziszi!
pihenj is sok a munka de most pihenni is kel.

VVViki!
nem lesz semmi baj, majd beállsz.

Málna!
Gratula akocsi eladáshoz, ez a gyorsügyintézés tetszik.

Bea!
Ma mész 4D-re ugye? Várjuk ám a képeket Ádikáról. Azt hallottam, hogy emailen elküldik neked ha kéred.

Ma nagyon rosszul voltam azt hittem kiadom a tacsot 23 hetesen elöször. A gyomrom olyan fönnt van. Ettem almát remélem az segít.
Puszi mindenkinek!

Kép
nika04

Nika!Igen ma megyek 16:00ra a 4D-ésre!De nem garantálom,hogy ma még teszek fel képet!De azthiszem képet ALAPBÓL adnak.Legalábbis a Hattyúházban a barátnőm kapott!Plussz videófelvételt!2 éve!Mindezt 10.000Ftért

Kép
bea27

Mamen, gratula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

hajrá !!! mindenki babás lesz úgyis !!!!!!!

vvviki

Sziasztok!!!!!Mamen!!!!Gratula!!!!!Látod feleslegesen izgultál,neked is ott a babó a pocidban!!!!Ha megkérlek leírnád a rendes neved,hogy ne csak ezt ismerjük!!??!!??És mostmár te is lassíts a tempón!!!!Te most nem leszel kiírva vesz.terhesként????Az előzmények miatt???

Beácskám,már olyan nagy Ádika,hogy azt nem is hiszem el!!!!És ma végre láthatod a pici testének minden egyes apró részletét !!!!Remélem apa el tud menni veled,ez az élmény biztosan nagyon meghatározó lesz!!!!Amit a priviben írtál teljesen igaz!!!!Lehet,hogy ez is az oka annak,hogy sokkal nyugodtabb vagyok most....

Málna,apa mindjárt hazajön...holnap!!!!!!Még jó,hogy nem a pé-kor ment el :lol: :lol: A viccek hatalmasak,annyit röhögtem!!!!

Nika,biztosan nagyon jó anyuka leszel!!!!Ne aggódj!!!Én eleve egy hirtelen haragú vagyok és sokszor nagyon türelmetlen is,de pont tegnap erről beszéltünk a barátnőmmel,akinek most 9 hónapos a kislánya(mellesleg 3.lombikra sikerült neki és az ikertesó sajna elhalt)szóval arról beszéltünk,hogy menyire nem bírom azokat az anyákat,akik megszülnek,aztán 2 hónap múlva már ott a zabszem a seggükben,hogy menjenek dolgozni,szórakozni és ha otthon is maradnak a gyerekkel,akkor is tiszta idegesek az ő "elkeserítően snassz"életüktől....de én erre azt mondom,hogy én is 28 éves leszek már,mire megszülöm az elsőt,igenis addigra egy nő legyen tisztában a korlátaival és élje ki magát annyira,hogy már csak a kicsivel foglalkozzon....ráadásul mi itt annyira ki vagyunk erre a témára élezve,hogy biztosan nagyon jó szülők leszünk!!!!

Dóri????Tudjátok már Tüncike nemét????Remélem nem csak titkoljátok előlünk :lol: :lol:

Mókuska,köszi a receptet!!!Ki fogom próbálni!!!
Ma viszont Kata szórós túrósát csinálom meg,mert tegnap kaptam egy kiló házitúrót!!!

Andi,veled mi van????Hogy vagy???Mindig mindenkihez van egy kis kedvességed,de magadról csak ritkán írsz....a csapolás sima vérvétel volt a laborban a MÁV-ban,a dokim ott se volt :twisted: ezért nem tudtam vele beszélni sem,csak telefonon.2 hét múlva,ha az eredmény meglesz úgyis megyek kivizsgálásra is,majd akkor kiokosít!!!De addig is még meg kell kérdeznem,hogy apa hova menjen kivizsgálásra!

Vvviki,te ma teszteltél?????Egy napos mensim már nekem is volt,de sajna a vége negatív lett,remélem te jó hírekkel jössz!!!

Sziszi,örülök,hogy jól vagy és nem barnázol már!!!!Látod te is milyen elkeseredett voltál és ott van Tomi kistesója a pociban!!!!!

Ági pihi,citromos méz és egy kis.... :oops: ...legjobb gyógyír..... :lol: :lol:

Akinek nem írtam,annak ezer bocs!!!!!Mindenkinek puszi

Ja Gabi drága,nagyon szép nagy már a pocid!!!!!!!!!!Bütyike biztosan egyedül lakik benn :lol: :lol: a gyerekeid édesek!!!!Adrinak milyen a suli????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Mamen

Kép

Bea

Ha képet nem is raksz fel azért jelentkezz,hogy mit láttál!!

Nika

Nem csak korán kelni fogsz,hanem aludni sem nagyon
:shock:
De attól még nem leszel türelmetlen.Ez ezzel jár!

Meli

Ismerem a látványt és az érzést...Mi is megbotránkozunk azon,hogy hogy lehet ennyi szemetet kidobálni.Ráadásul mi Kisköre alatt vagyunk.Minden szombaton 11 -kor kinyitják Kiskörén a zsilipeket ,és akkor aztán szépen lassan jön lefelé minden.Demielőtt kinyitják,miért nem lehet lehálózni a felgyülemlett szemetet?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sziszi

Jó,hogy jelentkeztél!Örülök,hogy minden rendben!Pihenj sokat,már amennyit tudsz,de minél többet

Máté teljesn megbolondult.Most már egy hete zombi.Tegnap a bölcsiben már belerakták a járokába :shock: mert verekedett,fellökte a kicsiket.Azt mondta a dadus,hogy valszeg most jön ki rajta érzelmileg a kórház,meg,hogy nagyon sok az új gyerek, és most Ők kapnak nagyobb odafigyelést.Persze ez nem azt jelenti,hogy velük már nem foglalkoznak.Nagyon hiányolja az apját is.Ma reggel is bement a hálószobába és megnézte ,hogy ott van-e.Elsírta magát,hogy már megint nincs itt apa.Este gubaszt a bejárati ajtó előtt ,és les ki az ablakon,hogy mikor jön apa...
Remélem a nyaralás majd jót tesz neki,főleg hogy jönnek anyumék is.

málna2162

LÁNYOK!!!!TÖBBEN IS PANASZKODNAK,HOGY NEM VAGYUNK, (VAGYTOK VALAMI AKTIVAK MOSTANÁBAN!!!EZÉRT SZTRÁJKBA KEZDÜNK!!!!NYITJUK A SORT A MÁLNÁVAL!!!UGYE NEMAKARJUK?HOGY KIHALJON A TOPIK????? :shock: KI TART VELÜNK????

Kép
bea27

Sziasztok!
Mamen!
Gratulálok!
Nagyon szuper!
Málna!
Holnap csütörtök:)
Meli!
Kíváncsi vagyok az eredményre!
Bea!
Úristen már 26 hetes vagy, tegnap szült meg a kolleganőm, 34. héten, tegnap azt mondták neki a kórházban front van, és ők voltak a 6. este akik előbb szültek:) Jól vannak, kisfiú:)
Velem semmi, piri sehol, várok, hívom a dokit aztán meglátjuk mikor megyek.
Puszi nektek!

Kép
Kép
nektarin

Én is csatlakozom a sztájkhoz!!!!!!Ez a topik nem fog kihalni!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Mivel lassan magamban csacsogok a nyári szünet után én is csatlakoznék.
De ha sztrájkolok, ki fog írni?
Remélem felvesszük a tempót lassan és mindenki visszatér.
Sok munka nem mentség :wink:
Kép

Andi
candi

Igen igen én is magamtól teljesen szokatlanul tegnap este fél tízkor írtam,csak hogy tudjatok rólam!!!!Gyerünk mindenki!!!!!!!!Írjatok!!!!!
Andi,még nem írtál magadról!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli: azért nem írok magamról mert nem történik semmi érdemleges velem.
Hétfőn van időpontom a dokihoz, na utána majd remélem lesz mit mesélnem.
Eszti: Hőt is mértél? Már hányadik napnál tartasz?
Málna: én remélem ez a nyaralás rendbe teszi Máté lelkét, lehet kell neki is egy ilyen hosszabb kikapcsolódás a bölcsiből, és így az összes figyelem az övé lesz.

Andi
candi

Meli: írtam :mrgreen:
Én csak napközben tudok jönni.

Andi
candi

Candi,ravasz vagy 8) 8) Jó akkor hétfőn!!!!!De tényleg !!!!!Megyek háziaskodni!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Valahogy ki kell annak a rókának jönnie belőlem, ha másképp nem, így!
Jó munkát, válladat kíméld, múltkor is így kezdődött, házimunka...

Andi
candi

Unokahugim 2,5 éves,édes kis robotmozgásával rongyol kifelé a szobából és a fülén a nővére mobilja....Dia elveszi beleszól,mondja:Judika,nincs senki a telefonban?!!Judi ravaszul vigyorog:Dia,bevejtelek,bevejtelek(nem becsaptalak)

Ennyi szösszenet jutott eszembe,de ha lesz gyerekem ezeket én is lekörmölöm!!!!

Kép Kép
meli1118

Ja,ja,de most nem fogom túlzásba vinni!!!!Pusszancs

Kép Kép
meli1118

Majd jön az a róka másképp is!!!!Csak várjuk türelemmel!!!!

Kép Kép
meli1118

Örülök,hogy gyarapszik a CLUB-unk!! :lol:
MINDENKINEK tessék visszajönni IDE!!
Na,én most lépek,de UH után mindenképp jelentkezem!

Kép
bea27

Meli: én unokahugim is 2,5 éves. Hétvégén azt mondja nekem: Andika, nem alhatok sajnos veled..mondom miért.. mert Anya akar mindig az ágyamban aludni, nem tudom miért? :shock:
Mondanom sem kell nem ez a vágya a Tesómnak, de másképp nem alszik el. :roll:
Így kérte a fürdetést: Andika te akarsz engem megfürdetni, jó fej kiscsaj.

Andi
candi

helló Csajok !!!

úgy örülök, hogy megint sikerült a baba egy topikosnak !!!!!
hajrá mindenkinek !
szerintem kevesen szeretnének úgy hányni reggelente mint én....

szombattól lesznek az esélyes napjaim, mondtam a páromnak, hogy pihenjen addig :wink:

vvviki

Én elbúcsúzom!
Mindenkinek további szép napot, holnap találkozunk!
Sziasztok

Andi
candi

BEa!
Várjuk az élménybeszámolót!
Ma megyek terhestornára. Tényleg te voltál már? Ha igen hogy tetszett.

Candi!
Jó pihenést!

Vvviki!
Jó is az ha erősödnek a kiskatonák a párodnál, de azért 2 nap elég nekik.

Takido!
Mi van veled?

Az én párom Vikike teljesen eltűnt!
Mindenkinek pusszantó!

Kép
nika04

sziasztok
kissé le vagyok maradva, mint a borravaló :?

Hurrá-hurrá Mamen, gratulálok! :D

Andi, szép is lenne, bár amilyen elvetemültek, tényleg képesek lennének átjönni hozzám a kanapéra a hülyeségeikkel… szóval inkább nem említem nekik :roll:
Bár tegnap mondtam Editnek (ő a HR-es főnököm), hogy képzeld, van egy szőke nő, aki álladóan átjár a szomszéd szobából hozzám, és folyamatosan mindenféle budget adatokért nyaggat :twisted:
Olyan jót röhögött, mert ő van a szomszéd szobában, és jár a nyakamra… De megértette, mert ma aránylag békén hagyott :D

Meli, nem is tudom, hogy minek drukkoljak, hogy találjanak valamit a hormontükrüzésen, vagy hogy ne :roll:
Mert ha találnak, akkor már tudni, hogy mit kell kezelni.
Ha meg nem találnak, akkor meg tudjuk, hogy minden rendben… Szóval legyen a lehető legjobb változat! :D

Nika, akkor már ketten leszünk morgós anyukák reggelente :D
Majd keresünk olyan bölcsit/sulit, ahova 10-re kell vinni a lurkókat :lol:

Szomszédasszony, nagyon örülök, hogy minden rendben és a játszópajtásunk jól befészkelte magát :D
Az én cicim is hatalmas növekedésnek indult, de volt hova fejlődnie, szóval apa teljesen odavan tőlük :oops:

Málna, Máté annyira édes, hogy így várja apát!
Az új autónak biztos ő is örülni fog és akkor visszaváltozik zombiból aranybogárrá :wink:

Kata, hogy vagy? Órarend hogy áll? Túlvagy rajta azóta, hogy nem jártam erre?

Tényleg Dóri, csatlakozom Melihez a kíváncsiskodók táborában, Tünci kilétét illetően mikor rántjátok le a leplet? :D

Bea, nem értem a sztrájkot? Ti sem fogtok jönni Málnával? De azért Ádiról még felrakod a képeket ugye? :roll:

Vvviki, hát akkor így legyen, küldöm a rókát! De azért küldök hozzá zebrát is – mert persze csak zebrával érdemes a rókát vendégül látni :D

Eszti, a dokinál kivizsgálást (hormontükrözés) fogsz kérni?

Holnapra bejelentkezett hozzám a barátnőm, de előre szólt, hogy a kisebbik lánya nélkül jön. Azt mondta, hogy jobb így nekünk, mert ha Rékababa otthon marad, nekünk nem kell újra festetnünk a lakást, újra kárpitoztatnunk a bútorokat és nyúlgyerek sem fog idegösszeroppanással szanatóriumba kerülni :shock:
hihi, ez vicces :lol:
De ha belegondolok, annyira mégsem.
Rékababa most múlt egy éves, amíg a mamájával beszéltem telefonon, hatalmasakat kacagott.
Kiderült, azért van ilyen jó kedve, mert míg beszélgettünk, a reggeli kakaóját locsolta az anyjára… :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Hello.

előszöris Huuuuurrrááá, :wink: Mamen :wink: :wink: , nagyon gratulálok!!!!!! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: !!

Bea, várjuk a beszámolót, lassan haza kell érned!

Bocs, megyek, megjött apa, meg a vendégeink, majd jövök!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Muszkuru!
Nagyon jót nevettem Rékababán :D Persze ha az én gyerekem adja ezt elő,az már nem lesz olyan vicces :roll:
Remélem már jobban vagy,sé amennyit csak lehet pihengess :D

Mamen!
HATALMAS GRATULA :D :D

Nektarin!
Azért ne temesd még ezt a hónapot.Lehet,hogy úgy jársz,mint Mamen. :P
A hőmérőzéshez annyit,hogy szerintem a 2 perc kevés.Jó lenne,ha legalább 5 percig tudnád mérni.
És gratulálok a kolléganődnek.Belegondolva addig már nekem is csak 9-10 hetem van hátra :shock:

Anyusziszi!
Örülök,hogy jól vagy.A cici dologgal kapcsolatban,és szívesen átveszem.Nekem bezzeg nem akarnak nőni :cry:

Mókuska!
Ez a torta nagyon jól hangzik :lol:
Remélem minél előbb jössz közénk ismét :)

Meli!
Tényleg jó lehetett ilyen szép időben motorcsónakázni.
A szemetelés pedig valóban aggasztó helyzetű M.o.-on :(
A válladnak örülök,de azért tényleg járj utána,hogy mi lehetett ez.
Musz,neked is üzenem,hogy nem titkolózom,tényleg nem tudjuk még,hogy ki lakik bent,de remélem jövő héten már megtudjuk. :)

Nika!
Várjuk a kismamatornáról a beszámolót :)
Köszönöm,hogy hiányoltál,sajna tegnap szórakozott a net,a mai napom meg elég pörgős volt.Apuval voltam vásárolni+körzeti dokinál receptért a vashiányomra+táppénzes papírért,utána meg ellátogattam a munkahelyemre.Nagyon jó volt,kaptam sok puszit,persze így csak még jobban hiányoznak :roll:

Málna!
Azért ilyenkor gondolom te is elolvadsz Mátétól :D Nagyon édi,ahogy várja az Apukáját.És már csak egyet kell aludnotok :)

Bea!
Nagyon várlak a beszámolóval :D

Hoppá!
Merre vagy?

Vvviki!
Mi újság a teszttel?

KépKép
takido

Hoppá!
Látom közben megjöttél te is :D

KépKép
takido

Megjöttünk
Nagyon cuki Ádika!Megpróbálom be skennelni a képet.

Kép
bea27

Szia Bea, most rohannom kell, de holnap reggel remélem már itt találkozhatok Ádival :D

Kellemes estét mindenkinek

Pusz

Musz

KépKép
muszkuru

Íme Ádi: :D :D

Kép

KépKép
takido

Helló!Na itt van az én kisbabám!
TISZTA APJA!!!! :lol:
Majd holnap küldök jobb képet is,mert kaptunk egy párat!Azt majd cdről nyomom!Remélem tetszik mindenkinek!
Puszi,jó éjt!Bea

Kép
bea27

Ja!!Köszi Dóri!!! :wink: Fel van nagyitva,de azért látni!

Kép
bea27

Még pár kép Ádikáról :D :D

Kép
Kép

KépKép
takido

Köszi Dóri!! :wink:
Mostmár te jössz!!
Először a baba nemével,aztán a 4D-éssel! :wink: Szerintem mondhatom mindenki nevében,hogy:
VÁRJUK!!!!

Kép
bea27

Hello, Bea Ádika nagyon édi! Te, és hol a hatalmas kukija :lol: ???
Arról nem "csináltattál" képet?? Pedig arra is kíváncsiak lennénk :wink: (Na, ha ezt hallaná a tesóm, azt mondaná: pedfil tanárnő :lol: )
Ja, Bea azt írja a vonalzód, hogy lehet, hogy már hallani a pici szíve dobogását a hasadon keresztül. Úgyhogy szólj apának, hallgatózzon :wink: !!

Ja, el kell, hogy meséljem a tegnap esti története: este 8 körül egyedül vltam itthon, csörög az itthoni telefon: Felveszem:
-Igen??
-(válasz semmi, csak lihegés.....)
-Tessék, ki az????? :shock:
- höö-hőőőő-höö-hőő (még mindig csak lihegés... :shock: )
-(Kata eszébe jut:úr isten, ez biztosan egy perverz állat, aki tudja, hogy itthon vagyok egyedül :? ) Erre mit mondok: Na, gyerünk csináld még (gondoltam éppen a micsodájával játszik... megijesztem, hogy nem ijedtem meg...) Erre ő:
-Ka-ta. (És ki volt az???? A tesóm kisfia, a Roli... :lol: )
Mondtam az öcsémnek, hogy "te barom, azt hittem valami perverz állat szórakozik velem, és liheg a telefonba". Erre mondja, hogy "te hülye, szegény gyerek náthás lett, és nem kap levegőt az orrán... :lol: És közben röhög, mint az állat, hogy mit gondoltam én, hülye. Mondta is, hogy csodálkozott, miért mondom a 2 éves gyereknek, hogy gyerünk, csináld még :shock:

Szóval ennyi.

Dóri, kíváncsian várjuk Tüncike képeit is jövő héten!! Biztos meglátjátok a női nemi szervét is (mielőtt valaki azt hiszi, hogy tényleg pedofil vagyok :wink: )

Málna, amire ezt olvasod, már szinte apa itthon is lesz.

Nyusz-Musz, órarend kész, nyugisabb minden, én is lenyugodtam, de most kezdenek jönni a tanárok: át tudnán tenni az órámat ekkorra??? :?

VVViki, már most kezdhetitek az "edzést", lehet, hogy már most sikeresen céba érnek....

Nika, ennyire elfáradtál a terhestornán, hogy ma már nem is jössz??

Mamen, mit csinálsz éppen? Álmodozol még, vagy már felfogtad, hogy babátok lesz??? :wink:

Candi, holnap tartsd a frontot, tényleg írjál magadról többet :roll: , mi van veletek.

Na ennyi, megyek csicsizni.

Puszi, mindenkinek összebújós szép estét. Bár, ahogy elnézem, ott vagytok már apa mellett, mert itt nem vagytok :roll:

Sziszi, nem iratod ki magad? Pihizni kéne munka helyett, nem??

Meli, örülök, hogy jobban vagy, a dokit pedig gyorsan lerendezed ezek szerint!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Bea
Ádi már igazi szépség. Olyan jó kis babaformájú :wink:
Az utolsó képen meg ahogy a lába az égben, a kezével meg "csenget" Neked a köldögzsinórral az tök jó :D

Cicinövekedést én is szeretnék!!A múltkor apa megkérdezte, hogy mikor fognak már nőni :cry: Aztán fel kellett homályosítanom, hogy mivel az előzőekkel sem nőtt terhesen valószínűleg most sem fog :cry: Ez akkor elég kellemetlen, amikor belövell majd a tej. Nekem fejéshez, ill. a tejcsatornák megnyitásához a kórházban segítséget kellettt kérnem, hogy megmasszírozzanak, de nagyon fájdalmas volt :cry: Na, akkor viszont nőttek :lol: Azt díjazta apa, azt már kevésbé, amikor hozzáért és szemem spriccolta a tej :lol:

Musz
örülök, hogy jobb a kedved.
Megsúgom ám, hogy oviba mindíg 9.-re jártunk. Akkor még fél 9-kor alig bírtam kihúzni a lányomat az ágyából :shock: És utánunk még mindíg befutott valaki :wink:

Málna
apa hazaért már?

A szemétlepakolás tényleg borzasztó. Itt mellettünk a szomszéd falunak volt szemétlerakó, ott ugye megsemmisítették a szemetet. Viszont pár éve bezárt, de ez sok embert nem zavar. Van oda kitéve kontíner is, bár az hamar megtelik... Amikor szeles idő van annyi szemét repül szét mindenfelé, eléggé elkeserítő. Ugye ami "repülős" az általában zacskók, ill. különböző csomagolások, mert azok könnyűek, viszont az a kukában is elférne :cry:

Sziszi
örülök, hogy elmúlt a barnázás, azért vigyázz nagyon magadra, magatokra.
Mikor is kell menned ujra dokihoz?

Icus
olyan régen jelentkeztél, mi van veled?

Nika
ne szomorodj el a tested átalakulása miatt. Szoptatás alatt nekem olyan szépen lement a felesleg, főleg Adri után.

Akik már anyukák nem tudják véletlenül, hogy terhesen lehet-e viaszérgyógyszert szedni. Nekem nagyon csúnya a bal lábam, és baromira fáj. Tegnapelőtt egész nap hurcolkodtunk, és a sok lépcsőzés gyönyörűen kihozta :evil: 1 hét múlva megyek dokihoz majd megkérdezem, de eddig is mindenben más volt az orvosok véleménye, kíváncsi vagyok ebben is egyezik-e.

Meli
csokrozással azérd kíméld magad. :wink: ill. a válladat.
Rókát küldök én is, bár engem a rókakoma jelenléte bolygatott, bolygat inkább, ritkán bújt elő.

Musz
Neked kevesebbet van már hányingered a 12 héthez közelítve? Én iszonyatosan várom, hogy megmozduljon, és attól remélem a változást :oops: a 12 hét nem igazán jött be.
Motoszkálást már érzem, jelzi, hogy merre van, de még kifelé nem jelez, csak épp rendezkedik.

Nektarin
még megy a drukk :wink:
Ebből a hónapból még bármi lehet :wink:

Vvviki
akkor hétvégén mindent bele :oops: :wink:

Candi
látom ám, hogy a napokban Te is a legjobb napoknál tartasz :wink: :oops: :wink: Nagyon szorítok Neked is.

Dóri
eddig is volt vashiányod, vagy a terhesség hozta ki?
Én hosszútávon nem tudom szedni a vasat, nagyon megfogja a székletemet :oops:

Mamen
vigyázz magatokra!
Mikor fogsz orvoshoz menni?

Na attól elnézést kérek akit kihagytam, de most ennyi volt az időm :roll:

Puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó!
Köszi a biztatást a kilókba is, s jól hangzik ez a 9-re megyünk óviba dolog. Sajnos a víszérre nem tudok semmit.
Én használok egy testápolót az Ilcsi termékek közül persze mondjával Ilcsi vérpezsdítő testápolót ami a víszerekre is jó. A barátnőm most próbálja ki a viszérre. 1 héten 1 szer lehet max 2-szer. Az ilcsi.com honlapon vannak róla infok termékek/testápolók. Az biztos, ha fáj a lábam a sok üléstől s bedagad azt leviszi.

Dóri!
Köszi a képeket!
Te mikor mész 4D-re?
Én már alig várom, olyan türelmetlen vagyok pedig még 4 hét :(
Jövő héten megyek cukorterhelésre kedden nem leszek, kiváncsian várom én is a vérkép eredményemet.

Candi!
Mindent bele.

Bea!
Olyan aranyos s milyen nagynak tűnik aranyos pofija van. Ilyenkor már úgy tűnnek, hogy meg is születhetnének.
Miért vannak benn olyan sokáig. (tudom a tüdő stb). Amióta mozog én már úgy várom .

Hoppá!
Jó szórakozást a vendégekkel. Én most olyan bunkó vagyok ilyen téren mivel sok a programunk hétköznap szülésfelkészítő tanfolyam hétfőn kedd, csütt angol szerdán terhes torna hátam közepére se kívánom a vendégeket. Pedig társasági lények vagyunk. A héten azért jöttek a Bálint haverjai, jövő héten uncsi tesómák 3 rossz csonttal. Nincs hozzájuk kedvem. Ráadásul pénteken megyünkKanizsára anyuéknál kell segíteni + névnap ünneplés Unokahúgom Zsófi.

Málna!
Ma csütörtök van:) Máté angyalként ébredt?

Puszi Mindenkinek!

Kép
nika04

Jó reggelt!

Képben vagyok ám, olvaslak titeket amikor időm van.

Mamen gratulálok! :P
Ha azonnal mutatta a teszt, akkor már 4-5 hetes körül lehetsz.
Így majdnem egyidősek vagyunk, nekem ez a 6. hét.

Plutó,
18-án - hétfőn megyek dokihoz.
Már nagyon várom, hogy tudjam, van-e szívhang. Mert ugye eddig olyan pici volt, hogy nem volt még.

Furcsa is, hogy 3 hetes kora óta tudom, hogy terhes vagyok. Így olyan hosszú az eleje, amikor nem történik még semmi...
Voltam vérvételen, leszúrtak. Szörnyen néz ki a kezem. :cry:

Nektarin
Még ne add fel! Nekem 3 negatív tesztem volt, az utolsó a 42. napon. Aztán mégis... :wink:

Bea
nagyon aranyos Ádám. Jók a képek. Gratulálok!
Már közeleg a szülés. Izgulsz már?

Takido
Ne titkolozz! :D
Mi lesz a neve Tüncibogárnak? Megvan már mindkét változat?

Nálunk Dóra vagy Balázs a végleges döntés. Tominak is tetszik.

Mindenkinek köszönöm a pihenést javasló üzeneteit. Na, ez az, ami nem megy. Olyan álmatlan vagyok, hihetetlen, mintha nem is kismama lennék. Ma is 3.15-kor felébredtem és 4.30 körül aludtam csak el. Ez már egy hete így megy, hogy hajnalban virrasztok, talán a hormon okozhat ilyet?
Vendég

Sziasztok!Köszönöm a gratulációkat!Tényleg CUKI a baba! :lol:
Épp tegna jutott eszembe,hogy jó lenne-e,ha már most megszületne!De még azthiszem NEM! :oops: Arra azért nekem is fel kell készülni!Meg várjon,amig megvesszük még a szükséges dolgokat neki!
Sajna még mindig a popója van lefele!Ez egy kicsit elgondolkodtat!! :x
Na meg arrál nem is beszélve,hogy az arca előtt lóg a ködök zsinór!!!! :evil: bele ne kapjon,vagy nehogy megfolytsa!!Szóval jönnek az újabb aggodalmak!! :evil:

Kép
bea27

Jó reggelt!
Hoppá: pervezr unokaöcsi :shock: :D . Jót vigyorogtam.
Milyen volt a vendégsereg?
Azért nem semmi energiád van. Volt vacsi is?
Szisz: gondolom azért nap közben meg tudnál aludni, nem?
Ezek a vértvevő nővérkék, hogy dolgoznak? :shock: Dórinak is majdnem amputálást csináltak.
Rosszullét még nincs ugye? Tominak pedzegetitek már, hogy mit szólna egy kistesóhoz?
Musz: nem meséltél jobban vagy már? Munkahelyen egyébként tudnak róla, hogy lassan, de biztosan elhagyod őket egy kicsit?
Jó csacsogást neked mára a barátnőddel!
Nika: ráérsz foglalkozni majd a vendégekkel, ha megszületett a pici, akkor biztos csőstül jönnek majd látogatni.
Te aztán jó elfoglalt kismami vagy. Milyen a torna?
Málna: Mi újság a Kisördöggel? Készülsz Apa fogadására mi? :wink:

Bea: ez a kisfiú nagyon szép,csókos szájak, formás lábak és pufi arc. Annyira jól látni a vonásait a képeken, ti már tuti látjátok kire hasonlít a pofija.
Dóri: na , látunk lassan Tünciről is ilyen szép képeket?
Te jársz terhes tornára?
Plútó: izgi napok vannak nálam, főleg az az izgi benne, hogy ébren tudom e tartani Apát. Mostanában eléggé ki van.Valami kerülgeti..rajtam kívül.
Azért ezek a rosszullétek már igazán elkerülhetnének téged, küld át hozzánk pocaktalanokhoz. :wink:
Mókuska: megjavult a gép? Képek lesznek? Hogy megy a séta Daninak?
Meli: kidolgoztad magadat? Hétvégi program mi lesz? Én remélem nem romlik még el nagyon az idő. Hogy áll a ház? Festik már kívülről?
Hű mindjárt kilukad a hasam megyek eszek fini péksütiket és finom cickafark teával öblítek.
Egyébként ez nem is rossz ízű, kezdem megszeretni.
Nem tudjátok véletlenül végig kell ezt inni a ciklusban, vagy csak pé.-ig?
Jövök vissza

Andi
candi

Na elég álmosan indul a reggel :wink:
Kép
Candi
egy kis "segítség" így éteren keresztül :oops:

Rókát, majd mindjárt küldöm ám :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na szállítom a rókát :twisted:
Kép
Jó kis sunyi...
Viszont kis Vukot nem találtam :cry: pedig imádom azt a mesét.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vuk-kot így jobbnak tűnik, de lehet, hogy így sem helyes :oops:
Na most besültem :roll: :oops: :shock:
Hogy kell helyesen írni :?:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Candi!
A terhes tornát nagyon szeretem. Így tornázok már 16.hetes korunk óta. Labdával tornázunk nagyon jó sok a vérkeringést javító gyakorlat is. Gyógytornász tartja 50 perc.

Jó a csapat s ott szoktunk maradni dumálni.
Most pont már az egyik csajszi megszült hétfőn.
az utolsó pillanatig járt tornázni. Hajnalban 04:30kor ébredt, hogy fájdogál, aztán várt egy kicsit 05:30kor elindultak akórházba. 07:02kor megszületett a baba. 1 órát volt a szülőágyon.
Mindenkinek ilyen szülést kívánok.
Kislány lett Laura 2,7 kiló 48 cm. Képet már látunk róla apuka hozott. :)

Bea!
Ne aggódj még van ideje megfordulni. Az egyik csaj 28 hetesen volt 4D-n akkor már fejjel lefelé volt a baba. Most volt a kötelezőn 32.hetesen újra farral lefelé néz a baba, neki is azt mondta a doki,hogy még bőven van ideje megfordulni.

Sziszi!
Hamar itt lesz a hétfő. örülök, hogy jól vagytok.

Kép
nika04

Plútó: köszönöm a rókát ez a sunyi tetszik nekem, egyébként is ilyen sunyin támadnak,Vuk ennél barátságosabb.
Remélem nálam nem menekül odabennt az a pete ennyire. :wink:
Nika: jó lehet akkor a torna, főleg, hogy így sok lánnyal össze tudtok barátkozni. Ez ott van helyben és van aki ugyanoda jár kórházba is mint Te? Eszméletlenül megy az idő, lassan te is 23 hetes leszel. :shock:

Andi
candi

A kórházzal szemben van egy körzeti orvosi rendelő szervezi ezt is s a szülésfelkészítőt is.
KB. 15 perc a lakásunktól s a munkahelyemtől is.
A kórház is ennyi.
Mondtam a páromnak, hogy majd ha jönnek a fájdalmak besétálok :)
Mivel ő 35 km.-re dolgozik Zegtől. S mire ideér az lesz egy kisidő.
Persze ez nem így lesz, majd hívok egy mentőt, ha nem bírom megvárni.

Kép
nika04

Sziasztok.....kivagyok!!!!Tegnap délután a kertet rendeztük és 7 után mentünk be...fürcsi,vacsi....ettem egy kis husilevest,amiben volt máj és körözöttet lágytojással.....és éjfélkor meglátogatott VUK és reggel 4-ig óránként hánytam ....minden kijött belőlem még a víz is....teljesen ki vagyok száradva...és persze reggel óta dolgozom,most van egy percem leülni,de így sem vagyok jól...lehet,hogy hamarosan elpatkolok????Mostanában rámjár a rúd......Remélem ti jobban vagytok nálam....ráadásul tgnap apával is összekaptunk kicsit,úgyhogy most este ki kell engesztelnünk egymást,hogy újra lehessen full harmónia :wink: :wink: puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Kép

Jó ez a sztrájk!Hírtelen mindenki előkerült :wink:

Candi

Nem történik veletek semmi??!!És az orvos?nem is mondtad,hohy mész?

Muszkuru

Réka...édes... :? Ezek szerint,a lányok semmivel sem különbekk a fiuknál...
Van néhány reklám amitől feláll a hátamon a nemlétező...
Pl.amikor a gyerek magára borítja a paradicsom szószt,meg amikor anya issza az ásványvizet és pofán rugják a labdával,hogy kiesik a foga...Én nem tunék így mosolyogni rajta...Lehet,hogy én vagyok hülye... :!: :?: :roll:
Mikor kapunk képet?

Hoppá

Perverz... :lol: Azért te sem vagy semmi,rögtön a "legjobbra"gondolsz :wink:
Betratjátok a 6 hónapot,vagy már gyakoroltok?!

Nektarin

Legalább 10 percig mérni kell!Orvoshoz mikor is mész?
Gratula a barátnődnek!34 hét :shock:

Bea

Gratulálok!!!!!
Édes ahogy csenget!!
Nyugi!Odébb van még,hogy megforduljon!!

Takidó

9-10 hét???!!!!Azért jó lenne ha tovább húznád.10 hét múlva, a legnagyobb jóindulattal is csak 35 hetes lesz a baba.A betöltött 36.hét után nem számít koraszülöttnek.

Kis_plutó

cici...nekem semnőt sokat a terhesség alatt,persze azért látszott a változás.Viszont én is a szülés után szenvedtem nagyon.Sírtam amikor belövelt a tej,annyira fájt.Nem bírtam lehajonli,mert azt hittem leszakad.Olyan volt ,két medicinlabda lett volna a mellkasomon :shock:

Mi is 9 re járunk bölcsibe :wink:

Szemét...Mi vagyunk az utcában az utolsók.Utánunk már csak az erdő.Mindig lesem ,hogy ki miért jön be.Vagy szemetet visz az erdőbe,vagy... :wink:

Viszér...Szerintem gyógyszert ne!Hacsak nincs valami homeopatiás.Kenegesd és pihenj!Könnyű mondani...
Kompressziós harisnyát vagy térdzoknit nem próbáltál?Én zoknit hordtam és nekem nagyon jó volt.

Nika

Ilcsi vérpezsdítőjével ilyenkor óvatosan kell bánni!
Máté minden reggel angyalként ébred!Aztán a nap hátralvő részére szögre akasztja az "anyalbőrt" és ördöggé váltzik :twisted:

Anyuszisz

Tomi tudja már?Örülök,hogy minden rendben!!Apa örül?Helyzet?

Ma jön haza apa!!!!Úgy tudja,hogy Máté nem jön velem a reptérre,mert elég későn szállnak le.Elég szomorú volt a hangja amikor tegnap mondtam neki,hogy Máté nélkül megyek.
De aztán meggondoltam magam,csak Ő még nem tudja. :wink:

Most megyek mert még sok a dolgom!!Puszi mindenkinek!!

málna2162

Meli

:(
Sajnos megint van valami fosós - hányós vírus....Remélem nem azt kaptad el.
Apával gyorsan béküljetek ki!!!

málna2162

Kép

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?