Hello, Bea Ádika nagyon édi! Te, és hol a hatalmas kukija
???
Arról nem "csináltattál" képet?? Pedig arra is kíváncsiak lennénk
(Na, ha ezt hallaná a tesóm, azt mondaná: pedfil tanárnő
)
Ja, Bea azt írja a vonalzód, hogy lehet, hogy már hallani a pici szíve dobogását a hasadon keresztül. Úgyhogy szólj apának, hallgatózzon
!!
Ja, el kell, hogy meséljem a tegnap esti története: este 8 körül egyedül vltam itthon, csörög az itthoni telefon: Felveszem:
-Igen??
-(válasz semmi, csak lihegés.....)
-Tessék, ki az?????
- höö-hőőőő-höö-hőő (még mindig csak lihegés...
)
-(Kata eszébe jut:úr isten, ez biztosan egy perverz állat, aki tudja, hogy itthon vagyok egyedül
) Erre mit mondok: Na, gyerünk csináld még (gondoltam éppen a micsodájával játszik... megijesztem, hogy nem ijedtem meg...) Erre ő:
-Ka-ta. (És ki volt az???? A tesóm kisfia, a Roli...
)
Mondtam az öcsémnek, hogy "te barom, azt hittem valami perverz állat szórakozik velem, és liheg a telefonba". Erre mondja, hogy "te hülye, szegény gyerek náthás lett, és nem kap levegőt az orrán...
És közben röhög, mint az állat, hogy mit gondoltam én, hülye. Mondta is, hogy csodálkozott, miért mondom a 2 éves gyereknek, hogy gyerünk, csináld még
Szóval ennyi.
Dóri, kíváncsian várjuk Tüncike képeit is jövő héten!! Biztos meglátjátok a női nemi szervét is (mielőtt valaki azt hiszi, hogy tényleg pedofil vagyok
)
Málna, amire ezt olvasod, már szinte apa itthon is lesz.
Nyusz-Musz, órarend kész, nyugisabb minden, én is lenyugodtam, de most kezdenek jönni a tanárok: át tudnán tenni az órámat ekkorra???
VVViki, már most kezdhetitek az "edzést", lehet, hogy már most sikeresen céba érnek....
Nika, ennyire elfáradtál a terhestornán, hogy ma már nem is jössz??
Mamen, mit csinálsz éppen? Álmodozol még, vagy már felfogtad, hogy babátok lesz???
Candi, holnap tartsd a frontot, tényleg írjál magadról többet
, mi van veletek.
Na ennyi, megyek csicsizni.
Puszi, mindenkinek összebújós szép estét. Bár, ahogy elnézem, ott vagytok már apa mellett, mert itt nem vagytok
Sziszi, nem iratod ki magad? Pihizni kéne munka helyett, nem??
Meli, örülök, hogy jobban vagy, a dokit pedig gyorsan lerendezed ezek szerint!