Lányok, most csak 1 oldalt tudtam gyorsan végigolvasni, így csak arra tudok reagálni
Évi77
Sajnálom a tündéri Dóribabát, hogy ennyit kínlódik.
Én a kisfiamnak csak homeós golyókat adtam, és összesen csak 2 fogánál kínlódott, a többi úgy volt, ahogy te is kívánnád: észre se vettük és ott voltak a fogacskák.
Narco
Panaszkodj nyugodtan!!! Biztosan nagy már a pocid és ugye két baba sok helyet igényel. Kitartást kívánok!!!
És magamról: Igen, most megint megnyugodtam, újult (lelki) erővel indul (folytatódik) minden. Aznap reggel történt a várva várt lelki egyensúly, amikor írtam nektek.
Pankaa
A tejszagról fogalmam sincs.
Előtejnél már lehet(?), de előtte?? (Nekem a 28. hétől volt előtejem, de a kórházban az egyik kismamának már a 22. héttől jött)
Csibe
CTG!! Hú, de megy az idő!!
Elhiszem, hogy néha nyomaszt a magány, de próbáld ezt a csodás várakozást nagyon boldogan megélni! Ezt a baba is érzi, és több ilyen időszaka már nem lesz az életednek – kívánom, hogy a készülődés boldogsága (meg a babanet topik
) oldja a magányos érzéseidet!
Jucmuc
Nagyon szurkolok a HSG-hez!!
És olyan jó olvasni az optimizmusodat!!! Meglátod, hamarosan megtalál téged is egy édes ,aranyos zebra!!! (Ami egy édes, aranyos babát jelez
)
Kacsa
Kitartás!! Tanácsot nem tudok adni, én annak idején szinte semmit nem ettem, le is fogytam 49 kilóra.
Norwell
Örülök, hogy jól vagytok, hogy tejcsivel is minden oké.
Timika
Kristóf is már biztos milyen nagy!! Örülök, hogy az Uh-on minden rendben volt, vasat sok kicsi kap.
Juca
Az én kisfiam is legszívesebben kint volt, haladni semmivel nem tudtam, nehéz volt, de legalább sokat voltunk a friss levegőn.
Angie
Örülök, hogy minden rendben van! Vigyázz nagyon magadra /magatokra!!
Zsúka
Olyan jó olvasni a boldog soraidat! Tudod, hogy a jókedved ragadós?
Sajnos mennem kell, most ennyire futotta.
Puszi!