Új privát üzeneted érkezett!

Erika,
jajj, ne légy lüke! :lol: Nem vagy te béna, csak nem megy. De én sem így születtem ám! :)
Ja, de mi a teljes nevetek? :)
Fehér háttér legyen mögötte? Vagy ne?

nadine81

Szia!
Lehet fehér háttér mögötte.A freemail ment!!!
Remélem jol!!!
Vendég

Várom a képeket! :)

nadine81

Kovács Réka kovács Petra
Vendég

Oks, nézem! :) Benne van anevetek is?

nadine81

OK! :)

nadine81

ASzt tudod, hogy a profilodba kb. hogyan kell majd bemásolni akódot?

nadine81

Fent, itt az oldal tetején legrödíted azt a menüt, ahol a "profil"-t találod, ha bent vagy, lemész addig, amíg oda nem érsz az "Aláírás"-hoz. És azt az egész mindenséget, amit majd én elküldök mailben, na azt kell oda, abba a mezőbe másolni. És a végén az oldal alján eémented. Vagy le OK-zod, nemtom mi van ott. És akkor elvileg ide kell kerüljön...

nadine81

eémented=elmented :)

nadine81

Még nem jött kép... :(

nadine81

Viol:yadine-t írta fel.De mondott egy "valamit",amit ő rak fel/nem spirál/és 5 évig nincs vele semmi gond.Azt mondta hogy a menses is alig van,semmi hormon nincs benne,és ha gyereket akarunk,akkor leveszi és kész.Jól hangzik,csak 40000 ft.Ha kiszámolom megéri,csak egy összegbe sok.Na még gondolkodom rajta.
A méhem?Azt mondta hogy ez jó,csak nagyon ritka eset.Kevés nőnek marad szülés után ekkora.Igazából nekünk 2 évbe telt mire összejött a gyerek.De amilyen nehezen akart összejönni,olyan problémamentes volt a terhességem és a szülésem is.Hál istennek.Azt mondta mindig a doki,hogy én egy tankönyvi eset vagyok.Minde úgy ment ahogy a könyvekben megvolt írval.Én pedig nagyon paráztam ,hogy hogy fogom viselni a terhességet,meg nehogy valami gáz legyen.A terhességem alatt végig nagyon jól éreztem magam,és mire elkezdtem volna idegeskedni a szülés miatt,már jött is a gyerek.3 héttel korábban érkezett,de minden rendben volt.Így hát idegeskedésre nem maradt időm.hajnali fél 4-kor itthon elfolyt a magzatvíz.6-ra értünk át a kórházba.Fél 8-kor feküdtem fel az ágyra,és 10-re megvolt Dávid.

Sok lóvét:fodrász,tesco,kozmetika,doki,gyógyszer.Ezt ha összeadod,nem kevés pénz.

Na most jó sokat írtam,megyek összepakolni és megpróbál/unk/ varrni.Nem biztos,hogy a kisfiammal menni fog.

pá!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anita,
akkor szerencsétek volt a babavárással kapcsolatban! :) Ilyen jó terhességgel! :) Ide nekem a következőt, igaz? :) :) :)
Viszont a 2 év nem kevés... :( De megvan a Kislegény és ez a lényeg! :) És amúgy meg milyen hamar megérkezett! :) Sietett hozzátok! :)
A 40 E pénz valóban nem kevés... Én azért sem adnék ki annyit egyből, mert mi van, ha nem válik be? Úgy értem vmi eü probléma lesz? Mármint nem durva, csak hallani, hogy vkinek aspirállal is ilyen meg ilyen gondja van. Akkor én már inkább kis összegeket a bogyókra adok ki. ha ott van vmi gond, még lehet variálni. Sztem.
Tesco, tesco... Ismerős. Mi is egy vagyont szoktunk otthagyni... De ha már egyszer bemegyünk vásárolni, akkor úgy érdmes, hogy költünk, mint állat... :? :shock: :lol:

nadine81

na kaptok még 2 fotót,és megyünk a dolgunkra:

Ritka pillanatok egyike:

Kép

Meló közben:

Kép

Majd egyszer csak jövünk!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sikerült???Vagy ne sietteseelek???
Vendég

Nadine!!!
elküldtem megint őket!!!
Te figyusz az a nevednél ku betü????azaz:qqviol?????
Vendég

Erika,
jajajaj, nem Q, hanem G! :)

ggviol@freemail.hu

nadine81

Kb így fognak kinézni:

Kép

Kép

nadine81

Kép

Kép

Még alulra odaírtam a nevüket

nadine81

ATYA ISTEN MENNYIT ÍRTATOK!
Reni!Jaj istenem nem nem ám megbántottalak eszem ágában sem volt.Lehet,hogy valóban csak azért hallottam úgy ahogy Viol is írta,hogy nagyon keveset tudsz kint magyarul beszélni.
Nyugtass meg,hogy nem bántottalak meg nem ez volt a szándékom.

amica!Én megint csak azt tudom mondani,hogy kitartás én már tuti beleőrültem volna nagy tisztelet,hogy ennyi erő van benned!!

Zsani!Örülök,hogy Virág már próbálkozik enni ez nagyon pozití dolog!!

Katus!Biztos hamar elmúlik neki a csípése a kencétől.Ezek a mostani sima legyek is úgy harapnak mint a rosseb.

Eszti!Próbálj kicsit azért pihenni is nehogy nagyon túlhajszold ám magad?

Szeszike!Szép súlya van Dávidnak és hosszra sem liliputi gyerkőc!Ilyen keveset alszik napközben,hogy ritka pillanat az ilyen?Hát a lóvé az megy mint állat.40.000ft kicsit húzós bárha kiszámolod a háromhavi gyógyszert behozza az árát.De ez így egybe tényleg sok!

Teszek majd fel képet az új séromról jó rövid lett!!
Vendég

A hátteret ne nézzétek!!! Kép Kép
Hát nem egy szépségkirálynős kép,de ez van!!
Vendég

Gabó,
tök jó ahajad!! :) Nem is kell szépségkirálynőnek lenni! :) Egy királyfi már elég a családban! :) :) :)
A háttérrel meg mi a baj? :) Jéé, ott egy hűtő, egy mikró, stb... :)

nadine81

Erika,
nem jöttek még meg a képek... Jó címet írtál végül? ggviol@freemail.hu

Ide nem tudod feltenni? Mert akkor innen is le tudnám tölteni...

nadine81

Köszi!A háttérrel az bajom ahogy kinéz!!Már úgy szeretnék elköltözni,hogy mindennek meglegyen a maga kis helye,de ide már egy szöget sem vagyok hajlnadó beverni sem pénzt költeni.Kicsit szűkös,de ez van.
Vendég

Vagy még az jutott eszembe... ha nem jönne el a kép...
Van itt a babaneten albumod? Onnan is le tudnék tölteni képeket a lányokról...

nadine81

Igaz, ha lépni akarsz, akkor nincs is értelme. Addig viszont jó ez is, és otthonos! :) Azzá teszitek. Tök mindegy, hogy mi hol van. Mondjuk sztem nem tudom ott éppen mi a baj... :) Az ott ruhásszekrény? Mert ha igen, az sem baj. Ott volt neki hely, és kész! :)

nadine81

sziasztok
egy napot kihagyok(a sok hülye házimunka miatt-annyit vasaltam tegnap alvás alatt.ez a két rosszcsont kölök,mármint az iskolás és óvódás,olyan ütemben termeli a koszos ruhát,hogy állandóan mosok :lol: :cry: ) és már oldalakat írtok tele,nem győzök olvasni.

andi
hát nekem sokkal könnyebb dolgom van,úgy néz ki.míra még mindig bírja az ovit,semmi gond vele sem és szecsővel sem.

valaki kérdezte,hogy jobb-e már,ha a legkisebb mászkál.szerintem inkább a nagyobbak közti korkülönbség a döntő.nálunk 3 év van a nagyok között,mikor míra megszületett szecső már okos volt,tudott egyedül enni,stb,nem volt vele annyi gond,mintha kicsi lett volna még ő is.így én azok előtt emelek kalapot,akik "hamar" vállalják a második bébit.a harmadik meg már csak úgy jön!akkor már úgyis rutinos az ember :P :P :P .de zóra már most olyan hisztiket levág néha,hogy csak ámulok.valamelyik nap fél óráig hüppögött bőgés után!mi lesz később?! :shock:

hajnus
nekem az esküvős-temetéses nagyon bejött.én amúgyis vevő vagyok a fekete,morbid humorra,szóval köszi,nagyon jót nevettem

nem is tudom,mit kell még írnom(és kinek),így megyek teregetni
ja!
viol
köszi a bulis képeket,igazán jó lehetett!!! :lol:
és még:
vero
írnál pár szót a pharmatexről?érdekelne engem is,váltanék,ha jó.most a mindennapos gyógyszert szedem,de az talán olcsóbb lenne?vagy nem?bár gondolom ez a szexuális aktivitástól függ,mert ha jól emlékszem,ezek ilyen esemény előtti cuccok.köszi

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ja és andi
végre már látjuk a három manó szalagját

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Gabó!

Jó lett a hajad! :) És a háttér is jó! :)
Levi, hogy van?
Anyukádék meddig maradnak?

Viol!

Jó lett Dorka új szalagja! :)
Én ma is megpróbáltam, ma sem sikerült! Vajon miért? Eddig tudtam szalagot készíteni :cry: :cry: :cry:

Anita!

Hogy tudsz Dávid mellett varrni??? Nagyon jó kisfiú lehet! :)
Mátét egy percre sem lehet szem, elöl téveszteni, mert olyankor nagy cibészségeket tud csinálni :)
Megtaláltam az iwiw-en a Terrainét.

Most megyek, elaludt a Máté és rengeteg dolgom van, bevágott a bomba, ki kell rámolnom az egész konyhát 3-ra jönnek a szerelők. Lecserélik az ajtókat, mert a konyhaszekrény benne volt a lakás árában, még garanciális, és a kedves bútoros cég, különböző ajtókat rakott fel, azt hitték, nem vesszük észre, 1 éve vitatkozok velük, hogy ha már ki kellett fizetnünk ezt a szart,(ami nem is tetszik, de választani nem lehetett) akkor ugyan már javítsák a hibát, kíváncsi leszek mi lesz ma. :evil: :evil: :evil:
A bútor színe ugyan olyan volt, csak a minta más, igaz nem olyan feltűnő, na de ne nézzenek már hülyének!!!
Ráadásul nagyon csúnyán van elkészítve, a fickó neki állt itt dumálni, hogy ők ennyi keretből dolgoznak(a főválalkozó ennyit szánt rá), és azért nem lett befejezve, mert ugyanis az egyik oldalon fent nincs végig a szekrény.
Mire mondtam az oké, de az nem pénz kérdése, hogy úgy van összecsapva! Na erre már nem tudott mit felelni!

Na jól kimérgelödtem magam!

katus78

Csilla,
én kérdeztem a mászkálós gyerekes kérdést... :)
Húú, tényleg jó volt a buli, kár, hogy nem jöttél el! :) :) :) Mennyit röhögtünk!!! :) :) :)

Katus,
akkor ezt a szalagodat Hajnus csinálta?
Én sem tudomm mit nem tudunk... :( Most próbálgattam Erikának, neki sikerült. Mátét azóta nem próbáltam. Ha van időm megnézem tudnék-e csinálni...
Dorkának nem volt szándékomban újat csinálni, csak annyit szórakoztam ebben az egy napban, hogy ihajj! :) Akkor meg már miért ne? :)
De remélem Eszti nem harapja le a fejemet, mert azt hiszem Szonjának is ilyen van... :) De esküszöm akkor gondoltam bele, amikor már elkészült, Eszti!!! :) :) :)

Különböző ajtók?? Mintára? Vagy hogyan? Színre? (Ja, most olvasom...) És azt már ti választottátok, hogy most milyen legyen? Vagy ami készleten van nekik?
Irgumburgum, mérgelődd csak ki magad! :twisted: :twisted: :twisted:

Nálunk Dorka már megint alszik! :) Lassan megint két órája, mint tegnap! :)
De egy óra alvás után hallottam, hogy sír, lemegyek, a szomszéd csaj volt itt a kislányával, felordibálták szegénykémet. És ez már nem az első alkalom volt... :evil: De visszahuzigáltam a babakocsiban... :roll:

nadine81

Neked melyik van? :)

"Hagyma" fizetés: meglátod, kezedbe veszed... és sírsz

"Fekete humor" fizetés: nevetsz, hogy ne sírj

"Óvszer" fizetés: elveszi a kedvedet és az inspirációdat

"Impotens" fizetés: amikor a legnagyobb szükséged lenne rá, cserben hagy

"Diétás" fizetés: általa egyre kevesebbet eszel

"Ateista" fizetés: kezdesz kételkedni a létezésében

"Korai magömlés" fizetés: alig jön be...és máris vége

"Viharos" fizetés: nem tudod mikor jön és mennyi ideig tart

"Menstruáció" fizetés: havonta egyszer jön és öt napig tart

nadine81

Katus,
megpróbáltam megint Mátét, de most sem jó... Nemtom mi van...

nadine81

Igen az egy szekrény! :D :D Engem nem különösebben érdekel csak nem szívesen hívok meg ide senkit.De majd az új kérónkba!!Lesz házavató buli,grillpartik,babazsúrok!Már alig várom!!!

szemizó!Én is a nagyobb korkülönbség híve vagyok.Mi is úgy terveztük,hogy 2-3év legyen köztük.Ennyi már simán meglesz!

Katus!Köszi!!Holnap délután indulnak haza nemsokára jönnek ebédelni.Most épp lent rodeóznak a Csótónál.Vagyis elvileg anyám próbálkozik!!Olyan jó lenne ha ideköltöznének!!!Levi jól van már ebédelt,mert éhes volt nemsokára pedig megyünk alukákni
Pedig nem is lehetett látni bár nem néztem át tüzetesen nekem nagyon tetszik a konyhád!!
Vendég

Olvastam a neten a pharmatex-ről. Végül is jókat írnak róla, csak nekem asszem macerás lenne... Nem szeretem ezeket a "közvetlenül előtte" dolgokat... De attól még jó lehet. :)

nadine81

Mit tudtok a sulinetes dolgokról? Ezt boldog-boldogtalan igénybeveheti? Vagy csak aki iskolás? Vagy valaki olyan nevére kell venni a cuccost?

nadine81

Na majd fél órája alszik a husi úgyhogy van még legjobb esetben egy órám.Most épp Madonnát hallgatok"régit"és Beck's-et iszogatok.De nem vagyok ám alkoholista!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez olyan női sör!! :lol:
Én nem tudom,hogy vannak ezek a sulinetesek,de már csak ebben az évben lehet visszaigénylést benyújtani ezért kéne nekem is sürgősen még ebben az évben letenni a jogsit,hogy kapjak vissza valamit jövőre,mert aztán megszűnik ez is.
Vendég

A nap vicce!!
(BLIKK) Kép máramennyi látszik belőle!

És őt pedig most tüstént akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
az az igazság,hogy rettenetesen ki vagyok már éhezve egy jó szexre,de sajna bajos vagyok tegnap óta előtte meg jó 4-napig semmi sem volt,mert valahogy nem kívántam!!De most..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Vendég

Most olyan hangulatban vagyok,hogy elmennék táncolni,kirittyenteni magam(persze megengedett keretek között)jó dögösen!!!!!!!!!!!!Olyan régen voltun el apával szórakozni egyet és most per pillanat hiányzik.Nem szeretem a diszkókat,de most elmennék egyet.De asszem csak a nosztalgiázás marad nekem.Hát így jártam!Aztán lehet,hogy csak a sör beszél belőlem!!Fene se tudja.Ja meg a jó zene.Néha mikor olyan számot hallgatok (mint most is)teljesen magamba tudok fordulni.
Nektek szokott ilyen lenni?Vagy csak én vagyok ilyen hülye?
Vendég

Olyan jó,hogy mindent le lehet írni nektek ami csak az emberrel történik jót is rosszat is!!Jó,hogy vagytok!!
Vendég

Gabó!

Jó, hogy te is vagy nekünk!!!!!!! :)
Nekem is szoktak olyan gondolataim lenni, hogy jó lenne egy nagyot bulizni, stb.......

Nagyjából kész vagyok...........igazából nem nagyon látszik az eltérés, csak annyira bunkók, az építetők, semmit nem hajlandóak kijavítani, ami az ő hibájuk stb, hogy elegem lett, igaz pont az asztalosokon, de valakin ki kellett töltenem a mérgem.
Elegem van abból, hogy állandóan hülyének nézik az embert, azért főleg mert nő.

Na mindegy, ez van, nem húzom fel magam!
Gabó, mikor jössz Sopronba, elmehetnénk egyet inni! :D

nem emlékszel mikor találkoztunk először? Tudod Máté akkor ült fel először a babakocsiba, és nem jegyeztem meg a dátumot :oops:

Levente fel tud ülni hasizomból? Mert Máté ha a hátán fekszik nem tud felülni, csak mászásból fordul át, vagy állásból ül le.
Vagy ilyenkor nem tudnak ilyet???

katus78

gabó
nekem is hiányzik a buli.még 100 évvel ezelőtt,mikor dolgoztam voltak postás bulik(én miskolcon postán dolgozom),bálok,strandok,tónál murik.jó társaság volt.és már nem is lesz ilyen,mivel nem is miskolcon lakunk :( no meg a három gyerek,már csak homokozós-játszóteres bulik vannak jelen.ill az sem nagyon,mert nem igazán beszélgetek itt senkivel,ill mostanában néha szecső egyik osztálytársának anyukájával.pedig de jó lenne néha péterrel csak úgy kettesben lenni.főleg este-éjjel!már szex közben is legtöbbször csak a kisszobára figyelek,mikor kezd zóra bőgni,akkor rohanni kell,nehogy felébredjenek a többiek....bár talán más is így van ezzel,akinek gyereke van?!normális ez? :oops:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Katus!Ebben eggyetértek,hogy a nőket mindíg hülyének nézik!!
Hogy mikor megyek nem tudom.Val.színű,hogy októberben.Megyek haza a barátnőm elé és otthon maradok pár napotazt mehetünk!
Hú,de jó lesz!Hát én sem tudom mikor taliztunk először!!Levi sem tud hasizomból felülni oldalra dől és úgy!!!

szemizo!Az az igazság,hogy én is így vagyok vele azt hallgatom közben Levi mikor jön át v. mikor kel!!Azt nemtom,hogy mormális-e,de ez van!
Vendég

Gabó:szerintem mi az utóbbi két napban egy cipőben járunk.Tegnap kicsinosítottuk magunkat,ma pedig bulizós,sex-es hangulatunk van.
Pont ma említettem meg a barátnőmnek,hogy meg kellene ejtenünk egy bulit.Ő is benne lenne.Mondjuk én nemrég voltam/TAVASSZAL/
Ha megvolt a "kisfiú" aztán küld már le hozzám is.Címet tudja?Apa még estig dolgozik,addig jöhet,majd Dávidot addig elaltatom! :lol: :lol: :lol:

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Ja:jó lett a frizkód!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Küldöm neked szeretettel!Jó faszi mi???????????????
Vendég

asszem össze kéne hoznom apával egy bulizós estét csak ezzel az a baj,hogy az anyós bent lakik a városba és Levi vigyázása nem igen jó így.Pedig nagyon rávagyok mozdulva!!Persze ha elmegy a bajosom,mert máshogy is bulizni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Az előbb írtam,és egyszercsak eltűnt minden...A "kis mocsok"nem kikapcsolta a gépet?!

Katus:elég nehéz tőle varrni.Vele nem szoktam,csak holnapra kell/ene/ 3 függönyt megvarrni,és a mama sem ér ma rá,meg apa is 6-ig dolgozik.Már egyet megvarrtunk.Igaz dupla annyi idő allatt.De még nem is aludt.Lefoglalom közbe mindenfélével.Persze percenként figyelni kell rá.
Ma pl.az orrszívójával volt el 10 percet,meg a barátnőm szedett össze neki régi játékokat,és most újdonság volt neki.Fél órát volt el kb.Úgyhogy lassan lerakom aludni,hátha addig még egyet meg tudok varrni.

Pá!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Ez az orrszívó nagy gyerekbarát Levi is imád vele játszani!!
akkor lassan,de biztosan haladsz!!
Vendég

erről eszembe jutott az eszter búcsui ajándéka,a faszárú nyalóka.lefotóztam,lehet nézegetni :lol: :lol: :lol: : Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

és egy kép szecsőről,az úszóbajnokról: Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

na, gyorsan a Pharmatex-ről.
Esemény ("pity-puty" :P ) előtt kell alkalmazni, "helyileg". :wink:
Nincs benne hormon, valamilyen spermaölő cuccot tartalmaz. Egyenlőre ezt használom, meg akkor is ezt használtuk miután elmentek a babák, és fél évig nem szabadott próbálkozni. Akkor sem akartam mást. Gumitól irtózom, a férjem meg a gondolotától is rosszul van. Így maradt ez. Spirálom is volt, begyulladt meg diszlokálódott=elmozdult. Hát az nagyon fájdalmas volt, többet nem lesz. :evil:
A legdurvább: Nekem is megjött ma. :evil:
Ezerrel szoptatok, és még csak 3 és fél hónapos a pötty, nem hiányzott cseppet sem. Áronnál egy év után jött meg először. :shock:

Gabó,
Jó a frizud!

Csilla,
Még nem is mondtam milyen helyesek a gyerkőceid!

Katus,
Asztalosok: :evil: :evil: :evil: A nőket mindig hülyének nézik. Szombaton a Fertőn volt a nyelvisinek az évnyitó bulija, egy pasi nem fért el mellettem. Jött a felesége nagy hangon, hogy ki áll a Passat-tal. Mondom én. Nem fér el mellettem a férje, mondom neki megyek elállok. Beülök erre a pasas elkezd hőbörögni, hogy hol tanultam én a kreszt. Na, autó leállít, kiszálltam és odamentem hozzá megkérdezni, h ő pedig hol tanult jómodort. Mondom neki, hogy nagyon bátor dolog akkor ugatni, mikor már beültem meg hogy én sem kezdtem el kérdezgetni őt, hogy ugyan már hol nyerte a jogsiját papa hogy nem fér el mellettem, hanem első szóra mentem elállni, hogy kiférjen. Olyan paraszt volt, a mondatom közepén elkezdte ezerrel nyomni a dudát. Erre le vénszaroztam, és leelmebetegeztem, látni kellett volna a fejét. Tiszta vörös volt. Utálom az ilyet, 60valahány éves és azt hiszi csak a pasik tudnak vezetni, és még parkolni is képtelen. Jujjjjjjjjj :twisted:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?