Sziasztok!
Gabó!
Jó lett a hajad!
És a háttér is jó!
Levi, hogy van?
Anyukádék meddig maradnak?
Viol!
Jó lett Dorka új szalagja!
Én ma is megpróbáltam, ma sem sikerült! Vajon miért? Eddig tudtam szalagot készíteni
Anita!
Hogy tudsz Dávid mellett varrni??? Nagyon jó kisfiú lehet!
Mátét egy percre sem lehet szem, elöl téveszteni, mert olyankor nagy cibészségeket tud csinálni
Megtaláltam az iwiw-en a Terrainét.
Most megyek, elaludt a Máté és rengeteg dolgom van, bevágott a bomba, ki kell rámolnom az egész konyhát 3-ra jönnek a szerelők. Lecserélik az ajtókat, mert a konyhaszekrény benne volt a lakás árában, még garanciális, és a kedves bútoros cég, különböző ajtókat rakott fel, azt hitték, nem vesszük észre, 1 éve vitatkozok velük, hogy ha már ki kellett fizetnünk ezt a szart,(ami nem is tetszik, de választani nem lehetett) akkor ugyan már javítsák a hibát, kíváncsi leszek mi lesz ma.
A bútor színe ugyan olyan volt, csak a minta más, igaz nem olyan feltűnő, na de ne nézzenek már hülyének!!!
Ráadásul nagyon csúnyán van elkészítve, a fickó neki állt itt dumálni, hogy ők ennyi keretből dolgoznak(a főválalkozó ennyit szánt rá), és azért nem lett befejezve, mert ugyanis az egyik oldalon fent nincs végig a szekrény.
Mire mondtam az oké, de az nem pénz kérdése, hogy úgy van összecsapva! Na erre már nem tudott mit felelni!
Na jól kimérgelödtem magam!