Új privát üzeneted érkezett!

Takido
Bizony remek,hogy jól érzi ott magát.Azóta sokkal önállóbb lett :D
Azért sztem szülésig még simán renbejön a vérszegénységed!CSak szedd a gyógyikat rendületlenül. :!:
A vastól tuti székrekedésed lesz,úgyhogy vmi hashajtó lekvárt is szerezz be mellé!

Áfonya
Hát azért jár bölcsibe,mert okt. végén megyek dolgozni.(na meg a fősulit sem tudnám másképp csinálni)
Igazából már szept 18-n kellett volna kezdeni,de kiderült,hogy a 2006-ra járó szabimat elfelejtették ,így még nyertem 23 napot! :D

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
kismamaság, fősuli meg még munka is? :shock: Ezt nevezem! Én meg azt hittem milyen hős vagyok hogy gyerek mellett járok fősuliba :roll:
Takido,
hát ma már barnáztam, pont mint múlt hónapban... így a megérzés sem túl pozitív. Tudom, ebből még bármi lehet, de szerintem nem lesz. :(
Repesztőlakkot meg még én nem használtam. De a sima bádogdobozos lakk se nagyon pepecs, ecsettel fel lehet kenni 2 perc alatt, max büdös. A spray biztos nagyon praktikus, de gondolom ára is van...
Vendég

Áfonya
Igazából a suli önmagában is elég lenne,de a muszály nagy úr. :wink: Na persze,ha minden igaz másfél hónapot fogok dolgozni csak. :D
A lakkokról írottakból egy szót sem értek! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Hello!

Merre van Mindenki?

MI tegnap elmentunk a korhazba mert annyira meg voltam ijedve hogy elkezdtem sirni itthon hogy lehet hogy belso verzesem van meg hogy meg fogok halni stb. erre az uarm elvitt egy teljes kivizsgalasra. Megneztek a mehemet, tok szep, tiszta, verkep tokeletes meg verszegeny sem vagyok egyszeruen csak szedulok 3 napja es nem tudjuk mitol. Majd holnap visszamegyek a dokihoz hogy nezze meg a fulemet nem-e az vagy valami virus vagy csak a fejem ugy hule ahogy van.

OKriszti: Hogy fognak szeretni a munkahelyeden ha masfel honap mulva kijelentkezel! :lol:

Afonya: Azota mi van? Megjott? Remelem nem!!!

Takido: Nekem is vasat kellett szednem es helyrehozott ugyhogy csak szedjed!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
tényleg nagyon sajnálom hogy még mindig nem vagy jól! Igaza is volt a férjednek hogy elvitt kivizsgálásra! Örülök hogy nagyjából minden rendben. A szédülés lehet a megrázkódtatás miatt is. Én tudom hogy nagyon erős csaj vagy, de amit átéltél az nagyon súlyos veszteség, lehet hogy emiatt van a szédelgés. Pihenj sokat!
Nekem meg nem jött, de kicsit vérezgetek.
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukk. Írni nincs időm, csak beszúroma görbém, ami nem mutat valami túl jó képet.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1157957621.26.jpg

Mindenkit üdvözlök!

moni

SZiasztok és DRUKK mindenkinek, amihez szeretné! :)

Kriszta,
nagyon várom az UH-s híreket! :D

++++++++++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!

Tontica
Örülök,hogy semmi szervi bajod nincs! :) A lelkedet kellene most pátyolgatni.Tudod,ha az nincs jól,mindenféle betegség tünetét produkálja. :?

Áfonya
Ezt a vérzést nem nagyon értem nálad,mitől lehet?! :?:

Moni
Jó lesz ez a görbe.Mikor tesztelsz?

Rólam:
Már hasi UH-n is látszott a 12mm-s petezsák! :D :D :D Így vigyorgok,mint a smilek. :D
Mehetek védőnőhöz a papírral,és 2 hét múlva lesz embriovizsgálat.Majd akkor pontosítják a szülés időpontját.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta! :D

Most nem írom le még egyszer, de u.az, mint a "Babát szeretnék"ben, csak akkor legyen most irígység nélkül! :lol:
angel37

Kriszta!

Szuper! Gratulálok! :D

Tontica!
Remélem hamarosan jobban leszel. Kell egy kis idő gondolom, de látom párod melletted van teljesen.

Anyapoc!
Na hogy megy Villőnek a lépegetés? :P
Vendég

Okr!
Gratula, gratula, gratula!!!!

Sz.tem nem olyan jó ez a görbe... Tesztelést még nem tervezek, majd csak akkor, ha tuti biztos.

moni

Sziasztok!

Itt vagyok én is,mi hétvégén kicsit messze voltunk... :roll:
Apával esküvőre mentünk Kitzbühelbe,600 km... :?
Az idő szuper volt,a hely gyönyörű,nagyon jól éreztük magunkat,csak a végére azért hiányoztak a gyerkőcök :roll:

Kriszti

Látom,már elmúltatok 12 mm-esek,nagy-nagy gratula hozzá :D:D!
Szuper,hogy Ada bírja a bölcsit :)!
Mi ma voltunk először Villővel játszóházban,nagyon élvezte,tolta a babakocsikat,mint egy kis ördög :).Elkezdtem a bölcsis beszoktatás :wink:!

Junko

Köszi,köszi,nagyon megy neki :D!Azért még nem önállóan,de ha foghatja a kezem,vagy tolhat valamit,akkor nyomul ezerrel :)!
Élvezitek a házat??? :)
Nálatok mizu? :roll:

Takido

Húúú,ez a véres dolog elég rémisztő lehetett....hogy a fenébe? :roll: Azért örülök,hogy baj nem lett :).
Na igen,jobb volt Apáért menni,csak Melittának felejtettem el szólni... :? Csak már késő délután jutott eszembe,de aranyos volt,nem haragudott :).

Áfonya

Drága!!!!Nyugodtan cseszegess :D:D!
Nem felejtettem el a keresztszemest,csak jobb programom volt hétvégén :D:D :oops: !
De küldöm!!!!!!

Moni

A görbéd egyenlőre tényleg jó... :) drukk megy :).

Angel

Nálatok mizu?Mikor indulnak a fragyibabák? :)

Tontica

Remélem,már jobban vagy!!!!Azért örülök,hogy ott belül minden rendben :)!

Remélem,senkit nem hagytam ki :oops: ....

anyapoc

Tonitca

A lényeg lemaradt :oops:
Ratenak NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Okr!
Gratulálok az Uh-s eredményhez :D
A hashajtó lekvárt már korábban beszereztem.Sajna vas nélkül is néha szükésgem van rá.Pedig az íze rémes :roll: ,de a lényeg,hogy használjon.
Meddig tervezed,hogy dolgozol?

Tontica!
Azért biztos megnyugodtál,hogy minden rendben van.Ezek után én is arra tippelek,hogy inkább lelki oka van+a kimerültség.

Áfonya!
A sprays lakk valóban nem olcsó,majd kipróbálom én is az ecsetes változatot.
A repesztőlakk kicsit időigényes,mert meg kell várni,míg teljesen megszárad,és utána még egy festékréteget rá kell vinni.
Sajnálom a barnázást,meg vérezgetést.Remélem azóta abbamaradt.

Moni!
Szerintem is egész jól alakul a görbéd.

Anyapoc!
Biztos jó lehetett az esküvő :) Hol van Veszprémben játszóház? Villő édes lehetett babakocsival :D
A vérvételhez visszatérve tényleg nem volt egy szép látvány.Nem tudom,hogy igazándiból hogy történhetett,szerintem mellé folyt egy kis vér,és amikor nem szorítottam teljes erőből a vattát kifolyt.Egy kicsi pedig bentmaradt,mert van egy szép kékes,lilás foltom. :?

KépKép
takido

Anyapoc :)
ha minden igaz okt. elején rájuk kerül a sor! :D Remélem! :roll:

Takido,
Tamarinlekvár? :wink: Van otthon, de még sose próbáltam! :)

Azt a vattát sztem nem is kell tiszta erőből szorítani, ennyi akkorse kéne, hogy kifolyjon! :shock: Szegény, ijesztő lehetett! :?

Punkció után egyébként én is összevéreztem a szép világos takarót! :oops:
angel37

Takido

Elküldtem egy keresztszemes képet,csak nem tudom,hogy a színkódot is küldtem-e...nézd meg jó,Asszem a párod címére ment...Ha nem ment a színkód át,akkor dobj meg egy méllel és arra küldöm :wink:!
Mindjárt megmutatom,hogy néz ki Villő a babakocsival :D!Egyébként egyszer hanyatt is ávgta magát vele,mert ugye elég borulékonyak,ő meg még nem olyan ügyesen egyensúlyoz :?....
Szt is elég brutál,hogy így kifolyt a vér a kezedből...gyanítom,hogy szétcseszték(bocs...) a vénédat és azért...pedig ált elég ügyesek nálunk az SZTK-ban....
Játszóház a Haszkovón a Bóbita bölcsiben van,300 Ft egy üra,uzsizhatnak a gyerkőcök,lehet ebédet is kérni a déli turnusban és beszoktatás után ott is lehet őket hagyni.Képzett gondozónénik vannak,egyébként az önkormányzat üzemeltetei.Bulcsú is járt ide,amikor csak 1 órám volt péntekeknként,akkor oda vittem és mentem érte utána...ezek után simán vette a bölcsit :)....

Angel

Az mindjárt itt van!!!!!!! :) Nagyon fogok drukkolni ám :).
Akkor viszont most nem stimuznak agyon...ugye? :roll:

Villő tolja a babakocsit.... :)

Kép

És a kitzbüheli Alpok :)

Kép

anyapoc

Anyapoc,
most nincs előtte stimu! :)

Nekem most ez nagyon nem mindjárt van! :roll: De köszi a drukkjaidat, előre is! :D

Villőből alig látszik vmi :? Vagy azt kell nézni, hogy megy? :wink:
angel37

Angel

Jó,jó,megértem,hogy türelmetlen vagy és nem akartalak megbántani... :roll:
Igen,itt az a lényeg,hogy megy...vagyis hogy tolja a babakocsit... :)
De hogy lásd is,itt egy másik kép a játszóházi uzsiról... :D
Bár itt sem olyn nagyon sok látszik... :oops:

Kép

anyapoc

Áfonya

Neked is ment a mél a képekkel,remélem,oda is ért :)!
anyapoc

Anyapoc!
Köszönöm a képet megkaptam,a színkód is rajta van.már csak azt áruld el légyszi,hogy ez milyen márkájú fonalnak a száma.
Remélem Villö nem ütötte meg magát.
Nem is hallottam erről a játszóházról.De nagyon jó ötletnek tartom.
Az SZTK-ban valóban ügyesek,bár már 2x jártam így.Még jó,hogy a 60,120mp-es vérvétel már jól sikerült.De azt a másik kezemből tudták csak levenni már.
Tényleg szép helyen jártatok. :)

Angel!
Igen Tamarin.Az ize tényleg szörnyű.Én naiv pedig még megkérdeztem,hogy kenyérre is lehet kenni. :D Közbe egy kávéskanálnyit alig bírok lenyelni. :)
Nem is meséltem neked,hogy az egyik ismerősünknek is a fagyasztott "babók" sikerültek.Remélem,ti is sikerrel jártok most :D
Meglátod,tényleg hamar itt lesz ám október eleje. :)

KépKép
takido

Anyapoc,
dehogy bántottál meg! :)
Csak nagyon kínlódom az üresjáratban! :roll:

De itt már sokkal több látszik Villőből! :wink: Az édes kis pofija! :D

Takido,
kenyérre! Ez jó! :lol:
Tényleg szar? Nahát, én jónak képzeltem! Akár palacsintába! :lol:

Fagyibabák sikerültek? Zene füleimnek! :D :D
angel37

Angel!
Én is jónak képzeltem.Nagy csalódás volt az első kanál :cry:
Bizony,sikerültek a fagyibabák,méghozzá kettő,és már látszódik a szívhang,kb.7 hetesek :D :D
Úgyhogy csak pozitívan :D

KépKép
takido

Anyapoc,
megkaptam, köszi.
Tudom hogy állati fárasztó vagyok, de én ezeket nem tudom megcsinálni! Nem tudnál nekem küldeni pár (jó sok :D ) egyszerűbbet, amiből választhatnék? Ezek nagyon húzósak, láttad milyen pipaccsal harcolok! Na jó, annál jöhet bonyolultabb, de ezeknél legyen jóval egyszerűbb.
Remélem a lagzi jó volt! Én imádom a lagzikat! :P
Villő tündéri! :)

Takido,
csak bátran az ecsetes lakkal, nem nehéz vele bánni, csak vékony rétegben vidd fel, mert ahol megfolyik ott nem átlátszó hanem randa barna! :?
A vérezgetés nem állt el, a tesztem is negatív, abba is hagytam a Duphastont, szerdán megyek (eddig úgy van) megbeszélni a műtét időpontját. Magam alatt is vagyok rendesen, folyton bőgök, fejgörcsöt is kaptam tőle! :(
Vendég

Sziasztok!

Koszonjuk a szulinapi jokivansagokat!
Bar szegenykemnek nem nagyon unnepeltuk meg mivel egesz nap az agyban voltam, meg szerencse hogy nem fogja meg fel hisz nagyon csalodott lett volna!

Anyapoc: Nagyon szupik a kepek es gyonyoru kislanyod van!

Angyal: Hajra fagyibabak! Ne legy irigy mert egyszer mindenkinek eljon az ideje!

Kriszti: Gratulalok!!! Nagyon boldog vagyok, megerdemled ennyi sikertelen honap utan!!!

Afonya: Remelem ez a pecsetelgetes csak a beagyazodas jele volt!!!

Bocsi hogy csak ilyen egymondatokban de meg nem vagyok 100 %-os, szedem a gyogyszert amit kaptam de nagyon lassan javulgatok.

Megcsinaltam a tickeremet igy mert olyan ures volt a kisteso vonalzoja nelkul. :cry:
Igy tudom mennyit kell meg varni a probalkozasra!

KépKép
KépKép
tontica

Afonya: Annyira sajnalom! De ne bogj mar allandoan az nem segit!
Csak pozitivan, most a mutet aztan a baba!!! Elobb-utobb sikerulni fog meglatod! Mindannyiunknak sikerulni fog egeszen biztos vagyok benne!!! MEGIGEREM, OK?!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
nem tehetek róla, én ilyen tutulós vagyok. Sokszor a lányom törölgeti a könnyeimet, és hajtogatja hogy "semmi baj, jólvan!" meg "szegénykém..." hihetetlen, és még 3 éves sincs! Nagyon neki tudok keseredni... tudom én hogy nem segít, de nem tudom abbahagyni ha eszembe jut...
Látod milyen vicces: te vígasztalsz engem, pedig neked több okod volna sírni. Irigyellek az erődért, optimizmusodért.
Vendég

sziasztok lányok!

Majd még jelentkezem, de most sürgős segítségre van szükségem a babásoktól! Légyszi mondjátok el a véleményeteket az elemes orrszívóról, mert a barátnőm megvenné a borsos ár ellenére, ha valaki meg tudja mondani valóban hatékony-e...! ....az én időmben még nem volt ilyen.... :)

Nagyon köszi!!!!!!!!!!

KRiszta!

Neked viszont muszáj gratulálnom!!!! Veled örülök!!!!!!! :D :D :D :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Köszönöm a gratulákat!Kép

Tontica
Örülök,hogy javulgatsz. :D

Áfonya
Sajnálom a mensit,meg a negatív tesztet :( :(
Tudod,eleinte nekem is ilyen rövid lth. fázisaim voltak.Sőtt legutóbb is 12-re sikeredett.Na,csak azért írom,hogy ne keseregj,sikerülni fog!

Anyapoc
Nagyon édi Villő! :D Szuper lehet ez a játszóház!

Angyal,Áfonya,Moni,Tonti,és minden babaváró.Küldöm a gólyámat Nektek:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Csakhogy meg ne cáfoljam a terhességi agymenést: :oops:

Bali
Az orrszívóról fogalmam sincs milyen. :oops: Nekünk egyszerű kézi volt/van,és bevált!
Holnap megyek Nyíregyházára!

Még egy sztori:
Az UH előtt lebobtam nadrágot ,bugyit,errre hasi vizsgálat volt.Annyit mondtak csak,hogy máskor is nygodtan levetkőzhetek,ha akarok,nem baj,de mostmár hasi vizsgálatok lesznek. :oops: :oops: Égtem,mint a rongy!

KépKép

KépKép
okr

Nezzetek hogy alszik az en kis bekucim: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
De édes!Kis tündér! :D
Nálatok ilyen meleg van,hogy takaró sem kell? :shock: Nálunk befagy a .... este,és reggel.Ma 5 fokra ébredtünk! :(

Holnap nem leszek,mert tágítom a fejemet kicsit.Már ha elérem mindkét csatlakozásomat.Pestről hamarabb eljut az ember Níregyh,mint innen,ami egyébként közelebb van. :evil:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! :)
Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de költöztünk, majd rosszul szerelték be a net-et, majd elmentünk két hétre nyaralni.

Most csak futtában olvastam bele a hírekbe és bocsánat, ha nem olvastam mindent!

Tontica! :cry:
Nagyon szomorú vagyok a veletek történtek miatt!
Legyél erős és mielőbbi testi, lelki felépülést kívánok!

Angel!
Sajnálom! De a drukkjaim továbbra is mennek!!!

Kriszti! :wink:
Nagyon, nagyon gratulálok!!!!!
Örülök a jó híreknek!!!!

Bocsánat mindenkitől, akit kihagytam, de nem tudtam visszaolvasni még mindent!
zsazsóka73

Világjáró Zsazsóka,
üdv itthon! :D

És köszi! :)
angel37

Sziasztok!

Tontica!
Nagyon édesen alszik Rate!

Anyapoc!
Villő is nagyon ügyi!

Ma csak ennyire futja:
[url]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158044146.86.jpg
[/url]

moni

Mérges vagyok a link miatt... :evil:

moni

Kriszta!

Jaj! Ma? A fene... Miért nem olvastam hamarabb? :evil: :evil: Kimehettem volna eléd... :evil: Mikor jössz legközelebb? A védőnőm pl. a fősuli mögött "rendel"... Kb. 1.5 km-re lakom tőle...

Nem tudja valaki Kriszta számát, hogy össze tudjam szedni a városban? :roll: :(

Livi

bali78

Bali,
privi megy, remélem odaér! És hogy jó számot tudok! :wink:
angel37

Idióta ez a privi :roll:

Bali, jelezz légyszi, hogy megkaptad-e! Ha nem akkor küldöm freemailre, csak add meg a címed, mert nem találom! :oops:
angel37

Képzeljétek, egy konyháról hordjuk az ebédet heti 4x. És emellett a konyha mellett van a falu egyik ovija közvetlenül. És odaszólt az egyik dadus látva Enikő gyerekek utáni sóvárgását, miért nem viszem be kicsit játszani, délig mindig kinn vannak a gyerekek. Hát bevittem. Nagyon kedvesek voltak az óvónők (ismernek, ez kis falu) és hogy Enikő milyen jól érezte magát! Csúszdázott életében először, meg hinázott, homokozott, minden udvari játékot kipróbált. Egy kilány fenekét leporolta aki beleült a homokba és olyan lett a nacija :D Fantasztikusan jól érezte magát. És el sem hiszitek (rosszul is esett) de mikor indultunk mert a gyerekek is mentek be ebédelni, sírt és az óvónőbe kapaszkodott akit addig sosem látott! :shock: Tudom én hogy imádja a gyerekeket, meg ott a rengeteg játék ami mind új neki mert otthon nincs olyan, na de hogy nem akar egy 2,5 éves az anyjával menni! Kis áruló. De azért megyünk holnap is, mert igényli nagyon a gyerektársaságot.
Vendég

Áfonyaaa!

Ne izgulj, az én fiam is ezt csinálta! :lol: Ez tök normális, mintahogy az is, hogy pár nap múlva, amikor rájön, hogy ezt mindennap kellene, ráadásul meghatározott szabályok szerint, akkor már beléd fog kapaszkodni... :lol: :lol: :lol:

Livi

bali78

Sziasztok!
Már régen nem jelentkeztem, remélem azért még emlékeztek rám!

MOst olvastam mi történt Tonticával. Nagyon, nagyon sajnálom. Szőrnyű lehetett... De túl kell tenned magad rajta, koncentrálj ezerrel a kisfiadra...
Nem tudom bilizés ügyében történt-e már változás. Benedek 3 és fél éves korára lett szobatiszta. Nálunk ez úgy történt, hogy míg itthon volt és jó idő volt nem adtunk rá pelust. Eleinte összepisilte a lakást, de annyit mondogattuk neki, hogy szóljon mielőtt pisilnie kell, hogy megtanulta és most már csak éjszakára kell pelus. Akkor nem tudja visszatartani.

Gratulálok Okrisztinek a babához! Kívánom, hogy minden rendben legyen.

Én most a 20. hétben vagyok. Fiam lesz és az ultrahangos vizsgálat alapján teljesen egészséges és nagyon aktív.

MOst ennyi jutott eszembe.

Üdv Mindenkinek:
Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok!

Hazajöttünk. Sajnos, mert annyira szeretnék visszamenni, és akár örökre ott élni! El vagyok kenődve, főleg, hogy hazaestünk, itthon meg ünnepelni kellett, mert itt van a párom nagyanyja, és névnapja van. Úgyhogy kisebb kavalkádba csöppentem a nyugalom völgyéből. :?

Okr, örülök az örömödnek, gratula! :wink:

Kriszti, neked is gratu a fiadhoz.

Bali, húha, már nagyon finisben trappolsz! Izgulsz már? :D

Áfi, ezek a gyerkőcök, mindig meglepik az embert. Ne vedd a szívedre! A kis pockok már csak ilyenek! Viszont örülhetsz, hogy nem olyan, mint a drágalátos fiam, akit fél percre nem tudok mostanság otthagyni sehol, mert rögtön anyázik és sír! :roll: Dehát ez annak köszönhető, hogy rajtam kívül nem nagyon vigyáz rá senki, egész nap velem van. Nálunk biztosan másképp lesz az ovibamenetel!

Képzeljétek, hogy a Balcsinál egyszerűen fantasztikus volt. Rengeteget kirándultunk, sétáltunk, úsztunk a szálloda medencéiben, jakuzzi, stb., és sajnos híztunk, de rendesen. Úgyhogy lassan a Micimackóhoz hasonlítunk! :lol: Mondtam apának, hogyha így megy tovább, autó nélkül is haza tudunk majd gurulni! :D
A szállásunkról a 2. napon eljöttünk, és átköltöztünk egy sokkal szebbe, és jobba, mert a slusszkulcs körül volt egy kis kavarodás, de kiderült, csak apucinak kéne feledékenység elleni gyógyszert szedni. Mindegy, marha jó volt, és nincs kedvem itthon lenni, de nincs más választásom.

A babagyártás azért ment ezerrel, a tegnapi kivételével mindennap gyűrtük a lepedőt apucival, ha ebből sem lesz bébi, akkor lehet, hogy leszállok erről a témáról. A peteérésem is megvolt, úgyhogy most már csak várni kell az eredményre! :wink:

Mindenkit pusszantok, jók legyetek!
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Remelem sikerul hamar felepulnod!!!Jobbulast kivanok neked!Ratenak meg (igy kicsit megkesve) NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!! :D
Kép
(csak ezt a kepet talatam most :oops: )

Athiz!
Orulok hogy jol sikerult a pihenesetek! :D Az biztos hogy nehez ilyenkor visszarazodni a mindennapokba! :(

Cs1!
Hogy vagytok?????

Bali!
Nagyon kozeledik az ido! :D Birod meg?

Anyapoc!
Neked hogy sikerult visszarazodni???

Afonya!
Tudom mit ereztel!Mi is mult heten kezdtuk az ovit!Szetizgultam magam rajta hogy milyen lesz,erre mar elso nap ellettem kuldve! :shock: Mondja az ovoneni hogy-elengedjuk anyat a 'postara"?-persze,szia anyu! :shock: Hat kesz voltam egybol!Masnap mar tovabb kellett otthagynom,megyek erte-Anyu minek jottel most? :shock: Na kesz! :( Viszont mostmar rendes idoben megyek erte ebed utan,es akkor mar nem hadakozik!Ugy latszik eleg neki ennyi!Olyan edes volt csutortokon!Mentem erte es a nyakamba ugrott hogy-nagyon szeretlek,ugy hianyoztal! :oops: IMADOM...!!!
Viszont a heten nem megyunk mert mar beteg is! :?
A kis ovisom(elso napunk):
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, nagyon cuki a fiad, és tök jó, hogy ilyen könnyen beilleszkedett. És naná, hogy imádod! Ez olyan jó érzés, igaz? Én már csak tudom. Katica lett a jele? Hogyhogy csak most ment oviba?

Pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
Koszi! :oops:
Szerencsere Marci nagyon bujos gyerek,neha napkozben csak ugy odajon megolel es puszit ad!Orulok hogy kimutatja az erzeseit! :D Remelem igy is marad!
Igen,katica!En valasztottam :oops: !Autot is lehetett volna de nekem ez jobban tetszik!
Azert csak most mert keson lett szobatiszta(meg nehezen szantuk ra magunkat :( )

Kép
Kép
ancsa81

Hát én is nehezen szánnám rá magam Szilivel. Szerintem ez nekem rosszabb élmény lesz, mint neki! :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Húú annyit írtatok míg nem voltam itthon .... bocs de em fogok írni mindenkinek.

Fényképek nagyon édik :)

Ovi témához nem tudok hozzászólni.

Nekem is elkezdődött a suli tegnap remélem majd eltereli a figyelmem a babatémáról. Ma voltam dokinál, ha holnap megjön a mensim akkor 25-én lapar+petevezeték átjárhatósági. Félek tőle ....
kokusz

Kokuszka, én is félnék tőle, de gondolom ez nem vígasztal. Viszont kicsit előrébb leszel majd, talán hamarabb megoldódnak majd a dolgaid.
Vendég

Sziasztok!

Áfonya!
Köszönöm a tippet a lakkal kapcsolatban.
Vérezgetést sajnálom,azt meg még inkább,hogy magad alatt vagy.Aranyos a kislányod,hogy így vigasztal. A bölcsi témában egyetértek Balival.Ez általában pár napig szokott tartani,amíg minden új,és szép.

Bali!
Remélem nem késtem el az orrszívóval.Én nem használtam még,de utánakérdeztem több ismerőstől is,és senki nem ajánlotta,mondván semmire sem jó.Tényleg nagyon közeledtek a cél felé :D

Okr!
Jó fejtágítást :) Orvosos sztori :D :D :D Bár gondolom neked akkor nem volt vicces.

Kriszti77!
Jó,hogy jelentkeztél.Gratulálok a kisfiadhoz.Tudjátok már,hogy mi lesz a neve?

Athiz!
Látom tényleg jót tett nektek ez a nyaralás.Mintha kicseréltek volna.Remélem máshogy is meg lesz az eredménye. :D :D
Szép időtök volt,mi is lent voltunk vasárnap sétálni füreden,gondoltam rátok.Csodálatos idő volt :D

Kokusz!
Elhiszem,hogy félsz tőle,de gondolj arra,hogy az biztos segíteni fog.

KépKép
takido

Ancsa!
Édi a fiad az ovis képeken :D És ne légy szomorú,hogy ilyen könnyen ment a leválás,lehet,hogy nem fog egy hétnél tovább tartani,és még visszasírod ezt az időszakot.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?