Új privát üzeneted érkezett!

Kacsa!

Nekünk kenguru van, és a Dóri szereti. Ha emellett döntötök, akkor olyat érdemes venni, amibe menetirányban is bele lehet ültetni a lurkeszt, hogy nagykorában kilásson. Egyébként a Dóri feje nem lóg benne akkor se, ha elalszik benne. Csak már bazi nehéz a kincsem, és a mienk "csak" 9 kilóig jó. Viszont állítólag a kendőt jobban ki lehet használni, mert újszülötteknek való módon is meg lehet kötni. És könnyebb cipelni benne a leszármazottat, mert vastagabb a pántja, mint a kengurunak :)
Nekem nincs receptötletem hogy mit egyél, mert nekem minden csúszott, és lent is maradt :) Mázlista voltam :)

Juca!

Az általam ismert összes praktikát bevetettem már a Dorcinak, de sokáig egy se használ. A rágókát hűtés nélkül adom, azért, amiért Anikó is írta, féltem a kis torkát. De rágja szegénykém, meg úgy általában mindent megcsócsál. Most a babakocsi bekötöző hevedere a sláger, mert jó recés. Szegény már tocsog a nyáltól... A Dentinox pár percig használ. Viszont az Anikó által javasolt Panadol baby szirup egész jó, csak ezt nem merem sűrűn adni neki, mert mégiscsak gyógyszer. Tegnap vettem homeós golyót direkt fogzási fájdalmakra, de többet tuti nem merek adni neki belőle. Szerintem tegnap éjjel attól volt úgy oda. (két óránként ébredt és hányni is akart) Több ötletem nincs... Szívből kívánom mindenkinek, hogy úgy jöjjenek ki a gyereke fogai, hogy észre se vegyétek, és egyszer csak tele legyen a szája fogacskákkal.

Tali: én nem ígérem meg, hogy 10-re ott leszünk, és nem tudom megmondani azt se, hogy meddig maradunk. Pipicsektől függ minden :) De úúúúúúúúúúúúgy várom már!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Angie!

Én is előszelekkel kezdtem, aztán ideért a tornádó is!!!

Köszönöm a kaja tippeket! Estére lehet, hgoy bepróbálok egy sólet konzervet, próba-szerencse. Igaz jó fűszeres + nem túl bélbarát, de tegnap is bejött a mirelit pizza, hátha ma is bejön a megérzésem ...

Látom, nagy fogzási gondban vagytok!!!

Lehet, hogy elkezdek jegyzetelni, hogy mire mi a fogzáshoz érünk már legyenek tuti tippjeim! :)

kacsa14
 
 


Kitartást a kis picuróknak a csúnya fogmanó ellen!!!

A hűtött hűtőrágókától tényleg meg lehte fázni??? Én eddig azt hittem, hogy tuti jó ötlet, de akkor lehet, hgoy mégsem???

kacsa14
 
 

 
 

Kacsa!
Elég, ha csak az oldalak számát írod fel, és visszakeresel, amikor már aktuális lesz :D

Izgi lesz a tali, azt biztos!

Puszi Lányok! Én most haza.......
Vendég
 


Anikó!

A te tapasztalataid már sokszor segítettek nekem, esetleg most is tudnál mondani valami biztatót? Ekkora korban, mint a Dóri, nem kéne tudnia egyedül is eljátszani egy kicsit? Nálatok hogy volt? Juca, Timi, Annácska, többiek? A Dóri legfeljebb 10-15 percet van el a játékaival, utána nem érdekli. Csak azt szereti, ha foglalkozom vele, de azt nagyon. Szinte mindegy, hogy mit játszunk, az a lényeg, hogy ő legyen a központ. Ami nem baj, mert szeretek vele lenni, de nincs nekik igényük arra, hogy picit egyedül fedezgessék fel a világot? Pedig klassz kis játékai vannak, meg mindig kap újakat is. Meg olyat is csinálok, hogy egy-egy játékát hetekre elteszem. Így mikor újra megkapja, akkor nagyon tud újra örülni neki. Van ötletetek? Ő egyszerűen ilyen típusú baba???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Angie Kép

Ahogy hajnalban is mondtam, most is azt ismétlem: Ez fantasztikus!!!!! Szívből gratulálok!!!! Ugye milyen is a leírt hónap? :wink:
Nagyon boldog kismamaságot, és egészséges boldog babát kívánok Neked!!!
És sikerült egy képet is találnom: Kép


Zsúka, Mátra, Jucmuc
Köszönöm az örömet!! :P

Évi77
Hihetetlenül jó, hogy megértesz!!! :P

TALI: Tegnap este óta biztos, hogy nem tudok menni :cry:
Párom egész héten 12 órázik, hatkor megy, este 8-kor jön és tegnap este közölte, hogy szombaton is mennie kell.
Meg még én is nyavalygok - torokfájásom már nincs, de iszonyúan náthás vagyok - és hát nem akarok vírust vinni Rátok.
Nagyon-nagyon sajnálom, annyira szerettelek volna már megismerni Titeket! :cry:

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Évi!

Ez tetszik, eldugod a gyerek játékát utána meg visszaadod és ő örül az új játéknak, pedig szegény, ha tudná!!!

Valdd be, hogy titokban addig Te játszol a játékokkal! :wink:

Amúgy nekem azt mesélték, hogy mikor már másztam, akkor a bordó padlószőnyegről, amin volt egy gyékény körszőnyeg, rendszeresen felszedegettem a szöszt és megkajáltam ... Szóval remekül elvoltam egyedül. De gondolom, Te nemilyen tipusú elfoglaltságra gondoltál ...

kacsa14
 
 


De jó, bio-takarítógép :twisted: Én olyan dologra gondoltam, hogy neki nincs olyan dolog, ami huzamosabb ideig leköti a figyelmét rajtam kívül. Csak a tv, de azt csak szeretné nézni, mert a gonosz anyja nem hagyja :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Úgy látom sok-sok csodának lehetek a szemtanúja itt nálatok! :D
Angie!
GRATULÁLOK! Hogy érzed magad? Nagyon édes volt a sztori, ahogy elmesélted, hogy a pároddal tudattad a nagy hírt. Könnyeket csaltál a szemembe :)

Nárcisz!
Visszaolvasva már épp én is kérdezni akartam, hogy mi van veled. De aztán láttam, hogy jelentkeztél :) Gondolom nem lehet könnyű, de kitartás! :)

Zsúka!
Szorítok Neked/Nektek!

Ma behozta az egyik kolléganőm a lánya kinőtt babakocsiját, mert lebeszélte valakivel, hogy megnézi, hátha megveszi. Engem meg elkapott a gondolat, hogy már ott tartanánk, hogy vásárolni kelljen a babakocsit. Szerintem egész nap a bababoltokat fogom járni. :) "Szakmai ártalomból" már így is nézelődtem, de akkor azt hiszem még többet fogok. Na, de most még hanyagolom ezt a témát, majd ráérek akkor bezsongani ha már aktuális lesz. :)
tina82
 
 


Évi!
A gyerekorvosotok nem tudna felírni valamilyen gyógyszertári ecsetelőt a fogzásra?
tina82
 
 


Évi!
Engem most sokan biztos megköveznek de én hagytam a gyereket tévézni igaz neki csak a reklámok tetszettek!Amint meghallotta hogy kezdődik egyből kapkodta a kisfejét,hogy láthassa bárhol is volt a lakásban!Igazábol az egyedül játszás ugy egy éves kor körül kezdődik el kicsit jobban a szerepjátszás miatt!Aztán késöbb egyre jobban!A meséket például késöbb azért is engedtem mert tudta szereplőkhöz kötni a szerepjátszást és a meséket utána eljátszotta ő maga(én meg tudtam főzni :roll: )Nekünk volt egy olyan játékunk ami ilyen kis állvány és lognak rola fürtökben a játékok!Elöször leakarta rugni amig még a kezét nem annyira fedezte fel és késöbb azzal molyolt el a legjobban mert szines volt csörgött zörgött és tetszett neki nagyon!A játék eldugást én is nagyon alkalmazom!Nagyon bevállt dolog!De az igazsághoz tartozik hogy elég nehéz ez a korszak ebből a szempontbol!De ha elkezd mászni akkor azt élvezni fogja mert felfedez mindig számára érdekes dolgokat és már azzal is picit változni fog ez a dolog!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

nárcisz!
Kitartás, lesz ez még így se! :wink: Nyugodtam nyafizz, majd mi is fogunka,:lol: , ha már ott tartunk.

Anikó!
Nem emlékszem a táblára, én 28 vagyok.

Lányok!
Létezik olyan, hogy tejszagú vagyok??? :roll: Tegnap este a párom azt mondta nekem, hogy tejszagom van.Talán már hallottam olyanról, hogy szoptatás alatt tejszagú a nő, de én még nem tartok ott.És nem hiszem, hogy kitalálná(amúgy sem tenne iylet), meg ő szerintem nem tudja, hogy létezhet ilyesmi.
Szóval????????vagy csak a szimata romlott el??? :lol:
Nagyon várom a hozzászólásokat, kíváncsi vagyok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Angie!
Nem tudok betelni a hírrel. Ugye nagyon vigyázol magadra!

Zsúka!
Tündéri a lelkesedésed. Biztosan minden rendben lesz nálaTOK is :wink:

Nárcisz!
Sajnálom, de megéri hidd el :)

Rolly!
Ez nem lehet!
Szombatig még sok idő van és meg fogsz gyógyulni. Ha akarod.
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Évi!
Fogmanót szelídíteni nem lehet?

Pankaa!
Lehet, hogy olyan illatanyogot termelsz, amire a párod így reagál.

Anikó!
Az én korom is jól van.

Bocsánat, emlékezetből ennyi volt, ma túl vagyok megint egy extra rossz napon, bár a párom (:)) most maszírozta meg a vállam kb 2x3 percig és az nagyon jól esett.
Megjött a szövettan, Nárcisz lefordította, bővebbet majd holnap, az orvos után. Bár ahogy néztem a neten is, a progi hiány egyértelmű volt.

Mindenkinek jó éjszakát és sok puszi.
mátra
 
 


Sziasztok!!!

Angie drága!
Szívből gratulálok a kicsi babuhoz, problémamentes hónapokat kívánok! Vigyázz Magatokra! :D

Narco!
Szegénykém, nem irigyellek a kellemetlenségek miatt... Azért gyere csak nyugodtan, akkor is, ha csak panaszkodni jössz, mi szeretünk így is!!! :D És mindenki megérti, aki már szült, azért, aki még nem, az meg azért... 8)

Panka!
Hát, ilyenkor még nem hinném, hogy van ilyen, az előtej a 34. hét körül szokott megjelenni. Ettől függetlenül lehet, hogy a hormonális változások erre is kihatnak, nem tudom.

Évi77!
Mivel zavartad el fogmanót? Érdekelne a dolog, hogy ha oda jutunk, tudjam, mivel kell várni: szép szavakkal vagy szívlapáttal... :lol: :lol: :lol: Amúgy Kendém is rengeteget nyálzik és állandóan a kezét tömködi a szájába... Nem tudom, mi ez, de még korainak tartanám... Bár az apjának és a nagyapjának is három hónaposan kinn volt az első két foga.
Volt egy kérdésem a minap, biztosan elkerülte a figyelmedet: az urtica urens kúraszerű alkalmazása konkrétan mit takar?

Csibe!
Fúúúúúúú, megkezded a ctg-ket… Olyan izgi!!! Annnnnnyira szeretnék újra babás lenni… :D

Kacsa!
Nekünk is van kengurunk, Kende eddig még nem sokat volt benne, de akkor jól bírta. :wink:

Jucmuc!
Köszönöm, most egy kicsit jobb, iszom a tejserkentő teát, biztos, ami biztos… HSG-hez szurkolok!!! :D

Juca!
Nagyon jó, hogy Kingus rendben van. Na és az, hogy ilyen alapos emberkét fogtatok ki… ritka, mint a fehér holló. :?

Kacsa!
Joghurt, esetleg gyümölcs, ha kívánod… Pedig a husi nagyon fontos lenne, bár én is úgy voltam vele, hogy ha húst láttam, rosszul voltam. :wink:

Mátra!
Parancs, főnök! :D Nagyon teve voltam régen, és hiába a szopiztatás, ezen most is nagyon nehéz változtatni, volt olyan nap, hogy este jutott eszembe, hogy a reggeli macikávén kívül semmit nem ittam… :?

Adri!
Kitartás, drukkolok, hogy rendbe jöjjetek! :)

Timika!

Akkor ezek szerint nincs gond, csak most állt be a kereslet-kínálat. Azért a Fitolac tea bejátszik. :P

Rólunk pár szó: most már nem parázok azon, hogy nem elég a tejcsi, igyekszem tenni, hogy elég legyen. Tegnapelőtt este voltam kétségbeesve, hogy nem volt elég neki a cici, és 70-et megevett fagyis tejcsiből… Persze azt hozzá kell tenni, hogy 5-kor evett mindkettőből, és ezek szerint 8-ra nem tudtak annyira feltöltődni, hogy elég legyen. :wink: De tegnap és ma már nem volt ilyen, sőt, ma délután egytől fél hétig bírta kaja nélkül! Már azt hittem, nem is lesz éhes… :shock: No és úgy nézem, nálunk is elkezdődött a fogzás: állandóan nyálzik, tömködi a kezét, mindent rág, ami a szájába kerül (és nem szopja, mint eddig, hanem rágja, és látszik, hogy jólesik neki). Kíváncsi leszek, mi ez… Védőnő szerint elkezdődik a fogak kötődése, és az is elindítja a tüneteket. Hát, meglátjuk.

Bocsánat, ha valaki kimaradt... :oops:

Pusszancs nektek, jó éjszakát!

Kép
Kép
norwell
 
 


Lányok, ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán - és szűkszavúan - jövök, de az sem tudom, hol áll a fejem (most is az éves munkatervet írom, aztán még jönnek a tanmenetek...stb.)

Mátra
A tali nem a betegségem miatt nem jön össze (ez csak rátesz, magamat vigasztalva), hanem a párom miatt, mert hát a kisfiammal kettesben nem indulunk vonatozni Budapestre. (Angie tudja, hogy az eredeti terv szerint utaztunk volna hárman Pestre, aztán ők 1-2 órát kettesben csatangoltak volna, míg én Veletek talizok. De a szombati munka megsemmisítette a tervet :cry: )

Juca, drága
Nagy-nagy elmaradásomat pótolom, mert csak most raktam vissza a falinaptáromat (festettük a szobát), és így sajnos lemaradtam, de most pótolom:
Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban Szeretteid körében!!
Kép

Most mennem kell, sok-sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 


Junko :) Nagyon drukkolok a Kaálihoz! Hátha úgy jársz, mint Csibe és összejön a babó még mielőtt elkezdenétek a lombikot :D De ha nem, akkor legalább elsőre sikerüljön, mint Anikónak! :wink:

Csibe :) Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk! Még mindig áll a meghívás :lol:

Angie :) Mégegyszer szeretnék neked nagyon gratulálni és probléma mentes pocakosodást kívánok! :lol: :lol: :lol: Köszi az infot Kanciról, én kérdeztem :lol:

Kacsa :) A hordozókendő egész kicsi korban a legelőnyösebb (nekem ez nem volt), a kengurut igazából 2 hónapos kortól ajánlják. Nem tudom, mennyi pénzt szánsz rá, nekünk Baby Björn van, a Kikában vettük és bár elég drága volt, a mai napig áldom az eszem, hogy ezt vettük. 12 kg-ig használható, kifelé és befelé is fordítható a baba és nagyon stabil, iszonyú jól tartja a babát is és a hátadat is. Kristóf ráadásul nem nagyon szereti a babakocsit, úgyhogy mi maximálisan kihasználtuk. :D

Ági :) Válaszoltam az emiledre :D

Narco :) Sajnos nem tudok semmi okosat írni, elhiszem, hogy nehéz lehet most neked… Azért nagyon örülök, hogy jelentkeztél és várom a képeket!

Norwell :) Örülök, hogy megoldódott a tejci kérdés :D

Anikó :) Hogy érzed magad? Az én korom jó a tábliban :)

Mátra :) A progi hiányon könnyen lehet segíteni, ezt te is tudod… remélem ez volt a legrosszabb dolog a leleten!

Évi :) Szerintem tök normális, hogy Dorci „csak” ennyi ideig játszik egyedül. Ha van lehetőséged, szerintem szerezz be vmi kisebb állatot (halakat, tekit, kanárit, stb.), Kristóf legalábbis imádja nézni őket :D
Fogzással kapcsolatban ma láttam a dokinéninél egy szórólapot, esetleg azt még megpróbálhatjátok, bár garanciát nem tudok érte vállalni, mert mi még nem használtuk. Ez egy francia készítmény, Dologel a neve (szerintem most Kristófnak is beindult a fogacskája).

Mi, ahogy írtam, voltunk a dokinéninél. hasi UH-n és vérvételen. Ezt a gyerekorvosunk mindenkinek megcsinálja 6 hónapos kor után. Szerencsére minden rendben volt, csak egy kis vas pótlást fog kapni a drágám, mert eléggé az alsó határon voltak az értékei és a dokinéni azt mondta, erősítsük meg egy kicst az immunrendszerét most, hogy jön az ősz és a tél.

Puszi és jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok :)
Anikó :)
Engem javíthatsz, 25 éves már elmúltam :D
Peti is imádja a tv-t, de ő főleg Annamarival nézi a Minimaxot. Pont ma figyeltem meg, hogy most már hasonfekve is remekül kitekeri a fejecséjét a tv-re :D

Évi :)
Az egyedül játszás, csak később várható. Petinél is van hogy el van hosszú ideid, máskor meg nem bír ki egy pillanatot sem nélkülem. Ilyenkor gyerekülés és jön velem főzni, mert az élet nem áll meg :D

Nárcisz :)
Nem lehet könnyű, kitartás :)

Norwell :)
Peti is már hónapok óta ömlik a nyála, rágja a kezét és mindent mást, de a fogaknak még híre se hamva :D Mélyen elindulhattak már a gyökerek, de messze még az átvirrasztott éjszakák sora :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Jo reggelt mindenkinek! Kép

Angie!
A vérvétel után gyere!
Kiváncsi vagyok mikor kell ultrahangra menned?!

Timika!
Én is kivánom Junkonak hogy igy jöjjön össze de neki tényleg elsőre!Nekem ez már a második lombikom volt és 4-ik beültetésem a 9 inszemet nem is emlitem!Szoval neki a legelsőre kivánom,hogy jöjjön össze!Te már adsz valami más hamit Kristofnak mint a tejci?
Örülök,hogy az ultrahangon minden rendben volt!Mivel erősiti a doktornéni az immunrendszert?

Annácska!
Én is ugy vagyok ezzel a dologgal hogy mindent lehet de modjával!A tévézés szerintem nem olyan mumus mint ahogy beállitják.Probáltam én is mindenfélét de pl nem tudsz egy könyvet ugy elolvasni hogy annyira élvezze mint a Shrekket vagy a Jégkorszakot megnézve.Valahogy már olyan modern világba élünk hogy ez teljesen normális!

Rolly!
Örülök,hogy jobban vagy!

Norwell!
Örülök,hogy rendeződik a tejci helyzet!

Mátra!
Mi áll a zároba?

Lányok sajnos nem tudok menni a talira! :( Elöször anyukámékat kellett volna délelött vidékre vinnem,hosszas szervezéssel áttettük délutánra!De tegnap a férjem csak ugy megemliette hogy foci rangado lesz :shock: és ő is játszik és ezt ő megigérte a gyereknek,hogy szurkolhat neki a pálya szélén a gyerekem meg bevan sozva és esélyem sincs hogy eltudjak menni a talira!
Annyira nagyon sajnálom pedig Jucának is felakartam ajánlani a fuvart de sajnos igy nem tudok menni!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Angie :lol:

Engedd meg, hogy én is gratuláljak!!! Bár sokat nem írok, azrt minden nap belesek :D :D :D

Boldog várandósságot kívánok neked.
Vendég
 


Norwell!

Ne haragudj :oops: :oops: :oops: Ilyen az, amikor Évi emlékezetből írogat, ami pedig nincs is neki (mármint emlékezete :))
Én úgy szedtem az urticát, hogy 3 napig 3*5 golyó, 2 napig 2*5 golyó, majd 1 napig 1*5 golyó. A lényeg, hogy ne folyamatosan alkalmazzuk. De szerintem ahogy te szedted, úgy is jó. Meg a kúra alatt nem lehet pl. mentolos fogkrémet használni, nem mehet a koffein, nem érhetnek a golyócskák semmihez, a kezedhez se. De ezeket biztos tudod, úgyhogy nem is okoskodok :)
A fogmanó magától lépett le, az én praktikáim nem használtak :( Szerintem szívlapáttal várd :twisted: Nem olyan koraiak a tünetek, mert innen még hónapokra is lehet az első fog előbújása. Dóri 2 hónaposan kezdett eszeveszett nyálazásba, és 4 és fél hónaposan jött ki az első két foga. Azóta egyelőre semmi, csak a kínlódás...

Panka!

Én szülés előtt pár nappal lettem tejszagú, csak akkor még nem tudtam, hogy mi az a furcsa szag, amit érzek magamon. És előtejem egy kósza csöpp se volt...

Anikó!

Köszi a választ, akkor nem aggódok. Biztos eljön még az egyedül játszós idő is. Anyu szerint én is ilyen voltam, hogy állandó társaságot igényeltem. (ez mondjuk a mai napig így van...) A tesóm gyerekei is imádták a reklámokat. Az ő kölköcskéi között elég kis korkülönbség van, és eleinte nagyon nehéz volt neki. Akkor kitalálta,hogy felvett videóra egy csomó reklámblokkot, és mikor már nagyon kész volt, akkor betette nekik, had nézzék. Lett is olyan csendrendfegyelem, hogy öröm volt nézni. Lehet, hogy előbb-utóbb nekem is be kell vetnem a varázstévézést :)

Timi!

Köszi, ezt a Dologélt megkérdezem a dokinéninktől. Hátha hatásos. Húúú, én csak halkan merem kimondani, de én nem vagyok egy nagy állatbarát, így a lakásba semmit nem szeretnék... Még halat se... A madaraktól meg irtózom Talán ha kertes házunk lenne, akkor kutyát, de ide semmit...
Jó alapos gyerekorvosotok lehet. Tök jó, hogy mindent megnézet. Hogy viselte Kristóf a vérvételt? Neki is éhgyomorra kellett csinálni?

Annácska!

Tök aranyos vagy, hogy mindkét helyen válaszolgatsz nekem. Köszi. Most már tényleg nem izgulok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Anikó!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk találkozni. :( Hogy érzed magad?

Angie!

Azonnal tessék jelentkezni ha megjöttél. :D Még mindig ugyanolyan boldog vagyok, mint tegnap a 4 zebrácskánktól. :D

Norwell!

Milyen nagy már Kende baba, mintha tegnap született volna és itt drukkoltunk volna, most meg már a fogzás a téma. :D

Timika!

Örülök, hogy Kristóffal minden rendben volt, ezek szerint nagyon jó doktor nénihez kerültetek. :)

Mátra!

Megosztod velünk, hogy mi is áll abban a záróban? Nagyon várlak.

Jucmuc!

Hamarosan itt van október 3.-a, de lehet, hogy nem is kell sehová menned, mert lesz egy albérlőd 9 hónapig. :D

Nárcisz!

Ma egy kicsit jobban vagy?

zsúka
zsúka
 
 


Anikó!

Kedves vagy, de mi családilag megyünk, csak a legszükségesebb pár holmival (babakocsi, pelus, kence, törlő, váltóruha 1, váltóruha 2, bohóc, tetrák, pléd, autósülés...) szóval be sem férnénk hozzád!
Sajnálom, hogy a talira nem tudsz jönni :-(

Évi!

Kingának vannak jobb és rosszabb pillanatai, de ő sem sokáig van el magában. Mivel én sem nézek TV-t, így ő sem. Max. a híreket este az ölemben, de ezt meg nem akarom, szóval leginkább semmit
Néha viszont Titeket felolvaslak neki, és a sok ábra színes oldal nagyon érdekli, úgyhogy továbbra is sok színes képet kérünk.
Használtan vettünk egy játszószőnyeget, és azt szoktam elhelyezni a lakás közepén, hogy lásson engem, és mint Annácska én is tanítom főzni, mosogatni. Nálunk a konyhában van az elöltöltős mosógép, az is nagyon izgi :-)
Szerintem a legtöbb játékot nem gyerekekenek találták ki, hanem szülőknek. Ami nagyon puha, nagyon édi és nekem bejön, az Kingának nem feltétlenül. Viszont minden színes cucc érdekli, mint kajarendelő újság bankszámlakivonathoz füzetke...
Nálunk igazából egyetlen dolog jön be, és az a kinti világ. Ha tehetné egész nap úton lenne, idegen emberek, fű fa virág. Ha több kettőnél, akkor kapom magam, és usgyi valamelyik játszótérre. Ezzel csak egyetlen baj van, hogy én nem haladok semmivel.

Fogzás: erősen törtem a fejem, és most lehet, hogy orbitális baromságot fogok kérdezni, de pl. nyers répát vagy karalábét nem lehet adni annak a babának, aki már eszik kiegészítő táplálékot???

na mennem kell.

Még egyszer köszönöm a szülinapi jókívánságokat, nagyon jól estek!

Mátra, remélem beigazolódik, amit gondoltam!

tjuca
 
 


Sziazstok lányok!
Na picit összeszedtem magamat, moszatok is megnyugodtak végre egy picit. Megpróbálom utóülérni magamat.

Timika!
Köszönöm a kedvességed.
Gratulálok Kristófnak a 6. hónapos szülinapjához. Igazán nagy baba már, és kis tündér :)
Tündit szegényte nagyon sajnálom. Akkor most így mi lesz a babaprojecttel? nagyon bíztam benne, hogy meggyógyul a kezeléstől. Továbbra is szurkolok neki nagyon :)

Annácska!
Akkor gátmasszírozó olaj + málnalevél tea? Ba fogom izzítani majd a 30. hét után, vagy te mit ajánlasz? Valszeg csak a 37. hétig bírjuk ki, a doki szerint.
Csúcs, ahogy együtt tanulnak :D

Évi79!
Az infecolt, amit kati ajánlott érdemes kipróbálni. Ha olcsóbbat szeretnél, akkor ugyanaz az Espumisan cseppek.

Zsúka!
Szurkoltam neked a hétvégén, hogy a szuri bejöjjön. Látod anniyra elindult az OTP bankos zebracsorda, ahogy mondtam :D

Rolly!
Akkor végre sikerült rendeznia gondolataidat? Újult erővel kezded a dolgokat? Nagyon örülök :)

Adriana!
Utólagosan is BOLDOG NÉVNPOT !!!! Kép

Juca!
Küldtem neked egy szép e-mailt :D Megkaptad?
Örülök, hogy Kinga nyakával végül is nincs semmi baj, vagy a tartásával. Lehet csak egy rossz szokás volt. Mindensetre én is simán elvittem volna, mondjon mindenki, amit akar. Nem hiszem, hogy az lenne a menő, ha minál lazábban kezteled a dolgot, ha érted mire gondolok.

Panka!
Az a nagy helyzet, hogy mi is írtó sok ikrebebekocsit látunk, persze benne iker porontyokkal. Nagyon sok az iker mostanában, állítólag több esélyünk van kihordani őket, mert jóltápláltak vagyunk, és a sok beültetés is ott van. Ami egy nagyon dícséretes dolog. csak végre az ellátásunkban is jeleskednének. :wink:
Pocis kép lesz majd, de a gép még mindig nem ismeri fel az USB-s eszközöket. mosta férjem a cégnél próbálkozik alkotni vele valamit (ez is az én ötletem volt :D). Szóval igyekszem.

Ági!
Sajnálom az 1 cn-t :cry: Mi újság veled, olvastam, hoyg nagyon szomorú voltál, ami érthető. Azóta megnyugodtál?

Kacsa!
Az apás szülés nálunk egy félelmetes eseménynek számított madártávlatból. Most Tomi már nagyon ragaszkodik, hogy márpedig ő bejön, mert fontos neki. Megváltoznak a pasik, ha megérzik a babájukat :) Pedig szegény nagyon ájuldozós.
A múltkor beszélték ezt meg a boltos sráccal, hogy érdemse bemenni, persze ezt a vásárlók előtt, a pocakom felett. De olyan aranyosak voltak. :)
Az étrendet szerintem neked kell kitapasztalni :)


Évi77!
Felolvastam a szövegedeta páromnak. Hát mi itt két felé dőltünk :)
Az, hogy Dóri nem marad meg melletted, szerintem életkori sajátosság. A kötődését igazolja. Kedden van a spectrumon az ikres műsor után a " Miből lesz a cserebogár", ott mondták, hogy ez annak a jele, meg kísérleteznek is, persze humánus keretek között a babákkal. Szerintem érdemes nézni.

Angie!
Nekem tök mindegy, hogy mikor kezdődik a tali, csak félelőtt legyen, mert anyukám jön délután. Így nem biztos, hogy sokáig tudok majd maradni.

Brill!
Köszönöm :)
Nem szívesen nyűglődok, mert ez egy szuper dolog, és nem szeretném, ha hamisan jönne le a kép. :)


Mátra!
Igen tudom, hogy megéri :D

Norwell!
Neked is köszönöm :)
nem gondoltam, hoyg néha ilyen nehéz. de gondolom neketek azért cska a vége volt ilyen. Néha azon gondolkodom, hogy hová fognak a moszatok még elférni????
örülök, hogy elég a tejcsi. Szreintem is érdmese beizzítani a teákat, plusz a sógornőm őszibarack levet ivott kartonszám, hogy legyen teje, volt is neki :) persze úgy, hogy az anyukájának egy csepp sem volt, szóval enniyt erről.

Anikó!
:cry: , Pedig nagyon szerettelek volna megimerni :cry: Ne mááááá


Ja, és még egy közérdekű közlemény: voltunk lent az anyósomnál pléhpofával. Borzalmas volt, de gyerekekért mindent :twisted:

Kép
narco
 
 


Narco!

Keresem.

tjuca
 
 


Narco!

Megkaptam. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Valamiért betette egy rossz mappába a rendszerem :-( de most már megvan, és áttettem a jó helyre (babanetes mapiba) :lol:

tjuca
 
 


Juca!
Pont azért akartam felajánlani mert szerintem befértünk volna simán az én kis kocsimba! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kép

Anikó!
Kép Sehogy sem lehet? Csak egy kicsit? egy ici-picit...

Angie!
Ezzel még tartozom:
Kép

Zsúka!
A szövettant este értékeli az orvos 18 -tól van a rendelése.


Juca!
Kingának:
Kép Ha minden igaz, mozog.

Most rohanok millió puszika
mátra
 
 


Nem mozog. :evil:
mátra
 
 


Sziasztok :)
Anikó :)
Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni a talira :( Nem tud valaki a fiaddal szurkolni, anyukád?
Olyan jó lenne személyesen is megismerni :)

Nárcisz :)
Nem kezdeném el a 30 héten a málnalevél teát, mert akkor még nagyon picik a babók. Inkább a 35 héten kezd el inni, mondjuk napi 3 pohárral. Ha akkor nyílik meg a méhszáj az már nem akkora gond :) A masszírozást elkezdheted a 30 hét körül, mert az csak a szöveteket puhítja :)
A babók egyébként most hogy fekszenek?

Juca :)
Nálunk is ez a helyzet a játékok terén :D
Ami most nagyon bejön az az ásványvizes palack :lol: Na meg persze a személyi játszó trénere, Annamari :lol: :lol: :lol:

Évi :)
De így tuti megnyugszol :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok Lányok!
Most értem vissza a vérvételről, de csak fél 12-kor lesz eredmény, amiért majd be kell telefonálnom. Sajnos nem tudtam megvárni, mert rohannom kellett vissza a munkahelyemre.

Anikó! Kép
Nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudsz eljönni, de érthető, hogy a gyerek lelkével nem lehet játszani. Ha valami megígérünk neki, akkor........
Már értem, hogy miért zártad örökre a szívedbe a kis asszisztensnőt. Tényleg egy tündér, és annnnyyyyira figyelmes.

Tina! Kati! Norwell!
Köszönöm szépen!

Timi!
Mág egyszer köszönöm! :D Szerintem Niki igencsak meg fog lepődni
amikor belép ide előszőr.

Mátra!
Nagyon várom az eredményt! Az zebrás orchideát pedig már nagyon hiányoltam :D

Nárcisz!
Akkor te is gyere 10-re, hogy legyen idő dumcsizni.

Brill!
Az oda-vissza fuvart elfogadom, de csak ha biztos hogy nem gond. Köszönöm előre is! Gondoltam, bevállalom hogy saját kocsival megyek, mert egyszer el kell kezdeni a bp-i vezetést, de hogy felajánlottad, könnyen lemondtam a mostani kezdésről :D

Rolly!
Drága vagy!

Pupy!
Hiányzol!

Majd még jövök az eredménnyel.

Puszó Kép
Vendég
 


Annácska!
Na én is így gondoltam a málnalevél teát :)
A babók még forgolódnak, most vagyok a 26. héten, állítólag most fognak beállni. Még az sem biztos, hoyg melyikőjük az A és melyik a B.
De szerintem vasárnap már meg fogom tudni mondani. Sőt a dokim vasárnap 10-kor szülőszoba látogatásra visz :)
Tényleg: magándokinak kell még azon felül adni, mint amennyit kér?

Angie!
Pontosan mire irányult a vérvétel?
A 10 órát megpróbálom, de majd meglátjuk :)

Kép
narco
 
 


Narco! :D
Ezen a vérvételen HCG-t néznek és progeszteron szintet!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
Szuper :D
Ez ilyen rutinszerű, akik jelentkeznke a Kaáliban?
Hogy érzed magad kismama?
Kép

Kép
narco
 
 


Nárcisz!
HCG-t és progeszteront néznek. Nem akarom, hogy esetleg sárgatestelégtelenség miatt később baj legyen.
Vendég
 


Narco! :D
Igazábol az odatartozo pácienseknek van!
És Angie majdnem páciens! :wink:
Én jol vagyok köszönöm,probálok pihengetni!
Tüneteim nem nagyon vannak,talán este kicsi!
De tegnap este olyan éhes lettem,hogy majdnem elájultam és tettem a tányérra sonkát és sajtot és az ágyba fekve befalltam! :lol:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Ja bocs! Most látom, hogy Anikó közben válaszolt!

Nárcisz!
Mivel nekem már volt időpontom konzultációra, ezért mehettem oda. Krizsa doktorral is fogok találkozni, ő csinálja majd az UH-t. Azt mondták, hogy kb 2 hét múlva kell mennem, de még pontosítják az eredmény után.

Képzeld Anikó!
A mi kis asszisztensnőnk annyira belelkesült, hogy spontán teherbe estem, hogy totál megfeledkezt a pénzről, és úgy eljöttem, hogy nem fizettem. Telefonáltam, hogy elnézést kérjek, és azt válaszolta, hogy neki is eszébe jutott, de gondolta, hogy úgyis megyek még oda, nem fog most ezért külön felhívni. Hát nem tündéri? (én meg égek :oops: :oops: :oops: )
Vendég
 


Zsúka!
Bocsi, nem láttam, hogy te is írtál. :oops: :oops:
Hamarosan jövök az eredménnyel :roll: :roll:
Vendég
 


Angie! :D
Ebböl a szempontbol is nagyon toleránsak!
Nekem pl.ha nem volt annyi pénz nálam amennyibe a gyogyszerek kerültek akkor odaadták és legközelebb rendeztem!Mondjuk sajnos sokan járnak igy mert nagyon sokba kerülnek és ha vittem 50.000 ft nem mindig volt elég :evil: !
De ilyen miatt ne szégyeld magad mert abszolut megértik,hogy ilyenkor máshol jár az ember esze :wink: !

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Zsuka! :D
Én is most láttam a hozzászolásod! :shock:
Sajnálom én is hogy nem tudok elmenni!
A multkori is olyan jo volt!
Köszönöm jol vagyok!
Borogatom a fenekem mert fáj nagyon a szuri helye! :(

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Eredményhírdetés:

HCG: 950
Progeszteron: 60 (Krizsa doktor azt mondta, hogy egy nem stimulált ciklusban pont ennyinek kell lennie)

Tehát nem kell pótolni :D :D :D
MagneB6-ot és folsavat kell szednem.

Jaj, lányok! Én annyira boldog vagyok, hogy hivatalosan is visszaigazolták a terhességemet. Jaj, mindjárt sírok ..... sírok is .......
Vendég
 


Angie!
Hu,ez gyönyörű eredmény!
Gratulálok!!!! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Angie!

Gratulálok!

Anikó!

Jár a pont :twisted:

Kacsa!

http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=13551

Mátra!

:D

lépek is

tjuca
 
 


Angie :)
Ez fantasztikus!
Szívből gratulálok!
Problémamentes pocakodást kívánok!!!


Szisz
szisszka
 
 


Angie!
Gondtalan pocakosodást kívánok Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 


KÖSZÖNÖM!

Anikó!
27-én megyek UH-ra. Nekem sincs semmilyen tünetem. Talán valami pici, de nagyon kell keresnem. Még cicifeszülés sincs
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Évi, Anikó, Norwell!
Tényleg finisszagú már (hogy Évi szavaival éljek :lol: ) és megmondom őszintén már várom is a végét!úgy szeretném már látni! :oops:

Nárcisz!
Átérzem az érzéseidet (pedig nekem "csak" egyetlen babóka van), de már nem is tudom hova tudná még a belső szerveimet nyomni!Már szinte minden pozíció kényelmetlen!
Kitartás!Magamnak is mindig ezt mondogatom!

Anikó!
Az én korom jó! :wink:

Mátra!
Hogy vagy?

Ma du. megyek szülésfelkészítőre, kíváncsi leszek! :wink:

Este még benézek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


DUDDU HÍRADÓ:

"Örömmel tudatjuk, hogy 8:11 és 12-kor 2280 és 2320 gr-al császármetszéssel világra jöttünk! Szüleink szerint gyönyörűek vagyunk! Üdv: Panna és Luca"
Vendég
 


Sziasztok!

Angie!
Gratulálok a két csíkhoz!:)

Nálunk a szopizással vannak gondok egy pár napja, mert sokszor elalszik rajta, és mikor azt hinném, már jóllakott és beteszem aludni, bezzeg felébred és kér még. Így elhúzódik a szopi 1-2 óráig is.:(
Tegnap éjjel tényleg lehetett valami a levegőben, alig aludtunk, nem tudom, mi volt a baja, végül már cici sem kellett, csak sírt.
Lányok!
A széklet mindig olyan folyékony a babáknál? Mert egy kicsit megijedtem reggel, mikor pelenkázásnál kilövellt és szinte csak folyadék volt. Beteg lehet? Láza nincs, de keveset szopott reggel is.:(

Szép napot!
Bogi
dbogica
 
 


Duddu!
Nagyon gratulálok nektek! Sok örömet és tejcit kívánok!:)
Bogi
dbogica
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?