Sziazstok lányok!
Na picit összeszedtem magamat, moszatok is megnyugodtak végre egy picit. Megpróbálom utóülérni magamat.
Timika!
Köszönöm a kedvességed.
Gratulálok Kristófnak a 6. hónapos szülinapjához. Igazán nagy baba már, és kis tündér
Tündit szegényte nagyon sajnálom. Akkor most így mi lesz a babaprojecttel? nagyon bíztam benne, hogy meggyógyul a kezeléstől. Továbbra is szurkolok neki nagyon
Annácska!
Akkor gátmasszírozó olaj + málnalevél tea? Ba fogom izzítani majd a 30. hét után, vagy te mit ajánlasz? Valszeg csak a 37. hétig bírjuk ki, a doki szerint.
Csúcs, ahogy együtt tanulnak
Évi79!
Az infecolt, amit kati ajánlott érdemes kipróbálni. Ha olcsóbbat szeretnél, akkor ugyanaz az Espumisan cseppek.
Zsúka!
Szurkoltam neked a hétvégén, hogy a szuri bejöjjön. Látod anniyra elindult az OTP bankos zebracsorda, ahogy mondtam
Rolly!
Akkor végre sikerült rendeznia gondolataidat? Újult erővel kezded a dolgokat? Nagyon örülök
Adriana!
Utólagosan is BOLDOG NÉVNPOT !!!!
Juca!
Küldtem neked egy szép e-mailt
Megkaptad?
Örülök, hogy Kinga nyakával végül is nincs semmi baj, vagy a tartásával. Lehet csak egy rossz szokás volt. Mindensetre én is simán elvittem volna, mondjon mindenki, amit akar. Nem hiszem, hogy az lenne a menő, ha minál lazábban kezteled a dolgot, ha érted mire gondolok.
Panka!
Az a nagy helyzet, hogy mi is írtó sok ikrebebekocsit látunk, persze benne iker porontyokkal. Nagyon sok az iker mostanában, állítólag több esélyünk van kihordani őket, mert jóltápláltak vagyunk, és a sok beültetés is ott van. Ami egy nagyon dícséretes dolog. csak végre az ellátásunkban is jeleskednének.
Pocis kép lesz majd, de a gép még mindig nem ismeri fel az USB-s eszközöket. mosta férjem a cégnél próbálkozik alkotni vele valamit (ez is az én ötletem volt
). Szóval igyekszem.
Ági!
Sajnálom az 1 cn-t
Mi újság veled, olvastam, hoyg nagyon szomorú voltál, ami érthető. Azóta megnyugodtál?
Kacsa!
Az apás szülés nálunk egy félelmetes eseménynek számított madártávlatból. Most Tomi már nagyon ragaszkodik, hogy márpedig ő bejön, mert fontos neki. Megváltoznak a pasik, ha megérzik a babájukat
Pedig szegény nagyon ájuldozós.
A múltkor beszélték ezt meg a boltos sráccal, hogy érdemse bemenni, persze ezt a vásárlók előtt, a pocakom felett. De olyan aranyosak voltak.
Az étrendet szerintem neked kell kitapasztalni
Évi77!
Felolvastam a szövegedeta páromnak. Hát mi itt két felé dőltünk
Az, hogy Dóri nem marad meg melletted, szerintem életkori sajátosság. A kötődését igazolja. Kedden van a spectrumon az ikres műsor után a " Miből lesz a cserebogár", ott mondták, hogy ez annak a jele, meg kísérleteznek is, persze humánus keretek között a babákkal. Szerintem érdemes nézni.
Angie!
Nekem tök mindegy, hogy mikor kezdődik a tali, csak félelőtt legyen, mert anyukám jön délután. Így nem biztos, hogy sokáig tudok majd maradni.
Brill!
Köszönöm
Nem szívesen nyűglődok, mert ez egy szuper dolog, és nem szeretném, ha hamisan jönne le a kép.
Mátra!
Igen tudom, hogy megéri
Norwell!
Neked is köszönöm
nem gondoltam, hoyg néha ilyen nehéz. de gondolom neketek azért cska a vége volt ilyen. Néha azon gondolkodom, hogy hová fognak a moszatok még elférni????
örülök, hogy elég a tejcsi. Szreintem is érdmese beizzítani a teákat, plusz a sógornőm őszibarack levet ivott kartonszám, hogy legyen teje, volt is neki
persze úgy, hogy az anyukájának egy csepp sem volt, szóval enniyt erről.
Anikó!
, Pedig nagyon szerettelek volna megimerni
Ne mááááá
Ja, és még egy közérdekű közlemény: voltunk lent az anyósomnál pléhpofával. Borzalmas volt, de gyerekekért mindent