Új privát üzeneted érkezett!

Mölli: Már én is akartam írni, hogy gratulálok a férjedhez! Klassz pasas! :D

Zsuzsi: Én is arra gondoltam, miközben neked írtam, hogy lehet, hogy a tápszer tömősebb és azért nem eszik annyiszor Joci, mint Alida. Olyanokat ő is szokott csinálni, hogy háton fekve nekirugaszkodik a sarkával és feljebb tolja magát, de hason araszolni még nem szokott. Viszont egyre jobban élvezi ha hasra teszem, ma is már egészen sokáig tudta tartani a kis fejét, közben mosolyog és nézelődik. Igaz néha-néha nyög is egyet és olykor még a nyála is folyik. :lol:

Sudi: Lehetetlen nőszemély a barátnőd! Én sem értem, hogy hogy várhatja el, hogy ti cuccoljatok le hozzá! A kutyákat csak azért nem említem, mert ismerek olyat, akinek 4 macskája van, tele van a lakása a macskaszőrrel, de neki ez már olyannyira természetes, hogy szerintem eszébe sem jut, hogy mást zavarhat a dolog. Ha véletlenül el is megyünk hozzá, le sem merünk ülni, mert teleragad a nadrágunk a macskaszőrrel! :evil: Jobb is, ha nem viszitek Gery-t ilyen helyre!

Úgy látom, sokaknak akad egy-egy igaztalan barátnője. :?

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mamóca: Köszia képeket, nagyon aranyos a fiad, és tényleg nagyjából egyforma nagyok Ákossal, így ránézésre.

Cs-né Kati: Köszi, én is örülök, h ilyen a férjem, de sokan így is megszólnak minket, mert "szerepcsere" van sokszor = míg ő főz, én dolgozom. De nekünk ez így jó és elosztjuk a feladatokat. CSak hát van aki elítéli, ha ne adj'Isten a nő veszi ki a nagyobb részt a pénzkeresésből, a férfi a házimunkából, na de ki miben a jobb....

Kép
mölli

Sedith!

Bocs,hogy megint az e-mail címemmel zavarlak,de gyorsan megtelt a másik és kénytelen voltam újat nyitni. Ez csak a BABÁZÓS fiók.
www.mandaszkriszta@freemail.hu

Látom mindenkinek jó párja van.Én nem mertem vele büszkélkedni,de mostmár igen.Náluk hasonló a helyzet,mint Mölliéknél.Ki mibe jobb.Mi mindent megbeszélünk,hogy mire költsünk,meg minden...
Nagyon jól forgatjuk az anyagiakat.Hál istennek.

Mamóca:én nem kaptam képeket!

Hamarosan én is küldöm.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kép tajkep

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kép

A Plitvicei Tavaknál.Főzés közben.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Mandasz Kriszta: Örülök, hogy vannak még hasonló családok, és nemhogy nem ítéltek el, hanem Ti is hasonlóan éltek. Mivel is foglalkoztok/foglalkozol pontosan? Valami internetes kereskedelemre emlékszem, lehet, h rosszul?
Ahogy nézem a fotódat, Te is elég vékony vagy gyerekek ellenére!

Kép
mölli

Néhány kép a nyaralásról.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

A Plitvicei tavaknál levő szállásunkon,főzés közben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Na aztán! Ti nélkülem is szépen termeltek! Hűha, én is mindent elfelejtettem már! :(

Kati: Jó vicc ez a húsleveses ebéd! :shock: :shock: :shock: vagy már kész röhej? Tudod, mit ebédeltünk? :?: :?: :?: Sült szalonnát kenyérrel és paradicsommal. :P :P :P :P :P :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Párom hamarabb hazajött, és azzal esett be az ajtón, hogy Mámikám, siess, pakolj, mert megyünk a MArosra! Nem kellett kétszer mondania, de a tésztát még nem főztem bele a levesbe, mer tcsak akkor frissen akartam, a krumpli megfőtt, de még nem készítettem meg, a franciasalátáról meg épp a majonéz hiányzott. Ha rendes időben jön, mindennel készen lettem volna. Így hamar bedobott egy combot (savanyúság, kenyér nélkül) én meg a fagyasztóból a szalonnát egy zacsiba. Kenyeret, zöldséget pakoltam, és mentünk. Na, meg persze Krisztának a "hozzávalóit". És képzeld, a cumikát otthonfelejtettük. Ilyen még nem volt, hogy a cumit nem vinni magunkkal, de amikor kellett volna, akkor vagy én, vagy a szomszédasszony, Marika sétált vele. Egész jól elvolt nélküle. Halat István fogott egyet, a szomszéd egyet sem. De ismét egy jó kiruccanás volt. Ki kell használni ezeket az utolsó szép napokat! :)

Sudi: 3 féle készítményt kaptam.2 kapszulát, amiből 4 nap különbséggel kellett bevenni egyet-egyet, ilyet a párom is kapott, majd hüvelykúpot, de ez 12 napos kezelés, és egy ugyanolyan nevű kenőcsöt, mint a kúp, és ezzel is mindketten kenegetjük magunkat. A szexre direkt rákérdeztem, és nincs tiltva, de őszintén, ilyen kúposan-kenceficésen abszolút nincs gusztusom hozzá. :? Most meg még menstruálok is. Szóval egy hetet még kibírunk, mindenképpen. :) :P

Kriszta: Semmi baj, már ki si javítottam a címedet. De milyen furcsa, hogy www-vel van! És tudod, mi? Nem emlékszem, hogy láttunk volna rólad közeli arcképet! Vagy csak én nem emlékszem? Ha van valami olyasmi fotód, akkor tegyél fel. Bár, mintha rémlik, hogy egyszer mutattál. Mintha egy ágyon voltál Emesével. Vagy nem te voltál az?

Mölli, Kriszta: Gratulálok a férjeitekhez! Az én férjem nem ennyire házias, de erről én már sokat írtam. Viszont mi is megosztjuk a dolgainkat és mindent megbeszélünk, és így szeretem őt, ahogy van! :) Egy mesterszakácsot azért elfogadnék - hogy tanuljak tőle! Bár nincs gond a főzéssel, megy nekem. Egyszer mondta István, ha nem tudtam volna főzni, semmi esélyem sem lett volna nála! :) És komolyan gondolta. Imádja a hasát! :)

Mamóca: Nekem sem jött kép! :(

D. Kati: Hogyan sikerült a keresztelő? :)

Etterke: merre vagy?

Többiek: Betty, Berta Eszter, Rita, Sancsi, Zsani, merre vagytok? Andrea, minden rendben? Vikiről nem is beszélve!

Valamit elfelejtettem még vajon írni? Ha igen, még jövök! :) :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, igen, Kriszta gyönyörű helyeken jártatok! Ha van időd, még mutass képeket!

Sudi: Én sem tudnám olyan helyre vinni Krisztát, ahol kutya, macska van a házban. Én az ilyesmit utálom. Szeretem az állatokat, de a maguk helyén. A ház az az emberé. Egyszer egyetemista koromban egy tanárnőnknél gyűlt össze a csoport, mert ott tartottunk meg egy szemináriumot, már nem is tudom, miért. Nos, volt egy kutyájuk, és nem zárta el. Hát, egy kisszékr ki volt téve a ropi, amivel megkínált, a kutyus meg - aki egyébként tök édi volt - időnként jött, s bekapott egy-egy ropit a tányérról. Hááááát, én majdnem kihánytam a belemet, mikor láttam, a többiek meg ettek. Pfujjjjj. Még most is kirázott a hideg.
Szerintem te is szervuszt inthetsz annak a csajnak. És nehogy megkereszteljétek Geryt csak azért, hogy az keresztanyja lehessen! Ha akarja, tartsa magát keresztanyjának, de akkor viselkedjen is úgy!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

[color=red]És sudi, még azt is elfelejtettem írni, hogy szuper közmondásokat küldtél. De még nem értem a végére! :)

Azt hiszem megyek aludni. Amúgy is egyedül hagytatok, a hajam is nagyjából megszáradt, és különben is, nagyon rég volt a reggel fél 7. :(
Aludjatok jól! :)[/color]

Kép :) Kép :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok csak bekukk, megyek aludni mert nagyon fáradt vagyok! Csak ezt muszály feltennem! Olyan édi!!!!!

Kép

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!
Benéztem még, mielôtt ágyba omlom...

Mamóca: kuoszi a képeket, nagyon édi Dávidka, a szeme sem áll jól :lol: :lol: Kis vadóc lehet! És látszik, hogy a Mamócája nagyon szereti :D Én is küldök!!

Cs-né Kati: Látod, egy hét sem telt bele, és Joci már szeret hason lenni :D Alida is folyton csorgatja a nyálát. Mostanában pedig úgy ébred reggel, hogy jól felnyomja a buksiját (hason fektében) és az elsô szerencsés bámészkodóra teli szájjal rámosolyog! :D

Én is hadd dicsekedjek: férjem ma egész délután Alidázott, míg én tanítottam és este, mikor szegényke nagyon sírt, mert már aludni akart volna, de az a gaz anyja még mindig nem volt kéznél (szájnál), meg tudta vígasztalni és elaltatta!!!!!! Egyébként ô is szokott fôzni néha, igazából egyikônk sem "tud" fôzni, viszont nagyon szeretjük csinálni és néha egész jó dolgokat találunk ki.

Mindenkinek jó reggelt, magamnak meg jó éjszakát!
zsuzsi 81

Sedith.

Nemtudod véletlenül,hogy miért írja ki,hogy nem csatoltál fájlt????

Levannak kicsinyítve meg minden és nem tudom csatolni.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Tegnap Réka nagyon nyügös, semmi sem volt jó neki. Aztán hazajött apa és rögtön mosolygott, le sem vette a szemét róla. Amikor kiment a szobából újra nyafizott. szóval egyértelmű apahiány lépett fel nála! Este kettesben sétáltak, amíg én tornáztam, és semmi gond nem volt vele. Különös!

Tegnap 3x kakilt, ami nem jellemző + nyügi = lehet lassan neki is kibújuk a fogacskája??? Igaz étványa rendesen van!

Este a fürdésnél amikor hasra tesszük, akkor megmutattam neki, hogy ha a kiskezével csapkod, akkor fröccsög a víz és ez szerintem jó móka. Azóta önállóan csinálja, hisz tényleg jó móka, igaz most már úszik az egész fal és a szoba, szerintem már annyira nem jó móka, de nagyon-nagyon édesss :D :D :D

A koszmót sikerült teljesen kiírtani, most szép a bőre, legalább naponta vagy 2 naponta megmosom a haját samponnal, aztán majd kiderül, hogy jó-e így.

Kriszta: Te aztán jó vékonyka vagy! Xénia a másik kislányod neve? Ő mennyi idős? Mi is jártuk Horvátországban, gyönyörű hely, de ilyen hosszú útra még nem mennék babával, illetve csak repülővel, mert azt már próbáltuk.

Zsuzsi: Örülök, hogy a férjed jól boldogult! az én férjem is teljesen jól ellátja Rékát, nagyokat játszanak, persze néha tanácsot kér, hogy most mit tegyen. Ő is nagyon jól főz és a házimunkát sem veti meg.

Legyen szép napotok!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!
Kriszta azoknál a tavaknál anyámék is voltak idén, nagyon szép!!!!! csomó képet muattak róla!! :lol: :lol: Soványság!! :P :twisted: :lol: :lol:

Köszi a barátnős hozzászólásokat. Azért Én nem azt mondtam, hogy nem szeretem az állatokat! SŐŐŐt! Imádom a kutyikat és a cicukat is. Csak szerintem lehet őket normális, emberi körülmények között is tartani! Nekem is sikerül! Van egy cicám. Viszont Én heti 2-3x porszívózok és naponta mosok fel! Nem jár ki, teljesen szoba-cica, tök tiszta állat. És igen is figyelek arra, ha jön vendég, akkor ne legyen mindene szőrös. Szóval tartson az ember kedvencet, csak legyen tekintettel másra is. Meg mondjuk egy lakásba szerintem tényleg nem való két nagytestű kutya, max ilyen szobacirkáló ebek! Az még elmegy! De nagy kutyának szerintem a kertben a helye! Ott is érzik jól magukat! :) :)
Buci! :

Kép Kép
Kép

Már megint egy csomóan eltüntek!!!!!
Sancsi
Rita ( innen )
Kati28
Betty
Eszti (remélem minden ok náluk!! )

ki is van még?????????????? :oops: :oops: :oops:
nos aki rég írt az írjon!!!! :roll: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ilyen nekem is kell!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kép

Ez meg édi! :
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Hű, ma már sokat csináltam. Vettem salátát, spenótot és sóskát, azokat még meg kell mosnom és lepárolnom, hogy fagyasszam majd le Krisztának. És Kriszta már másodszor alszik ezen a délelőttön. :roll:

Etterke: Hohó, biztos a fogacska van a dologban! Szombaton Krisztának is 3x volt kakija, és kicsit lágy is, de nem híg. Vizsgáltad a Rékus száját, lehet, hogy megszúr ma valami téged is! :) :) :)

Sudi: Én nem szeretem a lakásban a cicát, kutyát, de biztos lehet tisztaságot tartani. Én nem szeretném. pedig, lehet, hoyg az olyan gyerkőc immunabb lesz. Nem tudom. De a cicusod nagyon aranyos! :) :) :)

Kriszta: A mérete is megfelelő? Nemcsak kb-ban, hanem pixelekben is. Vagy még próbálgasd, nekem is volt úgy, hogy azt írta hogy csatolta, de az ablakban itt nem jelent meg! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sudi: Nagyon helyesek vagytok a macskás képen! Annyira illik Hozzád a fehér cica! Gery szereti? Ákos, amikor nagyszülőknél van folyton a két kutyát nyúzza, persze felügyelet alatt (1 husky és egy tacsi), hát a tacsi az mindent megenged neki, a huskyn meg "lovagolni" szokott, szőrét tépi, stb. A tacsi néha gyerekének tekinti és bolhássza Ákost!

Kép
mölli

Sziasztok!

Kriszta: Jó, hogy tettél fel képeket, valóban gyönyörű helyen jártatok és annak is örülök, hogy végre tudom, hogy "kivel" beszélgetek! :D

Zsuzsi: Ma délelőtt már olyan könnyen ment Jocinak a hasalás, hogy már nem is kellett erőlködnie, hogy fenttartsa a buksiját, nem is nyögött csak mosolygott, aztán a végén úgy ellökte magát a bal karjával az ágytól, hogy elvesztette az egyensúlyát és a hátáig meg sem állt! :lol:

Etterke: Tegnap este én is megszabadítottam Jocit a koszmótól, most nagyon szép a bőre, minden este meg fogom mosni a haját a babasamponnal és utána a kis hajkeféjével meg is fésülgetem. Remélem többet nem jön vissza rá ez a vacak! Édes lehet Réka, ahogy csapkod a fürdőkádban! Már úgy várom, hogy Joci is csinálja! (Persze utána a feltörölnivalónak már biztos nem fogok annyira örülni! :lol: )

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Edit: Sajnos még nem bújt ki a fogacskája, nem láttam és nem is éreztem :(

Tettem fel néhány, új képet!

Kép
Kép
etterke

Sudi: Köszi, amiket küldtél! Mindkettő nagyon tetszett! :D :lol:
Félreértés ne essék, én is szeretem a kutyákat meg a cicákat is, cicánk nekünk három is van, kutyánk csak egy, a másikat februárban el kellett altattatni, mert gyógyíthatatlan beteg lett! (Nagyon megsirattam szegényt! :cry: ) A kutyákat sohasem engedtünk be a házba, a cicákat is csak addig, amig Joci meg nem született, azóta inkább csak enni engedjük be őket, bár ebben a jó időben maguktól is inkább kikívánkoznak. Mire jön a tél, addigra meg már Joci sem lesz olyan pici és már nem fogom félteni annyira. Mondjuk a szobánkba akkor sem fogom beengedni őket, ahol napközben Joci tartózkodik, mert hiába a gyakori takarítás, azért csak hull a szőrük, meg egyebek.... A terhességem alatt is igyekeztem elkerülni őket, nagyon ritkán azért meg-megsimogattam, de utána mentem is rögtön kezetmosni! (Tartottam a toxoplazmától.) Egyébként van egy olyan fotelunk, amibe direkt az ő számukra van egy pokróc terítve, mert ott szeretnek aludni! Különben nagyon szép a cicád, nekünk egy szürkecirmos, egy fekete-fehér tarka, meg egy olyan fekete-barna cirmos van. A kutyánk egy kistestű keverék, szegényke már nagyon öreg, alig hall, foga is alig van már, úgyhogy tőle nem fogom félteni Jocit! :lol: (Ez csak vicc volt, nem fogom őket felügyelet nélkül hagyni!) Szóval egy-szó mint száz, lehet házikedvenceket tartani, de ésszerű határokon belül! :D Annál a bizonyos ismerősömnél még a konyhapulton is fent járkál a macska, miközben ő főz!!!!!!!! :o :o :o :x :x :x

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Zsuzsi: Boldog hófordulót Alidának! :D Ezzel akartam kezdeni és a végén majdnem elfelejtettem!!!!!! :oops:

Edith: Én akkor jártam úgy, hogy Jocinak itthon felejtettem a cumiját, mikor egy bő hónappal ezelőtt az UH-os szűrővizsgálatra vittük. Szerencsére anélkül is kibírta, bár a vége felé már kezdett egy kicsit nyűgös lenni, olyan sokat kellett várnunk, mire végre bejutottunk a vizsgálóba! Ne félj, azóta nem felejtem el, bárhová megyünk is! :lol: Egyébként igaza volt a férjednek, addig kell menni a Maros-partra, ameddig az időjárás engedi! Tegnap este végül a férjem sem ette meg a bolognai spaghetti- adagját, inkább csinált magának rántottát! :roll: Hogy őszinte legyek, különösebben nem bántam a dolgot, megettem én a részét! :wink: :lol:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!!

Újra pár percre bekukk,tegnap is voltam pár irást átolvastam de nem volt időm irni is mennem kelett a lányhoz.
Szóval olvastam a tápszerhez az irásaitokat.Az Avet-es üveget néztem a patikában de azt mondta a patikus nő,hogy ha nem szopja a sima cumisüveget akkor azt sem fogja kár megvennem.Egyépként nekem nuk-os üvegeim vannak,és van egy csörös stop-os itatócsörös poharam is.Abból szereti a teját inni a kis szaros.Én nemtudom miért de abszolult a cumi és a cumisüveg nem kell neki,löki ki a szájából.Öszintén megmondom nektek,hogy én beleöntöttem abba a stoppos üvegbe is a tápit,de ahogy egyet szivott belőle az összeset ki is köpte nem nyelte le.
Eszter!
Képzeld ma és tegnap gyönyörüen itta a kiskanálból az őszibaracklevet.
Irtátok a kekszet hogy ne adjak neki,igaz csak pár szem darát tettem bele eddig,de most azt sem teszem bele.Bár a védőnő mondta,hogy tegyem bele a széklete miatt,de igy jobban is eszi vagyis issza a levet.
A belemet kigagyogom a kis csimbókomnak de megéri és mutatom is neki,hogy hogyan kell bekapni és lenyelni,nagy érdeklődéssel nézi és utánozza.Mutazsd neki te is nekem ez bejött!!
Edit!
A keresztelő nagyon jól sikerül,mindenki nagyon jól érezte magát,és szuper volt az idő 100ágra sütött a nap.
Majd folytatom most mennem kell!!!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

Nagyon sok boldogságot kívánunk mi is a pici Alidának! :D :D :D

Kati28: örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, gondoltam Rátok! Én is gagyogok Rékának a kanalazáskor. Először nagyon aktívan és boldogan issza a gyümilevet, majd kb 10 kanál után, leveszi az előkét, összeszorítja a száját, forgatja a fejét és ki akar jönni az ülőkéből. szoktam pici pihenőt tartani, beszélgetni vele, játszani, aztán újra folytatni, de nem nagy sikerrel. Ez csak sok türelemmel lehetséges! Még mindenki megtanulta eddig, neki is menni fog, csak ő lassabban szokik hozzá.
Nagyon cseles a kis Mira! Ha nem megy a cumisüveg, akkor szerintem kanállal add neki, mert ezek szerint az jobban tetszik neki :D

Kép
Kép
etterke

próba

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sedith.

Minden mérete megfelelő,de mégsem tudom feltenni!!!

Nagyon béna ez a rendszer.Mit lehet még tenni???? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!
Látom Kriszta nehézkes a képfelrakásod. Küldj nekem egyet emailben és megpróbálom, ha nekem nem megy, megnézem mjad miért, hátha rájövök............................

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Megnéztem Rékus képeit. :lol: :lol: :lol: AZ A HAAAJ!!!!!!!! HIHETETLEN MENNYI ÉS MILYEN DÚS, MINDIG ELCSODÁLKOZOM....... pedig nem először látom!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jó az a kép, ahol egy padon ültök kettesben!!!! Meg ahol a játszószőnyegen fekszik és felfelé néz a fotósa felé. Édes!!!!! Jól néztek ki mind3an!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Szia.

Mindjárt küldöm. Vagyis megpróbálom.
Köszi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kati! Gery csakis a NUK-os üvegből hajlandó a tápszerét meginni, a teát meg az italokat meg csak az AVENT-os ból.......... :? :shock: Kiérti ezt, hogy miért nem mindegy. Ráadásul vagy 3 hónapja, hogy vettem egy nagyobb AVENT-es üveget, olyan 3 állású cumival, amit még talán Etterke írt, na amiből 3 fokozatban tud folyni a cuccos. Na azt egyenesen utálja Gery!!!!!! Se inni, se enni nem képes belőle........... úgyhogy sikeresen felesleges pénzkidobás volt...... :twisted: :twisted:
Kati akkor gondolom nem nagyon tudtál még itt mindent visszaolvasni, azt hogy írtam szerintem 4 hó alatt még gyümit sem ajánlott adni a kisbabáknak. vagy egyáltalán nem értesz velem egyett és nem is reagáltad le???Remélem nem sértődtél meg azon az írásomon, már ha olvastad, de tényleg segítség képpen írtam le a véleményem. De Te tudod mit csinálsz!
A keresztelőhöz gratulálok Én is!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kriszta várom!! :lol: :lol:

Jocikáról nincsenek véletlenül új képek?? Már megnézném!!!!! :lol: :lol:

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi.

Már elküldtem!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Jaaaj hát a nap hírét el is felejtettem!!!!!!!!!!! Pedig már egy pár órája tudom! Ma volt a nővérem UH-on és látszott a lényeg!!!! :lol: :lol: :lol:

Kisfia lesz a nővéremnek is!!!!!!!!!!!!! Tök jó!!!!!!! Nagyon örülök a leendő uncsitesónak!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kriszta a képed!!!!:

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kriszta!
Teljesen jók a méretek. Nem tudom neked miért nem megy, nekem egyből sikerált. Biztos a módjával van gond, ahogy csinálod.............. :shock: :?
hogy próbálod Te??????????????

Én így:
itt ez a keret amibe ugye írod a szöveget.
a keret alatt : "Melléklet feltöltése"
erre ráklikkelsz--> felugrik egy kisablak : Melléklet és egy Tallózás gomb
ráklikkelsz és megjelenik a saját géped, elvileg a könyvtáraid és ott rámész oda ahol a feltölteni váró képed van és kétszer klikk. ekkor megjelenik a mellékletnél a kisablakban a link, és rányomsz a feltöltésre. Vársz amíg kiírja, hogy a kép feltöltve.
Ennyi.
Remélem érthetően tudtam leírni, és remélem így menni fog!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Mi is így csináljuk,de nem sikerül.Elkezdi feltölteni,de a végén mégsem .

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Most megyek, füri jön, majd még benézek, hogy mit alkottok itt amíg elvagyok.

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Érdekes, hogy Ti is így csináljátok és a végén nem megy............... :shock: :shock: :shock: nekem meg igen?!? furi!!!
akkor esetleg a méretet vedd még egy kicsit lejebb, mondjuka szélessége ne pont 600 legyen a képnek hanem csak 550px
ez csak tipp, utána kifogytam.

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Köszi.

Majd folytatom máskor.

Jó éjszakát :cry: :cry:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

PRÓBA... Kép

Na remélem sikerült.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Ez a Plitvicei Tavaknál készült. Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Babakocsi rally!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Vízesés az első,amit láttunk.