Sziasztok!
Tegnap Réka nagyon nyügös, semmi sem volt jó neki. Aztán hazajött apa és rögtön mosolygott, le sem vette a szemét róla. Amikor kiment a szobából újra nyafizott. szóval egyértelmű apahiány lépett fel nála! Este kettesben sétáltak, amíg én tornáztam, és semmi gond nem volt vele. Különös!
Tegnap 3x kakilt, ami nem jellemző + nyügi = lehet lassan neki is kibújuk a fogacskája??? Igaz étványa rendesen van!
Este a fürdésnél amikor hasra tesszük, akkor megmutattam neki, hogy ha a kiskezével csapkod, akkor fröccsög a víz és ez szerintem jó móka. Azóta önállóan csinálja, hisz tényleg jó móka, igaz most már úszik az egész fal és a szoba, szerintem már annyira nem jó móka, de nagyon-nagyon édesss
A koszmót sikerült teljesen kiírtani, most szép a bőre, legalább naponta vagy 2 naponta megmosom a haját samponnal, aztán majd kiderül, hogy jó-e így.
Kriszta: Te aztán jó vékonyka vagy! Xénia a másik kislányod neve? Ő mennyi idős? Mi is jártuk Horvátországban, gyönyörű hely, de ilyen hosszú útra még nem mennék babával, illetve csak repülővel, mert azt már próbáltuk.
Zsuzsi: Örülök, hogy a férjed jól boldogult! az én férjem is teljesen jól ellátja Rékát, nagyokat játszanak, persze néha tanácsot kér, hogy most mit tegyen. Ő is nagyon jól főz és a házimunkát sem veti meg.
Legyen szép napotok!