Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát, szóval, nem annyira fényes a dolog, mint ahogy én azt reméltem! Sőt...! Az az egy már nincs, de van egy másik. Hát nem sok reményt fűznek hozzá, de várunk. Ma le kellett mennem a Kaáliba. Hogy miért? Mert hiperstimulálok. Csak hogy mindent kipróbálhassak! :cry: Szóval éjjel rosszul lettem, olyan ájulás közeli állapot, menstruációs fájdalmak, erős alhasi fájdalom, szédülés, 1/2-1 óránként pisi. 159/101-es vérnyomás éjjel 1-kor, 99-es pulzus. Nos, hát nem ébresztettem fel a férjem, gondoltam, úgy sem tud szegény mit tenni. Kihúztam reggelig, hívtam a dokit, behívott, és kaptam 3 infúziót. Fájdalomcsillapítók és stimuláció "visszafogó" (vagy hogy hívják) volt bennük. Szerdán megint mennem kell, mert megnézett a dokim UH-n, és azt mondta, h jól meg vannak nőve! :( Hát, sajnos egyelőre ennyi. Nálatok volt ilyen? Senkinél nem olvastam, hogy visszajárt volna infúzióra...

Lona!
Köszi! Azért még reménykedem, imádkozom! Most 1 van versenyben - az életéért! :?
Szóval csak jól emléxem, fáj az a nyavalyás Gynevac! Be is gyulladt? Begyűlt? Vagy borogattad?

Szonya!
Persze, h elég lenne egy is! Csak az összejönne! Lehet ott még valaki! Persze, én is a következőre gondolok már, de azért ott motoszkál az emberben a ha mégiscsak....! Bízzz!!!

Lois!
Nem úgy tűnik, hogy nagyon követnék! A doki szerint valami más baj lehet, hogy ennyire nem akaródzanak összejönni, ha ez most nem sikerül, tovább vizsgálódik! Barcelona? Igen? Így lehet élni! :wink: Pihend ki jól magad, sütkérezz, láss szépeket, aztán számolj be róla! Csak nehogy majd spanyolul szólaljon meg először a csöppséged! :wink:

Zsebi!
Hát, Ő kiesett a versenyből, egy másik még esélyes... talán.
Szerintem írd meg priviben a kismamaság élményét Szonyának, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon. (ámbár nem értem, mi problémája lehet az "olvasónak", hiszen gyakorlatilag itt mindenki kismama szeretne lenni!)

Angel!
Köszi!

Ági!
Sajna még nincs az én "kezeim között", de ha visszakapom, nem adom!! :wink: Addig - remélem - vigyáznak rá a Kaáliban! Neked pedig jó szurkálódást!

Csiperke!
Hát, amint olvashatod, a kálváriám folytatódik... egyelőre még nem vagyok babás, de ahogy Melcsi írja: a remény hal meg utoljára. (a kardhal meg elöl)

PBJ!
Neked is köszi a drukkot! Hogy kinek mennyi kell, az emberfüggő. Én a 4. naptól 150 Gonal mellé először 2, aztán 3 Menopurt kaptam. A 2-3.napon 225 Gonalt. Szóval sztem - hozzám mérten - nem sok. Legalább olcsóbban megúszod! :wink:

Gabibi!
Ezek szerint Te is kaptad folyamatosan az infúziót, Te is hiperstimuláltál? Köszi a drukkot, még továbbra is rám fér! :wink:
Vigyázz a babókára, ha sikerült!!

Puszi Mindenkinek!

Csibe
csibe73

Kedves Kiscsibe,
hát jól megszenvedsz azért a kis babáért, nem lehet könnyű mindezt elviselni, de gondolj arra, hogy sikerülni fog :-) Nekem azt mondta a dokim, hogy igyak rengeteget és egyek nagyon sok fehérjét, hogy kilábaljak az enyhe hiperstimuból, de azt is hozzátette, hogy ha mégis bekövetkezik az csak nekem rossz, a babának nem :-) , teherbeesés esélyét és a sikert nem befolyásolja! Úgyhogy kitartás, reméljük hamar rendbejössz és a babó meg közben szépen növekszik.

Gabi,
azt hiszem, hogy talán te voltál az, aki a punkció után mellettem ült a fotelben aug. 28-án, ugyan keveset beszélgettünk, de nagyon sokat gondolok rád azóta is, egy igazi hős vagy! :P :P

Zsebi,
köszi, hogy így drukkolsz, úgy legyen :-) Elolvastalak a babáson és a babavárón is, ne vedd a szívedre azt a megjegyzést, főleg, mert nem a személyed ellen szólt, lehet, hogy aki írta, nagyon mélyponton volt éppen, mert nem sikerültek a babái :-( De neked sikerült és olyan jó olvasni rólatok :)

Melcsi, Erika, nektek is köszi a drukkokat :D

Lois, te is aranyos vagy, hogy szorítasz, szuperul hangzik ez a Spanyolország, ott aztán felszabadulnak majd a szenvedélyek és az a legbiztosabb út a sikerhez :oops: :P . Mikor mentek?

Szegény Lona, nagyon fáj a szuri helye? nem baj, a lényeg csak az, hogy a holnapi UH szépeket mutasson :-)
szonya

Sziasztok

Csibe
Én azért még rettenetesen szorítok annak az 1-nek is, mert ha sikerül abból még lehet 2 babó is.
Úgyhogy fel a fejjel a drukkok mennek ezerel!!!!!!!!!!!!!
Remélem azért már jobban vagy.

Szép álmokat mindenkinek.

Erika
erika13

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy csak az ÁNTSZ-nék csinálnak HIV tesztet,mert a belgyógyász megjelölte a laborkérő papiromon. Lehet, hogy a laborban levehetik a vért és majd ők továbbküldik?

Üdv.
buborék5

nálam minden szűréshez 1 helyen vették le a vért, és küldték ahova kellett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm szépen!
buborék5

Melcsi!
Úgy néz ki okt. 12-én megyünk, gondolom akkor azért már nem lesz strandidő, sajna nem jön össze korábban, akárhogy igyekeztem.. részemről simán letapizok akármilyen Madonnát, ha az előrébb visz :lol: :lol:
Icsilya!
Bár úgy látom már megválaszolták, de azért én is leírom:Igen, nekem rögtön ajánlotta a dokim, hogy nézessem meg ott a HIV-et meg a Hepatitist, mert nagyon macerás máshol, és tényleg csak 1000 Ft volt darabja, bár most biztos ez is drágult mint minden, ahogy néztem az új áraikat. A vérképet meg a többit az altatáshoz nem csinálták meg.
Angel!!
Ne is mondj ilyet, hogy eshet, azt nem meri megcsinálni, mert megérdemlem, hogy szépen süssön végig rám a napocska!!!!!!!! 8)
Kismókuska!!
Igen-igen, ezeket mind látni szeretném amiket felsoroltál!!!!!!
Pbj!
A 150 gonal tök normális, én is annyival kezdtem, majd az első Uh után emelték fel, de valaki csak ennyit kap összvissz 6 napig és kész.
Gabibi!
Szuper, hogy jól vagytok a babócával együtt!!!!
Jajjj Csibe!!
Őszinte együttérzésem ezekért a hányattatásokért, amiken keresztül kell menned a kisbabádért..És mit mondott a doki mi okozhatja ezt, hogy nem termékenyülnek meg? Milyen vizsgálatokat tervez?
Szonya!
Hogy érzed magad?? Azóta semmi vérezgetés??
Hmmm....Hát igen engem se csak a kultúra vonz tüzes latin vidékekre…. :oops: :oops: :oops: :wink:
Pusz!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Loiska!
Montserrat a kolostor neve, gyönyörü hegyek között van. Októberben szép napsütés lesz, és kellemes kirándulóidő.
Sajnos Barcelonában rengeteg cukrászsütemény van, na és a pezsditő Sangria sem semmi...
Csibe!
Remélem hogy ebből a petikéből lezs a Te babád! Bár nem indul fényesen, de végződhet jól! A kardhalat nem is ismertem :lol: Hát az a hiperstimu nem volt semmi! Jobban vagy már?
Gabibi!
nagyon örülök, hogy jól van a babád! Ez a lényeg, a hozzá vezető ut különböző nehézségekkel van ugyan kikövezve, de ha kezedben a végeredmény ,akkor ezek el is törpülnek majd.
Ági! :) Rajt,cél,győzelem! :wink:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést. Ma már valamivel jobb. Érzem ugyan, hogy két nagy lufi van a hasamban, ami nyomja a hugyhólyagot, ezért kell soxor pipilni, de legalább nem vagyok rosszul.
(Lois kérdésére) a doki azt mondja, hogy van vmi új teszt a pasiknak, ami ezelőtt nem volt, ez mélyrehatóbban vizsgálja a kisfickókat, nemcsak az alakjukat, hanem ... :?: :oops: Talán Harcimóki tudná rá a választ. Lényeg, hogy mélyrehatóbban vizsgál, és előfordul6, h mind szép alakú, mégis a 80 %-a nem tökéletes, és hiába szúrják bele a petesejtekbe, ha azok nem indítják el a menetet. Ha ez a gond, nyilván utána kiszedik a jókat, és csak azokat bökik a csajokba. Gondolom én józan paraszti ésszel. Ha az rendben van (korábban rendben volt a férjem), akkor meg megvizslatják a petikéket, hogy ott van-e valami elváltozás. Szakszerűen sajna erre sem tudom a választ, csak hogy nem tökéletesek. Na hogy aztán azokkal mit tudnak kezdeni... :?: Hát, most ennyit tudok mondani, később majd tájékoztatlak Benneteket, ha lesz valami érdemleges.
És most izgulok az egy babókáért!!! :?: :? :)

Puszka Nektek!

Csibe
csibe73

Anikó!
Hogy vagy? Minden oké? Vigyázz rá!!! :wink:

Csibe
csibe73

Sziasztok

Szép jó reggelt Mindenkinek

Csibe
rettenetesen szorítunk és drukkolunk a babócádért!

Erika
erika13

SZiasztok!

Csibe,
szegénykém :( Tényleg jól megszenvedsz ezzel a stimuval! :(
Nagyonnagyon szorítok annak az 1-nek! +++++++++++++

Ahogy Szonya is írta: sok-sok folyadék és fehérje, és a dokim még az izotóniás italokat is ajánlotta!

Gabi,
jó, hogy írtál! Örülök, hogy már jól vagy, és persze a baba is! :)

Lois,
jó idő lesz! 8)
Ha másra nem is, rád tuti fog sütni a nap! :D
angel37

Csibe! :)
Nagyon-nagyon szorítok!
Rögtön írj, ha van valami új híred!
kismokus

Csibe
Nagyon sajnálom és drukkolok, hogy legalább annak az egynek sikerüljön a célba érés!!! Hajrá!! :)

Na, Én megjártam közben az UH-t. És csináltam egy vonalzót is. :) Szép? :)

Kép
Kép
kiscsillag

[quote="csiperke"]. írta:csiperkeMennyibe kerülnek a vizsgálatok,bár az anyagi része nem érdekel,ha ezen múlik,hogy legyen kisbabánk.Mivel kezdenek?

Sajnos nem ezen múlik. :( Ha ezen múlna, Én is odaadnám az összes vagyonom!!! És gondolom, ezzel sokan így vagyunk! Sajnos így is sokat kell a patikában, meg az intézetben (inszemek, vizsgálatok) hagyni és semmi, senki nem garantálja a sikert!!! De bízni kell, mert ezt csak így lehet!! Azt is írtad még, hogy milyen jó nekünk, mert már benne vagyunk és ilyen elől járunk. Én is így éreztem amikor még csak olvasgattam a topikot, hát jó rég volt... De minél elöbb belevágtok Ti is, annál hamarabb fogtok itt tartani és meglátod utána már észre sem veszed úgy elmegy az idő! És aztán reméljük Mi is mondhatjuk, hogy érdemes volt!!! Írtam Neked egy privátot is, nézd meg!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,
UH-n mi volt? Minden OK? :)

Hű, a vonalzódat viszont nem értem! :oops:

Csibe???
angel37

Zsebi,
te milyen méhpempőt ettél? Én is gondoltam rá, csak az elmúlt hónapkoban annyira nem volt pénzünk, hogy azt reméltem, háthe enélkül is sikerül :-( de most mindenképpen el szeretném kezdeni, hogy a következő akcióra már hasson is :-) Azt olvastam, hogy liofilizált méhpempőt kell venni, mert abban van meg minden eredeti hatóanyag... De az tabletta, nem? Azt nem lehet mézzel enni. Te mit tudsz erről a dologról? Neked mi vált be?
szonya

Sziasztok lányok! :D

Kiscsillag! :D
Mi volt az ultrahangon?

Csibe! :D
Mikor teszik vissza az embrikét végül?

Szonya! :D
Azt hiszem Zsebi a természetes natur méhpempőt keverte bele a mézbe!De vannak tabletták is igaz lehet nem olyan hatásfokuak!De én tablettát vettem bio boltba!

Lois! :D
Nagyon jo lesz Barcelona!
Mi is szeretjük Spanyolországot nagyon!Sokat utazunk és évente legalább egyszer elmegyünk!De mi a déli részét szeretjük nagyon!
De szeretnék Barcelonába is elmenni!Biztos hogy jo idötök lesz pont kirándulos oktoberben!

KépKépKépKép
aniko24

Szonya!
Én a lehel téri piacon vettem a méhészeti boltban méhpempőt egy havi adag (5 g) került 600 forintba, amit lehet enni csak úgy magába de én blekevervetm (az árus javaslatára negyed kiló mézbe) nagyon finom volt és ebbőle ttem napi egy kiskanállal. Szóval még árban is szerintem elég reális nem drága nem?

Nekem pont a tablettára mondták hogy ennél jobb az eredeti méhpempő mert abba semmilyen tartósító és vivőanyag nincs. Én ezt ettem többek javaslatára.

A kapszulás 45 db kerül 900 ba kb. ez is egy adag.

Kiscsillag!
Mi volt az uh--n? nőnek rendesen a tüsszencsek?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hali csajszik!

Itt vagyok, és fájok. De tűrök. Fexem, akkor jobb. Holnap mennem kell infúzióra, és ha túléli a babóka, akkor Őt is holnap kapom vissza.

Mi ez a méhpempős ügy? Még nem hallottam róla.

Kiscsillag! A vonalzód azt jelzi, h több mint 5 éve vagytok együtt a pároddal?

Pusz

Csibe
csibe73

sziasztok!

kiscsillag!
mikor voltál uh-n, mert reggel én is voltam. lehet, hogy találkoztunk?
te hol tartasz? én ma elkezdem szúrni a gonal f-et és 18-án megyek megint...

és képzeljétek már magam szúrom a szurikat :) és bevallom kevésbé fáj, mint amikor szegény Apával szurattam :), bár még mindig kicit félek a tűtől.

Csibe!
megy a drukk a kis pöttyért. De ha jól olvastam akkor még hiperstimuztál is? akkor most lehet beülti? De a sok rosszban legalább az jó, hogy reagált a szervezeted és már idáig eljutottál... ahogy melcsi mondja minden nappal közelebb leszel...

Anikó!
nagyon kíváncsi vagok rátok, sőt már apa is állandóan azt kérdezgeti, hogy tudod-e már hányan vagytok :) a végén még rákattan a babanetre :)

lois!
barcelona az igen :) csak ne akarj mindenáron babát a pihi alatt...
hú, ezt olyan könnyű leírni! szóval, csak buli pihi és önfeledt szerelmeskedés!!!!

mindnkinek a legjobbakat!

katyerina

Csibe,
Nagyonszurk neked a holnapi naphoz! És a sejtecskéknek is! :)

Sokan esküsznek a méhpempőre, hogy segíthet babásodni! Ma szereztem be egy dobozzal, azt a 45 db-os kiszerelést, amit Zsebi is írt! :)

Katyerina,
egész jól megy a szurka, igaz? :D

18-án megyek legközelebb én is! :wink:
angel37

Katyerina!
Igen, lehet beülti, sőt "egy angyal" azt is súgta, h jó lenne, ha lenne beültim, mert a hiperstimusok könnyebben maradnak babások. Úgyhogy nagyon várom!

Bátor vagy! Engem apa szúrt, magamnak képtelen lennék beadni. Ott ájulnék el helyben :lol: !

Angel!
Gyógyszertárban is kap6ó a méhpempő? Mármint a tabletta. Mert amúgy méhpempőt szerezni.... :? Van méhész ismerős, de nem sokkal kecsegtetett. Gondolom azt nehéz "összeszedni".

Csibe
csibe73

Csibe :)
azt hiszem ott is kapható, de hogy milyen, mennyiért, azt nem tudom!

Méhész ezt mondja? Biztos tudja! De sztem méhészeti boltot érdemes megpróbálni, biztos az a legjobb fajta, Zsebi is úgy írja! :) Hátha van felétek is! Vagy bioboltban... :?
angel37

Ja, én ezt a kapszulásat DM-ben vettem! :)

Az van ráírva, hogy nincs benne tartósító!
angel37

Én is a Lehelen vettem a méhpempőt, 5g-osat, de nekem azt mondta a nő, hogy esténként nyúljak bele egy fogpiszkálóval, és ami rátapad azt egyem meg. De én 3-4 szer szoktam belenyúlni,és azt kapom be. Kicsit érdekes az íze, de remélem használ. Ja és nem lehet fémmel hozzáérni!!
Ági28

Sziasztok!

Csibe! Igen velem is ez volt én mindennap jártam be.1-2 hét alatt ugy felpuffadtam,hogy 10kg rám ugrott a hasamon a böröm már nagyon fájt ugy kitágult.DEEEE1-2 hét és már jobban vagyok már 7 kilo lement. szoritok te is ilyen "hamar" túl legyél rajta és, hogy leszivás ne kelljen.KI az orvosod?

Szonya! Igen lehet,hogy találkoztunk.Nagyon sok sorstárssal beszélgettem és mindenki nagyon aranyos volt kivétel nélkül és szinpatikus amin meg is lepődtem,de hát egy ilyen dolog nagyon összehozza az embereket!

Köszi mindenkinek aki írt és gondolt rám!

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabi!
Húú, a Te eseted nem sámli!! :cry: :roll: Én még nem tartok ennyire rosszul :? , remélem nem is fogok. Borzalmas lehet, én így is nehezen járok, fájnak a fészkeim, olyan mintha két nehéz izé :shock: lenne benne. Át tudom érezni a nagypocakú kismamák terhét, csak az legalább (normális esetben) nem fáj. Én Debrecenbe járok, ott Dr. Bodnár Béla az orvosom.

Ági, Angel!
Köszönöm a segítséget, majd körülnézek. Biobolt itt is van, de kétlem, h méhpempőt találnék. De majd keresgélek! Az bizonyára jobb, mint az utánzat. Bár jobb híján az is megteszi. A semminél jobb. A DM elérhető.

Csibe
csibe73

Sziasztok Lányok!

Még kezdő vagyok itt, de már régóta benézegetek hozzátok.
Olvasásotok hatására kerestem fel a Krizsa doktort, amit ezuton is köszönök nektek!
Holnap lesz a pevezető átjárhatósági vizsgálatom, talán közületek sokaknak volt ilyen.
Dr Újvári Elemérhez fogok menni, hátha őt is ismeri vk közületek aki megosztaná velem a tapasztalatait (akár privi-ben)!

Köszi Babylon
babylon

Sziasztok

Zseboroszlán
igazából mire a jó ez a méhpempő?

Csibe
drukk drukk drukk drukk...............................

Katyerina
nagyon de nagyon ügyi vagy, ügye hogy mennyivel jobb magadnak?

Gabibi
hát nem semmin keresztül mentél át

Babylon
Újvári Elemér a II. SOTE-ról - olyan kb. 35-40 éves, vékony magas és állandóan vigyorog? Látásból ismerem ha ő az akire gondolok. Az átjárhatóságitól meg ne félj - elviselhető - túl lehet élni.

Sziasztok

Erika
erika13

Sziasztok!

Csibe!
Az "angyal" jól mondta a dolgot!!! :D
Szorítok nagyon holnapra! Szeretnék nemsokára gratulálni!
Szerencsére már nem fáj a tegnapi szuri. Remélem, te is egyre jobban leszel!!

Gabibi!
Jaj, de örülök, hogy jobban vagy!

Ági!
Ez a méhpempôs dolog segíteni fog neked, érzem!
:wink:

Katyerina!
Te kis hôs! Nagyon ügyi vagy!

Szonya!
Hogy érzed magad? Mára már nem fáj a szuri helye szerencsére :)
Az UH-on: 7mm méhnyálkahártyát egy 17x13mm+ 14x12mm-es tüszôt láttak a 9.napon.

Kellemes estét!
Lona
lona1

Csibe!
A doki nem DNS fragmentációról beszélt, mint következô vizsgálat?
(Na, persze, te már csak terhesgondozásra fogsz járni, ugye?)

Lona :wink:
lona1

Ejha, kedves Lányok,
nem is gondoltam volna, hogy erre a méhpempős témára mindenki így ráugrik :wink:

Zsebi, Anikó,
köszi a tippet, az a fajta alkoholban oldott verzió, amit nekem ajánlottak valami 5000 Ft/1 havi adag lett volna és nem is tűnt túl bizalomgerjesztőnek. Úgyhogy irány a Lehel piac :-)

Erika,
én úgy tudom, hogy a méhpempő az az anyag, amivel a méhek etetik a méhkirálynőt azért, hogy több száz petéjük legyen :P :P . Asszem nagyon nagy a fehérje tartalma és nekem a kaáliban mondta a doktornő, hogy állítólag rendbe teszi a hormon háztartást is, illetve nagyon sok ásványi anyag és vitamin van benne.

Babylon,
nekem is volt átjárhatósági, előnye, hogy nagyon rövid ideig tart :-) néhány perc az egész, úgyhogy ne aggódj. Nem fáj, illetve mivel nekem kiderült, hogy átjárhatatlan, nem ment át rajta a folyadék, ezért kicsit feszített és olyan érzés volt, mint egy enyhe menstruációs görcs, de normális esetben még ilyet sem érez állítólag az ember.

Lona,
köszi, teljesen jól vagyok, belevetettem magam a munkába rendesen, úgyhogy most inkább amiatt stresszelek :-) A biztonság kedvéért pénteken azért tesztelek, ha addig nem jön meg, de abszolút semmit nem érzek és már semmi bajom, kicsit sem vérzek. Viszont neked nagyon jók az eredményeid ahhoz képest, hogy 9. nap, nem? Gratula:-)

Zsebi,
holnap nagyon, nagyon szorítok neked és a babónak, mindent bele :P :P

Egyébként lassan nálunk is az a helyzet, mint Katyerináéknál: a férjemnek mindig mesélem, hogy mi újság a fórumos csajokkal, és ha véletlenül nem mesélek, azonnal kérdezi, hogy "és mi van ezzel, vagy azzal a lánnyal..." úgyhogy terjedelmes informális férfiközönségünk van, úgy tűnik :P
szonya

Csibe, Zsebi,
úgy látszik , én vagyok itt az a félnótás, aki mindig mindent elír... :?
Csibe neked és a te babódnak szorítok holnap nagyon, nem Zsebinek, ill. Zsebinek is de neki nem holnap, hanem mindig :wink:
szonya

köszi lányok! tényleg nagyon ügyinek érzem magam :), ma már kettő is ment, igaz, hogy a tollat nem sikerült összeraknom, azt apa csinálta, de most meg teljesen kétségbe volt esve, hogy őt kihagyom, úgyhogy a szertartás az meg van :)
lona!
nekem is rohadtul fájt a gynevac miután beadták, én sétáltam utánna, hogy gyorsabban helyet találjon az izomban...

kismókus!
nem raknál fel egy táblát? bocsi, de lemaradtam és folyton vissza kell lapoznom, hogy most ki hol tart és olyan ciki, hogy keverem a csajokat, meg mindig elfelejtem, hogy ki kinél van. ha jól látom akkor már kováts doktornőnek is szép tábora lesz és reméljük anikóval elkezdődik az ő "betegeinek" az átvándorlása a sárgába és akkor krizsa mágus mellé rendelünk egy mágusnőt.

szonya!
ugye milyenek a fiúk? állandóan morgott, hogy a net előtt vagyok, aztán kiderült, hogy előbb olvasta a topicot, mint én... bár ő pusztán tájékozódásra használta :)
drukk, hogy a sárgába kerülj

katyerina

Sziasztok Lányok!Csibe:Hajrá :lol: :lol: :lol: ennek már sikerülnie kell.Bár én olyan kezdő vagyok még itt,azt sem tudom mi vár ránk,de szívből szorítok neked és a babádnak,hogy megkaphasd őt. :lol: Azt elmondod,hogy nálatok mi a gond?Nem muszály csak kérdeztem.mióta próbálkoztok?És még valami!Azt szeretném még tudni,de ez nem csak neked szól,hogy ilyenkor ti próbálkoztok még úgy natúr,vagy minden nap be van ilyenkor táblázva és minden gyógyszer és injectió alatt működik?És a munka,Ti ezt munka mellett csináljátok,vagy ilyenkor ez táppénz.Mert ez nagyon kimerítő lehet,ha még dolgoztok is,és én nem is bírnék a munkámra figyelni.Így sem nagyon,de muszály,de minden gondolatomban ott van. :D
csiperke

Katyerina, de jó ez a "mágusnő", nagyon tetszik, remélem, Kováts drnő engem is megvarázsol, mint Anikót :P :P

Én az elejétől magam adtam a szurikat, mert a ház ura kijelentette, hogy ő biztos, hogy elájul, de aztán addig addig kiváncsiskodott, míg a végén kénytelen voltam bevonni a projektbe, nehogy kimaradjon valamiből :-)
szonya

Kedves Csiperke,
a "natúr próbálkozást" azért nem hagynám ki a világ minden kincséért sem :P :oops: , de asszem itt is és a többi lombikos fórumban is volt már eszmecsere a lombik projekt alatti szexről. van aki szerint a beültetés után direkt jó a "kufircolás :-) zsebi barátnője szavaival", mert az jót tesz a beágyazódásnak. Van aki azt mondja, hogy a méhösszehúzódások nem tesznek jót ott bent a babáknak, úgyhogy a beülti utáni 2-3 hétben kihagyja a szexet. Én speciel sem a stimuláció második felében, sem a beültetés óta nem ugráltam nagyon e téren, mert fájt a pocakom, meg feszült meg ilyesmik, de most, a 11. napon már nagyon hancúrozhatnékom van :wink:
Szóval azért mégiscsak a natúr próbálkozás az igazi... :P
szonya

Sziasztok!

Lona!
Nem tudom. Lehet, hogy arról beszélt, de gőzöm sincs. Meglátjuk, majd megkérdezem. Ja, és nagyon-nagyon remélem, h már csak terhesgondozásra kell járnom! :wink:

Babylon!
Üdv. közöttünk! Nekem is volt átjár6óságim, de nekem altatásban volt, mert jódérzékeny vagyok. így érezni sem éreztem semmit! :)

Az én férjem még nem kérdez Rólatok, de név nélkül szoktam a dolgokat elmesélni, azt viszont szívesen hallgatja, meg örül az új infóknak! :wink:

Köszi a drukkokat!

Jah, a méhpempő! Beszéltem a méhész barátommal, és mondta, hogy nehéz ügy! Ritka, drága, és kevesen "állnak rá" kimondottan. Ja, és hogy csak egy bizonyos időben van. Szóval - mivel itt nincs Lehel piac - marad a tabletta. Nyilván az is jobb a semminél!

Szép éjszakát Nektek, szépen adjátok a szurikat, vigyázzatok a babócáitokra, a petesejtecskéitekre és az álmaitokra!

Csibe
csibe73

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek megy a drukk, ahhoz amihez éppen szükséges!!! Olvaslak benneteket folyamatosan, nagyon él a topik.

Csibe!
Nagyon szorítok a holnapi nap eseményéhez! Hiperstimu mellett, nagyobb a babásodás esélye. Hajrá!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Csiperke!
Nem titok, nekem nincs egy darab petevezetőm se! Úgyhogy persze, próbálkozunk natúrban apával, de csak élvezetből :lol: . De ha visszalapozol, találsz egy táblázatot Kismókusnak hála, az elég pontos, és ott megtalálod, hogy ki hol tart nagyjából, kinek milyen problémája van, vagy épp a babásokat is láthatod. Sőt, ha megírod a paramétereidet, Kismóki Téged - és a többi kimaradt leányzót is - beírja a táblába. Mert Ő egy ilyen kis Mókustündér! 8) Köszönjük!!!!
Egyébként 2 és fél éve voltunk már 2 lombikon, mindkettő le lett állítva még beülti előtt. 1.) Nem ment fel a hormonszint, 2.) nem volt Kit visszaültetni. Most ismét nekiugrottunk, remélem sikerrel. Ha nem :cry: - már megbeszéltük, hogy január a következő időpont, csak legyen elég a pénzünk. Sajnos az meghatározó, különösen, hogy nekem igen sok szurit kell kapnom, ami pedig drága. Van, akinek elég kb. napi 10ezer forintnyi, míg én kaptam 20-25 ezernyit is. Sajnos lusta a berendezésem. :(
Munka mellett csináltam, de most ki kellett íratnom magam, mert be kell járnom infúziókra hiperstimuláció miatt, ráadásul óránként pisilek - ugyanez miatt, és alig tudok felegyenesedni. Olyan, mintha két kemény teniszlabda lenne bennem. Szegény Gabibi mit ki nem állhatott!!! Örülök, h már jobban van!!!
Neked meg hajrá, nem kell félni, viszonylag hamar lezajlik a dolog, hisz csak néhány hétről van szó, és remélhetőleg pozitív teszttel végződik! :wink: Ezeket mi nők fantasztikusan kibírjuk, egy pasi azért nem biztos, hogy utánunk csinálná. Pedig az én férjem pl. a jobbak közül való, engem Ő szurkált! Csak a pelenkához nem akar közel kerülni majd, ha ott lesz az ideje. (Csak csendben jegyzem meg, kiváncsi leszek, ha pl. elmegyek a fodrászhoz 3 órára, és eszemben sem lesz korábban hazaérni - különösen hogy a barátnőm -, akkor ugyan úgyhagyja majd a kakáspelusban fetrengeni legféltettebb kincsét? :?: :wink: sztem nem! :lol: )

Szonya!
Én ugyan nem haragszom, meg valóban, már olyan sokan vagyunk, h néha nehéz követni. Ezért is kértem, hogy időnként - 2-3 naponta mindenki írjon már magáról egy sort: szúrkálok, várom a beültit, punkció lesz, pihenünk..., októbert .. decembert várjuk, bla-bla. Ki hol tart! Köszke mindenkinek!
Ja, és tessék soknak terhesnek lenni, hogy frissülhessen ez a topic! :lol: A babások meg szépen átvándorolnak a folytatásba! :lol: :wink:

Nagyon szép éjszakát kívánok Nektek!

sok-sok puszi

Csibe
csibe73

Én lehet hogy el vagyok tájolva, de úgy tudtam hogy hiperstimu esetén nem ültetnek vissza, hanem fagyibabákat csinálnak és a következő hónapban, -ha helyreáll a ciklus-, akkor van transzfer. De akkor gondolom rosszul tudom :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe, Erika!
Nekem úgy ajánlották a méhpempőt hogy nagyon jó a petefészkeknek regenerálja a petesjetek növekedésére és a nyálkahártyára szóval igazából ilyen női doglokra. Nekem most 13 mm volt a nyálkahártyám. Szóval talán segített.

Ja és fontos tartsátok hűtőben a méhpempőt de ezt el is fogják mondani és fémmel ne érintezzen még akkro se ha mézzel keveritek.

Katyerina!
Jó szerintem a tabletta is, azért abban is sok minden benne vancsak van hozzá nyilván valami ami tartósít. De énis szedtem egy hónapig és sok barátnőm azt szedi most is. Szóval hajrá.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok,
most már éjjel fél három van és nem bírok aludni, annyira nagyon izgulok. Micsoda hülyeség, pedig az eszemmel tudom, hogy tök feleslegesen fárasztom magam, hiszen a vérzés miatt szinte nincs is esélyem. Mégis annyira ideges vagyok, nappal alig érzem, de éjjel teljesen eluralkodik rajtam. :cry: Olyan jó lenne már túl lenni a pénteken.
szonya

Csibe!
Remélem a Te férjed gondos apuka lesz, de azért Te sis sietsz majd haza.
A fiunkkal volt 1x Apa, én nem tudom hol, de arra mentem haza, hogy "gyorsan csinálj Vele valamit, mert nagyon büdös!".
Amikor 2 hete kórházban voltam, hazajövetelemkor felhivta a figyelmemet, hogy "bezzeg Nála 1 percig sem volt kakiban a gyerek, azonnal kivette!" Szóval a férfiak is változnak az idő mulásával...
Megy a drukk!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Babylon :)
Ujvári doki az én dokim, nála születtek a fiúk, 3 éve ismerem kb. Nagyon segítőkész, és nagyon jó orvos.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Az Uh-n, még nemigazán volt semmi :(, azért nem is írtam le. Vannak tüszik csak még picik voltak, de persze nincs ok aggodalomra tegnap volt a 8.cn napom és kapok még szurikat és csütörtökön kell menni megint reggel! Nagyon drukkoljatok lécci, hogy addigra megnőljenek!!

A méhpempőt Én is eszem. Én olyan kiszerelést veszek ilyen kis tégelyben van, hogy méh pempős méz ez van ráírva a dobozára és 31g amiből 30g a méz és 1g a pempő. Napi egy kiskanállal kell enni este és ez az adag 1 hétre elég kb. Az ára 290 Ft és bármelyik gyógynövényboltban be lehet szerzni. A hatása nagyon jó, állítólag vastagítja a nyálkahártyát, de még rengeteg, rengeteg jótékony hatása van. Hormonok is vannak benne. Ezt a méhkirálynő eszi és ettől lesz egészséges. :) Úgyhogy érdemes enni, még ha csak úgy is.

csibe a vonalzó Kaáliba járunk, Csodára várunk (tehát mióta járunk a Kaáliba) tegnap 7 hónapja 3 hete és 6 napja, hogy oda járunk.

Katyerina akkor lehet, hogy együtt vártunk. :) Én reggel voltam korán fél 8-ra mentem. Én remélem, hogy 18-áig túlleszek a punkin! Én csütörtökön megyek ismét. Ma van a 9. cn napom. Tényleg ügyi vagy, hogy magadat szurkálod, Én is képtelen lennék ilyesmire!

babylon, szonja, erika Nekem az átjárhatósági sajnos nagyon, de nagyon fájt! :( Azt hittem ott halok meg az asztalon, de nem akarlak ijeszgetni, de szerintem jobb ha valahol felkészül rá az ember, hogy nem egy leányálom! Bár látod valakinek meg nem is fáj (ez nekem elég hihetetlen). Mert a mészájat kitágítják (ez fáj) utána a folyadék meg a mensis görcsök ahoz képest nevetve kilehet bírni!! Na, de tényleg nem akarlak megijeszteni, de szerintem kérjél fájdalomcsillapítót elötte, nekem nem adtak. :(

Kép
Kép
kiscsillag

Katyerina! :)

Még egy kis türelmet kérek, este felteszem a táblát! :lol:
kismokus

Szia Mindenkinek! :)

Csibe,
mi a helyzet? :)

Kérésedre: várok, várok! :roll: Ha minden jól megy, október első felében kapok fagyibabákat! :D
Na ezzel nem sokat tettem a táblázathoz! :)

Babylon,
üdv itt! :)

Az átjárhatóságim 3 nap kórházzal végződött, nem is idegelek vele senkit! :wink:

Szexelni nem mertem beülti után, meg az Utro mellett nem is nagyon tudtam elképzelni! Természetes ciklusban pedig - ahogy Csibe is írta - csak élvezetből! :lol:
angel37

sziasztok!! Na ma megyek a doktor bácsihoz,és ha minden rendben holnap kezdem a stimut!! :-)

Egyébként én az átjárhatóságin nem nagyon éreztem semmit, nekem inkább az volt rossz,mikor a koriban a 3.ról le kellett mennem a 2.-ra, úgy hogy már felhejezték a katétert. De nekem nem feszített, sem semmit nem éreztem. És utánna is csak icipicit fájt a hasam.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?