Sziasztok!
Hát, szóval, nem annyira fényes a dolog, mint ahogy én azt reméltem! Sőt...! Az az egy már nincs, de van egy másik. Hát nem sok reményt fűznek hozzá, de várunk. Ma le kellett mennem a Kaáliba. Hogy miért? Mert hiperstimulálok. Csak hogy mindent kipróbálhassak!
Szóval éjjel rosszul lettem, olyan ájulás közeli állapot, menstruációs fájdalmak, erős alhasi fájdalom, szédülés, 1/2-1 óránként pisi. 159/101-es vérnyomás éjjel 1-kor, 99-es pulzus. Nos, hát nem ébresztettem fel a férjem, gondoltam, úgy sem tud szegény mit tenni. Kihúztam reggelig, hívtam a dokit, behívott, és kaptam 3 infúziót. Fájdalomcsillapítók és stimuláció "visszafogó" (vagy hogy hívják) volt bennük. Szerdán megint mennem kell, mert megnézett a dokim UH-n, és azt mondta, h jól meg vannak nőve!
Hát, sajnos egyelőre ennyi. Nálatok volt ilyen? Senkinél nem olvastam, hogy visszajárt volna infúzióra...
Lona!
Köszi! Azért még reménykedem, imádkozom! Most 1 van versenyben - az életéért!
Szóval csak jól emléxem, fáj az a nyavalyás Gynevac! Be is gyulladt? Begyűlt? Vagy borogattad?
Szonya!
Persze, h elég lenne egy is! Csak az összejönne! Lehet ott még valaki! Persze, én is a következőre gondolok már, de azért ott motoszkál az emberben a ha mégiscsak....! Bízzz!!!
Lois!
Nem úgy tűnik, hogy nagyon követnék! A doki szerint valami más baj lehet, hogy ennyire nem akaródzanak összejönni, ha ez most nem sikerül, tovább vizsgálódik! Barcelona? Igen? Így lehet élni!
Pihend ki jól magad, sütkérezz, láss szépeket, aztán számolj be róla! Csak nehogy majd spanyolul szólaljon meg először a csöppséged!
Zsebi!
Hát, Ő kiesett a versenyből, egy másik még esélyes... talán.
Szerintem írd meg priviben a kismamaság élményét Szonyának, hogy a kecske is jóllakjon, a káposzta is megmaradjon. (ámbár nem értem, mi problémája lehet az "olvasónak", hiszen gyakorlatilag itt mindenki kismama szeretne lenni!)
Angel!
Köszi!
Ági!
Sajna még nincs az én "kezeim között", de ha visszakapom, nem adom!!
Addig - remélem - vigyáznak rá a Kaáliban! Neked pedig jó szurkálódást!
Csiperke!
Hát, amint olvashatod, a kálváriám folytatódik... egyelőre még nem vagyok babás, de ahogy Melcsi írja: a remény hal meg utoljára. (a kardhal meg elöl)
PBJ!
Neked is köszi a drukkot! Hogy kinek mennyi kell, az emberfüggő. Én a 4. naptól 150 Gonal mellé először 2, aztán 3 Menopurt kaptam. A 2-3.napon 225 Gonalt. Szóval sztem - hozzám mérten - nem sok. Legalább olcsóbban megúszod!
Gabibi!
Ezek szerint Te is kaptad folyamatosan az infúziót, Te is hiperstimuláltál? Köszi a drukkot, még továbbra is rám fér!
Vigyázz a babókára, ha sikerült!!
Puszi Mindenkinek!