Sziasztok!
Rengeteget írtatok, megpróbáltam sokat visszaolvasni, de csodára én sem vagyok képes.
Áfonya, sajnálom, hogy lehangolt vagy, remélem, hamarosan megoldódik a problémád, és jobban fogod magadat érezni!
Babancs, ez gyönyörű, gratulálok a zebrusodhoz! Én magamnak szoktam jósolni, és utólag rádöbbenek, hogy tényleg úgy volt, ahogy azt a kártyák üzenték.
Mindenkinek drukkolok!!!!!+++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Nos, nekem borzalmasan jól teltek a napok a Balcsinál, és iszonyúan érzem most magam, hogy haza kellett jönni!
Totál le vagyok hervadva, de majd belenyugszom! Amikor elfoglaltuk a szállodai apartmant, rá másnap eltűnt a slusszkulcsunk. Szilárd fiam állította, hogy kivitte a teraszra, és leejtette. Persze mindezt babanyelven, de azért értettük. Viszont nem igazán hittük el, mert sosem tesz ilyet! Iszonyatos napunk volt, agyba főbe kerestük, de sehol nem volt az a fránya kulcs. Ráadásul rajta volt egy Toyota jel, úgyhogy bárki megtalálhatta volna, és elviszi a kocsit. Ígyhát összepakoltuk a cókmókunkat, és úgy döntöttünk, keresünk egy kissé távolabbi szállást. Persze ahogy pakoltam, megtaláltam a kulcsot a szekrényben, de úgy el volt rejtve, hogy alig láttam meg. Apa tette oda Szili meg az esetleges kutakodók elől.
Mindegy, azért továbbálltunk, mert a kaja is szar volt, és nem bántuk meg. Nagggyyyon tuti szállodába mentünk át, és iszonyú jó volt minden. Minden nap fürödtünk a belső medencékben. De annyit tudnék mesélni, hogy nem is férne itt el.
Szóval tuti jó volt minden.
Azért méricskéltem a hőmet, és LH teszteltem is, de azért közel sem úgy, mint eddig tettem.
Pusszantok mindenkit, az újakat is