Új privát üzeneted érkezett!

Mniki!

Szerintem innen még nem lehet megmondani, hogy mikor lesz péd! Ebből bármi lehet! A többiek nekem azt tanácsolták, hogy vegyek LH- tesztet, de arról én nem tudok neked felvílágosítást adni!
vivin

Vivin : köszi szépen, holnaptól LH tesztelek, csak olyan furcsán egyenletes a görbe. Arra gondoltam, hogy most lefele vagy felfele kéne mennie a hőmnek, hogy pé-t gyanítsak ?
mniki

Kép

Kép
babancs

Sziasztok!

Babancs!!!!
Ez egyértelműen két csík!!!!!HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
perzsi

Babancs: Ez bezonyhogy zebrás :) Nagy nagy gratula :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, megpróbáltam sokat visszaolvasni, de csodára én sem vagyok képes.

Áfonya, sajnálom, hogy lehangolt vagy, remélem, hamarosan megoldódik a problémád, és jobban fogod magadat érezni!

Babancs, ez gyönyörű, gratulálok a zebrusodhoz! Én magamnak szoktam jósolni, és utólag rádöbbenek, hogy tényleg úgy volt, ahogy azt a kártyák üzenték. :D

Mindenkinek drukkolok!!!!!+++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nos, nekem borzalmasan jól teltek a napok a Balcsinál, és iszonyúan érzem most magam, hogy haza kellett jönni! :cry: Totál le vagyok hervadva, de majd belenyugszom! Amikor elfoglaltuk a szállodai apartmant, rá másnap eltűnt a slusszkulcsunk. Szilárd fiam állította, hogy kivitte a teraszra, és leejtette. Persze mindezt babanyelven, de azért értettük. Viszont nem igazán hittük el, mert sosem tesz ilyet! Iszonyatos napunk volt, agyba főbe kerestük, de sehol nem volt az a fránya kulcs. Ráadásul rajta volt egy Toyota jel, úgyhogy bárki megtalálhatta volna, és elviszi a kocsit. Ígyhát összepakoltuk a cókmókunkat, és úgy döntöttünk, keresünk egy kissé távolabbi szállást. Persze ahogy pakoltam, megtaláltam a kulcsot a szekrényben, de úgy el volt rejtve, hogy alig láttam meg. Apa tette oda Szili meg az esetleges kutakodók elől. :roll: Mindegy, azért továbbálltunk, mert a kaja is szar volt, és nem bántuk meg. Nagggyyyon tuti szállodába mentünk át, és iszonyú jó volt minden. Minden nap fürödtünk a belső medencékben. De annyit tudnék mesélni, hogy nem is férne itt el.
Szóval tuti jó volt minden.

Azért méricskéltem a hőmet, és LH teszteltem is, de azért közel sem úgy, mint eddig tettem.

Kép

Pusszantok mindenkit, az újakat is
Vendég

mniki:
Szerintem ez a legerdekess gorbe, amit mostanaban lattam. :shock: Nagyon kiegyensulyozott. Nekem meg csak egyszer volt a ciklus elso feleben hasonloan egyenes gorbem, de az anno nekem nem sok jot hozott. :roll: Remelem nalad mas lesz. Szoval szerintem egy pici esest el lehetne varni tole vagy egy nagyobb kiugrast.

Athiz:
De jo, hogy megjottel! A gorbed is irto klassz! Jajj en is ugy elutaznek!

Babancs:
Ez atom pozitiv!!!! :lol: :P :P :P :P :P :P

baratodildi

Athiz,
üdv újra itt! :D

Látom PÉ megvolt! :lol:

Nahát ez kulcsos eset! :roll:
angel37

Hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaaaa babancs! :)

Lányok, nekünk is sikerülni fog, meglátjátok, babancs meghozza a zabrát! :))

Mniki, ami előtt bemásoltad a görbédet, ami látszott, az előtt az enyémet linkelted be a fertilityről, amit ma kora du-tán javítottam tovább! Hogy sikerült? :?

Kép
elizabeth25

Hátha most sikerül bemásolni a görbémet a mai napig! ????

Kép
elizabeth25

Hát nem sikerült!

Hogy tudom bemásolni a ferti-ből ide? Úgy ahogy nektek is van? :)

Babancs, jaj annyira örülök nektek! Nagyon szép a teszted, és már így mutatja, pedig még van pár nap a mensidig, hát nem semmi!!!! :lol:

Akkor a 16. napon nagyon telibataláltátok a dolgokat! :oops:

Kép
elizabeth25

Babancs, akkor ha nekem 14én szurt du-tán nagyon, és nekem akkor volt pé-m, de a 13. napon együtt voltunk, este, és apát csak zuhizni engedtem (különben állandóan a melegvizes kádban ül), akkor ez nekünk is jó lehet szerinted? (Amúgy te feküdtél vagy felkeltél az együtt létek után? Némely ismerősöm mindig azon problémázik, én is :(, hogy a cucc kifolyik, akárhogy is fekszem! DE a nagy okos barátnőm :), azt mondta, hogy marad ott elég. :))

Amúgy miből érezted, hogy terhes vagy? Női megérzés? :lol:

Kép
elizabeth25

Kép

Kép
elizabeth25

Na végre sikerült! :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

Ha lányt akartok, akkor tökéletes volt az időzítés! Ovuláció előtt jóval nagyobb az esély a lányra.
Háát a kifolyásról..ezt a célt szolgálja a popó alá helyezett 2-3 díszpárna (én a jó vastag bőrdíszpárnára nyomultam, mert a többi összelapult alattam :oops: ). Persze a férjem mennyisége miatt azért kifolyt egy kevés. A lényeg hogy utána feküdj minimum 30 percet, meg ne kell felj még pisilni sem! Én azt olvastam, hogy idő kell a hímivarsejteknek, hogy a hüvely falán át tudjanak hatolni. Én másnap mertem csak "kimosni". Ha fexel egyébként kevesebb folyik ki, olyan mintha beszippantanád.
Na bocs az intim részletekért. :oops: :P

Kép
babancs

Ja és hogy miből éreztem, hogy terhes lehetek?
Hát nekem most aztán bőven volt időm a testem minden rezdülését figyelni, hiszen végig itthonvoltam.
Nemtom, nálam ez szó szt. a másállapot. Kezdődött szédüléssel, petefészek szurkálással, gyakori pisiléssel, megnőtt a mellem, reggelente émelygés (ez főleg pár napja, gondolom a beágyazódás után), néha fejgörcsök, lázasnak érzem magam, alhasi görcsölgetés. De összességében aki nem tudja, hogy esélyesek, az lehet nem veszi észre. Nekem olyan mensisnek tűnik.
Ja és nem vagyok falánk, a mellem se fáj, nem is hányok...

Elizabeth! Az action napokat nem írod be a Fertybe? Utóbb nehéz lesz fejben tartani, hogy mikor próbálkoztatok.

Kép
babancs

Helló mindenkinek!

BABANCS! JUHÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJJJ!

...mindenkinek cupp, ha nem purcanok ki, még visszajövök.

Kép
zölddisznó

...és mégegyszer yesssss!

Kép
zölddisznó

Babancs, HATALMAS GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!

Végre elkezdődött a babásodás! Mindenki vegyen példát Babancsról :)

Amúgy Üdv Mindenkinek. Olyan rossz, hogy ritkán tudok csak jönni, olyan szuper kis csapat van itt...

Nekem is mondta a jósnő, hogy babát lát, nagyon akar már jönni a bébi, de kérdem én: hol? kinél látta? Merthogy nem nálam az is biztos! Nagyon mensis tüneteim vannak, úh szerintem most se jött össze :(
szerika

Na lanyok en mar kezdem magam nagyon felporgetni igy honap vegere. Ma mar delutani hoket is mertem. Hat ezek elegge szepek... De minek merem oket. :shock: :oops: Minden napom hangulatat erosen befolyasolja a reggeli homero. Lehet igaza van a dokinak, hogy nem kene mericskelni. :roll:

baratodildi

Zöld Coca, Szerika, Többiek!

Köszi szépen! Vasárnap még 1et azért tesztelek majd.

Z. Coca!

Igen szűkösek a megnyilvánulásaid, már megint bringázol? :lol:
Tényleg én bicajozhatok? Mert imádom!

Szerika!

Nekem is mensis tüneteim vannak..de állítólag ez normális, ha baba van. Lehet, hogy a jós jól tippelt nálad. :wink:

Kép
babancs

Babancs, én nem is keltem fel eksön után! :) Amúgy én már nem hiszek benne, hogy sikerülhetett! :(

Amúgy a Fertybe hogy és hol kell az eksön napokat beírni? Nem tudom, segíts légyszi!

Zölddisznó, nem írtál még a nyírőről! :(

Kép
elizabeth25

Babancs!
Nekem azt mondta a dokim a bicajozásról, hogy földuton hegyről le ne, de amúgy nyugodtan. Sőt!

Elizabeth! Nem találtalak MSN-en!
10 körül ráérek.
Kattanj rám!

Kép
zölddisznó

Ahová a hődet írod be, alatta van egy olyan, hogy intercourse, insemination..oda be írod, hogy de. vagy du. vagy 2* egy nap stb.

Kép
babancs

Köszi babancs, már megtaláltam. Ime a kiegészített görbe. :)

Zölddisznó, írtam neked! :) Kép

Kép
elizabeth25

És a piros kereszt vonalat hogy tudom beletenni?

Kép
elizabeth25

Azt beteszi a Ferty!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!!!!!!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de elutaztunk, most ertünk haza.

Cocácska :( , ma is megelőztelek :D Pussz.

Babancs, GRATULACIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D :D :D :D :D :D Végre valaki :D :D :D . Tiszta szivből örülök.

Mindenkinek fogok irni, de most rohanok dolgozni, megint.........

Dobok görbét, de magamrol csak annyit, hogy holnap reggel tesztelek ha ma nem jön meg. A hőmet egy órával korábban tudtam csak mérni ma, de igy is 37. Hétfőn totálisan rosszul voltam. Émelygés, hányinger, minden ami kell.....estére be is lázasodtam, úgyhogy nem feltétlenül babás jelek :? .

Kép

Megpróbálok nem nagyon rákoncentrálni.

Szép napot mindenkinek.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Na a hom sajna nekem ma nem ment vissza, maradt a beka feneke alatt, mint tegnap. :(

baratodildi

Szia melcsi!

Nagyon jó a hőd! Babagyanús! :lol:

Dobok egy hőmérős táblát, aztán ma már nem fogok tudni jönni, csak este 6 felé, mert bent elvették az internetet! :(

Kívánom, hogy mindenkinek teljen kellemesen a napja, nekem semmi kedvem dolgozni, nagyon szarul vagyok, nagyon rosszakat álmodtam! :( Kép

Kép
elizabeth25

Melcsi, ti amúgy mióta próbálkoztok a babóval?

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Coca hétalvó lett - ma csak 3. órám van. Yessss!

Melcsi,
Q.va jóóóóóóóóóóóó! :D

Ildi,
Kéröünk görbét! Most!!!

Elizabeth,
Kellemes netmentes napot! (Este én csak nagyon későn leszek :cry: )

Szépséges napot mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Hát Melcsi egy tesztet megérne már most ez a görbe! Szerintem nem beteg vagy te, hanem terhes...

Kép
babancs

Halihó!
Na a tegnapi terveim romba dőltek, mikor mindketten elaludtunk :)
Csináltam este LH tesztet, de nem mutatott semmit! :(
Most ezért sem aggódom annyira, hogy nem voltunk együtt!
Majd ma :oops:
Szegény párom 12 órázik, mivel egy helyen dolgozunk, én is bennt vagyok vele, mert egy autóval gazdaságosabb, de azt ígérte, ma hamarabb hazamegyünk! :)
A hőm felment kicsit, de mostmár csak szemlélődöm és nem akarok messzemenő következtetéseket levonni a görbémből és titeket sem sanyargatlak azzal, hogy mondjatok rá valamit! :)
azért iderakom :)

Kép
sonjus

Sonjus!

Nekem sem mutatta ki az LH-teszt az ovuláció előtti napon még a pé-t. Ma csinálj du. új LH-tesztet, ahogy nézem ma van az ovulációd. Még ma esélyetek van babára, holnap már kevésbé.

Kép
babancs

Sziasztok!

Babancs!
Ez ám a meglepi! Hatalmas gratula! Jól megvárattál minket ahírrel!

Görbém állása:
Kép

moni

Köszi Babancs!
Remélem hamarosan én is rakhatok fel olyan képet mint a tiéd!!!!
Akkor ma megiszunk egy csomó kávét és nincs alvás :)
sonjus

Sziasztok!

Moni, én már tűkön ülnék a helyedben, jó a görbeszed!

Sonjus, 15. napi peteérés, mindenesetre szex legyen, aztán már csak reménykedni és várni kell! :wink:

Eliza, szép peteérés, habár kissé keveslem a szexis aktusokat. Persze lehet, hogy csak nem jelölted, kis huncut! :D

Melcsi, remélem jól éreztétek magatokat, mindenesetre a görbéd olyan, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva! Gyönyörű! Tesztelj, és nagyon remélem, hogy 2 csíkos fényképet mutatsz majd nekünk! :wink:

Az én hőgörbém is alakulóban:

Kép

Egy olyan kérdésem lenne azokhoz, akik valamilyen progeszterontartalmú gyogyit szednek, hogy pl. nektek volt-e tőle görcsölésetek? Úgy értem alhasi (petefészek, méh, stb.).

Pusszantyú
Vendég

Athiz!

Szép a görbéd! Csak így tovább!!

Sonjus!

Én is remélem, hogy hasonló képet raksz fel minél előbb :wink: !
Aztán este letámadni ám apucit!!! :P

Kép
babancs

Athiz,

Utrogestant szedtem.

Nem volt semmilyen görcs, egyáltalán semmi. Viszont a kúptól viszkettem ott lenn :roll:
angel37

Kép

Hat ez a gorbem. :( Nem baj, szep ives, csak epp lefele megy a vege. Majd jovo honapban osszejon remelem a babszem. :wink:

moni:
Holnap tesztelsz? Nagyon jol alakulgatsz.

Athiz:
neked is alakul a gorbe, de meg varni kell az eredmenyre.

Afonya:
Merre vagy? A dokihoz el tudtal menni?

baratodildi

Elszállt minden amit írtam :evil: :evil: :evil:
Ildi,
nem voltunk itthon, rokonlátogattunk hogy ne vesszen kárba a kivett szabi. Egyáltalán nem vérzek, így nem mentünk dokihoz, a héten még pénteken tudunk elmenni, ha addig sem jön meg, akkor jövő héten valamikor. Csináltam ma reggel tesztet. Nagyon negatív. Metformint abbahagytam.
Athiz,
üdv itthon, szép a görbéd.
Sonjus,
ma feltétlen kéne szexelni! :wink:
Melcsi,
drukkok a holnapi teszthez! ++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mostmár teljesen összekavarodtam... valaki elmagyarázná, hogy akkor pontosan mikor kell szexelni... amikor lent van a hő, vagy amikor felmászik? Ez valahogy nem világos.
Én eddig úgy tudtam, hogy amikor lent van, akkor van peteérés, és amikor felmászik a hő, akkor már késő... Rosszul tudtam? Vagy hogy is van ez? :shock:
szerika

Köszi lányok a görbedicséretet. Az az igazság, hogy nem tudom, mi tévő legyek. Tudom, majd biztosan megszidtok, de miután sikerült Utrogestant beszereznem, amikor megvolt a peteérésem, elkezdtem a hüvelykapszulát alkalmazni. Reggel és este egyet. Viszont tegnap éjszaka úgy görcsölt a hasam, azt hittem, menten megszülök. Így reggel már nem volt merszem begyogyózódni. Viszont lehet, hogy most délután kéne egy, talán így nem lenne újabb görcs. De félek tőle. Semmiképpen nem szeretnék valami károsodást a szervezetemnek, annyit nem ér az egész. Ezért kérdeztem, hogy voltak-e hasonló tünetei bárkinek is a progizás alatt. Lehet, hogy nekem semmi nem úgy működik, mint másnak? :roll:
Ha tudtok, adjatok légyszi tanácsot. Egyenlőre nem akartam nődokit felkeresni, csak a köv. ciklusban.

Áfi, neked már múltkor is ez volt, ugye? Micsoda huncut szervezeted van! Sajnálom a negatív tesztet, pedig már megérdemelnél Te is egy pozitívat! :wink:

BIldi, igaz, hogy lent van az a hő, de nem is akkor mérted, amikor szoktad, legalábbis a lyukas karika ezt mutatja, úgyhogy semmiképp ne add fel! :D
Vendég

Szerika, az én szerény tudásommal azt mondom, akkor van peteérés, amikor a hő leesik, elvileg akkor és talán még másnap lehet belőle babóca. De annyi a variációs lehetőség, amiket már láttam, hogy akármiből is lehet bébike, ami a peteérés környékén történő szeretkezésből lett. Szóval csak a jó Istenke tudja! Meg amint már tapasztaltuk itt páran, biztos csak a halál, hiszen volt már olyan, amikor mást mutatott az UH, mint a hőmérséklet. Azért peteérés előtt, közben és után bátran lehet próbálkozni. :D
Vendég

Erika,
jól tudod! :)
Mielőtt felmegy a hő, akkor esélyes! :wink:

Athiz,
ha jól értem orvosi előírás nélkül dugdosod az Utrot?
Ha igen, akkor jól sejted, itt a szidás! :evil:

Ha nem, akkor vissza az egész! :)
angel37

Sziasztok!

Áfi: Figyuka, sztem várj még pár napot, nem mindenkinek a szervezete termeli rögtön a HCG hormont abban a mennyiségben amit egy mezei teszt kimutat!!!!
Vagy több jel is arra utal, hogy nincs baba? :(

BIldi: Sajnálom, hogy lement :(

SzErika: Sztem PÉ előtti, és utáni napon is megtermékenyülhet a petesejt, meg persze aznap! Sőt!!!!!!! De ha nagyon tutira akarsz menni, akkor lenti hőnél kell szexelni, vagy akkor amikor érzed a PÉ-es fájdalmakat!

Melcsi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Banacs: Hogy van a legfissebb kismamánk????? :lol:

Athiz: Sztem ez a görbe jóóóóó :)

Enyémet is megmutizom:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Erika,
jól tudod.
Enikő,
múlt hónapban is szóról szóra ugyanígy történt minden. És nem lett baba. Meg ugye itt van a negatív teszt is. (Meg aztán, nincs nekem olyan szerencsém...) De persze várok, úgysem tehetek mást.
Athiz,
orvosi javaslat nélkül hormont dugdosni magadba azt gondolom nagy hiba. Ennél csak az nagyobb hiba, ha tudod hogy a progiszint ingadozása nagyon nem kedvez a babásodásnak, erre hol dugdosod, hol nem. Szerintem a görcseid nem a progi okozta. Innentől vagy használd, vagy ne használd, egyikkel se teszel annyi kárt mintha használod is meg nem is.
Vendég

Jaj lányok, már elvonási tüneteim voltak, hogy nem tudtam ma jönni! :) Ezt minden nap végig kell csinálni? :(

Athiz, szép pé-m volt mi? :) Szerinted a 13.cn-en való sexelés jó lehetett???? Tényleg keveset vagyunk együtt, a párom nagyon-nagyon sokat dolgozik és nagyon fáradt. Heti 1x vagyunk együtt kb. Nekem kevés....és igényelném többször..de hát ez van. :(

Zölddisznó, akkor ma nem fogunk tudni beszélni! :(

Cenikó, kiváncsi leszek, mi lesz a görbédből! :)

Szerika, amikor megugrik a hőd, előtte nap volt peteérésed...de sokan ezt érzik is. Pl. nekem 14. napon szúr a jobb petefészkem, nagyon. Meg a hüvely "dolgaiból" is észrelehet azért venni!

Babancs, mizújság? :lol:

Hűha, moni, nagyon királyul alakulsz! Teszt mikor lesz? :) Mikor NEM kéne amúgy megjönnie?

Sonjus, szerintem a mai nap még jó lehet! :)

Kép
elizabeth25

Lányok, az mitől lehet, hogy a peteérés óta, négy napja néha-néha szurkál a petefészkem? :(

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?