Ayse
Egyszer majdcsak odaérsz Te is egy talira. De tényleg jöhetnél a hugoddal is. Én pl. két gyereket viszek, úgyhogy egyiket rögtön lepattinthatnám Rá.
Szerintem ebben az alvás ügyben nincsen semmi vita. Mondjuk az, hogy egészségtelen az egy kicsit bökte a csőröm, de ugye ez nem egy vitás topik. Nálunk komplexusról szó sincs, ugyanis Bazsi nem köztünk fekszik, hanem az ágya van a miénk mellett.
Szerintem nem lehet sémát húzni a gyerekekre. Nekem az egy tőről fakadt két gyerekem közt is van különbség. Laci abszolut nem tud velünk aludni, este 7-kor már elkezd nyüszögni, és mászik be egyfolytában a fürdőbe, 1/2 8-kor meg már durmol az ágyában, altatás, meg minden nélkül.
Bazsi születése óta nem aludt még el egyedül, csak úgy ha simizgessük, meg fogjuk a kezét. Igazából rendszer sincs csak a délutáni elalvásban. Este általában megvárja az apját, emiatt van, hogy 9 körül alszik el. Inkább az a fix, hogy 10-kor már tuti alszik.
Ráadásul kb. amikor félidős terhes voltam Lacival elkezdte ezt az éjszakai felébredgetést. Szerintem inkább az volt egészségtelen, hogy nagy hassal ott ültem a kiságy mellett egy éjszaka 3-4-szer. Én bizony nevelési elvek ide, vagy oda áthoztam egy idő után Bazsit. Sajnos nem azonnal az ágyával együtt.
Aztán amikor elkezdtek Lacikával együtt aludni, akkor próbáltuk, hogy majd nem fog félni. Ennek az lett a vége, hogy mindketten felkeltek egy éjszaka többször is. Na ez bazi nagy baromság lett volna, ha így folytatódik.
Ezek után nekem mondhat bárki amit akar, akár még dr. Spock is - aki azóta saját maga is sok állítását felülbírálta -, akinek a véleményét én is olvasom sok kérdésben. Nem fogok senkivel vitatkozni ezen, mert nekünk így a legjobb, legkényelmesebb, legmegnyugtatóbb, én így csinálom és pont.
Egyszerűen nem lehet sémákat húzni a gyerekekre. Szerencsére nálunk apának sem volt semmi kifogása ellene, hogy Bazsi nálunk alszik, inkább az zavarta, amikor nem tudtunk pihenni rendesen a forgolódás miatt. Sőt ő maga is mondta, hogy inkább legyen velünk mint keljünk hozzá egy éjszaka x-szer.
Barbi
Üdv itt.
Jók a képek.
Bazsi is ilyen ütegetős játékot kapott első szülinapjára, aztán jütt a svájci kisfiú vendégségbe hozzánk, és olyan beleéléssel kezdtek játszani egymással, hogy össze vissza ütögették egymás kezét. Aóta a padláson van. Pont múlt héten néztem, hogy le kellene hozni, mert nagyon jó kis játék.
Davalia
Hihetetlen milyen seggfej emberek vannak. Ráadásul az ilyeneknek a felesége is elég gáz szokott lenni. (különben hogy bírná mellette).
Angi
Nagyon jó utat. Most sárgulok egy kicsit, mert a rodoszi nyaralásunk volt életem egyik legjobb hete. Azon belül is Faliraki az egyik legszebb hely.
Szülinapi képek nagyon jók. Töltött Marci különösen, de Plútó kutya sem kutya.
Jucc
Én is pedzegettem már egy nagyobb ágy gondolatát, de nem ruházunk be, mert előbb utóbb azért csak külön fognak aludni a gyerekek. Remélem a csajokat már nem a mi ágyunkba fogják hozni.
Na az egészségtelen lenne.