Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ancsi, nagyon édesek a képek! Jó a bringa!

ISTEN ÉLTESSE A SZÜLINAPOSOKAT!!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Boldog szülinapot Marcinak és Tofinak :) :) :) és persze Julcsikámnak, de neki majd holnap elmondom.

KépKép

KépKép
majola

Jó estét!

Csak bekukkantok, mielőtt elmegyek aludni :) Igaz, még a csomagolás sincs kész...

Ma este Apa 6-fél 7-re ígérte magát Balázsnak. Fél hétkor még persze sehol, de akkor még nézte a Vuk-ot, így nem izgatta annyira. Utána viszont percenként kérdezte, hogy apa hol van??? Közben próbáltam csomagolni, Gergő végig a lábamba kapaszkodott, és nyűglődött, menni akart már fürdeni. / úgy képzeltem, hogy amíg csomagolok, Apa fürdeti, de nem nyertem/. Nem nagyon tudtam figyelni Balázsra. Megengedtem a fürdővizet, közben kimentem Balázshoz, és megkérdeztem, lemegy-e Apával macskaalomért, ha hazaért? Semmi válasz. A bejárati ajtóval szemben feküdt a földön, ott várta apját, és elaludt :) Először azt hittem, csak hülyéskedik, de tényleg. Szegénykém nem tudta megvárni, pedig már két napja nem találkozott vele. Még jó, hogy itt a hétvége! Megfürdettem és lefektettem Gergőt, addig ő végig a padlón aludt, kicsit később ébredt csak föl, de nem nagyon érzékelte, hogy apja öltöztette át, és fektette le...
Lefényképeztem, Apa pedig meg fogja kapni a képet, hogy tudja, ezért kell annyira sietnie haza esténként.

Itt az esti mese vége, jó éjszakát!
És jó hétvégét, meg jó szülinapozást is mindenkinek!

/ zárójelben jegyzem meg, hogy volt itt egy ötlet, amire páran pozitívan reagáltak, de azóta sem valósult meg: amikor gyermekünk szülinapja elérkezik, bemásoljuk ide a születéséről hírt adó hozzászólást, vagy a szüléstörténetet, ki, amelyiket akarja.
Nyilván van jónéhány anyuka, aki csak később, a szülés után csatlakozott, neki ilyen nincs, de akinek van, az tegye meg, légyszi! Akinek meg nincs ilyen, az tegyen fel újszülöttkori képet a kis egyévesről! /

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok! Julcsi egyéves lett! Hihetetlen...
És ami még hihetetlenebb, hogy este a fürdőkádban felváltva mondogotta, hogy anya, apa. Eddig is mondta, hogy apapapapapa, meg néha hogy nyanya, de most tisztán és egyértelműen, egyszótagosan. Olyan boldogok voltunk! Hiába, már nagylány.

Nagypapával, aki most már egyértelműen papa névre hallgat
Kép

A szülinapi hintalóval, aki gyi te névre hallgat és rögtön nagy kedvenc lett:
Kép

Most nagyon elfoglalt:
Kép

Tagadhatatlanul egyéves:
Kép

Unokatesó karjaiban:
Kép

A nagy viháncolás:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Isten éltesse Julcsikát is!

Tegnap Tüncsivel esküvőn voltunk...íme pár kép...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Először is Isten éltessen sokáigminden kis Születés Napos babát.

Sajnos lerohadt a monitorunk, úgyhogy nem volt gépünk pár napig.

Prüntyi

A cím:

www.toysrus.at

Tüncsike szméletlen csini a kis rucijában. De már meg ne haragudj, ha nem Te szülted volna, nem mondanánk meg, hogy van hozzá valami közöd. Ez a csajszi tiszta apja.

Majola
Julcsi képek nagyon aranyosak. Jó kis szülinapi buli lehetett. Én már alig várom Lacika szülinapját.

Jucc
Apának gratula. Lélelbne én is mindig elköltöm a pénzt, de tényleg csak akkor kezdek vásárolgatni, ha már fizettek, mert volt, hogy hoppon maradtunk 1-2 hétig.

És íme a talis fényképek. Lacika immunerősítő homokkúrája, Máé Jordan, Nati hercegnő, duzzogó Bazsika és Julcsi királykisasszony, aki már tudhat valamit a férfiakról, mert nem várja meg, amíg a herceg megérkezik lovon, hanem inkább elé megy. Főleg ha a herceg olyan mulya, mint Lacika:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, de jó, hogy megjavult a géped és jöttél!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Csak irigykedem a taliskepekre, na majd ha egyszer otthon leszunk akkor csatlakozunk mi is.
Minden szulinaposnak boldog szulinapot!!

Majola :) Julcsi annyira gyonyoru kislany!! Boldog szulinapot neki!

Tuncsi is nagyon csini, gondolom a menyasstonynal is nepszerubb volt a kis Piroska :)

Ayse, annira jofej Lili :)

Jucc, a Te nagydumas kisfiadrol meg Kiderult, hogy nem tudott ebrenmaradni :)
amugy ezt a sztorit David apukajanak is elmeseltem, csakhogy tudja.. :)

David meg rakapott az egyszervolt.hu-n az animaciokra, ha idejovok a gephez mar koveteli is :)

Ppanna es David
ppanna

Sildike, köszi :) :wink: ... végülis olyat akartam mint az apja! Sikerült!

Ppanna, volt nagy kacagás...Tüncsi két kezében a kedvenceivel...rótta a köröket a házasságkötő teremben...annyira élvezi a járást, hogy nem is engedi már, hogy fogjuk a kezét...de mi lesz így később...? :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, tök jó volt, tovább is maradtunk a tervezettnél.
Zita tündérbogár volt, kivéve indulás előtti este: éjfélig bulizott, így 2 helyett 3-kor indultunk. Zita a lépcsőházban felébredt, aztán a kocsiban kukkolt kb 10 percig, aztán visszaaludt, és a szokásos 8 után pár perccel ébredt, mint itthon szokott.
Hétfőn délelőtt megérkeztünk Baskára, csütörtökön továbbmentünk Rovinjba, útközben megnéztük Pulában az amfiteátrumot, és hazafelé tegnap a Plitvicei tavakat.
Csütörtökön, amikor továbbálltunk Rovinjba, már majdnem elhagytuk a szigetet, a híd előtt kb 10 km-el leesett a tantusz, hogy az alvókutyust én biza nem csomagoltam el!!! Megálltunk, hát kutyus sehol. Apa azt mondta, Őt nem érdekli, majd megszokja, hogy nincs kutyus... Ő aztán vissza nem fordul, mert az időben milyen sok, stb. stb.
Végül elkezdtem bömbölni, annyira sajnáltam Zitát, hogy mi lesz vele kutyus nélkül. Felhívtuk a házinénit, hát már meg is találta, le volt esve, és rálógott az ágynemű. Aztán persze visszamentünk, Zita örült, bár az ügy dráma részét átaludta.

Szülinaposoknak, névnaposoknak sok boldogságot kívánunk!!!!
Vendég

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
Vendég

Tünde!

Jó lehetett a nyaralás!
Képek szuperek, Zita gyönyörű!
És asszem mostmár nem foghatod rá Zitára, hogy neki van a legnagyobb pocakja a családban! :D

ayse

Ayse, ezt már el is felejtettem! :D
És nem is tudom, ki jön utánam a sorban. :D:D

(A 2. képen Zita lába lóg Apa lábai között.)
Vendég

Sziasztok!

Julcsikának, Marcinak és Tofinak utólag is boldog szülinapot kívánunk! :oops: :)

Kicsit lemradtam, Nati nagyon igényel mostanság. Szerintem valamelyik foga lehet a ludas, mert eléggé nyűgös és a hasa is megy kicsit.
Egész nap mellette kell lennem, különben hisztizik. Talán 2-3 percekre van el egyedül. A számítógép előtti szék főleg vörös posztó a szemében, amint leülnék ide, rögtön jön és mászik az ölembe. Ha nem veszem fel, indul a balhé.

Zsuzsa!
Julcsika nagyon édes a képeken! :) Milyen okos, hogy már mondja, hogy Anya, Apa! Nati még mindig csak a takatakát skandálja! :lol:

Ildi!
Örülök, hogy meggyógyult a monitor! :lol:
Jók a képek! :D

Prüntyi!
Tüncsike nagyon csini a piros rucijában! :D

Tünde!
Meglestelek a másikban!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és, hogy Zita ilyen jól bírta az utat!
Nagyon csini vagy, aranyos a pocid! :D

Jucc!
Gratulálok Apának! Remélem valóra válnak a terveitek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde!
Ha-ha! :lol: :lol:
Fel sem tűnt a képen lógó Zita láb, amíg nem mondtad!:D
De utólag nézve, tényleg nem egészen egyértelmű.... :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, nekem is Sildike hívta fel rá a figyelmemet. :D
Vendég

Na, ezek után óvatosan a fotókkal!!!

Kép
Kép Kép
sildike

Vagy velem????

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Ez már biztos a sok "gyakorlás" hatása! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde, de jó kis nyaralás lehetett! Szépek vagytok a fotókon. Hogy neked milyen csini kis pocid van!

Na "rohanok" vissza forditani.

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt!

Tünde!
Szia újra! :) De jó kis nyaralás lehetett... most jól irigykedem a Plitvicei tavakra...:) mi tavaly kihagytuk, de Krka parkot meg a Cornati szigeteket nem! :) Tökjól látszik a pocid. :P
Zita lába :lol: nekem is feltűnt :oops: :lol:

Dóri
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Dóri

Huhhhh, most nagy kő esett le a szívemről, hogy nem csak én vagyok ilyen "figyelmes". :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Ancsi

Melikének nagyon sok boldog 1. születésnapot kívánunk.

Kép
Kép Kép
sildike

Na mi van csajok?

Mindenki dolgozik?

Kép
Kép Kép
sildike

Halihó!
Én vagyoook! :lol:
Nati épp alszik, most próbálom kipihenni a kis diktátort! :lol:

Davallia!
Megy a drukk az uh-ra! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Megint gázos éjszakátok volt?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok.

Köszönjük a köszöntéseket!!
A buli nagyon jól sikerült!!
És a nagy hir!!Nem csak Meli kapott ajándékot,hanem ő is adott nekünk:tegnap ELINDULT!!!

Davallia.
A csattogós lepkével indult el!! :D
Igen voltunk a szalonnasütésen,az is jó buli volt!

Na akkor most elárasztalak titeket a fényképekkel: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Ildi!
Annyira nem, bár Nati nagyon nyugtalanul aludt. Alul-felül jönnek a kisörlői szegénykémnek. Tiszta piros pötty a nyáltól a szája körül és a feneke is piros. Nyomorult fogzás! :(

Ancsi!
Gratula Melikének! :D
Tényleg nagy buli volt! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, jó késő este jöttünk vissza a családtól. Szombaton anyukáméknál, vasárnap anyóséknál voltunk. Gergő még mindig tiszta nátha, és szépen köhög is.

Tünde :) Dejó, hogy megjöttetek! Örülök, hogy jó volt a nyaralás! Szuperek a képek, tényleg nagyon csinos vagy, végre látjuk a pocit :D

Ancsi :) Melinek boldog szülinapot!!! Nagyon jó buli lehetett! Balázs irigykedve nézte, hogy egy ilyen kisbabának mennyi Micimackós marcipán jár...
Gratula a járáshoz!

Ildi :) Végre jó a gépetek! Köszönjük a képeket, nagyon jók!

Micsoda gyönyörű idő van! Én is nagyon szeretem a vénasszonyok nyarát, csak azért nem az ősz a kedvenc évszakom, mert ezután már a tél jön, meg azért, mert nem igazán tudom az allergia miatt élvezni :(
Egész hétre ilyen időt mondanak, nem megyünk szigetre valamikor?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, Andi

Kinek melyik nap lenne a jó? Nekem tulképpen mindegyik, de talán a csütörtök a legjobb.

Majola

Merre vagy? Csak nem elvágtattatok Julcsikával?

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Szerencsére nálunk a fogzás gyötrelmei elmaradtak.

Totál be vagyok szarva, hogy a harmadik gyerekem rosszevő, rosszalvó, hasfájós, fogzós hisztis baba lesz. Foggalmam sincs, akkor mit fogok csinálni.

Amúgy megnyugodtam, mert a szomszéd Dórika is most költözött be ágyastól anyukájáék szobájába. Ezek szerint annyira nem Istentől elrugaszkodott gondolat, hogy Bazsi is velünk alszik egy szobában.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) A szigetelés? Nekem minden nap jó, talán a hét második felére a takonykór is teljesen elmúlik Gergőből, úgyhogy a csütörtök oké. Balázst is hoznám, ugye a játszótér belefér megint?

Nemtom, másnál hogy van ez, én kezdek megőrülni kicsit Gergőtől, mert ahogy megáll a babakocsi, azonnal ki akar szállni, jön az ordítás, ha nem lehet. Balázs sokkal nyugisabb volt ebből a szempontból. A játszón kiveszem, de amikor sokan vannak, állandóan a sarkában kell lennem, mert különben rálépnek...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

A nagy játszútérre gondolsz? Szerintem is megnézhetnénk. Eddig mindig egy kicsin voltunk, ami tök szuper, mert soha senki nincs ott, úgyhogy a gyerkőcök elkavirnyálhatnak a fűben.
Legutóbb már én is mondtam Andinak, hogy meg kellene nézni a nagy játszit, mert Bazsikának az biztos nagyon tetszene.

Egyszer egyébként kimehetnénk a Hajógyári szigetre is, mert ott is van egy szuper játszótér.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Én néha úgy érzem, hogy kész, nem bírom tovább, áthúzom Lili ágyát a magam mellé....
(nem azért, mert annyiszor köztünk alszik - havonta egyszer-készer - , vagy mert ezt szeretné, nekem hiányzik annyira.

Jucc!
Tegnap a Normafánál sétáltunk, a János-hegyig meg vissza. Andris annyira kis békésen ült a babakocsijában, nézelődött, szónokolt :).
Viszont az etetőszékben nem szabad magára hagyni, rájött, hogy ki tud mászni, ha lazára szíjazom :evil: .

ayse

Ayse

Én ugyanezt mondtam a férjemnek, hogy annyira jó, hogy Bazsika így felébredezik éjszaka, mert így teljesen legálisan magunk közé vehetjük. :lol: :lol: :lol:
Olyan megnyugtató, hogy hallom a szuszogását mellettünk. Persze amikor hol a vesémben hol a számban volt a lába és egész éjszaka csapkodott meg forgolódott az nem volt olyan jó. Így utólag azt mondom, hogy barmok vagyunk, hogy nem az ágyával együtt hoztuk át már a legelején.
Sajna Lacika meg kifejezetten nem tud velünk egy szobában aludni, csak teljes nyugiban, úgyhogy most a pici alszik külön, mi meg hárman együtt.

Ti ki tudtok jönni a szigetre csütörtökön?

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Jön szerdán a hugom, vasárnapig marad, addig cincogunk!!!!
(aztán jóóóóóóóóóó nagy szünet, októbertől Bécsben tanul)

ayse

hűűű micsoda pangás van... :)

Érdekes ez a szülők hálójában való alvás, ez is gyerekfüggő lehet (meg szülőfüggő :lol: ), nálunk Gergőnek eszébe nem jutott velünk aludni. :shock: :shock: Mondjuk én nem is szeretném, ? alakban alszik :D és HORKOL :twisted: Mondjuk volt egy olyan korszaka, amikor félelmei voltak, ott egy pl. kutyafej, meg fekete ruhás néni, manók meg ilyenek, ez olyan 3 év körül volt. Akkor tette még azt vagy talán vmivel hamarabb, hogy a szobájában kellett maradni (mesélni), amígy nem aludt el, aztán kislisszoltunk. Mai napig igényli és szereti az esti mesélést, hiába nagy cula, szüksége van rá. De nekem az vált be, ha szépen szuszókál mindneki a maga szobájában, babák fél évesen vonultak a gyerekszobába. :) Valahogy nem érezném egészségesnek, ha pl. a mi ágyunkba feküdne a gyerekem (vagy gyerekeim netán :shock: ), de még az egy szobát sem szeretném. Persze a kényszerhelyzet az más.

Kidőltem, kóros álmosság és fáradtság van rajtam..

Jóéjt!
Dóri
Vendég

Jó estét!

Ayse :) Jöhetnél hugival együtt a szigetre... Bécsben tanul állatorvosnak???
Gergő is édesen elvan, amíg megy a kocsi, és van látnivaló, esetleg még szórakoztatjuk is. De valahogy úgy érzi, hogy ha megállt a kocsi, akkor neki sürgősen ki kell szállnia. Ma megúsztam a balhét, mert elaludt a délutáni séta elején, de ez nem szokott előfordulni mostanában.

Sildike :) Tulajdonképpen mindegy, melyik játszó, bár az biztos, hogy a nagy játszón mindig nagyokat játszik Bazsim, és ott is vannak zöld részek, ahova Gergővel le szoktunk telepedni.

Alvás: Pont tegnap voltam úgy, hogy Apa hajnalig dolgozott, én nem bírtam már tovább, és lefeküdtem Gergő mellé, de nem bírtam elaludni, csak amikor Balázs végre átjött, és összebújhattunk :D Gergő mindig fölébred, ha hozzábújok... Azt én sem bírom, amikor Balázs keresztbefordul, és a lábai apja szájában, feje az én oldalamba fúrva, miközben Gergő szopizik, de ez van. Szombaton anyóséknál aludtunk, és most először próbáltuk ki, hogy három szivacsot pakoltunk egymás mellé a földre. Király volt, hatalmas volt a helyünk! Már pedzegetem egy ideje Apának, hogy jó minőségű matracból kéne három, esetleg négy egymás mellé, arról le sem esnek a kölkök, és el is férünk. Ennyi lehetne a hálószoba. Kezd rá hajlani :)

Annyira zseniális ez a Janikovszky Éva! Megvettem Balázsnak a Már óvodás vagyok c. művét, hogy egy kicsit erre tereljem a gondolatait. Nagyon tetszik neki is, nekem is :D

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse

Akkor majd legközelebb. :lol: :lol: :lol:

Dóri
Én nem találok abban semmi egészségtelent, hogy Bazsi velünk alszik.
Az mondjuk gáz volt, amikor egy ágyban aludtunk, mert folyton forgolódott, de így, hogy az ágyát is áthoztuk így már jó.
Nem gondolom, hogy az egészségesebb lenne, ha éjszakánként felverné Lacit és őt ugyanúgy vissza kellene altatni, ő sem tudna nyugodtan pihenni. Meg így nekünk sem kell felkelni, csak ha felsír megfogjuk egymás kezét és már alszik is tovább.
Nem hiszem, hogy évekig fog a hálónkban aludni, de egyenlőre ez a legjobb megoldás.

Kép
Kép Kép
sildike

Elöbb a képek :lol: Kép Töltött arcú 1 éves Marcika:) Kép A torta még egyben Kép És csonkítás közben Kép Közben... Kép után.. Kép imádja a könyveket Kép .... Kép én meg úgy tűnik Marcit Kép jajjjj de jó a habos sütemény!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Jó régen nem jártam felétek, de kevés is az időm, meg két topicba írogatni tök ugyanazt nincs kedvem. :?

Fiúk jobban vannak, anyumnál vannak szombat óta, csak holnap délután jönnek haza.
Mi Apával cincogunk.......na nem kell rosszra gondolni ám, csak kicsit élvezzünk a szabadságot.
Ma pl. 1/2 11-kor keltem :oops: :oops:
Szombaton esküvőben voltunk, nagyon szuper volt, hajnalban értünk csak haza. Vasárnap anyumnál volt Leonka 2. szülinapi bulija, ez is nagyon jól sikerült, élvezte az ajándékokat, a tortát, a nyüzsit. Most is kapott egy darabot, amit szétkent..........

Margitszigeti talira csütörtökön mi is benevezünk, ha nem baj, mert a héten kivételesen szerdán mennek a fiúk gabi-anyuhoz.

Ancsi!
Melike nagyon édes a szülinapi képeken, a torta se semmi :lol:
Gratula neki az elinduláshoz!

Dóri!
Alvás ügyben én is így gondolkozom, ahogy Te :wink:
Én se érzem, meg szerencsére Gabi se, hogy a gyerekkel kéne aludni. Ha Nolcsi is felsír, bemegyünk a szobájába, megnyugtatjuk, de nem hozom át a mi szobánkba. Mostanában mondja ő is, hogy kutya van az ágyában, ami ugat :?
nem tudom miért, de fél a kutyaugatástól. Pedig nekünk is van kettő, azok ugathatnak reggeltől-estig, attól nem fél.....Ki érti ezt???
Szóval én még egy szobában se tudok aludni a fiúkkal, de ők se velünk. Kell nekik a nyugi. Leonka este fürdés után már mutogat az ágyára és mondja, hogy Oda, Ott. Le akar feküdni :D Majd megzabálom.

Tünde!
Üdv itthon, nyaralás biztos szupi lehetett.

Ayse!
Éljen a cinccogás!!!! :lol:

Mindjárt rakok fel képeket a hétvégéről :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Húúúúúúú, vita van kibontakozóban4

dr. Spock hintette el az eszmét, hogy egészségtelen, ha a gyerek a szülei közt alszik, mert ödipuszi komplexusa miatt az ellenkező nemű szülőt akarja megszerezni, a másiktól pedig elválasztani, fizikailag is, a kettőjük közé való fekvéssel.
Én ezzel nem értek egyet. Már mér ne lehetne, hogy egy gyerek szimplán rosszat álmodik???
Mondjuk nálunk ez mint írtam havi egy-két alkalom. Nekem van hiányérzetem és biztosan nem egészségteen indíttatásból. Sztem arról van szó, hogy azok közé az anyukák közé tartozom, akiknek nehét a leválás a gyerekükről. Viszont kontrollálom a dolgot és nem ajánlom fel Lilinek a lehetőséget, hogy költözzön át hozzánk.

Meg az is belejátszika dologba, hogy 3 éves koráig velünk kellett aludnia, amíg építkeztünk, így nehéz volt megszokni, hogy már nincs így.

Jucc!
Igen állatorvosnak!

Sildike!
Ismered Alíz Csodaországbant?
Amikor Alíz bébiszittel, fizetségként dzsemet kap, de mindig csak holnap, sohasem ma.
Hát valahogy én is így járok a talikkal. Mindig csak legközelebb...

ayse

Jucc!
Mi is olvastuk ovi előtt!!!
Néha még ma is idézni kell belőle, mert Lili meg-megkérdezi, hogy miért is kell neki oviba járnia?

Juci!
Marci gyönyörű és nem csak szép, hanem okos is! Láthatóan nagy élvezettel forgatja a lapokat!
Valahogy mindig olyan nagyfiúnak tűnik nekem Andrishoz képest.

ayse

Na akkor egy-két kép :)

A szombati esküvőn (kevés képen tetszem magamnak, de ez most kivétl :) :oops: )
Kép

Vasárnap Leon a tortára várva
Kép

Nolcsi segít elfújni a gyertyákat (ja, anyum szülinapját is ünnepeltük)
Kép

Így örül a marcipánfigurának
Kép

Tortakenés
Kép

Sírás, amikor elvettük tőle a szétkent tortát.....
Kép

A játékok azért megvígasztalták
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szóval búcsuzom egy hétre Lányok!

A szülinapját Marcikának a képekkel illusztráltam. Nagyon tündérbogár volt. A tortán a tüzijátékért teljesen oda volt. Amikor meglátta azt mondta, hogy hűűű hűűű :lol:

Legyetek jók, puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Érezzétek nagyon jól magatokat!

ayse

Üzenetek: 501

Meg volt a nagy kölktözés is és végre van net is, igaz utóbbi nem volt sima ügy, mert 3 hétig vivtam és nem lett. Aztán közöltem, most már sajnálhatják de 1 ügyféllel kevesebbjük lesz, ez a rubicom, nem ajánlom.
Aztán az invitel 4 napon belül meg lett, sőt kedvezőbb is és lett egy vezeték nélküli vifi/nem tudom, hogy írják bocs/.

Aztán kidobtuk a festőket is, mert 2 hét után linkeskedett.
A kőműves végül befejezte időre, egy dolog maradt el kívül a színezés/mert a fal kijebb ment a Kincsinél/, de ezt akár mi is megcsináljuk. Lassan minden a helyén van. A mázolás van hátra, meg az alsó wc festése. Szóval szép lassan alakulunk, már nagyon ideje, mert nagyon zavaró, hogy mindent máshol találok meg.Igaz függöny még nincs fönt, de az is meg lesz, meg hiányzik néhány kaőcsol és konnektor.

Volt egerünk is, valószínű a cuccokkal hoztuk be, bement a kamrába, de Ivett megfogta, ezért egérke megharapta. Én meg visítottam, mint a hülye.

Hétvégén házavató, bográcsozás.

MINDEN BABÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Nálunk holnap lesz a nagy nap, majd ma szerzek Kincsinek ajándékot. Már tesz 5-6 lépést is, van amikor kevesebb de azt ügyesen. Nagyon élvezi a kertet, néha olyan maszatos, mint eg malacka.

SZEPTEMBER 25-VEL KEZDŐDŐ HÉTEN TARTANÉK EGY TALIT,KIRE SZÁMÍTHATOK?????

ÚJ E-MAIL CÍMEM. bodnárkrisztina@invitel.hu

sok puszi mindenkinek.

majd képek is lesznek, csak húzok dolgozni.

Kriszta
________________________________________Kriszta és Kincső

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt! :)

Ayse!
Nincs itt vita kibontakozóban. :) És bizti neked nehezebb ez mondjuk, személyiségfüggő.
Spock: nem olvastam erről, annyira nem értek egyet mindenben eme könyvvel. Kicsit korszerűtlennek érzem és sokmindenben nincs igaza, de van olyan is, amiben úgy gondolom igaza van.

Ildi!

Én azt mondtam, hogy nem érezném egészségesnek, ha a gyereke(i)m a mi ágyunkban aludnának, vagy akár a mi szobánkban és nem csecsemőről van szó vagy beteg gyerekről. De betegség esetén sem a mi szobánkba hoznám, hanem én mennék.
Nem azt mondtam, hogy egészségtelen, amit csinálsz. A kettő nem ugyanaz és nem kellene ezt felfújni sem. :?

Barbi!

Tényleg nagyon csini vagy a fotón! :) Jók a buli képeitek. :)

Dóri
Vendég

Ayse

Egyszer majdcsak odaérsz Te is egy talira. De tényleg jöhetnél a hugoddal is. Én pl. két gyereket viszek, úgyhogy egyiket rögtön lepattinthatnám Rá.

Szerintem ebben az alvás ügyben nincsen semmi vita. Mondjuk az, hogy egészségtelen az egy kicsit bökte a csőröm, de ugye ez nem egy vitás topik. Nálunk komplexusról szó sincs, ugyanis Bazsi nem köztünk fekszik, hanem az ágya van a miénk mellett.

Szerintem nem lehet sémát húzni a gyerekekre. Nekem az egy tőről fakadt két gyerekem közt is van különbség. Laci abszolut nem tud velünk aludni, este 7-kor már elkezd nyüszögni, és mászik be egyfolytában a fürdőbe, 1/2 8-kor meg már durmol az ágyában, altatás, meg minden nélkül.
Bazsi születése óta nem aludt még el egyedül, csak úgy ha simizgessük, meg fogjuk a kezét. Igazából rendszer sincs csak a délutáni elalvásban. Este általában megvárja az apját, emiatt van, hogy 9 körül alszik el. Inkább az a fix, hogy 10-kor már tuti alszik. :lol: :lol:
Ráadásul kb. amikor félidős terhes voltam Lacival elkezdte ezt az éjszakai felébredgetést. Szerintem inkább az volt egészségtelen, hogy nagy hassal ott ültem a kiságy mellett egy éjszaka 3-4-szer. Én bizony nevelési elvek ide, vagy oda áthoztam egy idő után Bazsit. Sajnos nem azonnal az ágyával együtt.
Aztán amikor elkezdtek Lacikával együtt aludni, akkor próbáltuk, hogy majd nem fog félni. Ennek az lett a vége, hogy mindketten felkeltek egy éjszaka többször is. Na ez bazi nagy baromság lett volna, ha így folytatódik.

Ezek után nekem mondhat bárki amit akar, akár még dr. Spock is - aki azóta saját maga is sok állítását felülbírálta -, akinek a véleményét én is olvasom sok kérdésben. Nem fogok senkivel vitatkozni ezen, mert nekünk így a legjobb, legkényelmesebb, legmegnyugtatóbb, én így csinálom és pont.
Egyszerűen nem lehet sémákat húzni a gyerekekre. Szerencsére nálunk apának sem volt semmi kifogása ellene, hogy Bazsi nálunk alszik, inkább az zavarta, amikor nem tudtunk pihenni rendesen a forgolódás miatt. Sőt ő maga is mondta, hogy inkább legyen velünk mint keljünk hozzá egy éjszaka x-szer.

Barbi
Üdv itt. :lol: :lol:
Jók a képek.
Bazsi is ilyen ütegetős játékot kapott első szülinapjára, aztán jütt a svájci kisfiú vendégségbe hozzánk, és olyan beleéléssel kezdtek játszani egymással, hogy össze vissza ütögették egymás kezét. Aóta a padláson van. Pont múlt héten néztem, hogy le kellene hozni, mert nagyon jó kis játék. :lol: :lol:

Davalia
Hihetetlen milyen seggfej emberek vannak. Ráadásul az ilyeneknek a felesége is elég gáz szokott lenni. (különben hogy bírná mellette).

Angi
Nagyon jó utat. Most sárgulok egy kicsit, mert a rodoszi nyaralásunk volt életem egyik legjobb hete. Azon belül is Faliraki az egyik legszebb hely.
Szülinapi képek nagyon jók. Töltött Marci különösen, de Plútó kutya sem kutya.

Jucc
Én is pedzegettem már egy nagyobb ágy gondolatát, de nem ruházunk be, mert előbb utóbb azért csak külön fognak aludni a gyerekek. Remélem a csajokat már nem a mi ágyunkba fogják hozni. :lol: :lol: :lol: Na az egészségtelen lenne. :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Dóri

Akkor egyről beszélünk. Én sem beszélek sem csecsemőről sem pedig beteg gyerekről.

Ráadásul szerintem fel sem fújtam, csak elmondtam én is a véleményem. Ugyanúgy, ahogy Te is. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?