Sziasztok, Lányok,
tegnap végre túlestem a hathetes nőgyógy kontrollon
Végre jöhet egy kis igazi házasélet
bár mi már eddig is belemelegedtünk egy kicsit
Bébiket is vittük, nem fértek be a belvárosi, hatvan széles ajtós liftbe
Gyalog hurcoltuk fel őket babakocsistul három emeletet
Ők persze mélyálomban
Babóka,
egypetéjűek, több napos eltéréssel?! Bocs, ha ezt írom, de lehetetlen. Uis az 1petéjűek 1 petéből, 1 spermiumból lesznek, így nem lehet eltérés köztük, legfeljebb méretre, de nem korra. Bkocsi: majd rakunk fel képet a honlapra róla (bár lányostul már van
), szuperjó, mert a legtöbb helyre beférünk (80 centi alatt van pont a szélessége), a Baby Outletben vettük (leértékelve). Graco duo akármi (majd megnézem pontosan). Neked egyébként már 2 lányod van az ikreiden kívül? Nagylány mennyi idős?
Magika,
nagyon édes a két bébi, és nekem egyformának tűnnek... Iker-hajlam asszem nem öröklődhet apai ágon, bár hallottam róla, hogy iker-apának született iker-gyereke.
Macifülke,
írok majd mélt, azt könnyebben megtalálod, ha ritkán van időd jönni. Soma nagyon édes!!!
Mamy,
Avent-cumi
Nekünk már a kétlyukú kéne, de nem térünk át, főleg, hogy az egyik csaj (étkezésenként másik-másik) szoptanítból kapja (kivéve éjjel, ha egyedül etetek, mert nagyon hosszú szoptaníttal, és a másik beleébredne).
Védőnőről lásd lent.
Melinda,
ismerős a helyzet, ma a hajnali etetés (fél négy) után Liza rácuppant a mellemre, és a következő etetésig (fél hét) le se szállt róla. Illetve valamikor biztos abbahagyta, mert arra ébredtem, hogy a gyerek a takaró alatt alszik
Ezért nem szeretem éjjel magamhoz venni, mert egyszer már eltűnt a takaró alatt, és félek, hogy megfullad (a sajátja alá vhogy nem kúszik be soha, lehet, ilyenkor jönne hozzám
) Hogy mennyit evett így hajnaltájt, az kérdéses, mert 1. előtte fejtem, 2. úgy megette aztán az adagját, mint a sicc, de érdekes módon tök erősen szopizik és sokat... Mégis eszik aztán, mint a huszonegy
Kitartás neked a két sráchoz, nem lehet egyszerű...
Gyugyó,
kis jáksó
Kata édes, a tej meg császár után tényleg késik, úgyhogy csak kitartás Edinek!
Rolex,
én is császáros voltam, bár engem altattak - és csak annyit róla, hogy nekem semmi gondom nem volt utána, pár óra múlva már éheztem és mentem volna (és mentem is) a csajokhoz... Varratszedés smafu, a sebhely meg elmúlik szépen. Mire vagy kíváncsi egyébként?
Piciri,
kocsmát majd kipróbáljuk... Várom már, hogy neked is megszülessen a bébid... És akkor teljes lesz az érdi csapat
Bár - te tudsz vmit Kriszkrosszról? Nagyon eltűnt... Többször is gondoltam már rá, mi lehet velük... Osváth: foggggalmam sincs, melyik nap voltunk - nekem összefolynak a napok
Ti is voltatok?
Csengo,
egyetértünk! (Védőnő)
És most a mi vnős sztorink:
a mienk nagyon kedves, készséges, bár néha furcsa javaslatai vannak (most ezt nem részletezem). Mikor hazajöttünk, szabin volt, a helyettese jött, ám egy hét múlva - váratlanul - megjelent. Én meg pont akkor takarítottam, úgyhogy megkértem, jöjjön később. Számomra is furcsa volt, hogy csak úgy beállít, mivel akár szoptathattam is volna - akkor meg hogy engedem be?! Mikor visszajött, megbeszéltük, mikor jön legközelebb, így már minden OK. Hozzánk kéthetente jön. A doki egyszer látta a babákat (bő egy hónap alatt), de írt már receptet, ilyesmi. Viszont visszük őket a Péterfybe kontrollra kéthetente - holnap megyünk ismét.
Most búcsúzom, randim van a fejőgéppel...